Najboljše gostovanje v Bloggerjih 2020

gostovanje najboljših blogerjev


Če potrebujete spletno gostovanje za svoj blog, ne pozabite prebrati spletnega gostitelja, ki ga morate izbrati. Kljub temu, kar si nekateri mislijo, je bloganje še vedno izjemno priljubljeno sredstvo za izmenjavo informacij in idej. V tem članku si oglejmo najboljše gostovanje Bloggerjev za leto 2020.

Čeprav je na voljo veliko platform za bloganje, je WordPress daleč najbolj priljubljen. V tem članku o blogerskem gostovanju se bom osredotočil predvsem na funkcije in prednosti WordPressa. Najprej si oglejmo, kaj priporoča WordPress.org v zvezi z zahtevami in gostovanjem. Nato vam bom dal svoja najboljša 3 priporočila za blogersko gostovanje. Ker imam osebne izkušnje z uporabo vseh podjetij za gostovanje, ki si jih bomo ogledali tukaj, vam lahko iz prve roke povem, kaj je dobro in kaj ne tako dobro glede vsakega gostitelja.

Če posebej iščete upravljano rešitev gostovanja WordPress, si oglejte naš posodobljeni vodnik tukaj.

Kaj priporoča WordPress?

WordPress.org navaja tri glavna priporočila za gostovanje:

Pravilna različica PHP
Na primer, trenutno navajajo PHP različice 7.3 ali višje. Različica PHP, ki jo uporabljate, lahko zelo vpliva na uspešnost vašega spletnega mesta. Na primer, nadgradnja na PHP 7 zagotavlja znatno povečanje hitrosti v primerjavi s prejšnjimi različicami. Zaradi pomena PHP-a za WordPress vedno iščem spletnega gostitelja, ki s svojimi načrti gostovanja zagotavlja najsodobnejše različice PHP-ja.

Pravilna različica MySQL ali MariaDB
Na primer, trenutno navajajo MySQL 5.6 ali novejšo in MariaDB 10.0 ali novejšo. Podobno kot pri PHP, si mora tudi dober spletni strežnik prizadevati zagotoviti trenutno trenutno podprto različico programske opreme baze podatkov.

Podpora HTTPS
Ker je varnost spletnih strani tako zaskrbljujoča in ker je Google danes in spletni brskalniki dodaten poudarek na httpsu, je uvedba SSL še bolj kritična za vse – vključno s spletnimi mesti WordPress. Čeprav vsi spletni gostitelji, za katere vem, da lahko podpirajo https, resnično želite iskati načrt spletnega gostovanja, ki vključuje brezplačna SSL potrdila. Vse večje število spletnih gostiteljev zdaj ponuja brezplačne šifrirane SSL certifikate Let, ki omogočajo uporabo https brez dodatnih stroškov.

Ključne lastnosti gostovanja za Bloggerje

Če združim zgornje predloge s strani WordPress.org in moja lastna priporočila za blogerje, tukaj so ključne funkcije, ki jih morate iskati pri izbiri spletnega gostovanja.

 • Predinštalacija ali namestitev WordPressa z enim klikom
 • Najnovejša podpora za PHP in MySQL
 • Optimizirana hitrost in varnost spletnega mesta
 • Napredna tehnologija predalčevanja
 • Mreža za pošiljanje vsebine (CDN)
 • Brezplačna SSL potrdila
 • Samodejne varnostne kopije podatkov
 • Samodejne posodobitve
 • Odzivna podpora strankam

Kateri je torej najboljši blogerski gost??

S tako veliko možnosti gostovanja WordPress trenutno na voljo, bomo v tem članku preučili tri družbe za spletno gostovanje, ki jih priporoča WordPress.org. Nato bom predstavil še svoje tri najljubše možnosti gostovanja bloggerjev.

Zagotovo bi morali med temi šestimi podjetji, ki priporočajo spletno gostovanje, najti pravo rešitev za gostovanje bloggerjev.

Priporočila WordPress.org

WordPress.org navaja samo tri priporočila za spletno gostovanje za WordPress. Poglejmo tri izbore in nato vam bom dal najboljše 3 izbire za gostovanje bloggerjev WordPress.

SiteGround

uredniki-pick-blogger-hosting
spletno mesto blogger-gostovanje
SiteGround me še naprej preseneča s svojo vključenostjo številnih premijskih gostovalnih funkcij, za katere morate običajno plačati veliko več. Dejansko s SiteGround v bistvu dobite upravljan načrt gostovanja po cenah skupnega gostovanja.

SiteGround vključuje samodejne vsakodnevne varnostne kopije, shranjene 30 dni, od katerih lahko preprosto obnovite spletno mesto. Njihova tehnologija SuperCacher resnično pomaga skrajšati čas nalaganja vašega spletnega mesta, zato bodo vaša spletna mesta hitreje delovala. In brezplačen je Šifriraj SSL.

Najbolj mi je všeč pri SiteGroundu, da se nenehno razvijajo z novimi inovativnimi in lastniškimi tehnologijami. Na primer, v zadnjem času so nadgradili celotno platformo za skupno gostovanje, izboljšali postopke obnavljanja strežnikov in poenostavili sistem za samodejne posodobitve. Pravzaprav lahko zdaj vtičnike za WordPress samodejno posodabljate poleg svoje osnovne WordPress.

gostovanje spletnega mesta-wordpressPriporočam gostovni načrt GrowBig.

Tu dobite do 70% popusta za gostovanje SiteGround

Bluehost

Bluehost
Bluehost je vsekakor eno izmed bolj znanih spletnih ponudnikov gostovanja, poleg tega pa že vrsto let poudarjajo tudi svoje funkcije gostovanja WordPress. Zdaj so del skupine Endurance International (EIG), ki vključuje številna druga podjetja za spletno gostovanje, vključno s HostGator, iPage, Fat Cow itd..

Bluehost dobi moj glas za najboljšo rešitev WordPress gostovanja za novorojenčke. Ustvarili so veliko izboljšav za začetnike WordPress-a, vključno z vodeno pomočjo za izdelavo spletnih strani in prilagojenimi nadzornimi ploščami WordPress in cPanel..

DreamHost

DreamPress
Tako kot Bluehost je tudi DreamHost še eno gostovalsko podjetje, ki se je veliko svojih prizadevanj usmerilo na gostovanje v WordPressu. Čeprav so zagotovo verodostojni gostitelji WordPress-a, obstaja nekaj področij, na katerih bi rad videl nekatere izboljšave. Najprej, za razliko od Bluehosta, v resnici nikoli nisem maral vmesnika njihove nadzorne plošče – težko je najti funkcije in po mojem mnenju ne zelo prijazen do uporabnika. Drugič, počasi so odzivni časi za podporo strankam, zlasti s klepetom v živo. V preteklosti sem imel tudi nekaj manjših težav z uspešnostjo.

Priporočila WebHostingCat.com

Čeprav so vsa tri priporočila za gostovanje pri WordPress.org zagotovo verodostojna, se moja najboljša izbira za WordPress Blogger Hosting nekoliko razlikuje glede na lastne izkušnje. Tu so moja najboljša tri priporočila.

GreenGeeks

uredniki-pick-blogger-hosting
GreenGeeks
GreenGeeks je moj izbor za najboljše gostovanje bloggerjev WordPress. Njihovi načrti gostovanja so polni vrednosti z vrhunskimi funkcijami za vaša spletna mesta. In ne pozabite, da ko izberete zelenega spletnega gostitelja, kot je GreenGeeks, dejansko pomagate rešiti naše okolje pri ustvarjanju svojih blogov.

Za večino blogerjev je gostiteljski načrt GreenGeeks Ecosite Starter več kot dovolj – zagotavlja neomejen prostor na disku in pasovno širino, skupaj z možnostjo gostovanja več spletnih mest – vse to s ceno le 2,95 dolarja na mesec. Vseeno pa priporočam načrt GreenGeeks Ecosite Premium. To je načrt, ki ga uporabljam, in vključuje njihovo tehnologijo PowerCacher, skupaj z več računalniškimi viri za hitrejše delovanje spletnih mest.

Ne glede na to, kateri načrt gostovanja izberete med GreenGeeksom, boste dobili brezplačno domeno, brezplačno šifriraj Wildcard SSL, Cloudflare CDN, proaktivno spremljanje strežnika in nočne varnostne kopije podatkov..

In čeprav je podpora strankam v drugih gostiteljskih podjetjih upadala, GreenGeeks še vedno zagotavlja vrhunsko podporo prek telefona, e-pošte in klepetanja v živo. Za razliko od drugih spletnih gostiteljev so odzivni časi v živo za podporo klepeta zelo impresivni.

Gostovalni načrti GreenGeeksPriporočam načrt Ekosite Premium.

Prihranite 70% na GreenGeeks gostovanju

InMotion Gostovanje WordPress

InMotion Gostovanje WordPress
InMotion Hosting je bil vedno eden mojih najboljših izbir za spletno gostovanje za poslovne spletne strani. Že 10 let sem stranka InMotion in še naprej uživam v uspešnosti in podpori, ki jo dobim od njih. Kadar pa gre za bloganje, bi zagotovo dal prednost njihovim načrtom Upravljanja WordPress gostovanja.

Imam tako poslovni program gostovanja InMotion kot tudi načrt programa WordPress, ki ga upravlja InMotion. Moram reči dvema: hitrost in uspešnost spletnega mesta, ki jo dobim z načrtom Upravljalnega gostovanja, sta boljši. In z upravljanim WordPressom InMotion dobite tudi samodejne posodobitve, varnostne kopije podatkov in dostop do ustvarjalca spletnih strani BoldGrid WordPress za lažje ustvarjanje spletnega mesta.

WP motor

WP motor
WP Engine je že več let moja izbira za Premium Upravljani WordPress gostovanje. Če je vaša WordPress izbira kot platforma za bloganje in iščete dodatno pomoč pri upravljanem načrtu gostovanja, po mojem mnenju ne morete storiti ničesar bolje. WP Engine se osredotoča izključno na WordPress gostovanje.

WP Engine je odličen za blogerje o WordPressu, ki bodo morda potrebovali dodatno pomoč na področju vzdrževanja svojega spletnega mesta. Njihovo podporno osebje so resnično strokovnjaki za WordPress. Za razliko od nekaterih drugih upravljanih spletnih gostiteljev bodo naredili dodaten korak in poskrbeli, da bodo morebitna vprašanja ali vprašanja, ki jih imate, takoj odpravljena.

Najboljše funkcije gostovanja v Bloggerju

GreenGeeksSiteGroundInMotionWP EngineBluehostDreamHost
Enostavna namestitev WPIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezda
Najnovejša podpora za PHPIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezda
Optimizirano predvajanjeIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezda
Proaktivna varnostIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezda
SSLIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezda
CDNIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezda
Samodejne posodobitveIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezda
Samodejno varnostno kopiranjeIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezda
Odzivna podporaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezdaIgrana zvezda
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map