Actualització BoldGrid amb Mike Demo – Producte Evangelista

boldgrid-update-mike-demo


BoldGrid continua sent el meu creador de llocs web preferits per als llocs web de WordPress. Han fet un gran treball per accelerar i millorar el procés de creació del lloc per als usuaris de WordPress. Però el que també és molt impressionant sobre BoldGrid són les millores i les millores continuades que s’han afegit des de la seva primera publicació. Hem actualitzat la nostra revisió de BoldGrid per reflectir aquests canvis. Tot i així, encara hi ha coses més fantàstiques de BoldGrid. I per tenir una millor idea sobre allò que podem esperar, em vaig asseure per a una entrevista a l’evangelista de productes de BoldGrid, Mike Demo..

Web Hosting Cat: quines són algunes de les novetats i millores més recents amb BoldGrid?

Mike Demo: Hem tingut molts treballs realitzats en fulls de ruta. Ja som modulars, de manera que tots els nostres plugins són individuals. De manera que, en lloc d’un complement que instal·li totes les funcions, podeu triar i triar quins complements tenen sentit per a les vostres necessitats. Per exemple, si ja teniu un creador de pàgines i voleu utilitzar la nostra eina de SEO, podeu fer-ho i no haureu de canviar tot allò que feu servir per al nostre ecosistema. Per descomptat, ens agradaria que utilitzis totes les nostres eines, però cada cas d’ús és una mica diferent. Per exemple, potser teniu una eina de SEO com Yoast i no voleu utilitzar SEO BoldGrid. Bé, està bé. Encara podeu crear un lloc amb BoldGrid i seguir fent servir Yoast si és la vostra preferència.

WHC: Com funcionarà BoldGrid respecte a Gutenberg?

MD: Estem molt emocionats amb Gutenberg. Gutenberg és la propera generació de WordPress. Si ens fixem en com utilitzem BoldGrid avui, només ampliem Tiny MCE, que és l’editor integrat de WordPress avui en dia. Gutenberg és, doncs, la següent evolució. Tot el nostre objectiu és simplement ampliar WordPress i fer que WordPress sigui encara millor del que ja és. Com ho farem exactament no està fixat al 100% perquè Gutenberg és un objectiu en moviment. Però estem entusiasmats per Gutenberg i, com ara, estenem WordPress ara mateix i no us alliberem de l’ecosistema de WordPress, seguirem passant per WordPress 5.0 quan Gutenberg arribi al nucli..

WHC: quines són les principals diferències entre la versió gratuïta i la versió premium de BoldGrid?

MD: Està canviant bastant. Però algunes de les coses que obteniu és que obteniu temes premium i obteniu dissenys de blocs BoldGrid premium. Podeu escriure llocs web il·limitats en lloc d’un sol lloc. Podeu mantenir els vostres llocs d’escenificació durant més d’un any. La manera d’obtenir el premi és que podeu anar a BoldGrid.com, actualitzar per 5 dòlars al mes, o bé podeu utilitzar un dels nostres host oficials de BoldGrid i incloure BoldGrid al vostre paquet d’allotjament..

WHC: Quins avantatges obtindràs amb un amfitrió oficial de BoldGrid?

MD: El principal que obtens és el suport. Com que som molt actius amb aquests hostes, passem per un procés de QA molt complet. Ara, hem provat BoldGrid en més de 100 amfitrions de WordPress. I si funciona a WordPress, s’executarà BoldGrid. Però cada host té una configuració una mica diferent. Així que, quan es tracta d’un host oficial, passem per un procés de garantia de qualitat de diverses setmanes per assegurar-nos que funciona perfectament amb el seu ecosistema perquè volem que l’usuari tingui la millor experiència. Podeu utilitzar-lo en qualsevol lloc que vulgueu. Però anant amb un amfitrió oficial que té aquest segell d’aprovació estampat i el seu equip s’ha format sobre el nostre producte, coneixen BoldGrid per dins i per fora. Així, no només podeu venir a nosaltres per obtenir assistència, també podeu dirigir-vos a l’amfitrió per obtenir assistència, que en funció de la vostra preferència, podeu preferir perquè alguns dels nostres host oficials disposen de suport telefònic..

WHC: en què compareu BoldGrid amb Beaver Builder i alguns dels altres creadors de llocs web de WordPress que hi ha?

MD: Ens fa una mica aquesta pregunta, com ara “Quina és millor?” i coses així. I és una pregunta que realment no m’agrada perquè és una qüestió errònia que cal fer. Beaver Builder, per exemple, és un excel·lent creador de pàgines. Fan algunes coses sorprenents. Beaver Builder té una solució molt diferent per resoldre un problema similar, però un problema diferent. No dic que sigui millor o pitjor. Tot es tracta del vostre flux de treball, què preferiu? Es mena el flux de treball de l’assistent Wix, Weebly i SquareSpace. I també tenim alguns conjunts d’eines avançats per als desenvolupadors i resolem un cas d’ús. Beaver Builder resol un cas d’ús diferent. Però les nostres coses funcionen amb Beaver. Les nostres coses funcionen amb tots els creadors de pàgines. Per descomptat, no podeu fer servir el nostre complement de generador de pàgines per deixar anar i arrossegar amb Beaver Builder. Però, podeu utilitzar el nostre complement d’escenificació, el nostre complement SEO i la resta de la suite. De manera que el vam fer modular a propòsit perquè pugueu triar i triar el que tingui sentit per a vosaltres.

WHC: Ens podreu informar sobre què ofereix BoldGrid per a còpies de seguretat de llocs web?

MD: Segur. Així doncs, tenim dues versions de la còpia de seguretat de BoldGrid: la gratuïta i la premium. I la manera com funciona Premium és si teniu Premium en un complement, el podeu obtenir per a tota la suite. Molta gent no actualitza els seus llocs perquè temen que es trenquin els seus llocs. Per tant, el que fem és agafar una còpia de seguretat abans d’actualitzar el lloc de WordPress. Hi ha moltes solucions de còpia de seguretat. Però el que és una mica únic de nosaltres és el fet que pràcticament heu de dir: “Sí, aquest lloc és bo”, o bé es tornarà a rodar, en lloc de fer la inversa, que es torna a desplaçar només si descobreix que alguna cosa està malament. I algunes de les nostres funcions de còpia de seguretat avançada, podeu personalitzar-ho; trieu on van i coses així. Simplement hem intentat convertir-lo en una solució molt elegant.

WHC: el que es presentarà en el futur per a BoldGrid?

MD: La versió premium tindrà una exploració de seguretat frontal alimentada per una agència de seguretat internacional. No és un reemplaçament per a un tallafoc o una cosa del vostre amfitrió, però és una bona mesura de seguretat per assegurar-se que com a mínim ho facis. I tenim un tema principal que surti. Es vendrà exclusivament a Envato, anomenat BoldGrid Creole. I penseu-ho com el que va fer BoldGrid per a l’experiència en la creació de llocs, el crioll oferirà l’experiència de construcció de temes. De manera que serà un dissenyador de temes molt fàcil, que sigui molt potent i tindrà un preu similar al que Envato compta amb les seves coses, amb una sola compra i, a continuació, podreu obtenir suport estès i coses així. I, realment, està canviant el joc sobre com fer el que ja fa BoldGrid, però, si no us agrada cap dels nostres temes inicials, podeu dissenyar-ne el vostre ara.

Per obtenir més detalls sobre BoldGrid, feu clic aquí per veure la meva revisió i llista dels host oficials de BoldGrid

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector