Πώς να κερδίσετε χρήματα με το ιστολόγιό σας το 2019

πώς να κερδίσετε χρήματα με το ιστολόγιό σας


Ακούσατε για αυτούς τους bloggers που παρήγαγαν χιλιάδες δολάρια σε παθητικό εισόδημα από το blog τους; Είναι όλα αλήθεια! Το Blogging έχει τη δυνατότητα να αποκομίσει σημαντικό κέρδος αν γνωρίζετε τα κόλπα του εμπορίου και έχετε αφοσίωση και επιμονή.

Ίσως ξεκινήσατε ένα blog μόνο για διασκέδαση και τώρα θέλετε να δείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτό. Ή ίσως αρχίσατε σκόπιμα το blogging για να το δημιουργήσετε ως πηγή παθητικού εισοδήματος. Σε κάθε περίπτωση, η δημιουργία εσόδων μπορεί να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για το ιστολόγιό σας, εάν διαχειρίζεται σωστά!

Εδώ θα μοιραστούμε τους κορυφαίους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα με το ιστολόγιό σας το 2019. Ενώ η σφαίρα του ιστολογίου έχει αλλάξει με τα χρόνια, έχουμε συγκεντρώσει τις πιο πρόσφατες και πιο σχετικές συμβουλές και κόλπα για να σας βοηθήσουμε να επιταχύνετε τα κέρδη σας και να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό εισόδημα.

Αυτές οι στρατηγικές δημιουργίας εσόδων ισχύουν για όλες τις εξειδικευμένες θέσεις, είτε βρίσκεστε στον χώρο του ταξιδιού στο blogging είτε έχετε ένα οικογενειακό ιστολόγιο. Μερικά από αυτά απαιτούν περισσότερη εργασία εκ των προτέρων με δυνητικά μεγαλύτερα κέρδη, ενώ άλλα παρέχουν μια παθητική πηγή εισοδήματος.

Παρόλο που αυτές οι συμβουλές, κόλπα και απλές στρατηγικές μπορεί να φαίνονται πολύ δελεαστικές, λάβετε υπόψη ότι όταν συνεχίζετε να ξεκινάτε, η δημιουργία εσόδων δεν πρέπει να είναι το # 1 σας επίκεντρο. Αντ ‘αυτού, μείνετε επικεντρωμένοι στη δημιουργία περιεχομένου και αναγνωστικότητας. Όταν είναι δυνατές, μπορείτε να αρχίσετε να επενδύετε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια σε αυτές τις τεχνικές δημιουργίας εσόδων! Τα κέρδη θα ακολουθήσουν σύντομα.

Ας προχωρήσουμε και ρίξτε μια ματιά στους 5 καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα με το ιστολόγιό σας το 2019!

1. Εμφάνιση άμεσων διαφημίσεων

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από το ιστολόγιό σας, ακόμα και όταν μόλις ξεκινήσετε, είναι μέσω δικτύων διαφημίσεων. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν σε ιστολόγια είναι ότι προβάλλετε διαφημίσεις είτε σε ολόκληρη την ανάρτηση, είτε αλλού στη σελίδα, όπως στην πλευρική γραμμή ή στην κεφαλίδα ή στο υποσέλιδο. Στη συνέχεια, ανάλογα με τα ποσοστά CPC (κόστος ανά κλικ) και CPM (κόστος ανά 1000 εμφανίσεις), θα κερδίζετε χρήματα από κλικ και προβολές!

Το πιο εύκολο δίκτυο διαφημίσεων για να ξεκινήσετε είναι Google AdSense. Αν και δεν είναι η πιο κερδοφόρα τεχνική δημιουργίας εσόδων, είναι σίγουρα μια εξαιρετικά εύκολη αρχή. Μόλις ρυθμιστεί, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε, αλλά παρακολουθήστε σταδιακά τα δολάρια να συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου.

2. Συμμετοχή σε προγράμματα θυγατρικών

Τα προγράμματα θυγατρικών λειτουργούν δίνοντάς σας έναν μοναδικό σύνδεσμο παρακολούθησης για την εταιρεία ή την επωνυμία για την οποία είστε συνεργάτης. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσετε αυτόν τον σύνδεσμο σε αναρτήσεις ιστολογίου και όταν κάποιος κάνει κλικ μέσω αυτού του συνδέσμου και αγοράσει αγαθά ή υπηρεσίες με την επωνυμία, θα κερδίσετε είτε ένα συγκεκριμένο ποσό ή ένα ποσοστό των κερδών! Πληρωθείτε για την επιτυχή σύσταση μιας συγκεκριμένης επωνυμίας στους ακόλουθους και τους αναγνώστες σας.

Η βέλτιστη τεχνική εδώ είναι να ενσωματώσετε τους συνδέσμους με έναν ελκυστικό και συναρπαστικό τρόπο, να ενθαρρύνετε τους αναγνώστες σας να κάνουν κλικ και να πραγματοποιήσουν μια αγορά. Αυτό μπορεί να συμβαίνει υποστηρίζοντας ένα συγκεκριμένο προϊόν και κοινοποιώντας γιατί το αγαπάτε και γιατί το χρειάζονται οι αναγνώστες σας. Ή θα μπορούσε να προωθήσει τα οφέλη από τη χρήση μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας και να ενθαρρύνει τους αναγνώστες σας να το δοκιμάσουν επίσης.

Σχεδόν όλες οι μεγάλες μάρκες διαθέτουν προγράμματα θυγατρικών. Ένα εύκολο να ξεκινήσετε είναι Αμαζόνα. Ορισμένες άλλες κοινές περιλαμβάνουν ShareASale, Clickbank, Rakuten, Προσφορές Flex, και CJ.

3. Γράψτε περιεχόμενο διαφημιζόμενου

Το περιεχόμενο που υποστηρίζεται είναι όταν μια επωνυμία ή μια επιχείρηση σας πληρώνει για να γράψετε για αυτά, τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες τους. Μερικές φορές μπορεί να σας προσφέρουν ένα δωρεάν προϊόν ή εμπειρία ως μέρος αυτής της συμφωνίας. Σε αντάλλαγμα, πιθανότατα θα αναμένουν αυξημένα κλικ στον ιστότοπό τους ή παραπομπές για αγορά των προσφορών τους ή έκθεση σε μεγάλο κοινό σχετικό με την αγορά-στόχο τους.

Αυτός είναι ένας εξαιρετικός (και συχνά διασκεδαστικός) τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από το ιστολόγιό σας, ειδικά εάν πρόκειται να δοκιμάσετε κάποια νέα προϊόντα ή υπηρεσίες ταυτόχρονα. Ωστόσο, οι επωνυμίες θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας μόνο εάν έχετε ένα αρκετά μεγάλο, σχετικό κοινό. Αυτό απαιτεί χρόνο για να αναπτυχθεί και να διατηρηθεί, αλλά μόλις είστε εκεί, μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για να απευθυνθείτε σε επωνυμίες για τις οποίες θέλετε πραγματικά να γράψετε.

4. Δημιουργήστε διαδικτυακά μαθήματα

Εάν έχετε μια συγκεκριμένη ικανότητα που μπορείτε να διδάξετε σε άλλους ή εάν είχατε μια συγκεκριμένη εμπειρία ή μάθηση που θέλετε να μοιραστείτε, εξετάστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα. Αυτό μπορεί είτε να είναι μια προσφορά σε χαμηλές τιμές που το καθιστά πιο προσιτό για την αγορά ατόμων, ή μπορεί να είναι μια αποκλειστική, πιο ακριβή πορεία που μπορεί να αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη μόλις ενισχύσει την ορμή.

Υπάρχουν σωροί διαδικτυακών εργαλείων και πλατφορμών για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα καλά μορφοποιημένο και δομημένο διαδικτυακό μάθημα. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι το Teachable, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να πουλάτε τα διαδικτυακά σας μαθήματα απλά και εύκολα.

5. Δημοσιεύστε το γράψιμό σας ως Ebooks / Φυσικά βιβλία

Ομοίως με την παραπάνω στρατηγική σχετικά με τα διαδικτυακά μαθήματα, η σύνταξη ενός βιβλίου και η δημοσίευσή του ως ebook ή ως έντυπη μορφή μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε τις γνώσεις, τις δεξιότητες ή τις εμπειρίες σας για να μάθουν οι άλλοι. Είναι εύκολο να αντλήσετε από το υπάρχον περιεχόμενο του ιστολογίου σας για να δημιουργήσετε το βιβλίο σας, είτε επαναχρησιμοποιείτε ορισμένες από τις αναρτήσεις σας ως έχουν, είτε επαναχρησιμοποιήστε τις ως κεφάλαια ή αποσπάσματα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε χωρίς να χρειάζεται να ξεκινήσετε εντελώς από το μηδέν.

Ένας απλός τρόπος για να πειράξεις τους ανθρώπους να θέλουν να αγοράσουν είναι να προσφέρεις ένα απόσπασμα ως δωρεάν λήψη στο ιστολόγιό σου. Τραβήξτε τους να θέλουν περισσότερα από αυτά που έχετε να προσφέρετε!

Ενισχύστε τα κέρδη σας με το μάρκετινγκ μέσω email

Τώρα που γνωρίζετε τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα από το ιστολόγιό σας, πώς μπορείτε να λάβετε μια επιπλέον ώθηση για αυτά; Το μάρκετινγκ μέσω email είναι η απάντηση! Είναι ένας φανταστικός τρόπος προσέγγισης των ακολούθων και των συνδρομητών σας για κοινή χρήση συνδέσμων με σχεδόν οποιοδήποτε από τα παραπάνω, καθιστώντας το ιδανικό σημείο εισόδου για να κερδίσετε χρήματα.

Εάν θέλετε έναν απλό τρόπο να ξεκινήσετε με το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ρίξτε μια ματιά Ωραία. Είναι μια εύχρηστη πλατφόρμα μάρκετινγκ email που μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τους συνδρομητές σας, καθώς και να σχεδιάσετε και να στείλετε επαγγελματικά, υψηλής ποιότητας email. Ωστόσο, μην υπερβείτε και μην στέλνετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο στους οπαδούς σας με διαφημίσεις, προωθήσεις και συνδέσμους παραπομπής όλη την ώρα, διαφορετικά ενδέχεται να καταργήσουν την εγγραφή τους!

Ξεκινήστε να κερδίζετε χρήματα από το ιστολόγιό σας σήμερα

Εξοπλισμένο με αυτές τις συμβουλές δημιουργίας εσόδων από ιστολόγια, είστε ήδη ένα βήμα πιο κοντά στην ανάπτυξη εσόδων από το blogging. Διατηρήστε αυτήν την ανάρτηση σελιδοδείκτη, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε ξανά αυτές τις εκπληκτικά απλές στρατηγικές όταν χρειάζεστε κάποια έμπνευση. Δοκιμάστε μερικά (ή όλα) από αυτά, και είστε σίγουροι ότι θα αρχίσετε να βλέπετε τα δολάρια να μπαίνουν!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map