Slik lager du flotte bilder for reisebloggen din

how-to-create-store-bilder-for-your-reise-bloggen


Bilder har potensial til å lage eller ødelegge en reiseblogg. Lav oppløsning, vanskelig, mørke bilder er nok til å vende hvem som helst, og det vil dårlig redigerte, altfor filtrerte, falske bilder. På den annen side kan flotte, uberørte bilder av høy kvalitet gi bloggen din wow-faktor, og effektivt fange menneskers hjerter og forestillinger.

Fotograferingen og bildene på bloggen din er en viktig måte å skille deg ut fra de mange andre reisebloggere som samler for folks syn og lesertall. De har makt til å trekke folk inn, holde dem som ønsker mer, og inspirere dem til å dele bloggen din med familie og venner.

Men hva slags bilder og bilder bør du bruke på reisebloggen din? Hvordan kan du ta bilder som ser ut som en profesjonell? Og hvordan kan du redigere favorittbildene dine for å gi dem den ekstra gnisten?

Les videre for vår samling av grundige tips og råd om hva er et flott bilde for vellykkede reiseblogger, og hvordan du kan jobbe med å ta og redigere dem.

Hvilke typer bilder fungerer best for reiseblogger?

Det er uendelige bilder av mennesker som holder opp det skjeve tårnet i Pisa, eller krysser Abbey Road som Beatles, eller plukker opp Eiffeltårnet på lang avstand, eller en selfie foran Frihetsgudinnen. Dette er et titalls krone, og folk ser knapt to ganger på dem lenger fordi de er blitt ganske klisjé.

I stedet, på reisebloggen din, må bildene du bør bruke være unike og kreative.

Unike bilder er slik du integrerer deg selv og din personlighet og stil i dine bilder. For reiseblogger er det alltid ideelt å inkludere deg selv (eller andre mennesker) i de fleste av bildene dine. Det er det som gjør dem relatable til seere, som blir bedre i stand til å forestille seg seg selv i skoene dine og hvor de kunne være hvis de begir seg ut på en lignende reise! Det forbedrer også autentisiteten til reisebloggen din, fordi det er tydelig at du ikke bare tok noen bilder fra internett for innleggene dine.

Kreative bilder er det som holder seerne fengslet, interessert og fascinert for mer. Alle har sett solnedganger, fjell og strender. Men ikke alle har sett det kreative nærbildet av en unik beliggenhet, eller et vakkert bilde av mindre oppdaget rart av verden. Undervannsfoto (hvis du har et høykvalitets vannavstøtende kamera) kan være en fascinerende måte å fange en magisk undervannsscene på.

best web-hosting-for-photographersbest-web-hosting-for-fotografer

Fototips for reisebloggere: hvordan du tar det perfekte skuddet

Mens iPhone og andre mobiltelefonkameraer blir tilgjengelige med stadig høyere oppløsninger og flott bildekvalitet, samsvarer de fortsatt ikke med de fantastiske bildene du kan ta med et digitalt kamera. Et enkelt Canon digitalt kamera kan være overraskende effektivt, selv om du kan investere i forskjellige linser som er enda bedre.

Selv om det er ideelt å bruke et digitalt kamera av god kvalitet til å ta bildene dine under reisen, er det fremdeles situasjoner der en rask smekk fra smarttelefonen din kan være best. Dette kan være hvis du virkelig vil fange et øyeblikk og ikke har tid til å få ut digitalkameraet. I stedet for å kaste bort verdifulle sekunder, bare bruk telefonen til å ta et skudd før øyeblikket er borte.

For å ta et kreativt og unikt bilde, er en teknikk å prøve en rekke forskjellige vinkler, for eksempel nærbilde og brede objektivbilder. På den måten kan du bla gjennom dem senere og velge hvilke som viste seg best. I det siste blir fugleperspektivbilder stadig mer populært med den økende populariteten til droner, og disse kan komme ut med virkelig fantastiske bilder.

Se i tillegg etter et samlingspunkt i stedet for å ta et bilde av et generelt område – dette kan være fotavtrykk, en omstreifende ballong, en valp … åpne øynene for detaljene i omgivelsene dine, og du kan bli overrasket over hva du vil legge merke til.

Når det gjelder når du skal ta bildene, er det faktisk bestemte tider på dagen som gir perfekt belysning og atmosfære for å gjøre bildene dine ekstra spesielle. Soloppgang og solnedgang er kjent blant profesjonelle fotografer som utmerkede tider å ta bilder for å gi dem mer gjennomslagskraft, med mykere omgivelseslys og bedre definerte skygger. Det er også mindre sannsynlig at andre vil være i nærheten, noe som gir deg en bedre sjanse til å ta et klart bilde!

Levedyktige alternativer til å ta egne bilder

Det er en vanlig forekomst at du kanskje ikke har tatt et bilde du elsker, men likevel ønsker å blogge om den aktuelle anledningen, hendelsen eller stedet. Du må fremdeles innlemme bilder i innlegget, men du har ikke noe eget!

Heldigvis er det faktisk millioner av gratis bilder tilgjengelig for bruk uten lisens. Nettsteder som Pixabay, Pexels og Unsplash samler en enorm mengde bilder og bilder tilgjengelig for gratis bruk, enten du vil bruke dem som den er eller redigere dem på nytt..

Husk at disse ikke vil være like autentiske som å bruke dine egne bilder, og de vil garantert bli brukt andre steder i andre folks innlegg. Imidlertid er de fremdeles et tilgjengelig alternativ hvis du trenger et raskt, høykvalitetsbilde for en artikkel eller et innlegg.

De tre beste verktøyene for å redigere bilder til reisebloggen din

bilde-redigering-verktøy
Hvem som helst kan bare plukke ut et Instagram-filter for reisebildene sine og bli ferdig, men det tar tid og dedikasjon å gjøre bildene dine fantastiske. Det er utvilsomt verdt å bruke et redigeringsverktøy som kan hjelpe deg med å forbedre bildene og bildene dine til perfeksjon.

Det finnes en mengde forskjellige verktøy (både online og offline) som kan hjelpe deg med å redigere bildene dine og ta dem til neste nivå. Fra funksjonspakket programvare til raske og enkle plattformer, det er mange alternativer å velge mellom. Her er imidlertid våre 3 favorittverktøy:

Fotor [GRATIS] – et kraftig fotoredigeringsverktøy, med et bredt spekter av forhåndsinnstilte filtre. Enten du vil beskjære bildene dine, justere farger manuelt, fjerne røde øyne, skjerpe bildene, legge til klistremerker, tekst eller en ramme og så mye mer, kan du gjøre det her. Alternativt kan du leke deg med de tilpassede effektene og filtrene, for å se hvordan bildet ditt kan transformeres uten manuelt å måtte fikle med innstillinger selv.

Pixlr Editor [GRATIS] – et online alternativ til Adobe Photoshop Express. Selv om den ikke er så kraftig som Photoshop, er den fortsatt fullpakket med et bredt utvalg av konfigurasjonsalternativer og redigeringsverktøy. Bruk lag, børster, filtre, masker og mer for å lage collager og bilder som ser ut som de er blitt berørt av en profesjonell.

Lerret [GRATIS] – en enormt populær plattform for grafisk design. Dette er en favoritt blant bloggere fra alle nisjer for å lage attraktive og kommunikative bilder parret med tekst for tittelbilder for blogginnlegg, eller for å dele på sosiale medier (som Facebook, Twitter og Pinterest) på en effektiv og iøynefallende måte. Velg mellom et stort utvalg av forhåndsinnstilte stiler, eller design dine egne. Grensen er fantasien din.

Adobe Photoshop og Lightroom [BETALT] – dette er verktøyene som profesjonelle fotografer bruker, så hvis du har tid og dedikasjon til å jobbe deg gjennom læringskurven og bli dyktig med disse, er det virkelig verdt det!

Lag fantastiske bilder til reisebloggen din i dag

La fantasien løpe løpsk og ta reisebloggbildene til neste nivå ved å bruke disse kraftige redigerings- og fotograferingstipsene. Skiller seg ut fra alle de andre reisebloggerne der ute med dine unike, kreative og estetiske bilder, så ser du hvilken forskjell det kan gjøre for engasjementet til publikum. Du er sikker på å være stolt av det du kan lage!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map