Beste webhotellpriser 2019

best web-hosting-awards-2019


Velkommen til vår 2019 beste pris for webhotell side! Her er vinnerne i 14 webhotellkategorier. Webhotellfirmaene nedenfor har vist fremragende service og støtte for første gang eiere av nettstedet helt opp til enterprise hosting applikasjoner.

Beste delt hosting

greengeeks
GreenGeeks
Delt webhotell har kommet langt gjennom årene. Det er ikke lenger bare en hostinglinje for nybegynnere for nybegynnere. Noen delte hostingplaner leverer faktisk enestående ytelse. Det er tilfelle med GreenGeeks. GreenGeeks tilbyr fremragende hostingfunksjoner, et optimalisert miljø for hastighet og sikkerhet, og utmerket kundestøtte. Av de grunner får GreenGeeks årets pris for beste delt hosting.

Beste VPS Hosting

InMotion VPS Hosting
InMotion Hosting
Hvis du trenger å gå opp til VPS-hosting for mer kraft og ressurser, er InMotion Hosting igjen vår vinner. Med InMotion’s Managed VPS Hosting får du mer ytelse kraft sammen med cloud infrastruktur redundans – og gratis serveradministrasjon.

Beste dedikerte hosting

Liquid Web Dedicated Servere
Flytende nett
Mens Liquid Web har kommet overskrifter med deres Managed WordPress og Managed WooCommerce-hosting, har de også den mest imponerende serien med dedikerte servere som jeg har sett.

Beste kundestøtte

Siteground
Siteground
SiteGround fortsetter å tilby den mest konsistente fremragende kundesupporten og problemløsningen. SiteGrounds strenge opplæring som hvert medlem av supportteamet gjennomgår før de får lov til å hjelpe kunder fortsetter å høste fordeler for de nettstedseiere som bruker hosting-tjenestene deres.

Beste Green Hosting

GreenGeeks
GreenGeeks
GreenGeeks fortsetter å lede an for grønne webhotellleverandører. De har vært en EPA Green Power Partner siden 2009, og samarbeider med Bonneville Environmental Foundation for å sette tilbake tre ganger energien de bruker tilbake i nettet.

Beste bloggerhotell

InMotion-Hosting
InMotion Hosting
For den ultimate WordPress-bloggopplevelsen er administrert WordPress-hosting løsningen for mange bloggere. Og InMotion Hosting har den perfekte kombinasjonen av overkommelige priser og premium WordPress-funksjoner. Jeg personlig bruker både InMotion’s Business Hosting og deres Managed WordPress Hosting. Mens de begge er utmerkede, er hastigheten og ytelsen du får med den administrerte WordPress-planen betydelig.

Beste nybegynnere WordPress Hosting

Bluehost
Bluehost
Mens andre webverter også har forenklet WordPress-hostingprosessen for kunder, har Bluehost gjort den beste jobben for nybegynnere. Ikke bare er WordPress forhåndsinstallert for deg, men du blir også guidet gjennom prosessen med å velge temautforming og funksjonalitet. Og Bluehost tilbyr et tilpasset og veldig brukervennlig WordPress-instrumentbord som lar deg raskt få tilgang til viktige funksjoner.

Best administrerte WordPress Hosting

WP-Engine
WP-motor
Det administrerte WordPress Hosting-feltet fortsetter å være overfylt med en administrert WordPress-plan som nå tilbys av tilsynelatende alle. WP Engine er imidlertid fortsatt standarden for denne kategorien. Og totalt sett er de fremdeles de beste. Faktisk har WP Engine oppdatert deres hosting-utvalg med enda mer imponerende funksjoner som inkludering av gratis StudioPress-temaer.

Beste budsjettvert

InterServer
InterServer
Selv om prisene på nettstedbyggere har økt sammen med noen webhotellplaner, kan du fremdeles finne noen gode alternativer hvis du har et begrenset budsjett. InterServer topper den budsjett-webhotellisten ikke bare på grunn av deres prislås-garanti (noe som betyr at fornyelsesgraden ikke øker), men også fordi de gir massevis av gode funksjoner for alle typer nettsteder.

Beste forretningshotell

InMotion-Hosting
InMotion Hosting
InMotion Hosting fortsetter å være et enestående alternativ for webhotellhotell. Jeg har vært kunde i over 10 år og er fremdeles imponert over hostingfunksjonene, ytelsen og støtten jeg får fra dem. Med InMotion Hosting får du Max Speed ​​Zone-teknologien, gratis privat SSL, automatisk sikkerhetskopiering av data og flere funksjoner som er gunstige for bedriftsnettsteder..

Beste WooCommerce Hosting

væske-web
Flytende nett
Liquid Web har definitivt tatt WooCommerce hosting til et nytt nivå. Mens WooCommerce er en flott e-handelsplattform, kan du få problemer. Og det er her du virkelig kan dra nytte av Liquid Webs administrerte WooCommerce-hostingplaner. Liquid Web Team har gjort en super jobb med å skape et optimalisert miljø som virkelig kan få fart på nettbutikken din. I tillegg får du også Jilt-teknologi til å håndtere forlatte vognsituasjoner. Og med Liquid Web WooCommerce-planer på bedriftsnivå, er Glew.io inkludert for forbedret rapportering – den andre delen av WooCommerce som ikke er bra ut av boksen.

Liquid Web tilbyr nå også en oppstartlinje med WooCommerce-hostingplaner, slik at nye eiere av nettbutikker og de som har et begrenset budsjett også har råd til deres utmerkede, administrerte hosting.

Beste nettstedbygger

Wix
Wix
Nettstedbyggerfeltet fortsetter å utvide med mange tradisjonelle webverter som nå også tilbyr sine egne nettstedbyggere. Selv om det er noen gode alternativer for spesifikke nisjer eller plattformer, generelt for den beste generelle nettstedbyggeropplevelsen, får Wix prisen. Wix gjør en god jobb med å kombinere enkelheten i å opprette nettstedet ditt med en imponerende serie med nettdesign.

Beste WordPress Builder

BoldGrid
BoldGrid
Nå som WordPress har sin egen Gutenberg-redaktør, lurer du kanskje på om det fortsatt er behov for en WordPress-nettstedbygger. Men BoldGrid er mye mer enn bare en sidebygger. BoldGrid guider deg gjennom prosessen med å lage hele WordPress-nettstedet. Og BoldGrid inkluderer også funksjonalitet som automatiske sikkerhetskopieringer, SEO og iscenesettelse av nettsteder.

Beste domeneregistrator

Gå pappa
Gå pappa
Mens GoDaddy tilbyr et stort utvalg av hostingprodukter inkludert GoCentral-nettstedbyggeren, er styrken fortsatt domeneadministrasjonstjenester. GoDaddy er den største domeneregistratoren og gir muligheten til å kjøpe, administrere, selge og auksjonere domenenavnene dine. Hvis du trenger å kjøpe og vedlikeholde flere domenenavn, forblir GoDaddy det beste alternativet.

Vinnere av beste webhotell i 2019

AwardWinner
greengeeksBeste delt hostingGreenGeeks
inMotion-hostingBeste VPS HostingInMotion Hosting
væske-webBeste dedikerte hostingFlytende nett
SitegroundBeste kundestøtteSiteground
GreenGeeksBeste grønne webhotellGreenGeeks
inMotion-hostingBeste bloggerhotellInMotion Hosting
BluehostBeste nybegynnere WordPress Hosting
Nybegynner
Bluehost
wp-motorBest administrerte WordPress Hosting
Virksomhet
WP-motor
InterServerBeste budsjettvertInterServer
inMotion-hostingBeste forretningshotell
Budsjett
InMotion Hosting
væske-webBeste WooCommerce HostingFlytende nett
WixBeste nettstedbyggerWix
BoldGridBeste WordPress BuilderBoldGrid
Gå pappaBeste domenenavnsregistratorGå pappa
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map