Anbefalinger for webhotell 2020

web-hosting-anbefalinger-2020


Velkommen til det nye tiåret på 2020-tallet! Og siden det har skjedd en rekke endringer i webhotellbransjen, er det på tide å se på det nye landskapet med webhotelltjenester i vår Anbefalinger for webhotell for 2020.

Delt hosting

inMotion-hosting
Delt hosting er fremdeles det mest populære og kjøpte blant eiere av nettsteder. Og i motsetning til for flere år siden, er delt webhotell mye mer effektivt og sikkert med å være kontokisolert. Du kan også motta imponerende hastighet og ytelse på nettstedet med de beste delte hostingleverandørene. Her er anbefalingene mine for 2020.

 • A2 Hosting
 • GreenGeeks
 • InMotion Hosting

A2 Hosting, GreenGeeks og InMotion Hosting ville være de beste anbefalingene for delt hosting. InMotion Hosting er øverst på listene – og tilbyr fantastiske funksjoner, ytelse og støtte. GreenGeeks hjelper ikke bare å redde miljøet med deres bransjeledende grønne webhotell, men deres delte hostingplaner er egnet for mange forskjellige typer nettsteder.

WordPress Hosting

Bluehost Web Hosting
WordPress er definitivt det viktigste fokuset for de fleste webhotellfirmaer i 2020. WordPress hosting er så stort at vi faktisk må dele opp anbefalingene våre i både administrerte og ikke-administrerte WordPress-hostingplaner. For de fleste nettstedseiere (spesielt nybegynnere) er ikke-administrert hosting absolutt mer enn tilstrekkelig og det bedre valget.

En fordel med at WordPress-hosting er så viktig, er at en rekke web-verter nå tilbyr delte hosting-planer som faktisk konkurrerer med dyrere administrerte WordPress-hostingplaner.

 • A2 Hosting
 • Bluehost
 • GreenGeeks

A2 Hosting fortsetter å imponere meg med deres WordPress-miljø som er optimalisert for hastighet og sikkerhet. Og deres Turbo Hosting Plan er enda mer imponerende. Bluehost fortsetter å gjøre enda flere forbedringer av sine allerede bemerkelsesverdige WordPress-hostingplaner. De gir et av de beste alternativene for nyere WordPress-brukere og tilbyr også webdesign og SEO-hjelp.

Administrert WordPress Hosting

WP Engine WordPress Hosting
For større eller misjonskritiske WordPress-nettsteder representerer administrert hosting fremdeles det beste valget. Og utvalget av administrerte WordPress-hostingalternativer er ganske imponerende i 2020. For økt hastighet på nettstedet og ekspert WordPress-støtte, bør du vurdere disse topp Managed WordPress Hosting-leverandørene.

 • WP-motor
 • Flytende nett
 • InMotion Hosting

WP Engine og Liquid Web er mine absolutte favorittvalg for premium administrert WordPress hosting. WP Engine fortsetter å innovere og forbedre WordPress-vertsfunksjonene og -tjenestene deres. For eksempel får du raskere nettstedshastighet med Googles Cloud Platform, gratis StudioPress-temaer, sikkerhet i bedriftsnivå og selvfølgelig deres ekspertstøtteansatte dedikert til WordPress.

Liquid Web-teamet består av noen av de beste fagfolkene i WordPress-feltet. Og nå med samarbeidet med Nexcess, er de klare til å gi enda raskere ytelse sammen med mer fleksibilitet.

e-handel hosting

Liquid Web WooCommerce Hosting
Foruten WordPress, er e-handel det andre enorme fokuset for webhotellfirmaer i 2020. Fordi nettbutikker kan variere fra å selge bare noen få produkter til store e-handelssteder som tilbyr mange produkter for salg, bør du være ekstra selektiv i vertsvalget ditt.

 • Flytende nett
 • InMotion Hosting
 • Shopify

For å bygge en nettbutikk er de to favorittalternativene mine WooCommerce og Shopify — WooCommerce for mer avanserte eCommerce-nettsteder og Shopify for enklere online salgsprogrammer.

Fordi WooCommerce er bygget på WordPress, er det fornuftig at for den beste WooCommerce-hostingopplevelsen, bør du vurdere de beste leverandørene av WordPress-hosting. Liquid Web tar virkelig WooCommerce til neste nivå ved å gi økt hastighet (svært kritisk for e-handelsnettsteder) og bedre rapportering. Akkurat som Liquid Web har hevet Managed WordPress Hosting til et nytt nivå, har de etablert gullstandarden for Managed WooCommerce Hosting.

Hvis du ser mer etter en raskere løsning uten å komme i gang for å få et e-handelsnett til å gå raskt, er Shopify svaret. De har noen gode gratis og premium nettstedtemaer som passer for alle hovedkategoriene av nettbutikker.

VPS Hosting

InMotion VPS Hosting
Hvis nettstedet ditt får mer trafikk og trenger mer ressurser, er det på tide å vurdere å oppgradere til en VPS eller en dedikert server. VPS-hosting gir deg mange av fordelene med dedikert hosting til en mye lavere pris. Mange webhoteller tilbyr nå administrert VPS-hosting som gjør opplevelsen enklere for deg siden det ikke er så mye vedlikehold som trengs fra din side.

 • InMotion Hosting
 • Flytende nett

InMotion Hosting og Liquid Web gir de mest imponerende administrerte VPS Hosting-planene. InMotion’s VPS Hosting med høy tilgjengelighet og høy ytelse kombinerer skydrevet redundans med deres optimaliserte konfigurasjoner for å gi fremragende resultater. I mellomtiden kombinerer Liquid Web også kraften fra en dedikert server og skyhosting for å produsere VPS Hosting som er raskere enn Amazon, Digital Ocean og Rackspace.

Dedikerte servere

Liquid Web Dedicated Hosting
Selv om dedikert hosting er den dyreste typen hostingplan, er det det beste alternativet for bedrifter og større skala nettsteder.

 • Flytende nett
 • InMotion Hosting

Akkurat som med VPS Hosting, tilbyr Liquid Web og InMotion Hosting et fantastisk utvalg av dedikerte servere som du kan velge mellom.

Grønn webhotell

GreenGeeks webhotell
Du er kanskje ikke klar over det, men webhotellbransjen er en av de største forurensende av alle – selv konkurrerende mot flybransjen! Imidlertid har noen av de bedre webhotellbedriftene lagt merke til og promoterer nå aktivt grønn webhotell både i deres hostingtjenester og forretningspraksis.

Men ikke alle grønne webhoteller er de samme. Her er mine favorittalternativer for grønne webhoteller for 2020.

 • GreenGeeks
 • InMotion Hosting
 • HostPapa

GreenGeeks er fortsatt bransjestandarden for grønn webhotell i 2020. Deres forpliktelse til 300% fornybar energi – samarbeid med Bonneville Environmental Foundation og utnyttelse av vindenergi er bare en del av historien. De er også en av de beste perioden for webhotellfirmaer.

InMotion Hosting og HostPapa er også topp grønne webhotellvalg for 2020.

Nettstedsbygger

Wix Hosting
Fordi i disse dager mange ønsker en raskere og enklere måte å få et nettsted, fortsetter nettstedbyggere å være et populært alternativ i 2020. Selv om det er fordeler og ulemper med å bruke en nettstedsbygger i motsetning til tradisjonell webhotell, om alt du virkelig trenger er et grunnleggende nettsted med bare noen få sider, da er disse alternativene for nettstedbygger verdt å vurdere.

 • Wix
 • Gå pappa

Budsjettvert

InterServer Web Hosting
Selv om noen webhotellleverandører har økt prisene sine, vil du være glad for å vite at du i 2020 fremdeles kan få webhotell av høy kvalitet til rimelige priser. Hvis budsjettet ditt er lite, er nøkkelen å huske når du handler hosting, at du ikke bare må vurdere kostnadene for den opprinnelige registreringsperioden, men også kostnadene for fornyelsesgraden..

Her er to av de beste alternativene for kjøpshosting for 2020.

 • InterServer
 • Hostinger

Med InterServer prisgaranti, er fornyelsesgradene dine de samme som prisen du betaler opprinnelig – noe som gjør dem til et av de beste alternativene for hosting. Med InterServer får du gode funksjoner, service og support til lave priser.

Hostinger har ikke bare ekstremt lave registreringspriser – så billige som 0,80 per måned, men fornyelsesgraden er lavere enn introduksjonsprisene til de fleste andre webhotellfirmaer..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector