Hogyan hozhat létre nagyszerű képeket utazási blogjához

how-to-create-ük-képek-for-your-utazás-blog


A képek képesek lehetnek utazási blog létrehozására vagy törésére. Alacsony felbontású, kellemetlen, sötét felvételek elegendőek ahhoz, hogy bárkit elfordítson, csakúgy, mint a rosszul szerkesztett, túlságosan szűrt, hamis kinézetű fényképeket. Másrészt a gyönyörű, kiváló minőségű, tiszta képek adhatják a blogodnak a wow tényezőt, és hatékonyan rögzíthetik az emberek szívét és képzeletét..

A blogod fényképei és képei az egyik kulcsfontosságú módja annak, hogy különválaszthassa magát a sok más utazási bloggertől, akik az emberek véleményét és az olvasók körében gyűlnek össze. Hatalmukban áll, hogy vonzza az embereket, tartsa őket többre vágyakozásukban, és ösztönözze őket arra, hogy osszák meg blogod családjával és barátaival.

De milyen fényképeket és képeket használjon utazási blogjában? Hogyan készíthet fényképeket, amelyek úgy néznek ki, mint egy profi? És hogyan lehet szerkeszteni a kedvenc képeit, hogy azoknak extra szikra legyen?

Olvassa el tovább a részletes tippeket és tanácsokat ami nagyszerű képet készít a sikeres utazási blogokról, és hogyan lehet elkészíteni és szerkeszteni őket.

Milyen fényképek működnek a legjobban az utazási blogokhoz?

Végtelen képek vannak az emberekről, akik feltartják a Pisa ferde tornyot, átjárják az Abbey Roadot, mint a Beatles, vagy távolról veszik fel az Eiffel-tornyot, vagy egy önmagáról a Szabadság-szobor előtt. Ezek egy tucat dollár, és az emberek már alig néznek kétszer rájuk, mert elég klisé váltak.

Ehelyett az utazási blogjában a felhasznált képeknek egyedinek és kreatívnak kell lenniük.

Az egyedi képek segítségével beépítheti magát, személyiségét és stílusát a felvételekbe. Az utazási blogokhoz mindig ideális, ha a képei nagy részében magát (vagy más embereket) is felveszi. Ez teszi őket a nézőkhöz, akik jobban képesek elképzelni magukat a cipőjében, és hol lehetnek, ha hasonló utazásra indulnának! Ez javítja az utazási blog hitelességét is, mivel egyértelmű, hogy nemcsak az interneten néhány stock fotót ragadtál meg a hozzászólásodra.

A kreatív fotók vonzzák a nézőket vonzóvá, érdeklődésre és további érdeklődésre. Mindenki látott naplementéket, hegyeket és strandokat. De nem mindenki látta az egyedi megjelenésű hely kreatív közelképét vagy egy gyönyörű képet a kevésbé felfedezett világ csodájáról. A víz alatti fényképek (ha van kiváló minőségű vízálló fényképezőgépük) izgalmas lehet egy varázslatos víz alatti táj rögzítéséhez..

legjobb web-hosting-for-photographersbest-web-hosting-for-fotósok

Fotózási tippek az utazási bloggerek számára: hogyan lehet a tökéletes képet elkészíteni?

Míg az iPhone és más mobiltelefon-kamerák egyre nagyobb felbontással és kiváló képminőséggel válnak elérhetővé, még mindig nem felelnek meg azoknak a fantasztikus képeknek, amelyeket digitális fényképezőgéppel készíthet. Egy egyszerű Canon digitális fényképezőgép meglepően hatékony lehet, bár ha különféle lencsékbe fektet be, az még jobb.

Annak ellenére, hogy ideális egy jó minőségű digitális fényképezőgép használata a fényképek rögzítéséhez utazás közben, vannak olyan helyzetek, amikor a legmegfelelőbb az okostelefonról történő gyors bepattanás. Ez akkor fordulhat elő, ha nagyon gyorsan szeretne egy pillanatot elfogni, és nincs ideje kihúzni a digitális fényképezőgépet. Ahelyett, hogy értékes másodperceket pazarolna, csak használja a telefonját a felvétel készítéséhez, mielőtt a pillanat eltűnt.

Kreatív és egyedi fénykép készítéséhez az egyik technika a különféle szögek kipróbálása, például közeli és széles lencsés felvételek készítése. Ily módon később böngészhet rajta, és kiválaszthatja a legjobbakat. Az utóbbi időben a madártávlatból készült fényképek egyre népszerűbbé válnak a drónok növekvő népszerűsége miatt, és ezek valóban lenyűgöző képekkel jelenhetnek meg..

Ezen felül keressen egy fókuszt, és ne fényképezzen egy általános területet – ez lehet lábnyom, szórt léggömb, kölyökkutya … nyissa ki a szemét a környék részleteivel szemben, és meglepődhet, amit észre fog venni..

Ami a fényképezés időpontját illeti, a napszaknak konkrét időpontjai vannak, amelyek tökéletes megvilágítást és légkört biztosítanak, így a felvételek különlegesebbé válnak. A napkelte és a napnyugta a professzionális fotósok körében kitűnő alkalom a fényképezésre, hogy nagyobb hatásuk legyen, lágyabb környezeti fény és jobban meghatározott árnyékok. Ezenkívül kevésbé valószínű, hogy mások is ott lesznek, ez nagyobb esélyt biztosít tiszta kép készítésére!

Megfelelő alternatívája a saját fényképeinek

Elég gyakori előfordulás, hogy lehet, hogy nem készített egy szeretett fényképet, mégis e-mailt szeretne készíteni az adott eseményről, eseményről vagy helyről. A képeket továbbra is be kell építenie a bejegyzésbe, de nincs sajátja!

Szerencsére valójában több millió ingyenes kép áll rendelkezésre licenc nélkül. Az olyan webhelyek, mint a Pixabay, a Pexels és az Unsplash, hatalmas mennyiségű fotót és képet gyűjtenek össze, amelyek ingyenesen használhatók, függetlenül attól, hogy azokat a jelenlegi formájában használja, vagy újra szerkeszti-e..

Ne felejtse el, hogy ezek nem lesznek olyan hitelesek, mint a saját fotóid, és minden bizonnyal más emberek bejegyzésében is felhasználják őket. Ezek azonban továbbra is elérhetők, ha egy cikkhez vagy bejegyzéshez gyors, jó minőségű képre van szüksége.

A 3 legjobb eszköz az utazási blog képeinek szerkesztéséhez

képszerkesztő-eszközök
Bárki kiválaszthatja az Instagram-szűrőt utazási fényképeihez, és kész lehet, de idő és odafigyelés igényel képeit csodálatosvá. Kétségkívül érdemes egy olyan képszerkesztő eszközt használni, amely segít tökéletesíteni fényképeit és képeit.

Rengeteg különféle eszköz található (online és offline is), amelyek segítségével szerkesztheti képeit, és a következő szintre viheti. A funkciós csomagoktól kezdve a gyors és egyszerű platformokig rengeteg lehetőség közül választhat. Itt vannak azonban a 3 kedvenc eszközünk:

Fotor [INGYENES] – egy hatékony képszerkesztő eszköz, széles előre beállított szűrőkkel. Ha kivágja a fényképeit, manuálisan beállítja a színeket, eltávolítja a vörösszem-hatást, élesíti a képeket, matricákat, szöveget vagy keretet ad hozzá, és még sok minden mást, megteheti itt. Alternatív megoldásként játsszon az egyedi effektusokkal és a szűrőkkel, hogy megnézze, hogyan alakíthatja át a képét anélkül, hogy manuálisan kellene mozognia a beállításokkal.

Pixlr szerkesztő [INGYENES] – az Adobe Photoshop Express online alternatívája. Noha nem olyan nagy teljesítményű, mint a Photoshop, mégis tele van sokféle konfigurációs opcióval és szerkesztő eszközökkel. Rétegek, ecsetek, szűrők, maszkok és egyéb felhasználásával hozzon létre olyan kollázsokat és képeket, amelyek úgy néznek ki, mintha egy profi megérintette őket..

Canva [INGYENES] – rendkívül népszerű online grafikai tervezési platform. Ez a kedvenc blogger az összes réstől, mert vonzó és kommunikációs képeket készít szövegekkel párosítva a blogbejegyzések címképeihez, vagy hatékony és figyelemfelkeltő módon megoszthatja azokat a közösségi médiában (például a Facebook, a Twitter és a Pinterest). Válasszon a hatalmas előre beállított stílusok közül, vagy tervezze meg sajátját. A határ a képzeleted.

Adobe Photoshop és Lightroom [PAID] – ezeket az eszközöket használják a professzionális fotósok, így ha van ideje és elkötelezettsége a tanulási görbén való átváltáshoz, és ezen képességek elsajátításához, akkor ez tényleg megéri!

Készítsen lenyűgöző képeket ma utazási blogjához

Hagyja elfáradni a fantáziáját, és vigye az utazási blog képeit a következő szintre, felhasználva ezeket a nagyszerű szerkesztési és fotózási tippeket. Kiemelkedik az összes többi utazási bloggertől az Ön egyedi, kreatív és esztétikai fényképeivel, és látni fogja, hogy mit különböztethet meg a közönség elkötelezettsége. Biztos, hogy büszke vagy arra, amit létrehozhat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map