Hogyan lehet pénzt keresni a blogoddal 2019-ben

how-to-make-money-with-a-blog


Hallották azokról a bloggerekről, akik ezer dollár passzív jövedelmet keresnek a blogjukból? Ez mind igaz! A blogolással jelentős profitot lehet elérni, ha ismeri a kereskedelem trükköit, és odaadó és kitartó.

Talán csak szórakozásból indított egy blogot, és most meg akarja tudni, mit tehet még többet vele. Vagy szándékosan elkezdte a blogolást, hogy passzív jövedelem forrásaként építse fel. Akárhogy is, a bevételszerzés hatalmas előny lehet blogja számára, ha jól kezeli!

Itt megosztjuk a legfontosabb pénzkeresési módszereket a blogoddal 2019-ben. Míg a blogolási gömb az évek során megváltozott, összeállítottuk a legfrissebb és legfontosabb tippeket és trükköket, amelyek segítenek felgyorsítani a profitot és felépíteni egy lenyűgöző képet. jövedelem.

Ezek a bevételszerzési stratégiák alkalmazhatók minden résre, függetlenül attól, hogy az utazási blogok területén vagy a családorientált blogod van. Ezek némelyike ​​előzetes munkát igényel, potenciálisan nagyobb nyereséggel, mások passzív jövedelemforrást kínálnak.

Noha ezek a tippek, trükkök és egyszerű stratégiák valóban vonzónak tűnhetnek, ne feledje, hogy amikor még csak most kezdődik, a bevételszerzésnek nem kell a középpontjában állnia. Ehelyett koncentrálj a tartalom és az olvasói kör felépítésére. Ha ezek erősek, akkor több időt és energiát fektethet be ezekbe a bevételszerzési technikákba! A nyereség hamarosan következik.

Menjünk tovább, és merüljünk el az öt legfontosabb pénzkezelési módszerbe 2019-ben!

1. Jelenítse meg a közvetlen hirdetéseket

A blog leggyakoribb módon lehet pénzt keresni a hirdetési hálózatokon keresztül, még akkor is, ha csak most kezdődik. Ezek a blogokon történő működés az, hogy hirdetéseket jelenít meg akár a teljes bejegyzésben, akár az oldal más részein, például az oldalsávban, vagy a fejlécben vagy a láblécben. Akkor a CPC (kattintásonkénti költség) és a CPM (1000 megjelenítésenkénti költség) arányától függően pénzt fog keresni kattintásokkal és megtekintésekkel!

A legegyszerűbb hirdetési hálózat az induláshoz Google AdSense. Noha ez nem a legjövedelmezőbb bevételszerzési technika, ez egyértelműen olyan, amellyel nagyon könnyű kezdeni. A beállítást követően nincs más dolgod, csak figyelned kell, hogy a dollár idővel fokozatosan felhalmozódjon.

2. Vegyen részt partnerprogramokban

A társult programok úgy működnek, hogy egyedi nyomkövetési linket adnak annak a cégnek vagy márkának, amelyhez társultál. Ezt a linket a blogbejegyzésekben fogja használni, és ha valaki rákattint erre a linkre, és árucikkeket vagy szolgáltatásokat vásárol a márkanévvel, akkor konkrét összeget vagy a nyereség százalékát fogja megszerezni! Fizetni kell azért, mert egy adott márkát sikeresen ajánlott követői és olvasói számára.

Az optimális módszer a linkek vonzó és vonzó módon történő integrálása, ösztönözve az olvasókat átkattintásra és vásárlásra. Ennek célja egy adott termék támogatása és megosztása, miért szereti és miért van szüksége az olvasóknak. Vagy előmozdíthatja egy adott szolgáltatás igénybevételének előnyeit, és ösztönözheti az olvasókat, hogy próbálják ki is.

Szinte az összes nagy márkának van kapcsolt programja. Egy egyszerű az induláshoz amazon. Néhány más közös is ShareASale, Parfüm, Rakuten, Flex ajánlatok, és CJ.

3. Írjon szponzorált tartalmat

A szponzorált tartalom az, amikor egy márka vagy vállalkozás fizet neked, hogy írjon róluk, termékeikről és / vagy szolgáltatásaikról. Időnként ők is kínálnak Önnek egy ingyenes terméket vagy élményt az üzlet részeként. Cserébe valószínűleg nagyobb számú átkattintásra számítanak a webhelyükre, vagy áttételre számíthatnak az ajánlatok megvásárlásához, vagy pedig a célpiac szempontjából releváns nagy közönségnek való kitettséghez..

Ez egy nagyszerű (és gyakran szórakoztató!) Pénzkeresési módszer a blogjából, különösen, ha egyidejűleg kipróbál új termékeket vagy szolgáltatásokat. A márkák azonban csak akkor akarnak veled együttmûködni, ha számukra releváns közönségük van. Időbe telik a növekedés és a fenntarthatóság, de ha már ott van, jó lehetőség lehet elérni azokat a márkákat, amelyekről valóban szeretne írni.

4. Hozzon létre online tanfolyamokat

Ha rendelkezik egy bizonyos készséggel, amelyet másoknak taníthat, vagy ha volt valami különleges tapasztalata vagy tanulása, amelyet meg szeretne osztani, akkor fontolja meg online tanfolyam létrehozását. Ez lehet olcsó ajánlat, amely könnyebben elérhetővé teszi az emberek számára a vásárlást, vagy lehet exkluzív, drágább kurzus, amely nagyobb nyereséget hozhat, ha lendületet ad..

Rengeteg online eszköz és platform érhető el, amelyek segítenek egy jól formázott és strukturált online tanfolyam létrehozásában. Az egyik legnépszerűbb a Teachable, amely lehetővé teszi online kurzusok egyszerű létrehozását és eladását.

5. Tegye közzé írását könyveként / fizikai könyveként

A fenti online tanfolyamokra vonatkozó stratégiához hasonlóan a könyv írása és e-könyvként vagy nyomtatott példányként való közzététele nagyszerű mód lehet a tudás, készségek vagy tapasztalatok megosztására, másoktól tanulhatnak. A meglévő blogtartalomból könnyen felhívható a könyv kiépítése, függetlenül attól, hogy újból felhasználja-e a bejegyzéseit, vagy fejezetekként vagy kivonatokként másolja át őket. Ez segíthet abban, hogy elkezdi anélkül, hogy teljesen a semmiből kellene indulnia.

Az emberek vásárlás iránti kényszerítésének egyszerű módja egy részlet ingyenes letöltés a blogjában. Rajzolja őket arra, hogy többet vágyjon arra, amit kínálhat!

Növelje nyereségét az e-mail marketing segítségével

Most, hogy megismeri a blog keresésének legjobb módjait, hogyan kaphat további lendületet ezekért? Az e-mail marketing a válasz! Ez egy fantasztikus módja annak, hogy felkérjük a követőidet és az előfizetőidet, hogy megosszák a linkeket a fentiek szinte bármelyikével, ezáltal optimális belépési pont a pénzkereséshez..

Ha egy egyszerű módszert szeretne kapni az e-mail marketing elindításához, nézd meg Aweber. Ez egy egyszerűen használható e-mail marketing platform, amely segít előfizetőinek kezelésében, valamint professzionális, magas színvonalú e-mailek megtervezésében és küldésében. Ne haladjon túl a fedélzeten, és ne szüntesse meg követőit hirdetésekkel, promóciókkal és hivatkozási linkekkel, különben valószínűleg leiratkoznak!

Keressen pénzt a blogjából még ma

Ezekkel a blogszerzési tippekkel már egy lépéssel közelebb állsz a blogolásból származó jövedelem kiépítéséhez. Tartsa ezt a bejegyzést könyvjelzőként, hogy visszatérhessen ehhez a meglepően egyszerű stratégiához, amikor valamilyen inspirációra van szüksége. Tegye be ezeket (vagy mindegyiket) a tesztbe, és garantáltan látni fogja, hogy a dollár beáramlik!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map