Beste webhosting voor gezondheid en welzijn

beste-web-hosting-voor-gezondheid-en-welzijn


Ik denk dat we allemaal gezond en gelukkig willen zijn in ons dagelijks leven. Het is dus niet verwonderlijk dat gezondheid en welzijn de focus zijn van een groeiend aantal websites. Of uw site nu gaat sporten en yoga, dieet, medische zorg of gewoon genieten van het leven, hier zijn enkele tips voor het maken van uw website. We bespreken ook wat u moet weten wanneer u op zoek bent naar webhosting. En we geven u onze aanbevelingen voor het hosten van websites voor gezondheid en welzijn.

Een gezondheids- en welzijnswebsite bouwen

 • Bloggen
 • Gemeenschapsforum
 • Email reclame
 • Advertentie vriendelijk
 • eCommerce mogelijkheid om producten online te verkopen

Hoewel de categorie gezondheid en welzijn verschillende interesses kan bevatten, wil je altijd een gemeenschapsgevoel creëren en zoveel mogelijk informatie met je publiek delen. Het opnemen van een blog met uw gezondheids- en welzijnssite is een uitstekende manier om nuttige lezers te voorzien van informatie over u en uw bedrijf. Een andere handige functie is om een ​​forum op te nemen waar uw gebruikers vragen kunnen stellen en ideeën en informatie kunnen uitwisselen. En als u uw producten of services online wilt verkopen, moet u ervoor zorgen dat uw websiteplatform advertentievriendelijk is en de mogelijkheid heeft om een ​​online winkel te bouwen.

Overwegingen bij webhosting

Als het je belangrijkste doel is om blogger op het gebied van gezondheid en welzijn te zijn, dan raad ik je zeker aan om op zoek te gaan naar een WordPress-webhost. Behalve dat het het beste blogplatform is, biedt WordPress je ook de mogelijkheid om forums en e-mailmarketing op te nemen. Als uw website meer gaat over merkbekendheid of het verkopen van producten, dan is het waarschijnlijk logischer om naar een website builder-oplossing te kijken, wat het proces voor het maken van een site aanzienlijk kan versnellen. U kunt uw website snel online krijgen en het instellen van uw online winkel wordt eenvoudiger. Als u meerdere bedrijven of afzonderlijke delen van uw bedrijf heeft die meer dan één website nodig hebben, moet u zeker een van onze aanbevelingen voor hosting van meerdere websites overwegen.

Aanbevelingen voor webhosting: Website Builder

GoDaddy GoCentral

GoCentral Wellness
GoCentral, de websitebouwer van GoDaddy, is een haalbaar alternatief voor Wix. Aan de positieve kant vond ik GoDaddy’s GoCentral-sitebouwer gemakkelijker om die Wix te gebruiken. En het is ook heel eenvoudig om meer functionaliteit aan uw site toe te voegen met de secties van GoCentral. Aan de andere kant zien de websitesjablonen met GoCentral er niet zo mooi uit als die van Wix – en de selectie is beperkter.

Klik hier voor meer informatie over GoCentral van GoDaddy

Aanbevelingen voor webhosting: WordPress

SiteGround

SiteGround
Voor WordPress-bloggen is SiteGround uitstekend. Ze bieden beheerde WordPress-hostingfuncties tegen veel lagere kosten dan andere beheerde webhosts. U kunt uw WordPress-site eenvoudig starten met slechts een paar klikken. Met uw SiteGround-hostingplan kunt u automatische updates, dagelijkse gegevensback-up en enkele van de beste klantenondersteuning die u van een webhostingbedrijf vindt, krijgen. Bovendien helpt de SuperCacher-technologie van SiteGround uw websites te versnellen voor een betere gebruikerservaring.

Klik hier voor meer informatie over SiteGround

Bluehost

bluehost
Bluehost wordt, net als SiteGround, aanbevolen door WordPress.org. Ook zij zijn al jaren gespecialiseerd in WordPress hosting. En hoewel zowel SiteGround als Bluehost uitstekende keuzes zijn voor alle niveaus van WordPress-gebruikers, zou ik als nieuwkomer de voorsprong geven aan Bluehost. Het aangepaste WordPress-dashboard dat Bluehost biedt, is een beetje intuïtiever en gebruiksvriendelijker. Ze bieden ook begeleide online hulp bij het maken van uw eerste WordPress-site.

Klik hier voor meer details over Bluehost

Email reclame

Of u nu kiest voor een websitebouwer of webhosting, het is erg belangrijk dat u zo snel mogelijk begint met het samenstellen van uw e-mailmarketinglijst. E-mail blijft een van de beste manieren om verkopen te converteren. En met de juiste e-mailcampagne kunt u meer vertrouwen opbouwen bij uw publiek en de kans vergroten dat ze uw gezondheids- en welzijnsproducten en -diensten kopen.

Er zijn een aantal geweldige e-mailautoresponderservices op de markt. Persoonlijk gebruik ik AWeber. U kunt uw AWeber-lijsten eenvoudig integreren met uw WordPress-site of een website die u hebt gemaakt met Wix of GoCentral. Het beste van alles is dat je AWeber een maand gratis kunt uitproberen om te zien hoe goed het voor jou werkt.

Hier is een link naar een gratis gids van AWeber met e-mailsjablonen die u kunt volgen:
AWeber Gratis e-mailgids

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map