Priporočila spletnega gostovanja 2020

spletno gostovanje-priporočila-2020


Dobrodošli v novem desetletju leta 2020! In ker je v industriji spletnega gostovanja prišlo do številnih sprememb, je čas, da si ogledate novo pokrajino storitev spletnega gostovanja v naši Priporočila spletnega gostovanja za leto 2020.

Skupno gostovanje

gostovanje inmotion
Skupno gostovanje je še vedno najbolj priljubljeno in kupljeno med lastniki spletnih strani. In za razliko od let nazaj je deljeno spletno gostovanje veliko bolj učinkovito in varno z izolacijo računa gostovanja. Prav tako lahko dobite nekaj impresivnih hitrosti in uspešnosti spletnega mesta pri vrhunskih ponudnikih gostovanja. Tu so moja priporočila za leto 2020.

 • A2 gostovanje
 • GreenGeeks
 • Gostovanje InMotion

A2 gostovanje, GreenGeeks in InMotion gostovanje bi bili moja glavna splošna priporočila za skupno gostovanje. InMotion gostovanje je na vrhu lestvic – ponuja odlične funkcije, zmogljivost in podporo. GreenGeeks ne le pomaga pri varčevanju okolja s svojim vodilnim zelenim spletnim gostovanjem, ampak so njihovi načrti za skupno gostovanje primerni za številne različne vrste spletnih mest.

Gostovanje WordPress

Spletno gostovanje Bluehost
WordPress je vsekakor osredotočenost številka ena za večino spletnih ponudnikov gostovanja v letu 2020. WordPress gostovanje je tako ogromno, da moramo v resnici razčleniti svoja priporočila na upravljane in ne upravljane načrte gostovanja WordPress. Za večino lastnikov spletnih strani (zlasti začetnikov) je neupravičeno gostovanje gotovo več kot primerno in boljša izbira.

Ena od prednosti, ki jo ima WordPress gostovanje, je tako pomembna, da številni spletni gostitelji zdaj ponujajo skupne načrte gostovanja, ki dejansko tekmujejo dražjim upravljanim WordPress gostiteljskim načrtom.

 • A2 gostovanje
 • Bluehost
 • GreenGeeks

A2 gostovanje me še naprej navdušuje s svojim WordPress okoljem, optimiziranim za hitrost in varnost. In njihov načrt gostovanja Turbo je še bolj impresiven. Bluehost še naprej izboljšuje svoje že omembe vredne načrte gostovanja WordPress. Zagotavljajo eno najboljših možnosti za novejše uporabnike WordPressa, ponujajo pa tudi oblikovanje spletnih strani in pomoč pri SEO.

Upravljavec WordPress gostovanja

Gostovanje WP Engine WordPress
Za večja ali kritično pomembna spletna mesta WordPress je upravljano gostovanje še vedno najboljša izbira. Izbira upravljanih možnosti gostovanja v WordPressu je leta 2020 zelo impresivna. Če želite povečati hitrost spletnega mesta in strokovno podporo WordPressu, upoštevajte te vrhunske upravljane ponudnike WordPress gostovanja.

 • WP motor
 • Tekoči splet
 • Gostovanje InMotion

WP Engine in Tekoči splet sta moja najljubša izbira za vrhunsko upravljanje WordPress gostovanja. WP Engine nadaljuje z inovacijami in izboljšavami svojih WordPress gostovalnih funkcij in storitev. Na primer, hitrost spletnega mesta dosežete z Googlovo platformo v oblaku, brezplačnimi temami StudioPress, varnostjo podjetja in seveda njihovo strokovno podporno osebje, ki je namenjeno WordPressu.

Ekipo Tekoči splet sestavljajo nekateri vrhunski strokovnjaki na področju WordPress. Zdaj so v partnerstvu z Nexcessom pripravljeni zagotoviti še hitrejšo zmogljivost in večjo prilagodljivost.

Gostovanje e-trgovine

Tekoče spletno gostovanje WooCommerce
Poleg WordPress-a je e-trgovina drugo veliko zanimanje za podjetja, ki gostijo spletno gostovanje v letu 2020. Ker se spletne trgovine lahko gibljejo od prodaje le nekaj izdelkov do velikih spletnih mest za e-trgovino, ki ponujajo na tone izdelkov za prodajo, bi morali biti pri izbiri gostovanja še posebej izbirni.

 • Tekoči splet
 • Gostovanje InMotion
 • Shopify

Moji dve najljubši možnosti za gradnjo spletne trgovine sta WooCommerce in Shopify – WooCommerce za bolj napredna spletna mesta za e-trgovino in Shopify za bolj preproste spletne aplikacije za prodajo..

Ker je WooCommerce zgrajen na WordPressu, je smiselno, da bi za najboljše izkušnje gostovanja WooCommerce morali razmisliti o najboljših ponudnikih gostovanja WordPress. Tekoči splet resnično dvigne WooCommerce na višjo raven z zagotavljanjem večje hitrosti (zelo kritična za spletna mesta e-trgovine) in boljše poročanje. Tako kot je tekoči splet dvignil Upravljani WordPress gostovanje na novo raven, so vzpostavili zlati standard za Upravljanje gostovanja WooCommerce.

Če iščete več hitrejše rešitve, da bi spletno mesto za e-trgovino hitro zagnali in zagnali, je odgovor Shopify. Imajo nekaj odličnih brezplačnih in vrhunskih tem spletnih strani, ki so primerne za vse glavne kategorije spletnih trgovin.

VPS gostovanje

Gostovanje VMotion VPS
Če vaše spletno mesto dobiva več prometa in potrebuje več virov, je čas, da razmislite o nadgradnji na VPS ali namenski strežnik. VPS gostovanje vam ponuja veliko prednosti namenskega gostovanja ob veliko nižjih stroških. Poleg tega mnogi spletni gostitelji zdaj ponujajo upravljano VPS gostovanje, kar vam olajša izkušnjo, saj za vas ni toliko vzdrževanja.

 • Gostovanje InMotion
 • Tekoči splet

InMotion gostovanje in tekoči splet zagotavljata najbolj impresivne načrte za upravljanje VPS gostovanja. InMotion-ov visoko zmogljiv VPS gostovanje združuje odvečnost v oblaku z njihovimi optimiziranimi konfiguracijami, da doseže izjemne rezultate. Medtem Liquid Web združuje tudi moč namenskega strežnika in gostovanje v oblaku, da ustvari VPS gostovanje, ki je hitrejše od Amazon, Digital Ocean in Rackspace.

Namenski strežniki

Tekoče spletno gostovanje
Medtem ko je namenjeno gostovanje najdražja vrsta gostiteljskega načrta, je to najboljša možnost za podjetja in spletna mesta večjega obsega.

 • Tekoči splet
 • Gostovanje InMotion

Tako kot VPS gostovanje, tudi tekoči splet in gostovanje InMotion ponuja neverjetno ponudbo namenskih strežnikov, med katerimi lahko izbirate.

Zeleno spletno gostovanje

GreenGeeks spletno gostovanje
Morda se tega ne zavedate, toda industrija spletnega gostovanja je eden največjih onesnaževalcev vseh – celo tekmuje z letalsko industrijo! Nekatera boljša podjetja za gostovanje so se seznanila in zdaj aktivno promovirajo zeleno spletno gostovanje tako v svojih gostinskih storitvah kot v poslovnih praksah.

Vendar pa ni vse zeleno spletno gostovanje enako. Tukaj so moje najljubše možnosti zelenega spletnega gostovanja za leto 2020.

 • GreenGeeks
 • Gostovanje InMotion
 • HostPapa

GreenGeeks je še vedno industrijski standard za zeleno gostovanje v letu 2020. Njihova zavezanost 300-odstotni obnovljivi energiji – partnerstvo z okoljsko fundacijo Bonneville in uporabo vetrne energije je le del zgodbe. So tudi eno najboljših podjetij za spletno gostovanje.

InMotion Hosting in HostPapa sta tudi najboljši zeleni izbiri spletnega gostovanja za leto 2020.

Spletna stran Builder

Gostovanje v Wixu
Ker si mnogi danes želijo hitrejši in enostavnejši način za pripravo spletnega mesta, so graditelji spletnih strani še naprej priljubljena možnost v letu 2020. Čeprav obstajajo prednosti in slabosti uporabe graditelja spletnih strani v nasprotju s tradicionalnim spletnim gostovanjem, če vse resnično potrebujete je osnovno spletno mesto z le nekaj strani, potem je te možnosti za izdelavo spletnih strani vredno razmisliti.

 • Wix
 • GoDaddy

Gostovanje s proračunom

InterServer spletno gostovanje
Čeprav so nekateri ponudniki spletnih gostovanj zvišali svoje cene, boste z veseljem vedeli, da lahko v letu 2020 še vedno dobite kakovostno spletno gostovanje po ugodnih cenah. Če je vaš proračun tesen, morate pri nakupovanju za gostovanje upoštevati, da morate upoštevati ne samo stroške vašega začetnega roka za prijavo, temveč tudi stroške obnovitvenih cen.

Tu sta dve najboljši ugodni ponudbi gostovanja za leto 2020.

 • InterServer
 • Gostovanje

Z garancijo za zaklepanje cen InterServer so vaše stopnje podaljšanja enake ceni, ki jo plačate na začetku, zaradi česar so ena najboljših možnosti gostovanja proračuna. Z InterServerjem dobite odlične funkcije, storitve in podporo po nizkih cenah.

Hostinger ne odlikuje le zelo nizkih stopenj prijave – poceni kot .80 na mesec, ampak so njihove stopnje obnavljanja nižje od uvodnih cen večine drugih spletnih ponudnikov gostovanja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector