Beste webhosting voor mode- en schoonheidssites

beste-mode-beauty-web-hosting


Mode en beauty zijn veruit twee van de meest populaire onderwerpen voor websites en blogs. Hier bekijken we hoe u uw mode- of beautywebsite kunt maken, welke functies u moet opnemen om uw publiek aan te trekken en te laten groeien en welke opties u heeft om uw site te bouwen. We richten ons dan op wat u moet overwegen bij het kiezen van uw webhosting. En tot slot geven we onze aanbevelingen voor het hosten van mode- en beautywebsites.

Een website voor mode of schoonheid bouwen

 • Bloggen
 • Functionaliteit van de online winkel
 • Voeg eenvoudig foto’s toe
 • Koppelen via sociale media
 • Affiliate Ad Friendly
 • E-mailmarketing nieuwsbrief

Meestal vallen mode- en beautywebsites in een van de twee categorieën – of een combinatie van beide. Er zijn veel mode- en beautybloggers online. Er zijn ook veel online winkels met mode- en schoonheidsproducten. Heel vaak verkopen of promoten mode- en beautybloggers ook producten op hun sites. Dus zoals je je kunt voorstellen, zijn er veel opties om te overwegen bij het maken van je mode- of beautywebsite.

Het is duidelijk dat als je een blog probeert te bouwen, je een blogplatform wilt (denk aan WordPress). U wilt ook gemakkelijk foto’s aan uw website kunnen toevoegen, evenals links naar uw sociale media-accounts. U wilt zeker een aanhang opbouwen, dus zorg ervoor dat u e-mailmarketing in uw website opneemt. Als u producten op uw site wilt verkopen, heeft u eCommerce-functionaliteit nodig. Als u echter van plan bent om via uw site affiliate-verkopen te genereren, moet u ervoor zorgen dat uw websitesoftware advertentievriendelijk is.

Overwegingen bij webhosting

Voor mode- en beautyblogs raden we zeker aan WordPress te gebruiken om uw website te maken. Omdat het extreem populair is, zijn er tal van webhostingplannen die WordPress bevatten. Wat u moet beslissen, is welk niveau of type WordPress-hosting u nodig heeft. Hoewel u kunt kiezen voor een beheerd WordPress-hostingplan, zijn ze meestal aan de dure kant en heeft u waarschijnlijk niet alle toeters en bellen nodig die een beheerd hostingplan biedt. Waarschijnlijk een betere keuze voor uw mode- of beautyblog is een webhost die een geoptimaliseerde WordPress-omgeving biedt, samen met automatische updates en back-up tegen lagere kosten.

Als u van plan bent een online winkel te hebben, kunt u kiezen voor een traditionele webhost of voor een website die is gebouwd met Wix of SquareSpace. Als het echter om eenvoudige eCommerce-oplossingen gaat, wilt u misschien een platform als Shopify overwegen, dat specifiek is gericht op online verkopen en het proces voor het maken van e-commerce-websites aanzienlijk vereenvoudigt.

Aanbevelingen voor webhosting

A2-hosting

a2-hosting
Voor enkele van de beste WordPress-functies voor de beste prijs, raden we A2 Hosting aan. A2 Hosting installeert WordPress voor je zodat je direct aan de slag kunt. Hun WordPress-omgeving is geoptimaliseerd voor snelheid en beveiliging. Het komt erop neer dat u veel van de functies van een managed hostingplan krijgt tegen een veel redelijkere prijs. We gebruiken A2 Hosting en zijn altijd onder de indruk van de kwaliteit van hun service en ondersteuning.

Bekijk hier A2 Hosting

BoldGrid

Als je WordPress wilt gebruiken voor je modeblog, maar op zoek bent naar een gebruiksvriendelijkere website-builder, raden we aan om een ​​BoldGrid-host te kiezen. Met BoldGrid kunt u sneller en gemakkelijker een fantastisch ogende WordPress-site maken. En omdat het op WordPress is gebaseerd, behoudt u het eigendom en de controle over uw website, zelfs als u besluit naar een andere webhost te verhuizen. Kortom, u krijgt de voordelen van een website builder-platform zoals Wix, samen met de flexibiliteit van WordPress.

De officiële BoldGrid-host die we aanbevelen is InMotion Hosting. Ze waren behulpzaam bij het lanceren van BoldGrid en zijn ook een van de beste webhostingbedrijven die we gebruiken. Hier is een voorbeeld van enkele mode- en beautywebsites van BoldGrid.
boldgrid-fashion-beauty-websites

Klik hier voor meer informatie over InMotion Hosting en BoldGrid

Shopify

Als het belangrijkste doel van uw mode- of schoonheidssite het verkopen van producten is, raden we u aan Shopify te bekijken. Hoewel u andere websiteplatforms kunt gebruiken, kunt u met Shopify eenvoudig een online winkel maken. In tegenstelling tot andere eCommerce-oplossingen, zorgt Shopify voor de verwerking van betalingen, het berekenen van verzend- en belastingbedragen en voorraad. We vinden Shopify een veel eenvoudigere oplossing dan WordPress voor het online verkopen van producten.

Hier is een voorbeeld van de sjablonen die beschikbaar zijn in Shopify.
shopify-fashion-beauty-websites

Bekijk hier meer Shopify-voorbeelden

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map