Kuinka luoda loistavia kuvia matkablogillesi

miten-to-luomaan-iso-kuvia-for-your-matka-blogi


Kuvista on mahdollista tehdä tai rikkoa matkablogi. Matala resoluutio, hankala, tumma laukaus riittää kääntämään kenen tahansa pois, samoin kuin huonosti muokatut, liian suodatetut, väärennetyt valokuvat. Toisaalta upea, korkealaatuinen, koskematon valokuva voi antaa blogiisi vau-tekijän ja vangita tehokkaasti ihmisten sydämet ja mielikuvitukset..

Blogisi valokuvat ja kuvat ovat yksi avain tapa erottaa itsesi monista muista matkabloggeista, jotka keräävät ihmisten näkemyksiä ja lukijakunta. Heillä on valta vetää ihmisiä sisään, pitää heidät etsimään enemmän ja innostaa heitä jakamaan blogiisi perheen ja ystävien kanssa.

Mutta millaisia ​​valokuvia ja kuvia sinun tulisi käyttää matkablogissasi? Kuinka voit ottaa kuvia, jotka näyttävät ammattilaisilta? Ja kuinka voit muokata suosikkikuvasi antaaksesi heille ylimääräisen kipinän?

Lue kokoelmastamme perusteellisia vinkkejä ja neuvoja aiheesta mikä tekee upeasta valokuvasta onnistuneille matkablogille, ja miten voit ottaa niitä ja muokata niitä.

Millaiset valokuvat toimivat parhaiten matkablogien yhteydessä?

On olemassa loputtomia valokuvia ihmisistä, jotka pitävät Pisan kaltevaa tornia, ylittävät Abbey-tietä kuten Beatles, tai hakevat Eiffel-tornin kaukaa tai selfieä Vapaudenpatsan edessä. Näitä on tuhat tuplaa ja ihmiset tuskin katsovat niitä enää kahdesti, koska heistä on tullut melko kliseisiä.

Sen sijaan matkablogissasi käyttämiesi valokuvien on oltava ainutlaatuisia ja luovia.

Ainutlaatuiset valokuvat ovat tapa yhdistää itsesi, persoonallisuuttasi ja tyylisi kuviin. Matkablogeissa on aina ihanteellista sisällyttää itsesi (tai muut ihmiset) useimpiin valokuviin. Siksi heidät voidaan muuttaa katsojiksi, jotka pystyvät paremmin kuvittelemaan itsensä kenkässänne ja missä he voisivat olla, jos he aloittaisivat samanlaisen matkan! Se lisää myös matkablogisi aitoutta, koska on selvää, että et vain tarttunut Internetissä joitain varastossa olevia valokuvia viesteihisi.

Luovat valokuvat pitävät katsojat innostuneina, kiinnostuneina ja kiinnostuneina lisää. Kaikki ovat nähneet auringonlaskut, vuoret ja rannat. Mutta kaikki eivät ole nähneet luovaa lähikuvaa ainutlaatuisesta näkökulmasta tai kaunista kuvaa vähemmän löydetystä ihmeestä maailmassa. Vedenalaiset valokuvat (jos sinulla on korkealaatuinen vedenkestävä kamera) voivat olla kiehtova tapa vangita maaginen vedenalainen kohtaus.

Paras-web-hosting-for-photographersbest-web-hosting-for-valokuvaajille

Valokuvausvinkkejä matkabloggareille: kuinka ottaa täydellinen kuva

Vaikka iPhone- ja muut matkapuhelinkamerat ovat saatavana yhä korkeammalla resoluutiolla ja erinomaisella kuvanlaadulla, ne eivät silti vastaa fantastisia kuvia, jotka voit kaapata digitaalikameralla. Yksinkertainen Canon-digitaalikamera voi olla yllättävän tehokas, vaikka voisitkin sijoittaa eri linsseihin, mikä on vielä parempaa.

Vaikka on ihanteellista käyttää laadukasta digitaalikameraa valokuvien sieppaamiseen matkan aikana, on silti tilanteita, joissa nopea napsautus älypuhelimesta saattaa olla paras. Tämä voi olla, jos haluat todella nopeasti kaapata hetken, eikä sinulla ole aikaa poistua digitaalikamerastasi. Sen sijaan, että tuhlata arvokkaita sekunteja, ota vain puhelimellasi kuva ennen kuin hetki on mennyt.

Luovan ja ainutlaatuisen kuvan ottamiseksi yksi tekniikka on kokeilla erilaisia ​​kulmia, kuten lähikuvia ja leveitä objektiivikuvia. Tällä tavalla voit selata niitä myöhemmin ja valita, mikä osoittautui parhaaksi. Viime aikoina lintuperspektiivikuvat ovat myös tulossa yhä suositummiksi droneiden kasvavan suosion myötä, ja niistä voi tulla todella upeita kuvia.

Lisäksi etsi keskipiste sen sijaan, että otettaisiin valokuvia yleisestä alueesta – tämä voi olla jalanjälkiä, kulunut ilmapallo, koiranpentu… avaa silmäsi ympäristön yksityiskohtiin ja saatat olla yllättynyt siitä, mitä huomaat.

Valokuvien ottamisajankohtana on tosiasiallisesti tiettyjä vuorokaudenaikoja, jotka antavat täydellisen valaistuksen ja ilmapiirin, jolloin kuvasi ovat erityisen erityisiä. Auringonnousu ja auringonlasku tunnetaan ammattivalokuvaajien keskuudessa erinomaisina aikoina ottaa kuvia antaakseen heille enemmän vaikutusta, pehmeämmällä ympäristön valolla ja paremmin määritellyillä varjoilla. Lisäksi on vähemmän todennäköistä, että muut ovat lähellä, mikä antaa sinulle paremmat mahdollisuudet ottaa selkeä kuva!

Kannattavia vaihtoehtoja omien valokuvien ottamiselle

On yleistä, että et ehkä ole ottanut rakastamaasi kuvaa, mutta haluat kuitenkin blogoida tietystä tilanteesta, tapahtumasta tai sijainnista. Sinun on edelleen sisällytettävä kuvia viestiin, mutta sinulla ei ole omaa!

Onneksi oikeasti on miljoonia ilmaisia ​​kuvia käytettävissä ilman lisenssiä. Sivustot, kuten Pixabay, Pexels ja Unsplash, yhdistävät valtavan määrän valokuvia ja kuvia ilmaiseksi käytettäväksi, haluatko käyttää niitä sellaisenaan tai muokata niitä uudelleen.

Muista, että nämä eivät ole yhtä todistusvoimaisia ​​kuin omien valokuvien käyttäminen ja että niitä käytetään varmasti myös muualla muiden ihmisten viesteissä. Ne ovat kuitenkin edelleen käytettävissä, jos tarvitset nopeaa, korkealaatuista kuvaa artikkelille tai viestille.

Kolme parasta työkalua kuvien muokkaamiseen matkablogiasi varten

kuvankäsittelyohjelmassa-työkalut
Kuka tahansa voi vain valita Instagram-suodattimen matkavalokuvistaan ​​ja tehdä, mutta vie kuvia ja sitoutumista, jotta kuvistasi tulee uskomattomia. On epäilemättä kannattaa käyttää kuvankäsittelytyökalua, jonka avulla voit parantaa valokuvia ja kuviasi täydellisyyteen.

On olemassa lukuisia erilaisia ​​työkaluja (sekä verkossa että offline-tilassa), joiden avulla voit muokata kuvia ja siirtää ne seuraavalle tasolle. Monipuolisista ohjelmistoista nopeisiin ja yksinkertaisiin alustoihin on valittavana paljon vaihtoehtoja. Tässä on kuitenkin 3 suosikkityökalumme:

Fotor [ILMAINEN] – tehokas valokuvien muokkaustyökalu, jolla on laaja valikoima esiasetettuja suodattimia. Voit tehdä sen täällä, jos haluat rajata valokuvia, säätää värejä manuaalisesti, poistaa punasilmäisyydet, terävöittää kuvia, lisätä tarroja, tekstiä tai kehystä ja paljon muuta. Vaihtoehtoisesti voit pelata mukautettujen tehosteiden ja suodattimien avulla nähdäksesi kuinka kuvasi voidaan muuntaa ilman, että sinun tarvitsee käsin selata asetuksia itse.

Pixlr Editor [ILMAINEN] – online-vaihtoehto Adobe Photoshop Expressille. Vaikka se ei ole niin tehokas kuin Photoshop, se on silti täynnä laaja valikoima määritysvaihtoehtoja ja muokkaustyökaluja. Luo kollaaseja ja kuvia, jotka näyttävät siltä, ​​että ammattilainen olisi koskettanut niitä kerrosten, harjojen, suodattimien, naamioiden ja muun avulla..

Kangas [ILMAINEN] – erittäin suosittu online-graafisen suunnittelun alusta. Tämä on suosikki bloggaajien keskuudessa kaikilla niche-alueilla, jotta ne tekevät houkuttelevia ja kommunikatiivisia kuvia pariksi tekstin kanssa otsikkokuvien kanssa blogiteksteihin tai jakamista sosiaalisessa mediassa (kuten Facebook, Twitter ja Pinterest) tehokkaalla ja katseen herättävällä tavalla. Valitse valtavasta joukosta esiasetettuja tyylejä tai suunnittele oma. Raja on mielikuvitus.

Adobe Photoshop ja Lightroom [PAID] – nämä ovat työkaluja, joita ammattimaiset valokuvaajat käyttävät, joten jos sinulla on aikaa ja omistautumista työskennellä oppimiskäyrän läpi ja saada taitosi näiden kanssa, se on todella sen arvoinen!

Luo upeita kuvia matkablogisi tänään

Anna mielikuvituksesi mennä villiin ja vie matkablogikuvasi seuraavalle tasolle hyödyntämällä näitä tehokkaita muokkaus- ja valokuvausvinkkejä. Erottukaa kaikista muista matkailubloggereista yksilöivillä, luovilla ja esteettisillä valokuvillasi ja näette, miten se voi vaikuttaa yleisön sitoutumiseen. Olet varmasti ylpeä siitä, mitä voit luoda!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map