Ažuriranje BoldGrid-a s Mike Demo – Product Evangelist

boldgrid-update-Mike-Demo


BoldGrid i dalje ostaje moj omiljeni graditelj web stranica za WordPress web stranice. Napravili su sjajan posao u ubrzavanju i poboljšanju procesa stvaranja web mjesta za WordPress korisnike. Ali ono što je također vrlo impresivno o BoldGridu su kontinuirana poboljšanja i poboljšanja dodana od njegovog prvog izlaska. Ažurirali smo naš BoldGrid Review kako bismo odražavali ove promjene. Međutim, postoje još sjajne stvari koje dolaze iz BoldGrida. Da bih stekao bolju ideju o onome što možemo očekivati, sjeo sam za intervju s BoldGrid Product Evangelist, Mikeom Demo.

Web hosting mačka: Koja su najnovija poboljšanja i poboljšanja s BoldGridom?

Mike Demo: Imali smo puno posla na karti Svi smo sada modularni, tako da su svi naši dodaci individualni. Dakle, umjesto jednog dodatka koji instalira svaku značajku, možete odabrati i koji dodaci imaju smisla za vaše potrebe. Na primjer, ako već imate alat za izradu stranica i želite koristiti naš SEO alat, to možete učiniti i ne morate prebacivati ​​sve što koristite za naš ekosustav. Naravno da bismo voljeli da koristite sve naše alate, ali svaki je slučaj upotrebe malo drugačiji. Na primjer, možda imate SEO alat kao što je Yoast i ne želite koristiti BoldGrid SEO. Pa, to je u redu Još uvijek možete izgraditi web mjesto pomoću BoldGrid-a i nastaviti koristiti Yoast ako je to vaša želja.

WHC: Kako će funkcionirati BoldGrid u odnosu na Gutenberg?

DOKTOR MEDICINE: Izuzetno smo uzbuđeni zbog Gutenberga. Gutenberg je nova generacija WordPress-a. Ako pogledate kako danas koristimo BoldGrid, samo ćemo proširiti Tiny MCE, koji je danas ugrađeni uređivač WordPress-a. Dakle, Gutenberg je tek sljedeća evolucija toga. Naš je cjelokupni cilj upravo proširiti WordPress i učiniti WordPress još boljim nego što već jest. Kako ćemo to točno učiniti, nije postavljeno 100% jer je Gutenberg pokretna meta. Ali, uzbuđeni smo zbog Gutenberga, i baš kao što sada samo proširujemo WordPress i ne izvlačimo vas iz WordPress ekosustava, tako ćemo nastaviti i za WordPress 5.0 kada Gutenberg postane ključni.

WHC: Koje su glavne razlike između besplatne i premium verzije BoldGrid-a?

DOKTOR MEDICINE: To se prilično mijenja. Ali neke od stvari su vam da dobijete premium teme i imate premium planove BoldGrid blokova. Možete postaviti neograničene web stranice umjesto samo jedne web stranice. Svoje lokacije za priređivanje možete čuvati više od godine dana. Premium način na koji možete ići na BoldGrid.com, nadograditi za 5 USD mjesečno ili možete koristiti neki od naših BoldGrid službenih domaćina i BoldGrid uključiti u svoj hosting paket.

WHC: Koje su prednosti od službenog domaćina BoldGrid-a?

DOKTOR MEDICINE: Glavno što dobivate je podrška. Budući da smo s ovim domaćinima vrlo aktivni, prolazimo kroz vrlo temeljit QA proces. Sada smo testirali BoldGrid na 100+ WordPress domaćinima. A ako se pokreće na WordPressu, pokrenut će BoldGrid. Ali svaki domaćin ima malo drugačiju postavku. Kada je to službeni domaćin, prolazimo kroz višednevni postupak osiguranja kvalitete kako bismo bili sigurni da on funkcionira besprijekorno sa njihovim ekosustavom jer želimo da korisnik ima najbolje iskustvo. Svakako ga možete koristiti bilo gdje koji želite. Ali idući službeni domaćin koji ima pečat odobrenja i njihov tim je obučen za naš proizvod, oni znaju BoldGrid iznutra i izvana. Dakle, ne samo da možete doći kod nas radi podrške, već možete potražiti i svog domaćina radi podrške – što ovisno o vašim željama može biti preferirano jer neki od naših službenih domaćina imaju telefonsku podršku.

WHC: Kako biste usporedili BoldGrid s Beaver Builderom i nekim drugim graditeljima WordPress web stranica vani?

DOKTOR MEDICINE: To pitanje postavljamo poprilično, poput “Koji je bolji?” i takve stvari. A to je pitanje koje mi se stvarno ne sviđa jer je vrsta pogrešnog postavljanja. Na primjer, Beaver Builder je sjajan graditelj stranica. Čine neke nevjerojatne stvari. Beaver Builder ima puno drugačije rješenje za rješavanje sličnog problema, ali drugačijeg problema. Ne kažem da je bolje ili gore. Sve je u vašem tijeku rada, što više volite? Nekako oponašamo tijek rada Wix i Weebly te SquareSpace čarobnjaka. A imamo i nekoliko naprednih skupova alata za programere i rješavamo jedan slučaj upotrebe. Beaver Builder rješava drugačiji slučaj upotrebe. Ali naše stvari rade s Beaverom. Naše stvari rade sa svim proizvođačima stranica. Sigurno ne možete stvarno upotrebljavati dodatak za stvaranje i povlačenje stranica s alatom Beaver Builder. No možete koristiti naš dodatak za postavljanje, naš SEO dodatak i ostatak apartmana. Stoga smo ga namjerno napravili modularnim kako biste mogli birati ono što ima smisla za vas.

WHC: Možete li nam reći što BoldGrid pruža za sigurnosne kopije web stranica?

DOKTOR MEDICINE: Naravno. Tako imamo dvije verzije BoldGrid sigurnosne kopije – besplatnu i premium. A način na koji Premium funkcionira, ako imate Premium na jednom dodatku, dobit ćete ga za cijeli paket. Mnogi ljudi ne ažuriraju svoje web lokacije jer se plaše da će se njihove web stranice pokvariti. Dakle, ono što radimo jest da napravimo sigurnosnu kopiju prije nego što ažurirate svoju WordPress stranicu. Puno sigurnosnih rješenja to čini. Ali ono što je malo jedinstveno u vezi s nama je činjenica da praktično morate reći: “Da, ovo je mjesto dobro”, ili će se pomaknuti – umjesto da radiš obrnuto, što se povlači samo ako otkriješ da nešto krivo je. A neke od naših naprednih sigurnosnih značajki, možete to prilagoditi; biraju kamo idu i takve stvari. Pokušali smo to učiniti vrlo elegantnim rješenjem.

WHC: Što se u budućnosti očekuje za BoldGrid?

DOKTOR MEDICINE: Premium verzija će imati sigurnosni pregled skeniranja pokrenut od međunarodne agencije za sigurnost. To nije zamjena vatrozida ili nešto drugo od vašeg domaćina, ali je dobra sigurnosna mjera da se pobrinite da to učinite najmanje. I dobili smo novu glavnu temu koja izlazi. Prodavat će se isključivo na Envato, nazvanom BoldGrid Creole. I mislite na to što je BoldGrid napravio za izradu stranica, Creole će dati iskustvo gradnje tema. To će biti vrlo lagan dizajner tema koji je super moćan i cijena će biti slična onome kako Envato cijene svoje stvari, jednom kupnjom, a zatim možete dobiti široku podršku i takve stvari. I stvarno se mijenja igra o tome kako preuzeti ono što BoldGrid već radi, ali onda ako vam se ne sviđa jedna od naših tema za početak, sada možete dizajnirati vlastiti.

Za više detalja o BoldGridu, kliknite ovdje da biste vidjeli moj pregled i popis službenih BoldGrid domaćina

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map