Beste webhotell for fotografer 2020

best web-hosting-for-fotografer


Leter du etter å lage ditt nettsted for fotografering? Det er nå flere alternativer enn noen gang for både profesjonelle og amatørfotografer som ønsker å dele sin visjon og markedsføre sine tjenester. Som fotograf selv er dette definitivt et tema mitt hjerte. Så la oss ta en titt på Beste webhotell for fotografer i 2020.

Photography Web Hosting: Hva du trenger å vurdere

Først må vi gå gjennom hvilke elementer du bør vurdere før du bygger et nettsted for fotografering. Her er noen betraktninger å starte med.

Hva er hovedformålet med ditt fotograferingssted?
Er dette nettstedet for en fotograferingsvirksomhet eller en hobby? Hvis det er for din fotograferingsvirksomhet, vil du inkludere funksjonalitet for kundene dine, for eksempel korrektur og bestilling? Eller ønsker du egentlig bare å markedsføre og annonsere virksomheten din for kundeoppkjøp? Hvis du er amatørfotograf og vil vise frem arbeidet ditt, trenger du muligheten til lagring av bilder?

Hvor mye tid vil du bruke til å lage nettstedet ditt?
Liker du den faktiske prosessen med å opprette et nettsted og har i det minste litt nettstedopplevelse? Eller vil du virkelig bare en rask og enkel måte å få et nettsted på nettet så snart som mulig?

Hva er nettstedets budsjett?
Hvor mye er du villig til å bruke på nettstedet ditt? Avhengig av svarene dine på noen av de andre spørsmålene ovenfor, trenger du kanskje ikke velge den dyreste hostingplanen. Det er mange gode valg på alle nivåer av priser.

Webhotell vs nettlagring

La oss ta en kort titt på hva denne artikkelen ikke inkluderer før vi får vite nærmere om webhotell og nettsteder. Jeg har sett en rekke artikler for fotografering på webhotell som inkluderer alternativer som 500px og Flickr. Imidlertid anser jeg disse for å være mer fotolagringstjenester i motsetning til webhotell for ditt eget nettsted. Selv om 500px og Flickr har det bra for det de tilbyr, er det ikke det vi vurderer her.

Webhotell vs nettstedbygger

Det neste skillet vi trenger å gjøre er mellom webhotell og nettstedbyggere. I disse dager er det en rekke selskaper som tilbyr nettstedplaner som er et legitimt alternativ til tradisjonell webhotell. Begge alternativene har fordelene. Generelt gir en webhotellplan deg flere muligheter og kontroll over en nettstedsbygger (for eksempel Wix, SquareSpace, etc.), men krever mer tid og krefter fra din side. For nettstedbyggere er det motsatte vanligvis sant, mindre kontroll, men mye raskere nettstedoppretting.

Fordeler med webhotell

 • Flere alternativ for oppretting av nettsteder
 • Bedre kontroll over nettstedet ditt
 • Bedre verdi
 • Alle online verktøy er inkludert (e-post osv.)
 • Enklere å flytte nettstedet ditt

Fordeler med nettstedbygger

 • Raskere oppretting av nettsteder
 • Krever mindre tid
 • Fotografspesifikke alternativer

Webhotellfunksjoner for fotografer

Så hvis du vil ha en tradisjonell webhotellplan, hvilke funksjoner bør du se etter? Dette er hva jeg anser som de viktigste elementene som vertsplanen din bør inneholde.

Ubegrenset lagring og dataoverføring
Med alle bildene du kanskje vil laste opp og inkludere på nettstedet ditt, vil du absolutt ikke ha noen begrensninger på webplass eller båndbredde. Heldigvis er det ikke så vanskelig å finne vertsplaner som lar deg lagre og overføre data uten måling.

Nettstedets hastighet
Nettstedets hastighet er viktig for alle nettsteder. Men med fotografisider blir det enda viktigere. Igjen, med alle bildene nettstedet ditt kan inneholde, vil du sørge for at nettstedet ditt lastes raskt nok for besøkende på nettstedet og potensielle kunder..

Innholdsleveringsnettverk
Et innholdsleveringsnettverk (eller CDN) kan bidra til å forbedre nettstedets hastighet og lastetid for sider. Innholdsleveringsnettverk er spesielt effektive når du har mye statisk innhold (for eksempel bilder) på nettstedet. Med et CDN kan innholdet ditt lagres på forskjellige servere over hele kloden, slik at når noen prøver å få tilgang til nettstedet ditt, kan du få tilgang til innholdet ditt (bilder i dette tilfellet) fra en server nærmere deres beliggenhet – og dermed redusere nettstedets lastetid.

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data
Sikkerhetskopiering av nettstedets data er kritisk og også ditt beste forsvar mot angrep på nettstedet ditt. Selv om du alltid bør sørge for å utføre dine egne sikkerhetskopier av nettstedet etter behov, for en ekstra sikkerhet bør du velge en webhotellplan som inkluderer automatiske daglige sikkerhetskopier av nettstedet ditt. Å ha sikkerhetskopier av nettstedet ditt tilgjengelig for gjenoppretting vil spare deg for mye tid i stedet for å måtte gjenskape hele nettstedet.

Nettsikkerhet
Selv om sikkerhetskopiering av nettstedet ditt er det beste sikkerhetstiltaket ditt, vil du også sørge for at webhotellplanen din inneholder sikkerhetsfunksjoner som skanning av skadelig programvare, DDoS-begrensning og andre proaktive sikkerhetstiltak. Selv om du ikke helt kan forhindre at nettstedet ditt noen gang blir hacket, er det definitivt sikkerhetsfunksjoner som kan beskytte deg så mye som mulig.

Flere nettstedsplattformer
Siden en av fordelene med en tradisjonell webhotellplan er mer kontroll over innholdet ditt, bør du sørge for at webhotellet inneholder flere nettstedsplattformer som du kan bruke. Jeg vil absolutt anbefale at hostingplanen din inneholder de viktigste innholdsstyringssystemene som WordPress, Joomla og Drupal. Men jeg vil også anbefale å gå med en cPanel hosting-pakke som inkluderer mange andre webapplikasjoner du kan benytte deg av. På den måten er du ikke sperret inne i et eneste system.

Anbefalinger for webhotell for fotografer

OK, så la oss se på webhotellanbefalingene vi har for fotografer. Selv om det er mange gode alternativer, har jeg valgt tre webhoteller her som jeg ikke bare anser som det aller beste for fotograferingssider, men også som jeg personlig har brukt i en årrekke nå.

GreenGeeks

greengeeks-web-hosting-for-fotografer

GreenGeeks-funksjoner:

 • PowerCacher-teknologi
 • Valg av 5 datasentre
 • Rask responsiv kundesupport
 • Ubegrenset diskplass og båndbredde
 • Free Let’s Encrypt Wildcard SSL
 • Gratis Cloudflare CDN
 • Nattlig sikkerhetskopi av data
 • Drevet av 300% fornybar energi
 • Hosting Account Isolation
 • Proaktiv serverovervåking
 • Sikkerhetsskanning i sanntid
 • Forbedret SPAM-beskyttelse
 • Gratis domenenavn

Selv om GreenGeeks kanskje er mest kjent som det mest miljøvennlige webhotellfirmaet, er de også min anbefaling for mange typer nettsteder – inkludert fotografisider.

GreenGeeks har en av de beste webhotellplattformene som er optimalisert for hastighet og proaktiv sikkerhet. PowerCacher-teknologien deres sammen med optimaliserte LiteSpeed- og MariaDB-servere gir enestående ytelse – spesielt for innholdsstyringssystemer som WordPress. I motsetning til andre webverter, med GreenGeeks får du gratis Wildcard SSL. Og med deres Ecosite Premium-plan får du gratis GobalSign Premium Wildcard SSL for enda mer beskyttelse. GreenGeeks sikkerhet er også utmerket med proaktiv serverovervåking og sikkerhetsskanning i sanntid.

Og når det gjelder kundestøtte, gir GreenGeeks raske responstider og nyttig hjelp når det er nødvendig.

Klikk her for mer om GreenGeeks

Bluehost

Bluehost

Bluehost-funksjoner:

 • Automatisk installasjon av WordPress
 • Brukervennlig guidet WordPress-nettstedoppretting
 • Tilpasset WordPress Dashboard-grensesnitt
 • Performance Caching
 • Automatisk WordPress-plugin- og temaoppdateringer
 • Staging av nettstedet er inkludert
 • Responsiv kundestøtte via telefon, e-post og live chat
 • Rask levering av nettsteder
 • Gratis la oss kryptere SSL
 • Gratis SiteLock CDN

Når det gjelder WordPress-hosting, anbefales ikke bare Bluehost av WordPress.org, de er også et av de beste valgene mine – spesielt for nye WordPress-sideeiere. Bluehost gir mer veiledning når du oppretter ditt første WordPress-nettsted. Og de har utviklet et flott, brukervennlig, tilpasset WordPress-dashbord som lar deg raskt finne og få tilgang til all viktig funksjonalitet du trenger når du jobber på nettstedet ditt.

Bluehost har også gjort noen vesentlige forbedringer av funksjonene, ytelsen og støtten du får med deres webhotell. I testene mine er hastighet og ytelse på nettstedet betydelig bedre enn tidligere år. Også kundesupportens responstid er mye forbedret. Support chat svar har nesten alltid vært øyeblikkelig for meg.

Hvis du foretrekker å bruke et annet webapplikasjon annet enn WordPress, tilbyr Bluehost også et av de beste tilpassede cPanel-grensesnittene som jeg har sett.

Klikk her for mer om Bluehost

InMotion Hosting Administrert WordPress

InMotion Managed WordPress Hosting

 • Max Speed ​​Zone Technology
 • Forinstallasjon av WordPress eller Joomla
 • Inkluderer BoldGrid Site Builder
 • Responsiv kundesupport
 • 90 dagers pengene tilbake-garanti

Jeg har vært kunde hos InMotion Hosting i over 10 år nå. Deres forretningsstrøm og Pro-planer inkluderer ubegrenset lagring og båndbredde sammen med flere serverressurser. Med InMotion får du deres Max Speed ​​Zone-teknologi som kan gi deg kraftig økt nettstedhastighet når posisjonen din er innenfor fartsområdet.

For en bedre WordPress-hostingopplevelse for fotografer, anbefaler jeg imidlertid InMotion’s Managed WordPress Hosting-planer. Du får bedre hastighet med deres avanserte serverbufring og administrerte oppdateringer og sikkerhet.

InMotion er spesielt egnet for WordPress-nettsteder, og du kan til og med la dem forhåndsinstallere WordPress for deg når du bestiller. Og for WordPress-brukere, med InMotion Hosting-planen din, får du også BoldGrid nettstedbygger. BoldGrid forenkler og fremskynder opprettingsprosessen for nettstedet, og gir deg fremdeles den populære funksjonaliteten til WordPress. Og fordi InMotion Hosting er en offisiell BoldGrid-vert (faktisk de var medvirkende til utviklingen av produktet), vil du få den beste støtten til denne nettstedsbyggeren. Se neste avsnitt om nettstedbyggere for mer info om BoldGrid.

Klikk her for mer om InMotion Hosting

Anbefalinger for nettstedbygger for fotografer

Hvis du har bestemt deg for at du heller vil bruke en nettstedsbygger til ditt nettsted for fotografering, er her de beste alternativene vi anbefaler.

BoldGrid

boldgrid-for-fotografer

BoldGrid har dra-og-slipp-grensesnitt
Ubegrensede sider
WooCommerce-kompatibel
Integrerte skjemaer funksjonalitet
Avansert blogging og innlegg
Innebygde iscenesettelses- / sandboksede nettsteder
Premium SEO-plugin
Premium backup-plugin
Avansert bilderedigering

 • Enkel og rask oppretting av WordPress-nettsteder
 • Fotografibaserte temaer
 • Bedre kontroll og eierskap enn hos andre nettstedbyggere
 • WordPress funksjonalitet
 • Kan brukes sammen med hvilken som helst WordPress webhotell

BoldGrid er ikke din gjennomsnittlige nettstedbygger. Som vi beskrev ovenfor, er det en WordPress-basert nettstedsbygger som lar deg enkelt lage profesjonelle nettsteder. Blant de mange nettstedstemaene som er tilgjengelige i BoldGrid, er en rekke fotografibaserte maler. Den store fordelen ved å bruke BoldGrid er at det gir fordelene ved en nettstedsbygger som Wix eller SquareSpace, men gir deg likevel kraften i WordPress pluss bedre kontroll og eierskap til nettstedet ditt.

Fordi BoldGrid faktisk er et sett med WordPress-plugins, kan du bruke det med hvilken som helst webhotell som støtter WordPress. For den jevneste opplevelsen vil jeg imidlertid anbefale å velge en offisiell BoldGrid-vert som InMotion Hosting.

Klikk her for mer om BoldGrid

SmugMug

SmugMug

SmugMug Funksjoner Din egen tilpassede webside
Ubegrenset opplasting av foto og video
Responsiv design – tilpasser seg mobil, nettbrett og skjermer
Gratis mobilapp for å redigere, arkivere og dele mens du er på farten
Fullt vert, ubegrenset trafikk
Legge inn bilder og videoer på andre nettsteder
Legg til bilder og synkroniser hele biblioteket fra Lightroom
Se detaljert statistikk og analyse
Bruk robuste SEO-verktøy, inkludert metakoder og XML-nettkart
24/7 reell menneskelig støtte
Lær deg inn og lær med videoopplæringer
Få mest mulig ut av kontoen din med vårt dyptgående hjelpesenter
Delta på live, online SmugMug-treningseventer
Lag en helt personlig hjemmeside
Enkel dra-og-slipp-tilpasning
Sett logo eller merkenavn på nettstedet ditt
21+ moderne, forhåndsinnlagte designmaler
Lag egendefinerte temaer med din egen skrift- og fargekombinasjoner
Bruk ditt eget domene
Valgfri tilpasning via HTML og CSS
Enkel organisering for bildene og nettstedet ditt
Hvert bilde er sikkerhetskopiert med Amazon Web Services
Skylagring gir tilgang når som helst og hvor som helst
Copyright er alltid ditt
Last ned dine originale bilder og sikkerhetskopier av galleriet når som helst
Passordbeskytt mapper, gallerier, sider eller hele nettstedet
Begrens synligheten til mapper, gallerier og sider til bare de du har delt en lenke med
Gjør hvilken som helst mappe, galleri eller side helt privat
Legg til tilpassede vannmerker for å beskytte bilder
Lag smarte gallerier for automatiserte samlinger
Del via Facebook, Twitter, Google+ og mer
Gratis mobilapp for å redigere, arkivere og dele mens du er på farten
Bestill utskrifter og produkter fra et profesjonelt utskriftslaboratorium rett fra nettstedet ditt
Fullt vert handlekurv og kasse
Kredittkortbehandling og kundeservice inkludert
Kjøp fotobøker, innramming, etc., fra flere leverandører
Send hvor som helst
Oppfylle bestillinger med topplaboratorier: Bay Photo, WHCC, EZPrints og Loxley (UK)
Lag tilpassede priser, og selg fra et utvalg av mer enn 1000 utskrifter og produkter med overskudd
Godta globale valutaer på bestillinger (USD, CAD, GBP, EUR, AUD, JPY, CHF, NZD, SEK, HKD)
Selg digitale nedlastinger av bilde og video
Aktiver bevisforsinkelse og legg til endelige redigeringer før levering
SEO-optimalisert nettsted
Få innsikt i seeroppførsel med innebygd statistikk og analyse

 • Fotografispesifikk nettstedplattform
 • Kjør fotograferingsvirksomheten online
 • Tillat kunder å se bilder online
 • Ubegrenset fotolagring
 • Begrens eller gi tilgang til bilder slik du ønsker
 • Koble til Adobe Lightroom for å forbedre arbeidsflyten
 • Bestill utskrifter online fra Photo Labs

Uten tvil er det ultimate webhotellet / nettstedet kjøretøy for fotografer fra SmugMug. SmugMug er spesielt for fotografer på alle nivåer, og de tilbyr planer for alle typer fotograferingsnettsteder. Det finnes løsninger for de av dere som bare vil vise frem noe av arbeidet ditt og har et trygt lagringsområde for bildene dine, i tillegg til nettsteder for profesjonelle fotografer som ønsker å drive virksomheten sin på nettet.

SmugMug har noen av de flotteste nettstedsmaler for fotografering. Bildene dine kan oppbevares på den sikreste skylagringen som er tilgjengelig. Og det som er flott med SmugMug er at du kan gi tilgang til bildene dine for bare de du bestemmer deg for skal få lov til å se dem. Du kan også bruke vannmerker og passordbeskyttelse for ytterligere sikkerhet.

Men det er fotograferingsbransjen på ting som virkelig skiller SmugMug fra konkurransen. SmugMug inkluderer all funksjonaliteten du trenger for å drive en fotograferingsvirksomhet. Med SmugMug kan du ta med tilpassede prislister for kundene dine. Du kan la kundene dine velge og laste ned bildene sine på nettet. Og du kan selge bilder og digitale nedlastinger via handlekurv og kasse.

SmugMug hjelper deg også med arbeidsflytsystemet ditt. Du kan koble til Adobe Lightroom via plugin for å laste opp og organisere bildene dine. Og hvis du bruker fotolaboratorier som whcc eller BayPhoto.com, har du tilgang til dem gjennom SmugMug.

Klikk her for mer om SmugMug og for å få gratis 14 dagers prøveversjon

Webhotell for fotograferes anbefalinger

Web HostPriceSolution
a2-hosting A2 Hosting 2,99 dollar mo. – 14,99 dollar mo. Webhotell
Bluehost Bluehost $ 2,95 moh. Webhotell
InMotion Hosting InMotion Hosting $ 6,99 mo. – 19,99 dollar mo. Webhotell
boldgrid BoldGrid 3,99 dollar mo. – 13,99 dollar mo. WordPress Site Builder
SmugMug SmugMug 12,50 dollar mo. – 25,00 dollar mo. Fotografispesifikk plattform
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector