Beste webhotell for helse og velvære

best web-hosting-for-helse-og-velvære


Jeg tror alle av oss ønsker å være sunne og glade i hverdagen vår. Så det er ikke overraskende at helse og velvære er i fokus for et økende antall nettsteder. Enten nettstedet ditt innebærer trening og yoga, kosthold, medisinsk behandling eller bare nyte livet, her er noen tips om hvordan du oppretter nettstedet ditt. Vi vil også dekke det du bør vite når du leter etter webhotell. Og vi vil gi deg våre anbefalinger for webhotell for helse og velvære.

Bygge et nettsted for helse og velvære

  • blogging
  • Community Forum
  • Epost markedsføring
  • Annonsevennlig
  • e-handelsevne til å selge produkter på nettet

Selv om kategorien helse og velvære kan omfatte en rekke interesser, vil du alltid skape en følelse av fellesskap i tillegg til å dele så mye informasjon med publikum som mulig. Å inkludere en blogg med helse- og velværesiden er en utmerket måte å tilby nyttig innhold for leserne dine når de blir kjent med alt om deg og bedriften din. En annen nyttig funksjon er å inkludere et forum der brukerne dine kan stille spørsmål og utveksle ideer og informasjon. Og hvis du vil selge produktene eller tjenestene dine på nettet, vil du sørge for at nettstedplattformen din er annonsevennlig i tillegg til å ha muligheten til å bygge en nettbutikk.

Hensyn til webhotell

Hvis hovedmålet ditt er å være en helse- og velværeblogger, vil jeg absolutt anbefale deg å se etter en WordPress-webhotell. I tillegg til å være den beste bloggplattformen, gir WordPress deg også muligheten til å inkludere forum og markedsføring via e-post. Hvis nettstedet ditt handler mer om merkevarebevissthet eller selge produkter, er det sannsynligvis mer fornuftig å se på en løsning for nettstedsbygger, noe som kan øke hastigheten på opprettelsen av nettstedet. Du kan raskt få nettstedet ditt online, og det vil være enklere å sette opp nettbutikken din. Hvis du har flere virksomheter eller separate områder av virksomheten din som krever mer enn ett nettsted, bør du absolutt vurdere en av våre anbefalinger for flere nettsteder.

Anbefalinger for webhotell: Nettstedsbygger

GoDaddy GoCentral

GoCentral velvære
GoCentral, nettstedbyggeren fra GoDaddy, er et levedyktig alternativ til Wix. På plussiden fant jeg GoDaddys GoCentral nettstedsbygger lettere å bruke den Wix. Og det er også veldig enkelt å legge til mer funksjonalitet på nettstedet ditt med GoCentrals seksjoner. På minussiden er ikke nettstedsmalene med GoCentral så fine ut som de du får med Wix – og utvalget er mer begrenset.

Klikk her for mer informasjon om GoCentral fra GoDaddy

Anbefalinger for webhotell: WordPress

Siteground

Siteground
For WordPress-blogging er SiteGround enestående. De tilbyr administrerte WordPress-hostingfunksjoner til en langt lavere pris enn andre administrerte webhoteller. Du kan enkelt sette i gang WordPress-nettstedet ditt med bare noen få klikk. Med SiteGround-vertsplanen din kan du få automatiske oppdateringer, daglig sikkerhetskopiering av data og noe av den beste kundesupporten du finner fra et webhotellfirma. SiteGround’s SuperCacher-teknologi hjelper også med å få fart på nettstedene dine for en bedre brukeropplevelse.

Klikk her for mer informasjon om SiteGround

Bluehost

Bluehost
Bluehost, som SiteGround, anbefales av WordPress.org. De har også spesialisert seg på WordPress hosting i mange år. Og selv om både SiteGround og Bluehost er utmerkede valg for alle nivåer av WordPress-brukere, hvis du er nybegynner, vil jeg gi kanten til Bluehost. Det tilpassede WordPress-dashbordet som Bluehost gir er litt mer intuitivt og enkelt å bruke. De gir også guidet online hjelp når du oppretter ditt første WordPress-nettsted.

Klikk her for mer informasjon om Bluehost

Epost markedsføring

Enten du bestemmer deg for å velge en nettstedsbygger eller webhotell, er det veldig viktig at du begynner å lage din e-postmarkedsføringsliste så snart som mulig. E-post er fortsatt en av de beste måtene å konvertere salg på. Og med riktig e-postkampanje kan du bygge mer tillit hos publikum og øke sjansene for at de kjøper helse- og velværeprodukter og -tjenester.

Det finnes en rekke gode autorespondertjenester på e-post på markedet. Personlig bruker jeg AWeber. Du kan enkelt integrere AWeber-listene dine med WordPress-nettstedet ditt eller et nettsted du har opprettet med Wix eller GoCentral. Det beste av alt er at du kan prøve AWeber gratis i en måned for å se hvor bra det fungerer for deg.

Her er en lenke til en gratis guide fra AWeber med e-postmaler du kan følge:
AWeber Gratis e-postguide

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector