Nagrade za najboljše spletno gostovanje 2019

najboljše-spletno gostovanje-nagrade-2019


Dobrodošli v naši Nagrade za najboljše spletno gostovanje za leto 2019 stran! Tu so zmagovalci v 14 kategorijah spletnega gostovanja. Spodnja podjetja za gostovanje so pokazala lastne storitve in podporo za lastnike spletnih strani, vse do aplikacij za gostovanje podjetij.

Najboljše skupno gostovanje

greengeeks
GreenGeeks
Skupno spletno gostovanje je z leti prišlo daleč. Za začetnike to ni več samo gostujoča linija vstopne ravni. V resnici nekateri načrti skupnega gostovanja prinašajo izjemno uspešnost. Tako je z GreenGeeksom. GreenGeeks ponuja izjemne lastnosti gostovanja, optimizirano okolje za hitrost in varnost ter odlično podporo strankam. Zaradi tega je GreenGeeks letos prejel nagrado za najboljše skupno gostovanje.

Best VPS gostovanje

Gostovanje VMotion VPS
Gostovanje InMotion
Če se morate za več moči in virov premakniti na VPS gostovanje, je InMotion Hosting ponovno naš zmagovalec. Z upravljanim VPS hostingom InMotion dobite večjo zmogljivost, skupaj z odvečnostjo infrastrukture v oblaku – in brezplačnim upravljanjem strežnika.

Najboljše namensko gostovanje

Tekoči spletni namenski strežniki
Tekoči splet
Medtem ko Liquid Web postavlja naslove s svojim upravljanim WordPressom in upravljanim WooCommerce gostovanjem, imajo tudi najbolj impresivno linijo namenskih strežnikov, ki sem jih videl.

Najboljša podpora strankam

SiteGround
SiteGround
SiteGround še naprej zagotavlja najbolj dosledno odprto podporo strankam in reševanje vprašanj. Strogo usposabljanje SiteGround, ki ga opravi vsak član podporne skupine, preden jim je dovoljeno pomagati strankam, še naprej koristi prednosti za tiste lastnike spletnih mest, ki uporabljajo svoje storitve gostovanja.

Najboljše zeleno gostovanje

GreenGeeks
GreenGeeks
GreenGeeks še naprej vodi vodenje ponudnikov zelenih spletnih gostovanj. Od leta 2009 so partner EPA Green Power in sodelujejo z okoljsko fundacijo Bonneville, da bi vrnili trikrat več energije, ki jo porabijo nazaj v omrežje.

Najboljše gostovanje v Bloggerjih

Gostovanje z gibanjem
Gostovanje InMotion
Za vrhunsko izkušnjo blogging WordPress je upravljanje mnogih WordPress rešitev za številne blogerje. In, InMotion Hosting ima odlično kombinacijo cenovne dostopnosti in vrhunskih WordPress funkcij. Osebno uporabljam tako InMotion Business Hosting kot tudi njihov Upravljani WordPress gostovanje. Hitrost in zmogljivost, ki ju dobite z načrtom Upravljani WordPress, sta zelo pomembni.

Najboljše začetniško gostovanje za WordPress

bluehost
Bluehost
Medtem ko so tudi drugi gostitelji spleta poenostavili postopek gostovanja WordPress za stranke, je Bluehost naredil najboljše delo za začetnike. WordPress ni samo za vas predhodno nameščen, ampak tudi vodite postopek izbire zasnove in funkcionalnosti teme. In Bluehost ponuja prilagojeno in zelo enostavno za uporabo nadzorno ploščo WordPress, ki vam omogoča hiter dostop do pomembnih funkcij.

Najboljše upravljano gostovanje v WordPressu

WP-motor
WP motor
Polje Upravljavec WordPress gostovanja je še naprej natrpano z upravljanim načrtom WordPress, ki ga zdaj ponujajo na videz vsi. Vendar WP Engine ostaja standard za to kategorijo. In na splošno so še vedno najboljši. Dejansko je WP Engine posodobil svojo ponudbo gostovanja s še bolj impresivnimi funkcijami, kot je vključitev brezplačnih tem StudioPress.

Najboljše gostovanje v proračunu

InterServer
InterServer
Čeprav so cene graditeljev spletnih mest zrasle skupaj z nekaterimi načrti za spletno gostovanje, lahko kljub temu najdete odlične možnosti, če imate omejen proračun. InterServer je na vrhu seznama gostovanj za proračun ne le zaradi svoje garancije za zaklepanje cen (kar pomeni, da se stopnje obnavljanja ne zvišajo), ampak tudi zato, ker nudijo vrsto odličnih funkcij za vse vrste spletnih mest.

Best Business Hosting

Gostovanje z gibanjem
Gostovanje InMotion
InMotion Hosting je še naprej izjemna možnost za gostovanje poslovnih spletnih strani. Stranka sem že več kot 10 let in sem še vedno navdušena nad gostovalskimi funkcijami, uspešnostjo in podporo, ki jo prejemam od njih. Z InMotion Hostingom dobite njihovo tehnologijo Max Speed ​​Zone, brezplačen zasebni SSL, samodejno varnostno kopiranje podatkov in druge funkcije, ki so koristne za poslovna spletna mesta.

Najboljše gostovanje pri WooCommerce

tekoči splet
Tekoči splet
Tekoči splet je Gostovanje WooCommerce zagotovo dvignil na novo raven. Čeprav je WooCommerce odlična platforma za e-trgovino, lahko naletite na nekatere težave. In tu lahko resnično izkoristite načrte gostovanja tekočega spleta za upravljanje WooCommerce. Tekoča spletna ekipa je opravila super delo pri ustvarjanju optimiziranega okolja, ki lahko resnično pospeši vašo spletno trgovino. Poleg tega imate na voljo tudi tehnologijo Jilt za obvladovanje zapuščenih situacij z vozički. In s podjetniškimi načrti WooCommerce na ravni tekočega spleta je vključen tudi Glew.io za izboljšano poročanje – drugi del WooCommerce, ki ni odličen..

Liquid Web zdaj ponuja tudi zagonsko linijo gostovanja WooCommerce načrtov, tako da si lahko novi lastniki spletnih trgovin in tisti z omejenim proračunom privoščijo tudi svoje odlično upravljano gostovanje.

Best Builder spletnih strani

wix
Wix
Polje za izdelavo spletnih strani se še naprej širi s številnimi tradicionalnimi gostitelji spletnih strani, ki ponujajo tudi svoje lastnike. Čeprav obstaja nekaj odličnih možnosti za določene niše ali platforme, na splošno za najboljšo splošno izkušnjo izdelave spletnih strani, Wix prejme našo nagrado. Wix odlično sodeluje v združitvi enostavnosti ustvarjanja spletnega mesta z impresivno linijo oblikovanja spletnih strani.

Najboljši WordPress Website Builder

BoldGrid
BoldGrid
Zdaj, ko ima WordPress svoj urejevalnik Gutenberg, se morda sprašujete, ali je še vedno potreben graditelj WordPress strani. Toda BoldGrid je veliko več kot le ustvarjalec strani. BoldGrid vas vodi skozi postopek izdelave celotnega spletnega mesta WordPress. Poleg tega BoldGrid vključuje tudi funkcije, kot so samodejno varnostno kopiranje, SEO in urejanje spletnega mesta.

Najboljši registrator domene

GoDaddy
GoDaddy
Medtem ko GoDaddy ponuja ogromno ponudbo gostovanja izdelkov, vključno z graditeljem spletnih mest GoCentral, so njihova moč še vedno storitve upravljanja domen. GoDaddy je največji registrator domen in ponuja možnost nakupa, upravljanja, prodaje in dražbe vaših domenskih imen. Če morate kupiti in vzdrževati več imen domen, je GoDaddy najboljša možnost.

Zmagovalci za najboljše spletno gostovanje za leto 2019

Nagrajenec
greengeeksNajboljše skupno gostovanjeGreenGeeks
gostovanje inmotionBest VPS gostovanjeGostovanje InMotion
tekoči spletNajboljše namensko gostovanjeTekoči splet
SiteGroundNajboljša podpora strankamSiteGround
GreenGeeksNajboljše zeleno spletno gostovanjeGreenGeeks
gostovanje inmotionNajboljše gostovanje v BloggerjihGostovanje InMotion
bluehostNajboljše začetniško gostovanje za WordPress
Začetnik
Bluehost
wp-motorNajboljše upravljano gostovanje v WordPressu
Posel
WP motor
InterServerNajboljše gostovanje v proračunuInterServer
gostovanje inmotionBest Business Hosting
Proračun
Gostovanje InMotion
tekoči spletNajboljše gostovanje pri WooCommerceTekoči splet
WixBest Builder spletnih straniWix
BoldGridNajboljši WordPress Website BuilderBoldGrid
GoDaddyNajboljši registrator domenGoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map