Najboljše spletno gostovanje za modna in lepotna spletna mesta

najboljše modno-lepotno-spletno gostovanje


Moda in lepota sta daleč dve najbolj priljubljeni temi za spletna mesta in bloge. Tukaj si oglejmo, kako ustvariti svojo modno ali lepotno spletno stran, katere funkcije vključiti za privabljanje in rast občinstva in kakšne možnosti imate za izdelavo spletnega mesta. Nato se bomo osredotočili na to, kaj morate upoštevati pri izbiri spletnega gostovanja. In končno, podali bomo svoja priporočila za modno in lepotno gostovanje spletnih strani.

Izdelava spletnega mesta za modo ali lepoto

 • Blogging
 • Funkcionalnost spletne trgovine
 • Preprosto dodajte fotografije
 • Povezovanje socialnih medijev
 • Povežite oglas prijazno
 • E-poštno glasilo o trženju

Običajno spletna mesta mode in lepote spadajo v eno od dveh kategorij – ali kombinacijo obeh. Na spletu je veliko modnih in lepotnih blogerk. Prav tako obstaja veliko spletnih trgovin, ki prikazujejo modne in lepotne izdelke. Zelo pogosto modni in lepotni blogerji tudi prodajajo ali promovirajo izdelke na svojih spletnih mestih. Kot si lahko predstavljate, obstaja veliko možnosti, ki jih morate upoštevati pri ustvarjanju modne ali lepotne spletne strani.

Seveda, če poskušate ustvariti blog, boste želeli platformo za bloganje (mislite WordPress). Prav tako želite, da lahko na svoje spletno mesto preprosto dodate fotografije, pa tudi povezave do svojih računov v družbenih medijih. Zagotovo boste želeli sestaviti naslednje, zato ne pozabite vključiti trženja e-pošte na svoje spletno mesto. Če nameravate prodajati izdelke na svojem spletnem mestu, boste potrebovali funkcijo e-trgovine. Če pa nameravate ustvariti partnersko prodajo na svojem spletnem mestu, se morate prepričati, da je programska oprema za vaše spletno mesto podobna oglaševalskim oglasom.

Upoštevanje spletnega gostovanja

Za modne in lepotne bloge vsekakor priporočamo uporabo WordPress-a za izdelavo vaše spletne strani. Ker je izjemno priljubljen, obstaja veliko načrtov za spletno gostovanje, ki vključujejo WordPress. Odločiti se morate, kakšen nivo ali vrsto gostovanja WordPressa potrebujete. Medtem ko se lahko odločite za upravljan gostinski načrt za WordPress, so ponavadi na dragi strani in verjetno ne potrebujete vseh zvonov in žvižgov, ki jih ponuja upravljani načrt gostovanja. Verjetno je boljša izbira za vaš modni ali lepotni blog spletni strežnik, ki ponuja optimizirano WordPress okolje skupaj s samodejnimi posodobitvami in varnostnimi kopijami z nižjimi stroški.

Če nameravate imeti spletno trgovino, lahko izberete tradicionalnega spletnega gostitelja ali pa poiščete spletno mesto, ki je zgrajeno iz Wixa ali SquareSpacea. Ko pa gre za enostavne rešitve za e-trgovino, boste morda želeli razmisliti o platformi, kot je Shopify, ki je posebej usmerjena v spletno prodajo in močno poenostavi postopek izdelave spletnega mesta e-trgovina..

Priporočila za spletno gostovanje

A2 gostovanje

gostovanje a2
Za nekatere najboljše funkcije programa WordPress po najboljši vrednosti priporočamo A2 gostovanje. A2 gostovanje vam bo vnaprej namestilo WordPress, tako da lahko začnete takoj. Njihovo okolje WordPress je optimizirano za hitrost in varnost. Izhodišče je, da dobite veliko funkcij načrta upravljanega gostovanja z veliko bolj razumnimi stroški. Uporabljamo A2 gostovanje in smo vedno navdušeni nad kakovostjo njihove storitve in podpore.

Oglejte si gostovanje A2 tukaj

BoldGrid

Če želite za svoj modni blog uporabiti WordPress, vendar iščete uporabniku prijaznejšega graditelja spletnega mesta, priporočamo, da izberete gostitelja BoldGrid. BoldGrid vam omogoča hitrejše in enostavnejše ustvarjanje odličnega spletnega mesta WordPress. In ker temelji na WordPressu, ohranite lastništvo in nadzor nad svojim spletnim mestom – tudi če se odločite za prehod na drugega spletnega gostitelja. V bistvu imate prednosti platforme za izdelavo spletnih strani, kot je Wix, in prilagodljivost WordPress-a.

Uradni gostitelj BoldGrid, ki ga priporočamo, je InMotion Hosting. Pomagali so pri zagonu BoldGrid in so tudi eno najboljših spletnih ponudnikov gostovanja. Tu je primer nekaterih modnih in lepotnih spletnih strani podjetja BoldGrid.
spletna mesta boldgrid-fashion-beauty

Kliknite tukaj za več podrobnosti o InMotion gostovanju in BoldGrid

Shopify

Če je glavni namen vaše modne ali lepotne strani prodaja izdelkov, potem priporočamo, da si ogledate Shopify. Čeprav lahko uporabljate druge platforme spletnih strani, vam Shopify omogoča enostavno ustvarjanje spletne trgovine. Za razliko od drugih rešitev e-trgovine, Shopify skrbi za obdelavo plačil, izračun pošiljanja in zneskov davkov ter zalog. Poiščemo Shopify veliko lažjo rešitev kot WordPress za prodajo izdelkov po spletu.

Tu je vzorec predlog, ki so na voljo v Shopify.
shopify-fashion-beauty-spletne strani

Glej več primerov Shopify tukaj

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map