Πώς να δημιουργήσετε υπέροχες εικόνες για το ιστολόγιο ταξιδιού σας

πώς-να-δημιουργήσετε-υπέροχες-εικόνες-για-το-ταξίδι-blog σας


Οι εικόνες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ή να σπάσουν ένα ταξιδιωτικό ιστολόγιο. Χαμηλής ανάλυσης, αδέξιες, σκοτεινές λήψεις είναι αρκετές για να απομακρύνουν τον καθένα, όπως και οι επεξεργασμένες, υπερβολικά φιλτραρισμένες, ψεύτικες φωτογραφίες. Από την άλλη πλευρά, υπέροχες, υψηλής ποιότητας, παρθένες φωτογραφίες μπορούν να δώσουν στο ιστολόγιό σας τον παράγοντα wow και να συλλάβουν αποτελεσματικά τις καρδιές και τις φαντασίες των ανθρώπων.

Η φωτογραφία και οι εικόνες στο ιστολόγιό σας είναι ένας βασικός τρόπος να ξεχωρίσετε από τους πολλούς άλλους ταξιδιώτες bloggers που συγκεντρώνονται για την προβολή και την ανάγνωση των ανθρώπων. Έχουν τη δύναμη να προσελκύσουν άτομα, να τους κρατήσουν περισσότερο και να τους εμπνεύσουν να μοιραστούν το ιστολόγιό σας με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Αλλά τι είδους φωτογραφίες και εικόνες πρέπει να χρησιμοποιείτε στο ταξιδιωτικό σας ιστολόγιο; Πώς μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες που μοιάζουν με επαγγελματία; Και πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αγαπημένες σας εικόνες για να τους δώσετε επιπλέον σπινθήρα?

Διαβάστε παρακάτω για τη συλλογή αναλυτικών συμβουλών και συμβουλών σχετικά με τι κάνει μια υπέροχη φωτογραφία για επιτυχημένα ταξιδιωτικά ιστολόγια, και πώς μπορείτε να κάνετε τη λήψη και την επεξεργασία τους.

Ποιοι τύποι φωτογραφιών λειτουργούν καλύτερα για ταξιδιωτικά ιστολόγια?

Υπάρχουν ατελείωτες φωτογραφίες ανθρώπων που κρατούν ψηλά τον Πύργο της Πίζας, ή διασχίζουν το Abbey Road σαν τους Beatles, ή παίρνουν τον Πύργο του Άιφελ από μακριά, ή μια selfie μπροστά από το Άγαλμα της Ελευθερίας. Αυτά είναι δεκάδες δεκάδες, και οι άνθρωποι δεν τα βλέπουν πια δυο φορές, επειδή έχουν γίνει αρκετά κλισέ.

Αντ ‘αυτού, στο ταξιδιωτικό σας ιστολόγιο, οι φωτογραφίες που πρέπει να χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι μοναδικές και δημιουργικές.

Οι μοναδικές φωτογραφίες είναι ο τρόπος με τον οποίο ενσωματώνετε τον εαυτό σας και την προσωπικότητά σας και το στυλ σας στις φωτογραφίες σας. Για τα ταξιδιωτικά ιστολόγια είναι πάντα ιδανικό να συμπεριλαμβάνετε τον εαυτό σας (ή άλλα άτομα) στις περισσότερες φωτογραφίες σας. Αυτό τους κάνει να έχουν σχέση με τους θεατές, οι οποίοι γίνονται καλύτεροι σε θέση να φανταστούν τον εαυτό τους στα παπούτσια σας και πού θα μπορούσαν να είναι αν ξεκινήσουν ένα παρόμοιο ταξίδι! Βελτιώνει επίσης την αυθεντικότητα του ταξιδιωτικού σας ιστολογίου, επειδή είναι σαφές ότι δεν τραβήξατε μερικές φωτογραφίες από το διαδίκτυο για τις αναρτήσεις σας.

Οι δημιουργικές φωτογραφίες είναι αυτές που κάνουν τους θεατές να γοητεύουν, να ενδιαφέρονται και να ενδιαφέρονται για περισσότερα. Όλοι έχουν δει ηλιοβασιλέματα, βουνά και παραλίες. Όμως, δεν έχουν δει όλοι αυτό το δημιουργικό κοντινό πλάνο μιας μοναδικής τοποθεσίας, ή μια όμορφη φωτογραφία του λιγότερο ανακαλυφθέντος θαύματος του κόσμου. Οι υποβρύχιες φωτογραφίες (αν έχετε κάμερα υψηλής ποιότητας ανθεκτική στο νερό) μπορεί να είναι ένας συναρπαστικός τρόπος λήψης μιας μαγικής υποβρύχιας σκηνής.

best-web-hosting-for-φωτογράφοι best-web-hosting-for-φωτογράφοι

Συμβουλές φωτογραφίας για ταξιδιώτες bloggers: πώς να τραβήξετε την τέλεια φωτογραφία

Ενώ το iPhone και άλλες κάμερες κινητών τηλεφώνων διατίθενται με ολοένα και υψηλότερες αναλύσεις και εξαιρετική ποιότητα εικόνας, εξακολουθούν να μην ταιριάζουν με τις φανταστικές εικόνες που μπορείτε να τραβήξετε με μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Μια απλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Canon μπορεί να είναι εκπληκτικά αποτελεσματική, αν και αν μπορείτε να επενδύσετε σε διαφορετικούς φακούς, αυτό είναι ακόμα καλύτερο.

Παρόλο που είναι ιδανικό να χρησιμοποιείτε ψηφιακή κάμερα καλής ποιότητας για τη λήψη φωτογραφιών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, εξακολουθούν να υπάρχουν καταστάσεις όπου μια γρήγορη λήψη από το smartphone σας μπορεί να είναι καλύτερη. Αυτό μπορεί να συμβαίνει εάν θέλετε να τραβήξετε γρήγορα μια στιγμή και δεν έχετε χρόνο να βγείτε από την ψηφιακή σας κάμερα. Αντί να σπαταλάτε πολύτιμα δευτερόλεπτα, απλώς χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας για να τραβήξετε μια φωτογραφία πριν φύγει η στιγμή.

Προκειμένου να τραβήξετε μια δημιουργική και μοναδική φωτογραφία, μια τεχνική είναι να δοκιμάσετε μια ποικιλία διαφορετικών γωνιών, όπως λήψεις φακού από κοντά και ευρεία. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τα περιηγηθείτε αργότερα και να επιλέξετε ποια ήταν η καλύτερη. Τον τελευταίο καιρό, οι φωτογραφίες που βλέπουν τα μάτια γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς με την αυξανόμενη δημοτικότητα των drone και αυτές μπορούν να βγουν με πραγματικά εκπληκτικές εικόνες.

Επιπλέον, αναζητήστε ένα σημείο εστίασης αντί να τραβήξετε μια φωτογραφία μιας γενικής περιοχής – αυτό μπορεί να είναι ίχνη, αδέσποτο μπαλόνι, κουτάβι… ανοίξτε τα μάτια σας στις λεπτομέρειες του περιβάλλοντός σας και ίσως να εκπλαγείτε με αυτό που θα παρατηρήσετε.

Όσον αφορά το πότε να τραβήξετε τις φωτογραφίες, υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες της ημέρας που προσφέρουν τέλειο φωτισμό και ατμόσφαιρα για να κάνουν τις λήψεις σας πιο ξεχωριστές. Η ανατολή και η δύση του ηλίου είναι γνωστές στους επαγγελματίες φωτογράφους ως εξαιρετικές στιγμές για να τραβήξετε φωτογραφίες για να τους δώσετε περισσότερη επίδραση, με πιο απαλό φωτισμό περιβάλλοντος και καλύτερα καθορισμένες σκιές. Επίσης, είναι λιγότερο πιθανό να βρίσκονται και άλλοι, κάτι που σας δίνει μια καλύτερη ευκαιρία να τραβήξετε μια καθαρή εικόνα!

Βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις για τη λήψη των δικών σας φωτογραφιών

Είναι ένα αρκετά κοινό γεγονός ότι μπορεί να μην έχετε τραβήξει μια φωτογραφία που σας αρέσει, αλλά θέλετε να κάνετε ιστολόγιο σχετικά με τη συγκεκριμένη περίσταση, εκδήλωση ή τοποθεσία. Πρέπει ακόμη να ενσωματώσετε εικόνες στην ανάρτηση, αλλά δεν έχετε καμία από τις δικές σας!

Ευτυχώς, υπάρχουν πραγματικά εκατομμύρια δωρεάν εικόνες διαθέσιμες για χρήση χωρίς άδεια. Ιστότοποι όπως το Pixabay, το Pexels και το Unsplash συγκεντρώνουν έναν τεράστιο αριθμό φωτογραφιών και εικόνων διαθέσιμων για δωρεάν χρήση, είτε θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε ως έχουν είτε να τις επεξεργαστείτε ξανά.

Λάβετε υπόψη ότι αυτά δεν θα είναι τόσο αυθεντικά όσο χρησιμοποιείτε τις δικές σας φωτογραφίες και σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν και αλλού στις αναρτήσεις άλλων ατόμων. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι μια διαθέσιμη επιλογή εάν χρειάζεστε μια γρήγορη, υψηλής ποιότητας εικόνα για ένα άρθρο ή μια ανάρτηση.

Τα 3 καλύτερα εργαλεία για την επεξεργασία εικόνων για το ταξιδιωτικό σας ιστολόγιο

εργαλεία επεξεργασίας εικόνας
Ο καθένας μπορεί απλώς να διαλέξει ένα φίλτρο Instagram για τις φωτογραφίες του ταξιδιού του και να τελειώσει, αλλά χρειάζεται χρόνος και αφοσίωση για να κάνει τις εικόνες σας καταπληκτικές. Αξίζει αναμφίβολα να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο επεξεργασίας εικόνων που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις φωτογραφίες και τις εικόνες σας στην τελειότητα.

Υπάρχει μια πληθώρα διαφορετικών εργαλείων (τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης) που μπορούν να σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας και να τις μεταφέρετε στο επόμενο επίπεδο. Από λογισμικό γεμάτο λειτουργίες έως γρήγορες και απλές πλατφόρμες, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Ωστόσο, εδώ είναι τα αγαπημένα μας 3 εργαλεία:

Φοτόρ [ΔΩΡΕΑΝ] – ένα ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών, με ένα ευρύ φάσμα προκαθορισμένων φίλτρων. Είτε θέλετε να περικόψετε τις φωτογραφίες σας, να προσαρμόσετε τα χρώματα χειροκίνητα, να αφαιρέσετε τα κόκκινα μάτια, να ακονίσετε τις εικόνες, να προσθέσετε αυτοκόλλητα, κείμενο ή ένα πλαίσιο και πολλά άλλα, μπορείτε να το κάνετε εδώ. Εναλλακτικά, παίξτε με τα προσαρμοσμένα εφέ και τα φίλτρα, για να δείτε πώς μπορεί να μετασχηματιστεί η εικόνα σας χωρίς να χρειάζεται να παίξετε χειροκίνητα με τις ρυθμίσεις.

Επεξεργαστής Pixlr [ΔΩΡΕΑΝ] – μια εναλλακτική λύση στο διαδίκτυο για το Adobe Photoshop Express. Αν και δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το Photoshop, εξακολουθεί να είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών διαμόρφωσης και εργαλείων επεξεργασίας. Χρησιμοποιήστε στρώματα, πινέλα, φίλτρα, μάσκες και άλλα για να δημιουργήσετε κολάζ και εικόνες που μοιάζουν να έχουν αγγίξει έναν επαγγελματία.

Κάναβα [ΔΩΡΕΑΝ] – μια εξαιρετικά δημοφιλής διαδικτυακή πλατφόρμα γραφιστικής. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα των bloggers από όλες τις θέσεις για τη δημιουργία ελκυστικών και επικοινωνιακών εικόνων σε συνδυασμό με κείμενο για εικόνες τίτλου για αναρτήσεις ιστολογίου ή για κοινή χρήση σε κοινωνικά μέσα (όπως Facebook, Twitter και Pinterest) με αποτελεσματικό και εντυπωσιακό τρόπο. Επιλέξτε από μια τεράστια σειρά προκαθορισμένων στυλ ή σχεδιάστε το δικό σας. Το όριο είναι η φαντασία σας.

Adobe Photoshop and Lightroom [PAID] – αυτά είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες φωτογράφοι, οπότε αν έχετε το χρόνο και την αφοσίωση να εργαστείτε μέσω της καμπύλης μάθησης και να είστε ενημερωμένοι με αυτά, αξίζει πραγματικά!

Δημιουργήστε εκπληκτικές εικόνες για το ταξιδιωτικό σας blog σήμερα

Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει άγρια ​​και μεταφέρετε τις εικόνες του ταξιδιωτικού σας ιστολογίου στο επόμενο επίπεδο, χρησιμοποιώντας αυτές τις ισχυρές συμβουλές επεξεργασίας και φωτογραφίας. Ξεχωρίστε από όλους τους άλλους ταξιδιώτες bloggers εκεί έξω με τις μοναδικές, δημιουργικές και αισθητικές φωτογραφίες σας και θα δείτε τι διαφορά μπορεί να κάνει στην αφοσίωση του κοινού σας. Είστε σίγουροι ότι είστε περήφανοι για αυτό που μπορείτε να δημιουργήσετε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map