Актуализация на BoldGrid с Mike Demo – Product Evangelist

boldgrid обновяване-микрофона-демо


BoldGrid продължава да е любимият ми създател на уебсайтове за WordPress. Те свършиха чудесна работа в ускоряването и подобряването на процеса на създаване на сайт за потребителите на WordPress. Но това, което също е много впечатляващо за BoldGrid, са непрекъснатите подобрения и подобрения, които се добавят още след пускането му. Актуализирахме нашия BoldGrid Review, за да отразяваме тези промени. Има обаче още по-страхотни неща, които предстоят от BoldGrid. И за да постигна по-добра представа за това какво можем да очакваме, седнах за интервю с BoldGrid Product Evangelist, Mike Demo.

Уеб хостинг котка: Какви са някои от най-новите подобрения и подобрения с BoldGrid?

Майк Демо: Бяхме свършили много работа по пътната карта. Сега всички сме модулни, така че всичките ни приставки са индивидуални. Така че вместо един плъгин, който инсталира всяка функция, можете да изберете кои плъгини имат смисъл за вашите нужди. Например, ако вече имате създател на страници и искате да използвате нашия SEO инструмент, можете да го направите и не е нужно да превключвате върху всичко, което използвате за нашата екосистема. Разбира се, че бихме искали да използвате всички наши инструменти, но всеки случай е малко по-различен. Например, може би имате SEO инструмент като Yoast и не искате да използвате BoldGrid SEO. Е, това е добре. Все още можете да създадете сайт с BoldGrid и да продължите да използвате Yoast, ако това е вашето предпочитание.

WHC: Как ще функционира BoldGrid по отношение на Гутенберг?

MD: Ние сме много развълнувани от Гутенберг. Гутенберг е следващото поколение WordPress. Ако погледнете как днес използваме BoldGrid, просто разширяваме Tiny MCE, който днес е вградения редактор на WordPress. Така че Гутенберг е само следващата еволюция на това. Цялата ни цел е просто да разширим WordPress и да направим WordPress още по-добър, отколкото вече е. Как точно ще направим това не е зададено на 100%, защото Гутенберг е движеща се цел. Но ние сме развълнувани от Гутенберг и точно както ние просто разширяваме WordPress сега и не ви извеждаме от екосистемата на WordPress, ние ще продължим това за WordPress 5.0, когато Gutenberg удари ядрото.

WHC: Кои са основните разлики между безплатната и премиум версията на BoldGrid?

MD: Променя се доста малко Но някои от нещата, които получавате е, че получавате премиум теми и получавате първокласни блокови оформления BoldGrid. Можете да организирате неограничени уебсайтове вместо само един уебсайт. Можете да съхранявате вашите сайтове за постановки повече от година. Начинът, по който получавате премия, е, че можете да отидете на BoldGrid.com, да надстроите за $ 5 на месец или да използвате някой от нашите официални хостове на BoldGrid и BoldGrid да бъде включен във вашия хостинг пакет.

WHC: Какви са предимствата да отидете с официален домакин BoldGrid?

MD: Основното, което получавате, е подкрепата. Тъй като сме много активни с тези хостове, преминаваме през много задълбочен QA процес. Сега тествахме BoldGrid на 100+ хостове на WordPress. И ако работи на WordPress, ще работи BoldGrid. Но всеки хост има малко по-различна настройка. Така че, когато е официален домакин, преминаваме през многоседмичен процес на осигуряване на качеството, за да се уверим, че той работи безупречно с тяхната екосистема, защото искаме потребителят да има най-доброто изживяване. Със сигурност можете да го използвате навсякъде, където искате. Но ако отидете с официален домакин, който има печат на одобрение, и техният екип е обучен за нашия продукт, те знаят BoldGrid отвътре и отвън. Така че не само можете да се свържете с нас за поддръжка, можете също да отидете при вашия хост за поддръжка – което в зависимост от вашите предпочитания може да се предпочита, тъй като някои от нашите официални хостове имат телефонна поддръжка.

WHC: Как бихте сравнили BoldGrid с Beaver Builder и някои от другите строители на WordPress уебсайтове там?

MD: Този въпрос ни се задава доста, като „Кой е по-добър?“ и такива неща. И това е въпрос, който наистина не ми харесва, защото това е вид грешен въпрос. Beaver Builder например е страхотен създател на страници. Правят някои невероятни неща. Beaver Builder има много по-различно решение за решаване на подобен проблем, но различен проблем. Не казвам, че е по-добре или по-лошо Всичко е във вашия работен процес, какво предпочитате? Ние някак си имитираме работния процес на Wix и Weebly и SquareSpace. Освен това имаме някои модерни набори от инструменти за разработчици и решаваме един случай на употреба. Beaver Builder решава различен случай на употреба. Но нашите неща работят с Бийвър. Нашите неща работят с всички създатели на страници. Разбира се, не можете да използвате нашия плъгин за създаване на страници за изтегляне и плъзгане с Beaver Builder. Но можете да използвате нашия плъгин за поставяне, нашия SEO плъгин и останалата част от пакета. Така че ние го направихме модулно нарочно, за да можете да изберете и да изберете какво има смисъл за вас.

WHC: Можете ли да ни кажете какво предлага BoldGrid за архивиране на уебсайтове?

MD: Сигурен. Така че имаме две версии на архивирането на BoldGrid – Free и Premium. И начинът, по който Premium работи, ако имате Premium на един плъгин, получавате го за целия пакет. Много хора не актуализират сайтовете си, защото се страхуват, че техните сайтове ще се счупят. И така, това, което правим, е, че вземаме резервно копие, преди да актуализирате вашия WordPress сайт. Много резервни решения правят това. Но това, което е малко уникално за нас, е фактът, че на практика трябва да кажете: „Да, този сайт е добър“ или ще се върти назад – вместо да правите обратната страна, която се отменя, само ако откриете, че нещо не е наред. И някои от нашите разширени функции за архивиране, можете да персонализирате това; изберете къде отиват и подобни неща. Просто се опитахме да го направим много елегантно решение.

WHC: Какво предстои в бъдеще за BoldGrid?

MD: Премиум версията ще има сканиране за защита от предния край, захранвано от международна агенция за сигурност. Това не е замяна на защитна стена или нещо от вашия хост, но е добра мярка за безопасност, за да сте сигурни, че поне това правите. И имаме нова основна тема, която излиза. Той ще се продава изключително на Envato, наречен BoldGrid Creole. И помислете за това като това, което BoldGrid направи за опит в изграждането на сайта, Креол ще даде опит за изграждането на тема. Така че ще бъде много лесен дизайнер на теми, който е супер мощен и ще бъде на цена подобно на това как Envato цени цените им, с еднократна покупка и тогава можете да получите разширена поддръжка и подобни неща. И наистина променя играта как да вземете това, което BoldGrid вече прави, но след това, ако не ви харесва някоя от нашите начални теми, можете да създадете своя собствена сега.

За повече подробности относно BoldGrid, щракнете тук, за да видите моя преглед и списъка с официални BoldGrid хостове

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map