Beste Web Hosting Awards 2017

beste-web-hosting-awards-2017


Het is weer tijd om de winnaars van onze Best Web Hosting Awards 2017 bekend te maken. Dit jaar herkennen we twaalf categorieën van uitmuntendheid in webhostingservices. Er zijn dit jaar een aantal herhaalde winnaars omdat hun voortdurende uitstekende prestaties het verdienden om opnieuw beloond te worden in 2017. Vanwege de groeiende populariteit van websitebouwers hebben we besloten prijzen te ontvangen voor zowel WordPress- als niet-WordPress-websitebouwers.

Beste VPS-hosting

InMotion Hosting
Ik geniet al jaren van uitstekende webhosting van InMotion. Dit jaar besloot ik om te upgraden naar hun Managed High-Availability VPS Hosting Plan. De resultaten waren even indrukwekkend. In onze recente tests van VPS-hosting stond InMotion Hosting zelfs bovenaan de lijst.

Beste gedeelde hosting

SiteGround
SiteGround combineert shared hosting en uitstekende klantenondersteuning samen met managed hosting-functies die vaak voorkomen in duurdere hostingplannen. Vorig jaar hebben ze hun hele shared hostingplatform geüpgraded. En sinds die tijd zijn ze blijven innoveren met hun services.

Best beheerde WordPress-hosting

WP Engine
Er zijn veel zogenaamde managed WordPress-hostingplannen op de markt. Maar als het gaat om premium managed WordPress-hosting, blijft WP Engine de industriestandaard. Ze rusten echter niet op hun lauweren en blijven innovatieve en unieke functies presenteren waarmee eigenaren van WordPress-sites voorop kunnen blijven lopen op het gebied van prestaties en beveiliging.

Beste Blogger-hosting

A2-hosting
Er zijn een aantal goede kandidaten voor deze categorie. A2 Hosting neemt dit jaar echter de eer omdat hun combinatie van geoptimaliseerde WordPress-hosting en Turbo-snelle opties, samen met veelzijdige hostingplannen, bloggers alles bieden wat ze nodig hebben om te slagen.

Beste zakelijke hosting

InMotion Hosting
Nog steeds de kampioen als het gaat om zakelijke webhosting, is InMotion Hosting opnieuw onze winnaar in deze categorie. Zakelijke websites vereisen de juiste mix van prestaties, beveiliging, softwaretoepassingen, netwerk- en serversnelheid en nuttige klantenondersteuning. In 2017 blijft InMotion Hosting volgens ons de standaard voor zakelijke hosting.

Beste budget hosting

InterServer
Hier is nog een herhalingswinnaar voor 2017. InterServer biedt de meest indrukwekkende reeks functies voor hun lage prijs. Maar wat hen echt onderscheidt, is hun prijsvergrendelingsgarantie, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over torenhoge verlengingspercentages. U betaalt dezelfde prijs voor de levensduur van uw account!

Beste Website Builder

GoCentral
Website-bouwers zijn tegenwoordig absoluut een rage. En terwijl Wix en SquareSpace de meeste erkenning krijgen voor het bouwen van snelle websites, biedt GoDaddy een alternatieve oplossing met hun GoCentral-product. Voor het maken van eenvoudige online brochuretypen websites vinden we GoCentral het leukst.

Beste WordPress Website Builder

BoldGrid
Vroeger moest je kiezen tussen WordPress en het gebruik van een gebruiksvriendelijke website builder. Maar de zaken zijn nu veranderd. Er zijn nu een groeiend aantal WordPress-sitebouwers en producten die zijn ontworpen om het maken van websites te vereenvoudigen. BoldGrid is nog steeds onze favoriete WordPress-website builder. Gemaakt door InMotion Hosting, met BoldGrid kunt u snel en gemakkelijk fantastische WordPress-sites maken. Bovendien krijg je alle voordelen van het uitstekende webhostingplan van InMotion. En u heeft 100% eigendom van uw website!

Beste dedicated hosting

InMotion Hosting
We hebben uit de eerste hand de indrukwekkende reeks toegewijde servers in het datacenter van InMotion Hosting gezien. InMotion combineert geavanceerde hardwaretechnologie met hun andere uitstekende webhostingfuncties en -ondersteuning en is opnieuw de winnaar in de categorie Dedicated Hosting.

Beste groene webhosting

GreenGeeks
We hebben geen betere oplossing gevonden als het gaat om groene webhosting dan GreenGeeks. Ze hebben in de loop der jaren bewezen dat u niet hoeft in te leveren op kwaliteit en tophostingfuncties als u ook een milieuvriendelijk webhostingplan wilt.

Beste Podcast-hosting

Blubrry
We blijven Blubrry Podcast Hosting gebruiken voor onze eigen Web Hosting Cat Podcast. We hebben nooit problemen gehad en beschouwen ze nog steeds als de handigste en meest effectieve oplossing voor podcasthosting.

Beste domeinnaamregistreerder

GoDaddy
GoDaddy is de grootste domeinnaamregistrar en nog steeds onze keuze voor domeinnaambeheer. Hun domeinnaamhulpmiddelen zorgen voor eenvoudig onderhoud. Ze hebben een uitgebreide selectie van nieuwe domeinextensies die beschikbaar zijn. En GoDaddy biedt ook domeinmakelaars en veilingservices.

Winnaars van de Best Web Hosting Award 2017

Prijswinnaar
inmotion-hosting-vpsBeste VPS-hostingInMotion Hosting
SiteGroundBeste gedeelde hostingSiteGround
WP EngineBest beheerde WordPress-hostingWP Engine
a2-hostingBeste Blogger-hostingA2-hosting
inmotion-hostingBeste zakelijke hostingInMotion Hosting
InterServerBeste budget hostingInterServer
GoDaddyBeste Website BuilderGoCentral
boldgridBeste WordPress Website BuilderBoldGrid
inmotion-hosting-toegewijdBeste dedicated hostingInMotion Hosting
greengeeksBeste groene webhostingGreenGeeks
BlubrryBeste Podcast-hostingBlubrry
GoDaddyBeste domeinnaamregistreerderGoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map