Hvordan tjene penger med bloggen din i 2019

how-to-make-money-med-din-bloggen


Hørt om de bloggerne som tjener tusenvis av dollar i passive inntekter fra bloggen sin? Det hele stemmer! Blogging har potensial til å oppnå et betydelig overskudd hvis du kjenner til triksene i handelen og har engasjement og utholdenhet.

Kanskje du startet en blogg bare for moro skyld, og nå vil se hva mer du kan gjøre med den. Eller kanskje du med vilje begynte å blogge for å bygge den opp som en kilde til passiv inntekt. Uansett kan inntektsgenerering være et enormt aktivum for bloggen din, hvis den er godt administrert!

Her vil vi dele de beste måtene å tjene penger med bloggen din i 2019. Selv om bloggsfæren har endret seg gjennom årene, har vi samlet de siste og mest relevante tips og triks for å hjelpe deg med å fremskynde fortjenesten og bygge opp et imponerende inntekt.

Disse inntektsgenereringsstrategiene er gjeldende for alle nisjer, enten du er i reisebloggingsområdet eller har en familiefokusert blogg. Noen av disse krever mer forhåndsarbeid med potensielt større overskudd, mens andre gir en passiv inntektskilde i stedet.

Selv om disse tipsene, triksene og enkle strategiene kan se veldig lokkende ut, må du huske at når du fremdeles bare er i gang, bør inntektsgenerering ikke være ditt første fokus. I stedet skal du være fokusert på å bygge opp innholdet ditt og leserskare. Når de først er sterke, kan du begynne å investere mer tid og krefter i disse inntektsgenereringsteknikkene! Overskuddet vil snart følge.

La oss gå videre og dykke ned blant de fem beste måtene å tjene penger med bloggen din i 2019!

1. Vis direkte annonser

Den vanligste måten å tjene penger på bloggen din, selv når du nettopp er i gang, er gjennom annonsenettverk. Slik disse fungerer på blogger, er at du viser annonser enten gjennom hele innlegget, eller andre steder på siden som i sidefeltet, eller i toppteksten eller bunnteksten. Avhengig av pris per klikk (CPC) og CPM (pris per 1000 visninger) vil du deretter tjene penger på klikk og visninger!

Det enkleste annonsenettverket å komme i gang med er Google AdSense. Selv om dette ikke er den mest lønnsomme inntektsgenereringsteknikken, er den definitivt en som er superenkelig å komme i gang med. Når den er konfigurert, er det ingenting igjen å gjøre enn å se på at dollar gradvis samler seg over tid.

2. Delta i tilknyttede programmer

Tilknyttet programmer fungerer ved å gi deg en unik sporingslenke for selskapet eller merkevaren du er tilknyttet. Du vil deretter bruke denne lenken i blogginnlegg, og når noen klikker gjennom den lenken og kjøper varer eller tjenester med merkevaren, vil du tjene enten et bestemt beløp eller en prosentandel av fortjenesten! Du har fått betalt for å ha anbefalt et bestemt merke til dine følgere og lesere.

Den optimale teknikken her er å integrere lenkene på en engasjerende og overbevisende måte, for å oppmuntre leserne til å klikke seg gjennom og gjøre et kjøp. Dette kan være ved å gå inn for et spesifikt produkt og dele hvorfor du elsker det, og hvorfor leserne dine trenger det. Eller det kan være ved å promotere fordelene ved å bruke en bestemt tjeneste og oppmuntre leserne dine til å prøve det også.

Nesten alle de store merkene har tilknyttede programmer. En enkel å komme i gang med er Amazon. Noen andre vanlige inkluderer ShareASale, Clickbank, Rakuten, Flex Tilbud, og CJ.

3. Skriv sponset innhold

Sponset innhold er når en merkevare eller virksomhet betaler deg for å skrive om dem, deres produkter og / eller deres tjenester. Noen ganger kan de også tilby deg et gratis produkt eller en opplevelse som en del av denne avtalen. Til gjengjeld vil de sannsynligvis forvente økt klikk på hjemmesiden deres, eller henvisninger til å kjøpe sine tilbud eller eksponering for et stort publikum som er relevant for deres målmarked..

Dette er en flott (og ofte morsom!) Måte å tjene penger på bloggen din, spesielt hvis du får prøve noen nye produkter eller tjenester samtidig. Imidlertid vil merkevarer bare ønske å samarbeide med deg hvis du har et betydelig, relevant publikum. Dette tar tid å vokse og opprettholde, men når du først er der, kan det være et godt alternativ å nå ut til merker du virkelig ønsker å skrive om.

4. Lag nettbaserte kurs

Hvis du har en spesiell ferdighet du kan lære til andre, eller hvis du har hatt en spesifikk opplevelse eller læring du vil dele, kan du vurdere å sette opp et nettkurs. Dette kan enten være et billig tilbud som gjør det mer tilgjengelig for folk å kjøpe, eller det kan være et eksklusivt, dyrere kurs som kan gi større fortjeneste når den bygger fart.

Det er mange online verktøy og plattformer tilgjengelig for å hjelpe deg med å lage et godt formatert og strukturert online kurs. En av de mest populære er Teachable, som lar deg lage og selge nettkursene dine enkelt og greit.

5. Publiser skrivingen din som ebøker / fysiske bøker

På samme måte som strategien over om nettkurs, å skrive en bok og publisere den som en ebok eller som en kopi, kan det være en flott måte å dele kunnskap, ferdigheter eller erfaringer for andre å lære av. Det er enkelt å trekke fra det eksisterende blogginnholdet ditt for å bygge ut boken din, enten du gjenbruker noen av innleggene dine som den er, eller ombruker dem som kapitler eller tekstutdrag hele tiden. Dette kan hjelpe deg med å begynne uten å måtte starte helt fra bunnen av.

En enkel måte å erte folk til å ville kjøpe er å tilby et utdrag som en gratis nedlasting på bloggen din. Trekk dem til å ønske deg mer av det du har å tilby!

Forsterk fortjenesten din med e-postmarkedsføring

Nå som du vet de beste måtene å tjene penger på bloggen din, hvordan kan du få et ekstra løft for disse? E-postmarkedsføring er svaret! Det er en fantastisk måte å nå ut til dine følgere og abonnenter om å dele lenker til nesten hvilket som helst av de ovennevnte, noe som gjør det til et optimalt inngangspunkt for å tjene penger.

Hvis du vil ha en enkel måte å komme i gang med e-postmarkedsføring, sjekk ut AWeber. Det er en enkel å bruke e-postmarkedsføringsplattform som kan hjelpe deg med å administrere abonnentene dine, i tillegg til å designe og sende profesjonelle e-poster av høy kvalitet. Imidlertid, ikke gå over bord og spam følgene dine med annonser, kampanjer og henvisningskoblinger hele tiden, ellers vil de sannsynligvis avbryte abonnementet!

Begynn å tjene penger på bloggen din i dag

Utstyrt med disse bloggenes inntektsgenereringstips, er du allerede et skritt nærmere å tjene penger på blogging. Hold dette innlegget bokmerke slik at du kan komme tilbake til disse overraskende enkle strategiene når du trenger litt inspirasjon. Sett noen (eller alle) av disse på prøve, og du er garantert å begynne å se dollar flyte inn!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map