Anbefalinger for webhotell 2019

web-hosting-anbefalinger-2019


For 2019 er de tre store interessene for webhotellkunder WordPress, eCommerce og Website Builders. Med Gutenberg nå, hvis full effekt i WordPress, er det enda mer spenning for den mest populære plattformen på nettet. I mellomtiden, med forbrukere som fortsetter å favorisere kjøp online, er e-handelsnettsteder etterspurt. Og med mange begynnende nettstedseiere som ønsker en raskere og enklere måte å opprette nettsteder på, fortsetter nettstedbyggere å øke i popularitet – noe som resulterer i at de fleste webhotellbedrifter nå inkluderer dem med hostingplanene sine.

Her er listen over webhotellanbefalinger for 2019:

Delt hosting:

GreenGeeks
InMotion Hosting
Siteground

greengeeks
Delt hosting er fortsatt den beste aveny for de fleste nye nettstedseiere. Og den gode nyheten er at her i 2019 kan du ikke bare finne Shared Hosting-planer av utmerket kvalitet, men de fleste webverter (spesielt de høyt rangerte) gjør en god jobb med å isolere kontoer på deres delte servere, slik at webhotellkontoen din er beskyttet mot andre.

WordPress Hosting:

Bluehost
Siteground
A2 Hosting

Bluehost-2019
Som jeg nevnte over, er WordPress mer populært enn noen gang i disse dager. Men mens hver webhotell tilbyr WordPress-hosting i disse dager, er det viktig å se etter en hostingplan som inkluderer en optimalisert WordPress-hostingopplevelse. For eksempel begge deler Bluehost og Siteground anbefales av WordPress.org. Bluehost er perfekt for WordPress nybegynnere, mens SiteGround er ideell for mer erfarne brukere, ettersom de inkluderer mange avanserte administrerte WordPress hostingfunksjoner. Og som jeg nevnte før, vurderer vi A2 Hosting å være så enestående at vi bruker dem til WebHostingCat.com.

Administrert WordPress Hosting:

WP-motor
Flytende nett
press

wp-motor-2019
Hvis du trenger å ta et skritt opp til en premium administrert WordPress-hostingleverandør, er det også ganske mange gode valg. Med administrert WordPress-hosting leter du etter ekspert WordPress-støtte sammen med avanserte funksjoner som lar deg bruke mindre tid på å bekymre deg for vedlikeholdsoppgaver og mer tid til å produsere innhold til nettstedet ditt.

Blant anbefalingene våre for administrert WordPress-hosting, WP-motor fortsetter å være standarden for mange inkludert oss. Og i 2019 gir WP Engine ikke bare ekspert WordPress-funksjoner og support, men deres Digital Experience Platform tar ting til et nytt nivå. WP Engine inkluderer nå også gratis Studio temaer basert på Genesis Framework med deres vertsplaner.

i mellomtiden, Flytende nett fortsetter også å skille seg som den største hostingleverandøren for oppdragskritiske nettsteder. Chris Lema og teamet hans har gjort en fremragende jobb med å bringe sine Managed WordPress og Managed WooCommerce hostingplaner til publikum.

Og hvis du ikke er kjent med det press, vil du sannsynligvis høre mye mer om dem i 2019. Pressbar er en av de nye WordPress-hostingleverandørene som er dedikert til å gi den beste opplevelsen for kundene.

netthandel:

InMotion Hosting
GreenGeeks
Flytende nett

inMotion-hosting-2019
Online salg fortsetter å vokse i popularitet. Selv om du kan bruke en nettstedsbyggertjeneste som Wix for din nettbutikk, hvis du foretrekker å bruke et tradisjonelt vertsfirma, er dette våre beste anbefalinger. Med InMotion Hosting og GreenGeeks, Du kan bruke en eCommerce-plattform tilgjengelig i cPanel, så vel som WooCommerce for WordPress. Og InMotion inkluderer gratis privat SSL mens GreenGeeks gir Let’s Encrypt Wildcard SSL.

For den ultimate WooCommerce hostingopplevelsen, Liquid Webs administrerte WooCommerce Hosting er vår topp anbefaling.

VPS Hosting:

InMotion Hosting
A2 Hosting
Bluehost

inMotion-vps-2019
Hvis du trenger mer ressurser for nettstedet ditt, er det på tide å gå opp til VPS Hosting. Med VPS Hosting får du mange av fordelene ved en dedikert server til en rimeligere pris. Og med administrert VPS-hosting trenger du ikke ekspertisen for å konfigurere og vedlikeholde den virtuelle serveren din. For administrert og ikke-administrert VPS-hosting anbefaler vi å se på InMotion Hosting, A2 Hosting, og Bluehost.

Dedikerte servere:

Flytende nett
InMotion Hosting
A2 Hosting

væske-web-2019
For bedrifts- og oppdragskritiske nettsteder er en dedikert server vanligvis det beste alternativet. For det beste utvalget av dedikerte servere og for enestående hosting, Flytende nett er vår topp anbefaling. Hvis du trenger en rimeligere løsning, anbefaler jeg deg å sjekke ut InMotion Hosting og A2 Hosting.

Windows Hosting:

InterServer
Gå pappa

Hvis du trenger eller foretrekker Windows Hosting fremfor Linux, bør du sjekke ut disse webvertene. Hvis du trenger en mer økonomisk løsning, kan du velge InterServer. Og blant deres mange hosting-tjenester, Gå pappa gir også en rekke alternativer for Windows Hosting.

Nettstedsbygger:

Wix
Gå pappa
BoldGrid

Wix-2019
Nettstedsbyggere er i disse dager enda mer populære på grunn av muligheten til enkelt og raskt å opprette et nettsted. For grunnleggende online brosjyresider liker vi Wix. For mer komplekse nettsteder, anbefaler vi å ta en titt på GoDaddy’s GoCentral nettsted byggherre. Og hvis du foretrekker WordPress, BoldGrid er igjen vårt valg å bygge profesjonelle WordPress nettsteder.

Grønn webhotell:

GreenGeeks
InMotion Hosting
A2 Hosting

greengeeks-2019
Jeg vet at grønn webhotell er viktig for mange mennesker. Og den gode nyheten er at det er noen gode hostingvalg som ikke bare er grønne, men bare helt enestående. GreenGeeks er en av de mest kjente grønne vertene som drives av 300% fornybar energi. ImMotion og A2 Hosting er imidlertid også utmerkede valg for grønne webhoteller. InMotion Hosting åpnet det første Green Data Center i Los Angeles – reduserte deres karbonproduksjon 2000+ tonn per år. Og A2 Hosting leverer deres FutureServe Green Hosting, som jobber med Carbonfund.org siden 2007.

Budsjett hosting:

InterServer
FastComet
Hostinger

interserver-2019
Og sist, men ikke minst (unntatt i pris), er det fremdeles noen gode budsjett-webhotellalternativer for de av dere som kanskje ikke har mye penger å bruke på å være vert for nettstedene dine. InterServer er fortsatt en flott budsjett hosting løsning. Du kan få kvalitet cPanel hosting for bare $ 5 i måneden. Og med deres prislåsgaranti, betaler du det samme beløpet ved fornyelsestidspunktet. FastComet er et annet godt alternativ der du ikke trenger å bekymre deg for høye fornyelsesrater – du betaler også samme pris ved fornyelsestidspunktet. Og med Hostinger, kan du registrere deg for mindre enn en dollar per måned.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector