Priporočila spletnega gostovanja 2019

spletno gostovanje-priporočila-2019


Za leto 2019 so velika tri področja, ki jih zanimajo stranke, ki gostijo spletno gostovanje, WordPress, e-trgovina in spletna mesta. Z Gutenbergom je zdaj, če v WordPressu dosežemo popoln učinek, še najbolj navdušenje nad najbolj priljubljeno platformo na spletu. Medtem ko potrošniki še naprej dajejo prednost spletnemu nakupu, so spletna mesta za e-trgovino zelo povprašena. In ker številni začetniki lastnikov spletnih strani želijo hitrejši in enostavnejši način za ustvarjanje svojih spletnih mest, gradbeniki spletnih mest še naprej naraščajo, kar pomeni, da večina podjetij za spletno gostovanje zdaj vključuje tudi svoje načrte za gostovanje.

Tu je naš seznam priporočil za spletno gostovanje za leto 2019:

Skupno gostovanje:

GreenGeeks
Gostovanje InMotion
SiteGround

greengeeks
Skupno gostovanje ostaja najboljša pot večine lastnikov novih spletnih mest. Dobra novica pa je, da tukaj v letu 2019 ne najdete samo odličnih načrtov skupnega gostovanja, ampak večina spletnih gostiteljev (zlasti tistih z najvišjo oceno) odlično opravi izolacijo računov na svojih skupnih strežnikih, tako da je vaš račun za spletno gostovanje zaščiten pred drugimi.

Gostovanje WordPress:

Bluehost
SiteGround
A2 gostovanje

bluehost-2019
Kot sem že omenil, je WordPress v teh dneh bolj priljubljen kot kdajkoli prej. Medtem ko danes vsak spletni gostitelj ponuja gostovanje v WordPressu, je pomembno, da poiščete načrt gostovanja, ki vključuje optimizirano izkušnjo gostovanja v WordPressu. Na primer oboje Bluehost in SiteGround jih priporoča WordPress.org. Bluehost je kot nalašč za začetnike WordPress-a, medtem ko je SiteGround idealen za bolj izkušene uporabnike, saj vključujejo številne napredne upravljane funkcije gostovanja WordPress. In kot sem že omenil, upoštevamo A2 gostovanje da so tako izjemne, da jih uporabljamo WebHostingCat.com.

Upravljavec WordPress gostovanja:

WP motor
Tekoči splet
Pritisk

wp-motor-2019
Če morate storiti korak do vrhunskega upravljalca ponudnika gostovanja WordPress, obstaja tudi kar nekaj dobrih odločitev. Z upravljanim gostovanjem v programu WordPress iščete strokovno podporo za WordPress in napredne funkcije, ki vam omogočajo, da porabite manj časa za vzdrževalne naloge in več časa za pripravo vsebine za svoje spletno mesto.

Med našimi priporočili za upravljano gostovanje WordPressa, WP motor je še vedno standard za mnoge, vključno z nami. In v letu 2019 WP Engine ne zagotavlja le strokovnih funkcij in podpore za WordPress, temveč njihova platforma za digitalno doživetje stvari dvigne na novo raven. WP Engine zdaj vključuje tudi brezplačno StudioPress teme, ki temeljijo na okvirju Genesis s svojimi načrti gostovanja.

Medtem, Tekoči splet se tudi še naprej razlikuje kot premium ponudnik gostovanja za kritična spletna mesta. Chris Lema in njegova ekipa sta opravila izjemno delo in tako javnosti predstavila svoje načrte gostovanja Upravljani WordPress in Managed WooCommerce..

In če niste seznanjeni z Pritisk, boste verjetno o njih slišali veliko več v letu 2019. Pressable je eden od novih ponudnikov gostovanja WordPress, ki je namenjen zagotavljanju najboljše izkušnje svojim strankam.

Gostovanje e-trgovine:

Gostovanje InMotion
GreenGeeks
Tekoči splet

gostovanje inmotion-2019
Spletna prodaja še naprej raste v priljubljenosti. Čeprav lahko za svojo spletno trgovino uporabljate storitev za izdelavo spletnih strani, kot je Wix, če raje uporabljate tradicionalno podjetje za gostovanje, so to naša glavna priporočila. Z Gostovanje InMotion in GreenGeeks, lahko uporabite platformo za e-trgovino, ki je na voljo v cPanelu, pa tudi WooCommerce za WordPress. InMotion vključuje brezplačen zasebni SSL, medtem ko GreenGeeks zagotavlja Let’s Encrypt Wildcard SSL.

Za vrhunsko vrhunsko doživetje gostovanja WooCommerce, Gostovanje WooCommerce gostovanja s tekočim spletom je naše najboljše priporočilo.

VPS gostovanje:

Gostovanje InMotion
A2 gostovanje
Bluehost

inmotion-vps-2019
Če potrebujete več virov za svoje spletno mesto, je čas, da se premaknete na VPS gostovanje. Z VPS gostovanjem dobite veliko prednosti namenskega strežnika po ugodnejših stroških. In z upravljanim VPS gostovanjem ne potrebujete strokovnega znanja za nastavitev in vzdrževanje vašega virtualnega strežnika. Pri upravljanem in ne vodenem VPS gostovanju priporočamo ogled Gostovanje InMotion, A2 gostovanje, in Bluehost.

Namenski strežniki:

Tekoči splet
Gostovanje InMotion
A2 gostovanje

tekoč-splet-2019
Za spletna mesta, pomembna za podjetja in poslanstva, je ponavadi najboljša možnost namenski strežnik. Za najboljši izbor namenskih strežnikov in za izjemno gostovanje, Tekoči splet je naše najboljše priporočilo. Če potrebujete cenovno ugodnejšo rešitev, priporočam, da se odpravite Gostovanje InMotion in A2 gostovanje.

Gostovanje v sistemu Windows:

InterServer
GoDaddy

Če potrebujete ali imate raje Windows Hosting prek Linuxa, si oglejte te spletne gostitelje. Če potrebujete bolj ekonomično rešitev, lahko izberete InterServer. In med njihovimi številnimi gostovalnimi storitvami, GoDaddy ponuja tudi številne možnosti gostovanja Windows.

Builder spletnega mesta:

Wix
GoDaddy
BoldGrid

wix-2019
Graditelji spletnih strani so v teh dneh še bolj priljubljeni zaradi zmožnosti enostavno in hitro ustvarjanja spletnega mesta. Všeč so nam osnovna spletna brošura Wix. Za bolj zapletena spletna mesta priporočamo, da si jih ogledate GoDentdy’s GoCentral gradnik spletnih strani. In, če vam je ljubše WordPress, BoldGrid je spet naša izbira za izdelavo profesionalnih spletnih mest WordPress.

Zeleno spletno gostovanje:

GreenGeeks
Gostovanje InMotion
A2 gostovanje

greengeeks-2019
Vem, da je zeleno spletno gostovanje pomembno za veliko ljudi. Dobra novica pa je, da obstaja nekaj odličnih odločitev za gostovanje, ki niso samo zelene, ampak samo izjemne. GreenGeeks je eden najbolj znanih zelenih gostiteljev, ki ga poganja 300% obnovljive energije. Vendar sta InMotion in A2 gostovanje tudi odlična izbira za spletno gostovanje. Gostovanje InMotion odprl prvi Green Data Center v Los Angelesu – zmanjšal je njihovo emisijo 2000+ ton na leto. In A2 gostovanje zagotavlja njihovo FutureServe zeleno gostovanje, ki sodeluje s Carbonfund.org od leta 2007.

Gostovanje proračuna:

InterServer
FastComet
Gostovanje

interserver-2019
In nenazadnje (razen v ceni), obstaja še vedno nekaj odličnih proračunskih možnosti spletnega gostovanja za tiste od vas, za katere morda nimate veliko denarja, ki bi ga porabili za gostovanje svojih spletnih strani. InterServer ostaja odlična rešitev za gostovanje proračuna. Kakovostno gostovanje cPanel lahko dobite za samo 5 USD na mesec. Z njihovo garancijo za zaklepanje cen plačate enak znesek ob podaljšanju. FastComet je še ena dobra možnost, pri kateri vam ni treba skrbeti za visoke stopnje obnavljanja – isto ceno plačujete tudi ob času obnavljanja. In z Gostovanje, lahko se prijavite za manj kot dolar na mesec.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map