Najboljši spletni gostovanje za avtorje

Najboljši spletni gostovanje za avtorje


Če ste avtor knjige (v nasprotju z avtorji drugih vrst publikacij) in iščete spletno gostovanje, je treba upoštevati nekaj dodatnih dejavnikov. Čeprav lahko spletno gostovanje za druge vrste izvajalcev ustreza tudi vam, vas želim spodbuditi, da upoštevate naslednje elemente. Imam številne prijatelje, ki so avtorji, in v skladu z njimi sem lahko določil nekatere ključne lastnosti, ki jih iščejo. Splošni glavni cilj je izbira spletnega gostitelja, ki prihrani čas in omogoča, da se bolj osredotočijo na svoje pisanje, urejanje in lektoriranje, namesto da bi spletno mesto postavili na spletu..

Spletne HostPriceFeatures
A2 gostovanje2,99 dolarja mesečno – 14,99 USD mesečno.Optimizirana hitrost strani
Bluehost2,95 USD na mesec. – 5,95 dolarja mesečno.Gostovanje WordPress za začetnike
GoDaddy GoCentral5,99 USD mesečno – 19,99 USD mesečno.Spletna stran Builder
V gibanju3,99 USD mesečno. – 13,99 USD mesečno.Tehnologija Max Speed ​​Zone
SiteGround3,95 USD na mesec. – 14,95 USD mesečno.Upravljavec WordPress gostovanja
Stalni stikBrezplačen preizkusSpletna stran & Trženje
GetResponseBrezplačen preizkusSpletna stran & Trženje

Tu je nekaj posebnih zahtev za avtorje spletnih strani:

 • Poceni rešitev
 • Enostaven za sestavljanje in vzdrževanje
 • Vozilo za bloganje za usmerjanje prometa na spletno mesto
 • Načini promocije in trženja
 • Komunikacijski kanali z drugimi avtorji
 • Prijava na e-novice

Če ste na primer avtor, ki trenutno nima spletnega dnevnika, vendar želite, da vaše spletno mesto oglašuje vaše knjige, bi bilo verjetno najbolje, če uporabite eno od hitrih možnosti spletnega gostovanja, ki lahko ustvari vaše spletno mesto z minimalnim številom trud od vas. Recimo, da trenutno imate blog na WordPress.com, zdaj pa želite imeti blog z lastnim domenskim imenom s samostojnim spletnim mestom WordPress.org, potem bi bilo najbolje, da poiščete kakovosten načrt gostovanja WordPress, ki omogoča lažje pretvorba iz WordPress.com v WordPress.org.

Ker je na voljo toliko možnosti spletnega gostovanja, sem svoja priporočila razdelil v ločene kategorije, ki se najbolje ujemajo z zgornjimi zahtevami. Upoštevajte, da je nekaj prekrivanja, ko gre za načrte gostovanja, ki vključujejo zgornje funkcije. In za vsako kategorijo obstaja več možnosti.

Hitro in enostavno spletno mesto z ustvarjalci spletnih strani:

GoDaddy

Če iščete najhitrejši in najpreprostejši način za pripravo spletnega mesta in za promocijo svojih knjig, je dobra novica ta, da se lahko v teh dneh odločite za ustvarjalca spletnega mesta, namesto da bi se lotili tradicionalnega načrta spletnega gostovanja. Zdaj je nekaj kompromisov, zato boste morda navsezadnje želeli dobiti načrt gostovanja. Če pa je vaš cilj hitro in enostavno spletno mesto, sta tu dva moja najljubša spletna mesta.

Graditelj spletnega mesta GoCadral je alternativa Wixu, ki je odlična za izdelavo osnovnih spletnih mest. Dejansko se mi zdi delo z GoCentral nekoliko lažje kot Wix.

Medtem ko lahko graditelji spletnih strani, kot so GoDaddy, pospešijo in poenostavijo postopek izdelave spletnega mesta, boste morda iskali celotno tržno platformo za promocijo in prodajo svojih knjig. V tem primeru si oglejte spodnji razdelek o celovitih marketinških rešitvah.

Za gostovanje spletnega mesta WordPress.org:

SiteGround bluehost

WordPress je daleč najboljša platforma za bloganje na voljo. Ne glede na to, ali želite začeti nov blog ali pretvoriti recimo blog WordPress.com, obstaja nekaj odličnih odločitev za gostovanje. Številni avtorji že imajo blog z Bloggerjem ali drugo brezplačno spletno mesto za bloganje. Če trenutno uporabljate WordPress.com, je logična nadgradnja pridobitev lastne domene in uporaba programske opreme WordPress.org, da ustvarite ločeno spletno mesto samo za vas. V teh primerih se najbolje obnesete s spletnim gostiteljem, ki je specializirano za gostovanje v WordPressu. Tukaj je veliko možnosti, ki se začnejo od podjetij za spletno gostovanje, ki preprosto zagotavljajo dostop do programske opreme WordPress skupaj z odlično podporo strankam, vse do upravljanih načrtov gostovanja WordPress, ki bodo opravili večino vaših vzdrževalnih nalog, hkrati pa nudijo strokovno podporno osebje WordPress..

Za gostovanje spletnih strani WordPress sta moji najljubši SiteGround in Bluehost, ki ju priporoča tudi WordPress.org.

Medtem ko je SiteGround verjetno boljša izbira za izkušene WordPress uporabnike, je Bluehost nekoliko bolj primeren za WordPress novorojenčke. Tako Bluehost kot SiteGround ponujata vodene funkcije za ustvarjanje spletnega mesta WordPress, prilagojena nadzorna plošča WordPress, ki jo dobite z Bluehostom, vključuje dostop do več funkcij in je nekoliko bolj intuitivna za uporabo.

Tako kot SiteGround tudi Bluehost zagotavlja odlično delovanje spletnega mesta in zelo odzivno podporo strankam. Medtem ko Bluehost ne vključuje nekaterih naprednih funkcij, ki jih dobite pri SiteGround, je cenejši.

Za hitrejše prenose:

Gostovanje InMotion A2 gostovanje

Mnogi avtorji trenutno prodajajo svoje knjige prek amazona – včasih celo ponujajo brezplačne promocije za prenos. Z lastnim spletnim mestom lahko zagotovo vključite povezave do svojih izdelkov na Amazonu. Če želite tudi zagotoviti vzorčne prenose ali želite uporabiti druge večpredstavnostne datoteke, postane hitrost prenosa še pomembnejša.

Pogosto je težko izmeriti hitrost spletnega gostovanja za vse. Toda lokacija igra pomembno vlogo pri hitrostih prenosa. V idealnem primeru želite, da je vaš strežnik čim bližje tistemu, ki gradivo prenaša s svojega spletnega mesta. Omrežja za pošiljanje vsebine zdaj igrajo veliko vlogo pri zmanjšanju časa prenosa – vendar bo nakup spletnega gostovanja, ki vključuje CDN, običajno stalo veliko več. Kot alternativo lahko iščete spletnega gostitelja z več podatkovnimi centri.

InMotion Hosting uporablja njihovo tehnologijo Max Speed ​​Zone s podatkovnimi centri na zahodni in vzhodni obali, ki lahko znatno skrajšajo čas nalaganja datotek. InMotion uporabljam že leta in nikoli nisem imel težav s hitrostjo. A2 gostovanje je še ena odlična izbira, saj se specializirajo za hitro gostovanje spletnih strani in WordPress. Njihov načrt gostovanja vključuje omrežje za pošiljanje vsebin, njihovo optimizirano gostovalno okolje pa lahko pospeši vaše spletno mesto z zmanjšanjem časa nalaganja strani.

InMotion in A2 gostovanje ponujata več lokacij podatkovnega centra, ki jih lahko izbirate. Z A2 gostovanjem lahko dejansko preizkusite hitrost prenosa in prenosa, preden se prijavite. Pojdite na to stran in izberite podatkovni center, ki ga želite preizkusiti. Poskusite lahko prenesti in naložiti. Odličen način je ugotoviti, kateri podatkovni center izbrati, če niste prepričani.

Za celovito marketinško rešitev

Stalni stik GetResponse

Ko boste spletno mesto zagnali in zagnali, se boste morda odločili, da potrebujete dodatna tržna orodja za povečanje prodaje knjig. No, z veseljem boste vedeli, da obstaja vse večje število programskih platform, ki ne samo da omogočajo hitro in enostavno ustvarjanje spletnega mesta, ampak tudi vse, kar potrebujete za učinkovito promocijo in prodajo več svojih knjig.

Na primer, z GetResponse in Constant Contact ne samo, da lahko ustvarite spletna mesta, ampak dobite tudi e-poštni marketing in obrazce za prijavo, s katerimi lahko sestavite e-poštne sezname. Z GetResponse lahko ustvarite tudi ciljne strani in prodajne tokove za še boljše pospeševanje prodaje.

Za več spletnih mest:

Če pišete o različnih tematskih področjih, boste morda želeli postaviti ločena spletna mesta. Če iščete spletno gostovanje za več kot eno spletno mesto, si oglejte moj članek o najboljšem spletnem gostovanju za več domen.

Vaše lastne knjige zaslužijo lastno spletno mesto

Ker ste veliko avtorjev svojih knjig vložili v svoje delo, je smiselno, da si jih zaslužijo promocija z vašega lastnega spletnega mesta. Imeti svoje spletno mesto lahko vam in vašemu delu omogoči večjo izpostavljenost in večjo strokovnost. In ne glede na to, kako preprosto in prefinjeno mora biti vaše spletno mesto, obstaja veliko odličnih odločitev za nakup kakovostnega spletnega gostovanja na vseh ravneh cen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map