Cum să câștigi bani cu blogul tău în 2019

how-to make-bani-cu-ta-blog


Ați auzit despre bloggerii care obțin mii de dolari în venituri pasive din blogul lor? Este adevărat! Bloggingul are potențialul de a obține un profit semnificativ dacă știi trucurile comerțului și ai dăruire și perseverență.

Poate că ați început un blog doar pentru distracție și acum doriți să vedeți ce mai puteți face cu el. Sau poate că ai început intenționat blogging-ul pentru a-l construi ca sursă de venit pasiv. Oricum, monetizarea poate fi un atu imens pentru blogul tău, dacă este bine administrat!

Aici vom împărtăși principalele modalități de a câștiga bani cu blogul dvs. în 2019. Deși sfera de blogging s-a schimbat de-a lungul anilor, am compilat cele mai recente și mai relevante sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să vă accelerați profiturile și să vă construiți un impresionant sursa de venit.

Aceste strategii de generare de bani sunt aplicabile pentru toate nișele, indiferent dacă vă aflați în spațiul pentru bloguri de călătorie sau aveți un blog axat pe familie. Unele dintre acestea necesită o muncă mai avansată, cu profituri potențial mai mari, în timp ce altele oferă o sursă pasivă de venit.

Deși aceste sfaturi, trucuri și strategii simple pot părea într-adevăr atrăgătoare, rețineți că atunci când tocmai începeți, monetizarea nu ar trebui să vă concentreze numărul 1. În schimb, rămâi concentrat pe crearea de conținut și lectură. Odată ce acestea sunt puternice, puteți începe să investiți mai mult timp și efort în aceste tehnici de monetizare! Profiturile vor urma în curând.

Haideți să mergem mai departe și să ne aruncăm în top 5 moduri de a câștiga bani cu blogul dvs. în 2019!

1. Afișează reclame directe

Cel mai obișnuit mod de a câștiga bani de pe blogul dvs., chiar și atunci când tocmai începeți, este prin intermediul rețelelor publicitare. Modul în care acestea funcționează pe bloguri este că afișați reclame fie în toată postarea în sine, fie în altă parte a paginii, cum ar fi în bara laterală, sau în antet sau subsol. Apoi, în funcție de ratele CPC (cost pe clic) și CPM (cost la 1000 de afișări), veți câștiga bani din clicuri și vizualizări!

Cea mai ușoară rețea de anunțuri pentru a începe este Google AdSense. Deși aceasta nu este cea mai rentabilă tehnică de monetizare, cu siguranță este una cu care este ușor de început. După ce este configurat, nu mai rămâne nimic de făcut decât să urmăriți cum dolarii se acumulează treptat în timp.

2. Participați la programe de afiliere

Programele de afiliere funcționează oferindu-vă un link de urmărire unic pentru compania sau marca pentru care sunteți afiliat. Vei folosi apoi acest link în postările de pe blog și, odată ce cineva face clic pe acel link și achiziționează produse sau servicii cu marca, vei obține fie o sumă specifică, fie un procent din profituri! Sunteți plătit pentru a recomanda cu succes o anumită marcă adepților și cititorilor dvs..

Tehnica optimă aici este de a integra legăturile într-un mod captivant și convingător, pentru a încuraja cititorii să facă clic și să facă o achiziție. Acest lucru poate fi pledând pentru un produs specific și împărtășind de ce îl iubești și de ce au nevoie cititorii tăi. Sau ar putea fi prin promovarea beneficiilor utilizării unui anumit serviciu și încurajarea cititorilor să încerce și el.

Aproape toate marile mărci au programe de afiliere. Unul ușor de început este Amazon. Unele altele comune includ Shareasale, Clickbank, Rakuten, Oferte Flex, și CJ.

3. Scrieți conținut sponsorizat

Conținutul sponsorizat este atunci când o marcă sau o afacere vă plătește să scrieți despre ele, produsele și / sau serviciile lor. Uneori, acestea vă pot oferi un produs sau experiență gratuită ca parte a acestei oferte. În schimb, probabil că vor aștepta clicuri avansate pe site-ul lor web sau trimiteri pentru a le achiziționa ofertele sau expunerea la o audiență numeroasă relevantă pentru piața lor vizată..

Acesta este un mod minunat (și de multe ori distractiv!) De a câștiga bani din blogul dvs., mai ales dacă veți încerca anumite produse sau servicii noi în același timp. Cu toate acestea, mărcile vor dori să lucreze cu dvs. doar dacă aveți o audiență considerabilă, relevantă. Acest lucru necesită timp pentru a crește și a susține, dar, odată ajuns acolo, poate fi o opțiune bună să vă adresați mărcilor despre care doriți cu adevărat să scrieți despre.

4. Creați cursuri online

Dacă aveți o anumită abilitate pe care o puteți învăța altora sau dacă ați avut o experiență specifică sau o învățare pe care doriți să o împărtășiți, luați în considerare configurarea unui curs online. Aceasta poate fi fie o ofertă la un preț scăzut, care o face mai accesibilă pentru achiziționarea persoanelor, fie poate fi un curs exclusiv și mai priceput, care poate aduce profituri mai mari odată ce crește impuls..

Există o mulțime de instrumente și platforme online disponibile pentru a vă ajuta să creați un curs online bine formatat și structurat. Unul dintre cele mai populare este cea de la Tashable, care vă permite să creați și să vindeți cursurile online simplu și ușor.

5. Publicați-vă scrierea sub formă de cărți electronice / cărți fizice

În mod similar cu strategia de mai sus despre cursurile online, scrierea unei cărți și publicarea ei sub forma unui ebook sau ca o copie pe suport poate fi o modalitate excelentă de a împărtăși cunoștințele, abilitățile sau experiențele dvs. pentru ca alții să învețe. Este ușor să trageți din conținutul dvs. de blog existent pentru a vă crea cartea, indiferent dacă reutilizați unele dintre postările dvs. așa cum este sau le reutilizați sub formă de capitole sau fragmente. Acest lucru vă poate ajuta să începeți fără a fi necesar să începeți total de la zero.

O modalitate simplă de a-i aduce pe oameni în dorința de a cumpăra este de a oferi un fragment ca descărcare gratuită pe blogul tău. Atrage-i să dorești mai mult din ceea ce ai de oferit!

Amplificați-vă profiturile prin e-mail marketing

Acum că cunoașteți cele mai bune metode de a câștiga bani de pe blogul dvs., cum puteți obține un impuls suplimentar pentru acestea? Marketingul prin email este răspunsul! Este o modalitate fantastică de a vă adresa adepților și abonaților dvs. pentru a partaja linkuri către aproape oricare dintre cele de mai sus, ceea ce face un punct de intrare optim pentru a câștiga bani.

Dacă doriți o modalitate simplă de a începe cu marketingul prin e-mail, consultați AWeber. Este o platformă ușor de utilizat prin email care vă poate ajuta să vă gestionați abonații, precum și să proiectați și să trimiteți e-mailuri profesionale de înaltă calitate. Cu toate acestea, nu vă suprapuneți și nu vă spamați adepții dvs. cu anunțuri, promoții și linkuri de trimitere tot timpul, altfel este probabil să vă dezabonați!

Începeți să câștigați bani de pe blogul dvs. astăzi

Dotat cu aceste sfaturi de monetizare pe blog, sunteți deja cu un pas mai aproape de a obține un venit din blogging. Mențineți această poșetă marcată astfel încât să puteți verifica aceste strategii surprinzător de simple atunci când aveți nevoie de inspirație. Puneți o parte (sau toate) la test și aveți garanția să începeți să vedeți cum intră banii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map