Sådan opretter du fantastiske billeder til din rejseblog

hvordan-til-lave-store-billeder-til-din-rejse-blog


Billeder har potentialet til at oprette eller ødelægge en rejseblog. Lav opløsning, akavet, mørkt billede er nok til at vende enhver væk, ligesom dårligt redigerede, overdrevent filtrerede, falskede fotos. På den anden side kan smukke, uberørte fotos i høj kvalitet give din blog wow-faktor og effektivt fange folks hjerter og fantasi.

Fotograferingen og billederne på din blog er en vigtig måde at adskille dig selv fra de mange andre rejsebloggere, der samler om folks synspunkter og læserskare. De har magten til at trække folk ind, holde dem ønsker mere og inspirere dem til at dele din blog med deres familie og venner.

Men hvilke slags fotos og billeder skal du bruge på din rejseblog? Hvordan kan du tage fotos, der ligner en professionel? Og hvordan kan du redigere dine yndlingsbilleder for at give dem den ekstra gnist?

Læs videre for vores samling af dybtgående tip og råd om hvad der gør et godt foto til vellykkede rejseblogger, og hvordan du kan gå i gang med at tage og redigere dem.

Hvilke typer fotos fungerer bedst til rejseblogger?

Der er utallige fotos af mennesker, der holder op med det skæve tårn i Pisa, eller krydser Abbey Road som Beatles, eller henter Eiffeltårnet langt fra eller en selfie foran Frihedsgudinnen. Disse er en halv snes, og folk ser næppe to gange mere på dem, fordi de er blevet ret klisjé.

I stedet for på din rejseblog skal de fotos, du skal bruge, være unikke og kreative.

Unikke fotos er den måde, du integrerer dig selv og din personlighed og stil i dine fotos. For rejseblogs er det altid ideelt at inkludere dig selv (eller andre mennesker) på de fleste af dine fotos. Det er det, der gør dem relative til seere, der bliver bedre i stand til at forestille sig selv i dine sko, og hvor de kunne være, hvis de begiver sig ud på en lignende rejse! Det forbedrer også ægtheden af ​​din rejseblog, fordi det er klart, at du ikke bare tog nogle stock-fotos fra internettet til dine indlæg.

Kreative fotos er det, der holder seerne betaget, interesseret og fascineret til mere. Alle har set solnedgange, bjerge og strande. Men ikke alle har set det kreative nærbillede af et unikt udseende sted, eller et smukt foto af mindre opdagede vidunder om verden. Undervandsfotos (hvis du har et vandtæt kamera i høj kvalitet) kan være en fascinerende måde at fange en magisk undervandsscene på.

bedst-web-hosting-til-photographersbest-web-hosting-til-fotografer

Fototips til rejsebloggere: hvordan man tager det perfekte skud

Mens iPhone og andre mobiltelefonkameraer bliver tilgængelige med stadig højere opløsninger og god billedkvalitet, matcher de stadig ikke de fantastiske billeder, du kan optage med et digitalt kamera. Et simpelt Canon digitalt kamera kan være overraskende effektivt, selvom hvis du kan investere i forskellige linser, der er endnu bedre.

Selvom det er ideelt at bruge et digitalt kamera i god kvalitet til optagelse af dine fotos under din rejse, er der stadig situationer, hvor en hurtig snap fra din smartphone muligvis er bedst. Dette kan være, hvis du virkelig hurtigt vil fange et øjeblik og ikke har tid til at komme dit digitale kamera ud. I stedet for at spilde værdifulde sekunder, skal du bare bruge din telefon til at tage et billede inden øjeblikket er væk.

For at tage et kreativt og unikt foto er en teknik at prøve en række forskellige vinkler, f.eks. Nærbilleder og brede objektivbilleder. På den måde kan du gennemse dem senere og vælge det, der viste sig bedst. På det seneste bliver fotos af fugleperspektiv også mere og mere populære med den stigende popularitet af droner, og disse kan komme ud med virkelig fantastiske billeder.

Se desuden efter et samlingspunkt i stedet for at tage et foto af et generelt område – dette kan være fodaftryk, en omstrejfende ballon, en hvalp … åbn dine øjne for detaljerne i dine omgivelser, og du kan blive overrasket over, hvad du vil se.

Med hensyn til hvornår du skal tage billederne, er der faktisk bestemte tidspunkter af dagen, der bringer perfekt belysning og atmosfære for at gøre dine billeder ekstra specielle. Solopgang og solnedgang er blandt professionelle fotografer kendt som fremragende tider at tage fotos for at give dem mere indflydelse med blødere omgivelseslys og bedre definerede skygger. Det er også mindre sandsynligt, at andre er der, hvilket giver dig en bedre chance for at tage et klart billede!

Levedygtige alternativer til at tage dine egne fotos

Det er almindeligt nok, at du muligvis ikke har taget et foto, du elsker, men alligevel ønsker at blogge om den bestemte lejlighed, begivenhed eller placering. Du skal stadig integrere billeder i indlægget, men du har ikke noget af dit eget!

Heldigvis er der faktisk millioner af gratis billeder til brug uden licens. Websteder som Pixabay, Pexels og Unsplash samler en enorm mængde fotos og billeder, der er tilgængelige til gratis brug, uanset om du vil bruge dem som den er eller redigere dem igen.

Husk, at disse ikke vil være så autentiske som at bruge dine egne fotos, og de er sikker på, at de også bliver brugt andre steder i andre folks indlæg. De er dog stadig en tilgængelig mulighed, hvis du har brug for et billede i høj kvalitet til en artikel eller et indlæg.

De 3 bedste værktøjer til redigering af billeder til din rejseblog

billedredigeringsprogram-værktøjer
Alle kan bare vælge et Instagram-filter til deres rejsebilleder og være færdige, men det tager tid og dedikation at gøre dine billeder fantastiske. Det er uden tvivl værd at bruge et billedredigeringsværktøj, der kan hjælpe dig med at forbedre dine fotos og billeder til perfektion.

Der er en overflod af forskellige værktøjer (både online og offline), som kan hjælpe dig med at redigere dine billeder og tage dem til næste niveau. Fra softwarepakket software til hurtige og enkle platforme, der er masser af muligheder at vælge imellem. Her er dog vores foretrukne 3 værktøjer:

Fotor [GRATIS] – et kraftfuldt fotoredigeringsværktøj med en bred vifte af forudindstillede filtre. Uanset om du vil beskære dine fotos, justere farver manuelt, fjerne røde øjne, skærpe billeder, tilføje klistermærker, tekst eller en ramme og så meget mere, kan du gøre det her. Alternativt kan du lege med de brugerdefinerede effekter og filtre for at se, hvordan dit billede kan transformeres uden manuelt at behøve at fikle med indstillingerne selv.

Pixlr Editor [GRATIS] – et online alternativ til Adobe Photoshop Express. Selvom det ikke er så magtfuldt som Photoshop, er det stadig fyldt med en lang række konfigurationsindstillinger og redigeringsværktøjer. Brug lag, børster, filtre, masker og mere til at oprette collager og billeder, der ligner de er blevet berørt af en professionel.

Canva [GRATIS] – en enorm populær online grafisk designplatform. Dette er en favorit blandt bloggere fra alle nicher til at fremstille attraktive og kommunikative billeder parret med tekst til titelbilleder til blogindlæg, eller til deling på sociale medier (som Facebook, Twitter og Pinterest) på en effektiv og iøjnefaldende måde. Vælg mellem et stort udvalg af forudindstillede stilarter, eller design dine egne. Grænsen er din fantasi.

Adobe Photoshop og Lightroom [BETALT] – dette er de værktøjer, som professionelle fotografer bruger, så hvis du har tid og dedikation til at arbejde gennem læringskurven og blive kvalificeret til disse, er det virkelig det værd!

Opret fantastiske billeder til din rejseblog i dag

Lad din fantasi løbe vild og tage dine rejseblogbilleder til næste niveau ved at bruge disse kraftfulde redigerings- og fotograferingstips. Skiller sig ud fra alle de andre rejsebloggere derude med dine unikke, kreative og æstetiske fotos, og du kan se, hvilken forskel det kan gøre for dit publikums engagement. Du er sikker på at være stolt af, hvad du kan oprette!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map