Najboljše spletno gostovanje za fotografe 2020

najboljše spletno gostovanje za fotografe


Ali želite ustvariti svoje spletno mesto za fotografije? Tako za profesionalne kot ljubiteljske fotografe, ki želijo deliti svojo vizijo in promocijo svojih storitev, je več kot kadar koli prej. Kot sam fotograf je to definitivno tema, ki mi je blizu pri srcu. Torej, poglejmo si Najboljše spletno gostovanje za fotografe leta 2020.

Spletno gostovanje fotografij: Kaj morate upoštevati

Najprej moramo preučiti, katere predmete morate razmisliti, preden zgradite svoje spletno mesto za fotografije. Tukaj je nekaj razmislekov.

Kaj je glavni namen vaše fotografije?
Ali je to spletno mesto fotografsko podjetje ali hobi? Ali želite za vaše fotografsko podjetje vključiti funkcijo za svoje stranke, na primer preverjanje in naročanje? Ali pa res želite samo promovirati in oglaševati svoje podjetje za pridobitev strank? Če ste ljubiteljski fotograf in želite predstaviti svoje delo, ali potrebujete možnost shranjevanja fotografij?

Koliko časa želite posvetiti ustvarjanju svojega spletnega mesta?
Ali uživate v dejanskem postopku ustvarjanja spletnega mesta in imate vsaj nekaj izkušenj s spletnim mestom? Ali si resnično želite le hiter in enostaven način, da spletno mesto čim prej dobite na spletu?

Kolikšen je proračun vašega spletnega mesta?
Koliko ste pripravljeni porabiti za svojo spletno stran? Glede na vaše odgovore na nekatera druga vprašanja zgoraj se morda ne boste morali odločiti za najdražji načrt gostovanja. Na vseh ravneh cen je veliko dobrih odločitev.

Spletno gostovanje v primerjavi s spletno shrambo

Preden se lotimo podrobnosti o spletnem gostovanju in spletnih mestih, se na kratko dotaknimo, kaj ta članek ne vključuje. Videla sem številne članke o spletnem gostovanju fotografij, ki vključujejo možnosti, kot sta 500px in Flickr. Vendar menim, da gre za več storitev shranjevanja fotografij, v nasprotju s spletnim gostovanjem za vaše spletno mesto. Čeprav sta 500px in Flickr v redu za to, kar ponujata, to ni tisto, o čemer razmišljamo tukaj.

Web Hosting vs Website Builder

Naslednja razlika, ki jo moramo narediti, je med spletnim gostovanjem in ustvarjalci spletnih strani. V teh dneh obstaja veliko podjetij, ki ponujajo načrte spletnih strani, ki so legitimna alternativa tradicionalnemu spletnemu gostovanju. Obe možnosti imata svoje prednosti. Na splošno načrt spletnega gostovanja ponuja več možnosti in nadzora nad graditeljem spletnega mesta (kot so Wix, SquareSpace itd.), Vendar od vas zahteva več časa in truda. Pri ustvarjalcih spletnih strani je ponavadi obratno, manj nadzora, vendar veliko hitrejše ustvarjanje spletnega mesta.

Prednosti spletnega gostovanja

 • Več možnosti za ustvarjanje spletnih strani
 • Boljši nadzor nad vašo spletno stranjo
 • Boljša vrednost
 • Vsa spletna orodja so vključena (e-pošta itd.)
 • Lažje premakniti spletno mesto

Prednosti graditelja spletnih strani

 • Hitrejše ustvarjanje spletnih strani
 • Zahteva manj vašega časa
 • Posebne možnosti za fotografa

Funkcije spletnega gostovanja za fotografe

Če torej želite tradicionalni načrt spletnega gostovanja, katere funkcije bi morali iskati? Tu je nekaj, kar menim, da so najpomembnejše točke, ki jih mora vključevati načrt gostovanja.

Neomejeno shranjevanje in prenos podatkov
Z vsemi slikami, ki jih morda želite naložiti in vključiti na svoje spletno mesto, zagotovo ne želite omejitev spletnega prostora ali pasovne širine. Na srečo ni težko najti načrtov gostovanja, ki omogočajo neomejeno shranjevanje in prenos podatkov.

Hitrost spletnega mesta
Hitrost spletnega mesta je pomembna za vsa spletna mesta. Toda s fotografskimi mesti postane še toliko bolj pomembno. Z vsemi fotografijami, ki jih lahko vsebuje vaše spletno mesto, želite zagotoviti, da se vaše spletno mesto naloži dovolj hitro za obiskovalce in vaše potencialne stranke.

Mreža za pošiljanje vsebine
Omrežje za pošiljanje vsebine (ali CDN) lahko pomaga izboljšati hitrost vašega spletnega mesta in čas nalaganja strani. Mreže za pošiljanje vsebine so še posebej učinkovite, če imate na svojem spletnem mestu veliko statične vsebine (na primer fotografij). S CDN lahko svojo vsebino shranite na različnih strežnikih po vsem svetu, tako da ko nekdo poskuša dostopati do vašega spletnega mesta, lahko do vaše vsebine (fotografije v tem primeru) dostopate s strežnika bližje njihovi lokaciji – s tem pa skrajša čas nalaganja spletnega mesta.

Varnostno kopiranje in obnovitev podatkov
Varnostno kopiranje podatkov vašega spletnega mesta je kritično in tudi vaša najboljša obramba pred napadi na vašo spletno stran. Medtem ko morate vedno poskrbeti, da sami izvajate varnostne kopije po potrebi, za dodatno zaščito izberite načrt spletnega gostovanja, ki vključuje samodejne vsakodnevne varnostne kopije vašega spletnega mesta. Če imate varnostne kopije spletnega mesta na voljo za obnovitev, boste prihranili tono časa, namesto da bi morali ponovno ustvariti celotno spletno mesto.

Varnost spletnega mesta
Čeprav je varnostno kopiranje spletnega mesta vaš najboljši varnostni ukrep, želite tudi zagotoviti, da vaš načrt spletnega gostovanja vključuje varnostne funkcije, kot so skeniranje zlonamerne programske opreme, ublažitev DDoS in drugi proaktivni varnostni ukrepi. Čeprav nikoli ne morete popolnoma preprečiti, da bi vaše spletno mesto vdrlo v napad, zagotovo obstajajo varnostne funkcije, ki vas lahko kar najbolj zaščitijo..

Več spletnih platform
Ker je ena od prednosti tradicionalnega načrta spletnega gostovanja večji nadzor nad vašo vsebino, se prepričajte, da vaš spletni gostitelj vključuje več platform za spletno mesto, ki jih lahko uporabljate. Zagotovo bi priporočal, da vaš načrt gostovanja vključuje glavne sisteme za upravljanje vsebine, kot so WordPress, Joomla in Drupal. Priporočam pa tudi, da obiščete paket gostovanja cPanel, ki vključuje številne druge spletne aplikacije, ki jih lahko uporabite. Tako niste zaprti v en sam sistem.

Priporočila spletnega gostovanja za fotografe

V redu, poglejmo priporočila spletnega gostovanja za fotografe. Čeprav je na voljo veliko dobrih možnosti, sem tukaj izbral tri gostitelje spletnih strani, ki ne štejem le za najboljše strani za fotografiranje, ampak tudi, ki jih osebno uporabljam že vrsto let..

GreenGeeks

greengeeks, spletno gostovanje, za fotografe

Značilnosti GreenGeeks:

 • PowerCacher tehnologija
 • Izbira 5 podatkovnih centrov
 • Hitro odzivno podporo strankam
 • Neomejeno prostora na disku in pasovne širine
 • Brezplačno Šifriraj Wildcard SSL
 • Brezplačni CD Cloudflare
 • Nočne varnostne kopije podatkov
 • Poganja ga 300% obnovljive energije
 • Izolacija računa gostovanja
 • Proaktivno spremljanje strežnikov
 • Varnostno skeniranje v realnem času
 • Izboljšana zaščita pred neželeno pošto
 • Brezplačno ime domene

Medtem ko je GreenGeeks morda najbolj znan kot najbolj prijazno podjetje za spletno gostovanje, so tudi moje priporočilo za številne vrste spletnih mest – vključno s spletnimi mesti za fotografiranje.

GreenGeeks ima eno najboljših platform za spletno gostovanje, ki je optimizirana za hitrost in proaktivno varnost. Njihova tehnologija PowerCacher skupaj z optimiziranimi strežniki LiteSpeed ​​in MariaDB zagotavljajo izjemno zmogljivost – še posebej za sisteme za upravljanje vsebine, kot je WordPress. Za razliko od drugih spletnih gostiteljev, z GreenGeeksom dobite brezplačni Wildcard SSL. Z njihovim načrtom Ecosite Premium dobite brezplačni GobalSign Premium Wildcard SSL za še večjo zaščito. Varnost GreenGeeksa je odlična tudi s proaktivnim spremljanjem strežnikov in skeniranjem v realnem času.

In ko gre za podporo strankam, GreenGeeks zagotavlja hiter odzivni čas in koristno pomoč, kadar je to potrebno.

Kliknite tukaj za več informacij o GreenGeeksu

Bluehost

Bluehost

Značilnosti Bluehost:

 • Samodejna namestitev WordPress-a
 • Ustvarjanje uporabniško vodenega oblikovanja spletnega mesta WordPress
 • Prilagojen vmesnik nadzorne plošče WordPress
 • Predvajanje predvajanja
 • Samodejne posodobitve vtičnikov in tem za WordPress
 • Vključeno je urejanje spletnega mesta
 • Odzivna podpora strankam prek telefona, e-pošte in klepeta v živo
 • Hitra ponudba spletnih strani
 • Brezplačno Šifriraj SSL
 • Brezplačno spletno mesto Lock CDN

Ko gre za gostovanje v WordPressu, Bluehost ne priporoča le WordPress.org, so tudi eden mojih najboljših izbir, zlasti za nove lastnike WordPress strani. Bluehost ponuja več napotkov pri ustvarjanju prvega spletnega mesta WordPress. Poleg tega so razvili odlično in enostavno za uporabo prilagojeno nadzorno ploščo WordPress, ki vam omogoča hitro iskanje in dostop do vseh pomembnih funkcij, ki jih potrebujete pri delu na svojem spletnem mestu.

Bluehost je tudi bistveno izboljšal funkcije, zmogljivosti in podporo, ki jih dobite s svojim spletnim gostovanjem. Po mojem testiranju sta hitrost in uspešnost spletnega mesta bistveno boljša kot v preteklih letih. Prav tako se znatno izboljša čas odziva za podporo strankam. Odziv za podporo v klepetu v živo je bil zame skoraj vedno trenutni.

Če raje uporabljate drugo spletno aplikacijo, ki ni WordPress, Bluehost ponuja tudi enega najbolj prilagojenih vmesnikov cPanel, ki sem jih videl.

Kliknite tukaj za več informacij o Bluehostu

InMotion Gostovanje WordPress

Gostovanje WordPress, ki ga upravlja InMotion

 • Tehnologija Max Speed ​​Zone
 • Prednamestitev WordPress-a ali Joomle
 • Vključuje BoldGrid Site Builder
 • Odzivna podpora strankam
 • 90 dnevno jamstvo za vračilo denarja

Stranka InMotion Hostinga sem stranka že več kot 10 let. Njihovi načrti Business Power in Pro vključujejo neomejeno shranjevanje in pasovno širino ter več strežniških virov. Z InMotion dobite njihovo tehnologijo Max Speed ​​Zone, ki vam lahko zagotovi močno povečano hitrost spletnega mesta, če je vaša lokacija znotraj območja območja hitrosti.

Za boljšo izkušnjo WordPress gostovanja za fotografe priporočam načrte InMotion Upravljanega programa WordPress gostovanja. Izboljšate hitrost z naprednim predpomnjenjem strežnika ter upravljanimi posodobitvami in varnostjo.

InMotion je še posebej primeren za WordPress spletna mesta in lahko jih celo predhodno namestite za WordPress, ko oddate svoje naročilo. Za uporabnike WordPress pa s svojim načrtom gostovanja InMotion dobite tudi graditelja spletnih strani BoldGrid. BoldGrid poenostavlja in pospešuje postopek ustvarjanja spletnega mesta, hkrati pa vam daje priljubljeno funkcionalnost WordPressa. In ker je InMotion Hosting uradni gostitelj BoldGrid (v resnici so pripomogli k razvoju izdelka), boste dobili najboljše podpore za tega graditelja spletnih mest. Za več informacij o BoldGrid glejte naslednji razdelek o ustvarjalcih spletnih strani.

Kliknite tukaj za več informacij o gostovanju InMotion

Priporočila za ustvarjanje spletnih mest za fotografe

Če ste se odločili, da za svoje spletno mesto za fotografije raje uporabite ustvarjalca spletnega mesta, je tukaj najboljše možnosti, ki jih priporočamo.

BoldGrid

krepki obraz za fotografe

BoldGrid ima vmesnik povleci in spusti
Neomejeno strani
Združljivo z WooCommerce
Funkcionalnost integriranih oblik
Napredno blogging in Post Building
Vgrajena prizorišča / peskovna mesta
Premium SEO vtičnik
Premium rezervni vtičnik
Napredno urejanje slik

 • Enostavno in hitro ustvarjanje spletnih strani WordPress
 • Teme, ki temeljijo na fotografiji
 • Boljši nadzor in lastništvo kot pri drugih ustvarjalcih spletnih mest
 • Funkcionalnost WordPress-a
 • Uporablja se lahko s katerim koli spletnim gostiteljem WordPress

BoldGrid ni vaš povprečen proizvajalec spletnih mest. Kot smo opisali zgoraj, je ustvarjalec spletnih mest na WordPress-u, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje profesionalnih spletnih mest. Med številnimi temami spletnih mest, ki so na voljo v BoldGrid-u, so številne predloge na osnovi fotografij. Velika prednost uporabe BoldGrid-a je, da zagotavlja prednosti graditelja spletnih mest, kot sta Wix ali SquareSpace, hkrati pa vam daje moč WordPress-a in boljši nadzor in lastništvo nad svojim spletnim mestom.

Ker je BoldGrid dejansko niz vtičnikov WordPress, ga lahko uporabite pri katerem koli spletnem gostitelju, ki podpira WordPress. Za najlažjo izkušnjo pa priporočam, da izberete uradnega gostitelja BoldGrid, kot je InMotion Hosting.

Kliknite tukaj za več informacij o BoldGrid

SmugMug

samozadovoljen

Funkcije SmugMug Vaše lastno prilagodljivo spletno mesto
Neomejeno nalaganje fotografij in videoposnetkov
Odziven dizajn – prilagaja se mobilnikom, tabličnim računalnikom in monitorjem
Brezplačna mobilna aplikacija za urejanje, arhiviranje in skupno rabo na poti
Popolnoma gostovan, neomejen promet
Vdelajte fotografije in videoposnetke na druga spletna mesta
Dodajte fotografije in sinhronizirajte celotno knjižnico iz Lightroom-a
Oglejte si podrobno statistiko in analitiko
Uporabite robustna orodja za SEO, vključno z meta oznakami in zemljevidi XML
24/7 realna človeška podpora
Prilagodite se in se učite z video vajami
Izkoristite svoj račun v našem poglobljenem centru za pomoč
Udeležite se spletnih, SmugMug treningov v živo
Ustvarite popolnoma osebno domačo stran
Enostavna prilagoditev spletnega mesta povleci in spusti
Na svoje spletno mesto postavite logotip ali blagovno znamko
21+ modernih, vnaprej izdelanih predlog
Ustvarite teme po meri z lastnimi kombinacijami pisav in barv
Uporabite svojo domeno
Neobvezna prilagoditev s pomočjo HTML in CSS
Enostavna organizacija fotografij in spletnega mesta
Vsaka slika podprta s storitvami Amazon Web Services
Shranjevanje v oblaku omogoča dostop kadarkoli in od kjer koli
Avtorske pravice so vedno tvoje
Kadar koli prenesite izvirne fotografije in varnostne kopije v galeriji
Z geslom zaščitite mape, galerije, strani ali celotno spletno mesto
Omejite vidnost map, galerij in strani samo na tiste, s katerimi ste dali v skupno rabo povezavo
Vsako mapo, galerijo ali stran naredite popolnoma zasebno
Za zaščito slik dodajte vodne žige po meri
Ustvarite pametne galerije za samodejne zbirke
Dajte v skupno rabo prek Facebooka, Twitterja, Google+ in še več
Brezplačna mobilna aplikacija za urejanje, arhiviranje in skupno rabo na poti
Naročite odtise in izdelke iz profesionalnega tiskarskega laboratorija neposredno na svojem spletnem mestu
Nakupovana košarica in blagajna
Vključena je obdelava kreditnih kartic in storitev za stranke
Kupite foto knjige, okvirjanje itd. Pri več prodajalcih
Pošiljajte kamor koli
Izpolnite naročila z vrhunskimi laboratoriji: Bay Photo, WHCC, EZPrints in Loxley (UK)
Ustvarite cene po meri in prodajajte s pomočjo 1.000+ tiskov in izdelkov z dobičkom
Sprejmite globalne valute pri naročilih (USD, CAD, GBP, EUR, AUD, JPY, CHF, NZD, SEK, HKD)
Prodaja digitalnih slik in video posnetkov
Pred pošiljanjem omogočite dokazno zamudo in dodajte končne spremembe
SEO-optimizirano spletno mesto
Pridobite vpogled v vedenje gledalcev z vgrajeno statistiko in analitiko

 • Platforma spletnega mesta, specifična za fotografijo
 • Vodite fotografijo v spletu
 • Dovoli strankam, da si ogledajo fotografije na spletu
 • Neomejeno shranjevanje fotografij
 • Omejite ali odobrite dostop do fotografij po želji
 • Če želite izboljšati potek dela, se povežite z Adobe Lightroom
 • Naročite spletno tiskanje iz foto laboratorij

Brez dvoma je vrhunsko spletno gostovanje / spletno mesto za fotografe iz podjetja SmugMug. SmugMug je namenjen posebej fotografom vseh ravni in nudijo načrte za vse vrste fotografskih spletnih mest. Za vas obstajajo rešitve, ki želijo samo pokazati nekaj svojega dela in imeti varen prostor za shranjevanje slik, pa tudi spletna mesta za profesionalne fotografe, ki želijo voditi svoje poslovanje v spletu.

SmugMug ima nekaj najprimernejših predlog spletnih strani za fotografije. Fotografije lahko hranite v najvarnejšem razpoložljivem prostoru za shranjevanje v oblaku. Kar je SmugMug-a super, je, da lahko dovolite dostop do svojih fotografij samo tistim, za katere se odločite, da bi jim morali omogočiti ogled. Za dodatno varnost lahko uporabite tudi vodne žige in zaščito z geslom.

Toda SmugMug resnično loči od fotografiranja stvari, ki jih resnično ločuje od konkurence. SmugMug vključuje vse funkcije, ki jih potrebujete za vodenje fotografskega podjetja. S SmugMug lahko za svoje stranke vključite prilagojene cenike. Svojim strankam lahko dovolite, da izberejo in prenesejo svoje fotografije na spletu. Fotografije in digitalne prenosi lahko prodajate prek nakupovalne košarice in blagajne.

SmugMug vam pomaga tudi pri vašem delovnem toku. Na Adobe Lightroom se lahko povežete s pomočjo vtičnika, če želite naložiti in organizirati svoje fotografije. In če uporabljate fotolaboratoriju, kot sta whcc ali BayPhoto.com, imate dostop do njih prek SmugMug.

Kliknite tukaj za več o SmugMug-u in dobite brezplačno 14-dnevno preizkusno različico

Priporočilo spletnega gostovanja za fotografe

Spletna HostPriceSolution
gostovanje a2A2 gostovanje2,99 dolarja mesečno – 14,99 USD mesečno.Spletno gostovanje
BluehostBluehost2,95 USD na mesec.Spletno gostovanje
Gostovanje InMotionGostovanje InMotion6,99 USD mesečno – 19,99 USD mesečno.Spletno gostovanje
boldgridBoldGrid3,99 USD mesečno. – 13,99 USD mesečno.WordPress Site Builder
SmugMugSmugMug12,50 USD mesečno – 25,00 USD mesečno.Platforma, specifična za fotografijo
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map