Bluehost vs HostGator (maj 2020) – “Ka një ndryshim!”

Vizita e-Bluehost-website Vizita e-Hostgator-website


Në këtë krahasim të Bluehost vs HostGator, hedhim një vështrim në dy nga kompanitë më të njohura të mbajtjes në internet nën ombrellën EIG (Endurance International Group). Sidoqoftë, në përputhje me filozofinë e tyre të veçantë, por të barabartë, mbajtja në internet e këtyre dy nuk është e njëjtë – në kundërshtim me atë që besojnë shumë. Le të shohim se si Bluehost dhe HostGator përputhen kundër njëri-tjetrit në të gjitha kategoritë e rëndësishme.

Bluehost vs HostGator: Dallimet

Avantazhet e Bluehost mbi HostGator:

 • Rekomanduar WordPress.org
 • Paneli i personalizuar i WordPress-it
 • Ndërfaqja e personalizuar cPanel
 • Krijimi i Uebfaqeve të Udhëzuara me WordPress

Avantazhet e HostGator mbi Bluehost:

 • Garancia e kthimit të parave 45 ditë
 • Përfshin ndërtuesin e faqes në internet HostGator

Detaje të Bluehost vs HostGator

Fitues

CategoryBluehostBluehostHostgatorHostgatorComments
Qendrat e të dhënavefitues
Pajisjet e serveritfitues
rrjetfitues
Regjistrim / Provizion i llogarisëfitues
Paneli i kontrollitfituesBluehost ofron një version të personalizuar të cPanel dhe një pult të personalizuar të WordPress.
Shpejtësia dhe performancafituesShikoni më poshtë.
sigurifituesfituesTie. Të dy ofrojnë Certifikata SSL të Lidhjes Falas.
Rikthim i të dhënavefitues
Mjetet e zhvilluesitfitues
WordPressfituesBluehost përfshin veçori premium duke përfshirë azhurnime automatike të shtojcave dhe skenë.
Aplikimet në UebfaqefituesHostGator përfshin ndërtuesin e tyre të internetit.
Kredite e reklamimitfituesfituesTie. Të dy ofrojnë 200 dollarë në ofertat e marketingut.
Koha e reagimit për mbështetjen e klientitfituesShikoni më poshtë
Rezoluta e çështjes së mbështetjes së klientitfituesShikoni më poshtë
Garancia e kthimit të paravefituesGarancia e kthimit të parave 45 ditë
Çmimi / Valuefitues2,95 $ mo.

Bluehost vs HostGator: WordPress

Bluehost dhe HostGator ofrojnë WordPress hosting me planet e tyre të përbashkët të hostimit dhe të optimizuar të WordPress. Sidoqoftë, Bluehost ofron një numër avantazhesh kur bëhet fjalë për WordPress. Së pari, Bluehost është padyshim zgjidhja më e mirë për fillimin e përdoruesve të WordPress pasi ato ofrojnë më shumë ndihmë të drejtuar në krijimin dhe vendosjen e faqes tuaj të parë të WordPress. Ato gjithashtu përfshijnë tabelën e tyre të personalizuar të WordPress që siguron lidhje të lehtë për të gjitha funksionet e rëndësishme që ju nevojiten për të krijuar faqen tuaj të internetit. Përdoruesit më me përvojë të WordPress do të vlerësojnë shpejtësinë e internetit dhe performancën që ofron Bluehost, si dhe karakteristika të përparuara siç janë skena në uebfaqe dhe automatikisht tema dhe azhurnime të shtojcave.

Dhe, Bluehost rekomandohet nga WordPress.org. Pra, për faqet e internetit të WordPress, Bluehost është padyshim fituesi.

Krahasimi i Karakteristikave të WordPress
Përfshirë me Planin e Pritjes

BluehostHostGator
PreinstallationTipar i përfshirë
Azhurnime automatikeTipar i përfshirë
Rikthim automatik i të dhënaveTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Në kërkesë rezervë dhe rivendosje
Skenimi i faqes në internetTipar i përfshirë
Caching e optimizuarTipar i përfshirë
Siguria e WordPressTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Mund të menaxhohet WordPress?Tipar i përfshirëTipar i përfshirë

Bluehost vs HostGator: Ndërtuesit e Uebfaqeve

HostGator tani përfshin ndërtuesin e tyre të internetit me shumë modele miqësore me celularin, aftësinë për të përdorur seksione të para-ndërtuara për të shpejtuar procesin e krijimit të faqes. Bluehost përqendrohet më shumë në sistemet e menaxhimit të përmbajtjes, veçanërisht WordPress, si dhe aplikacionet e tjera të disponueshme në cPanel. Në këtë kategori, HostGator është fituesi.

Bluehost vs HostGator: tregti elektronike

Kur bëhet fjalë për pritjen e e-commerce, është pothuajse një barazim mes Bluehost dhe HostGator në lidhje me platformat eCommerce. Sidoqoftë, bazuar në faktorët e tjerë të mbajtjes në internet që po i konsiderojmë këtu (mbështetjen e klientit, shpejtësinë e internetit dhe performancën e tij), Bluehost merr një avantazh të vogël në këtë kategori.

Bluehost vs HostGator: Ndihma për klientët

Ndërsa Bluehost dhe HostGator ofrojnë mbështetje profesionale të klientit, koha e pritjes për mbështetjen e bisedës live në HostGator ka qenë vazhdimisht e gjatë ndër vite. Në të kundërt, Bluehost ka bërë përmirësime të konsiderueshme në shërbimet e tyre për mbështetjen e klientëve dhe ata tani janë një nga hostet në internet me përgjigje më të shpejtë përmes mbështetjes së tyre të bisedave të drejtpërdrejta. Bluehost ofron mbështetje 24/7 me telefon, chat live dhe biletë mbështetjeje. Përveç kohëve të tyre të shpejtë të përgjigjes, agjentët mbështetës janë të dobishëm dhe të ditur. Kohët e zgjidhjes së çështjeve janë gjithashtu të shkëlqyera.

Për mbështetjen e klientit, Bluehost është fituesi.

Krahasimi i Shpejtësisë së Uebfaqeve

Uebfaqet e pritura në Bluehost postuan herë shpejtësi superiore në testimin tonë. Më poshtë është një shembull i rezultateve të testimit tonë të shpejtësisë.
Bluehost-vs-Hostgator-shpejtësi-provë

Bluehost
Bluehost

Biznesi i Filluar: 1996
Vlerësimi i BBB: A
Vendndodhja e qendrës së të dhënave: Provo, UT

Çmimi: Mimi: 2,95 $ mo. – 14,99 $ mo.
Bandwidth i pakufizuar: po
Magazinimi i Pafund: po
Email i pakufizuar: po
Domain Multiple Domains: po

Ndërfaqja e hostimit: cPanel
Uptime në server: N / A
Periudha e rimbursimit të plotë: 30 dite
Në dispozicion të hostimit të përkushtuar: po

Shtesa falas:
Le të Encrypt SSL
SiteLock CDN
200 $ Oferta për marketing (përveç Planit Themelor)

Avantazhet e zgjedhjes së Bluehost:

 • Instalimi automatik i WordPress
 • Krijimi i faqes WordPress me Udhëzues miqësor me përdoruesin
 • Ndërfaqja e Përshtatur e Panelit të WordPress
 • Rezervimi i performancës
 • Përditësime automatike të plugins dhe WordPress
 • Mbështetje e Përgjegjshme e Konsumatorëve përmes Telefonit, Email-it dhe Bisedës live
 • Sigurimi i Shpejtë i Uebfaqeve

Klikoni këtu për të parë më shumë detaje në Bluehost

Hostgator
Hostgator

Biznesi i Filluar: 2002
Vlerësimi i BBB: C+
Vendndodhja e qendrës së të dhënave: Vendndodhjet e shumëfishta SoftLayer

Çmimi: 3.82 dollarë mo. – 13,56 $ mo.
Bandwidth i pakufizuar: po
Magazinimi i Pafund: po
Email i pakufizuar: po
Domain Multiple Domains: po

Ndërfaqja e hostimit: cPanel
Uptime në server: 99.9%
Periudha e rimbursimit të plotë: 45 ditë
Në dispozicion të hostimit të përkushtuar: po

Shtesa falas:
Kredi 100 $ Google Adwords
Ndërtues i sitit Basekit
4500 Modele Uebfaqesh

Avantazhet e zgjedhjes së HostGator:

 • Ata ofrojnë mbështetje telefonike, emaili dhe chat.
 • Të gjithë serverët e përbashkët janë 130% të energjisë me erë.

Klikoni këtu për të parë më shumë detaje në HostGator

Si e krahason Bluehost me hostet e tjerë të uebit?

Bluehost vs A2 Hosting
Kjo krahasim midis A2 Hosting dhe Bluehost nuk është aq afër sa dikur. Të dy këta hostë ofrojnë plane të shkëlqyera të hostimit të cPanel në internet…

Bluehost vs DreamHost
Bluehost dhe DreamHost janë dy nga kompanitë më të krijuara dhe të njohura të mbajtjes në internet. Bluehost është pjesë e Grupit Ndërkombëtar të Qëndrueshmërisë ndërsa DreamHost vazhdon të funksionojë si…

Bluehost vs GoDaddy
Këtu është krahasimi ynë i Bluehost vs GoDaddy që përfshin fushat kryesore në të cilat duhet të përqendroheni kur zgjidhni zgjedhjen tuaj të internetit. Le ta hedhim një vështrim nga afër me kokë …

Bluehost vs GreenGeeks
GreenGeeks dhe Bluehost të dy ofrojnë një pritje të efektshme të cPanel në internet me planet e tyre të Ndarjes së Hosting. Ndërsa Bluehost tani ofron tre nivele të ndryshme të Ndarjes së Ndaruar, GreenGeeks ka një plan gjithëpërfshirës të hostimit që përmban burime të pakufizuara …

Bluehost vs InMotion
Këto janë dy ofrues të shkëlqyer, të mirë-krijuar të pritjes së faqeve në internet. Të dy InMotion dhe Bluehost ofrojnë një pritje të shkëlqyeshme të Shared, VPS dhe Dedikuar …

Bluehost vs InterServer
Nëse po përpiqeni të vendosni midis Bluehost dhe InterServer, mund të befasoheni nga rezultatet tona. Unë aktualisht i përdor të dyja këto kompani pritjeje në internet …

Bluehost vs iPage
Të dy iPage dhe Bluehost ofrojnë plane të përbashkëta të Ndara, VPS dhe Dedikuara. Kjo krahasim në web hosting përqendrohet në hostimin e përbashkët…

Bluehost vs Jaguar PC
Në këtë krahasim ne hedhim një vështrim se si Jaguar PC krahason me Bluehost. Bluehost është një nga kompanitë më të njohura të mbajtjes së faqeve në internet dhe është gjithashtu në listën e rekomandimeve të WordPress.org…

Bluehost vs SiteGround
SiteGround dhe Bluehost kanë shumë ngjashmëri brenda ofertave të tyre të mbajtjes në internet. Planet e sitit të SiteGround dhe Bluehost janë gjithashtu shumë të përballueshme…

Bluehost vs Web Hosting Hub
Performanca e mençur, si Web Hosting Hub dhe Bluehost kanë provuar të jenë zgjedhje të mira dhe unë kam pasur site të suksesshme të pritura me të dy Web Hosting Hub dhe Bluehost…

Bluehost vs WP Engine
Ndërsa WP Engine përqendrohet vetëm në mbajtjen e menaxhuar të WordPress, Bluehost ofron një larmi të gjerë shërbimesh pritëse. Prandaj, kjo krahasim bazohet posaçërisht në pritjen e optimizuar të WordPress të Bluehost kundrejt WP Engine…

Si e krahason HostGator me hostet e tjerë të uebit?

HostGator vs A2 Hosting
Si e krahason A2 Hosting me HostGator? Siç rezulton, A2 Hosting më shumë sesa mban të vetën kundër konkurrencës këtu…

HostGator vs GreenGeeks
GreenGeeks dhe HostGator të dy ofrojnë zgjidhje të përbashkëta të programeve të përbashkëta, VPS dhe Dedikuara. Kjo krahasim përqendrohet kryesisht në planet e tyre të Ndara Hosting …

HostGator vs InMotion
Të dyja këto kompani të mbajtjes së faqes në internet ofrojnë një larmi të planeve për programet e përbashkëta, VPS dhe hostimin e dedikuar…

HostGator vs InterServer
Kjo krahasim përqendrohet në planin standard të hostimit të InterServer dhe opsionin më të shtrenjtë të pritjes së përbashkët të HostGator. Ndërsa këto plane përmbajnë shumë karakteristika identike…

HostGator vs iPage
Të dy planet e tyre të mbajtjes në internet ju japin gjerësi dhe ruajtje të pakufizuar të bandës, si dhe aftësinë për të pritur fusha të shumta…

HostGator vs Jaguar PC
Në këtë krahasim, hedhim një vështrim se si Jaguar PC krahason me HostGator. Këta dy hostë në internet kanë struktura të ngjashme të planit të pritjes, duke ju lejuar të zgjidhni nga një paketë fillestare në një plan më të mbushur me veçori për faqet e internetit më të mëdha…

HostGator vs SiteGround
SiteGround dhe HostGator të dy ofrojnë një formacion të ngjashëm të planeve të mbajtjes në internet. Unë kam qenë një klient i të dy kompanive, kështu që kam marrë përvojë të dorës së parë duke përdorur shërbimet e tyre …

Qendër HostGator vs Web Hosting
Edhe pse të dyja këto kompani pritëse ofrojnë plane të ngurta, shumica e pronarëve të faqeve të internetit me siguri do të vlerësojnë vlerën që merrni me Hub në krahasim me HostGator…

HostGator vs WP Engine
Si e krahason hostin e ri të WordGress të HostGator me WP Engine? Të dy WP Engine dhe HostGator ofrojnë tre nivele të planeve të menaxhuara të mbajtjes së WordPress …

rekomandim

Në këtë krahasim midis Bluehost dhe HostGator, Bluehost merr avantazhin në shumicën e kategorive. Për hostimin cilësor të cPanel, performancën mbresëlënëse të uebfaqes, mbështetjen e klientëve të përgjegjshëm dhe veçanërisht hostimin e WordPress, Bluehost merr rekomandimin tonë. Një përjashtim do të ishte nëse po kërkoni një ndërtues të faqes në internet për krijimin e shpejtë, të thjeshtë të internetit. Pastaj, HostGator do të ishte zgjidhja më e mirë. Sidoqoftë, për shumicën e faqeve të internetit Bluehost është fituesi. Shikoni vlerësimet tona të rishikimit Bluehost më poshtë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map