Azhurnimi BoldGrid me Mike Demo – Produkti Ungjillor

BoldGrid vazhdon të jetë krijuesi im i preferuar i faqeve në internet për faqet e internetit të WordPress. Ata kanë bërë një punë të shkëlqyeshme në përshpejtimin dhe përmirësimin e procesit të krijimit të faqes për përdoruesit e WordPress. Por ajo që është gjithashtu shumë mbresëlënëse në lidhje me BoldGrid është përmirësimet e vazhdueshme dhe përmirësimet që janë shtuar që kur u lëshua për herë të parë. Ne kemi azhurnuar Rishikimin tonë BoldGrid për të pasqyruar këto ndryshime. Sidoqoftë, ka edhe gjëra më të mëdha që vijnë nga BoldGrid. Dhe për të marrë një ide më të mirë mbi atë që mund të presim, u ula për një intervistë me BoldGrid Product Evangelist, Mike Demo.


Cat Web Hosting: Cilat janë disa nga përmirësimet dhe përmirësimet më të fundit me BoldGrid?

Mike Demo: Kemi bërë shumë punë të hartës rrugore. Ne jemi të gjithë modular tani, kështu që të gjitha shtojcat tona janë individuale. Pra, në vend të një shtojce që instalon çdo veçori, ju mund të zgjidhni dhe zgjidhni cilat shtojca kanë kuptim për nevojat tuaja. Për shembull, nëse tashmë keni një ndërtues faqesh dhe dëshironi të përdorni mjetin tonë SEO, mund ta bëni atë dhe nuk do të duhet të ndërroni gjithçka që përdorni për ekosistemin tonë. Sigurisht që do të duam që ju të përdorni të gjitha mjetet tona, por çdo rast përdorimi është pak më ndryshe. Për shembull, ndoshta keni një mjet SEO si Yoast dhe nuk dëshironi të përdorni SEO BoldGrid. Epo, kjo është në rregull. Akoma mund të ndërtoni një sit me BoldGrid dhe të vazhdoni të përdorni Yoast nëse kjo është preferenca juaj.

WHC: Si do të funksionojë BoldGrid në lidhje me Gutenberg?

MD: Jemi super të ngazëllyer për Gutenberg. Gutenberg është gjenerata tjetër e WordPress. Nëse shikoni sesi po e përdorim BoldGrid sot, thjesht shtrini Tiny MCE, i cili është redaktori i brendshëm i WordPress sot. Pra, Gutenberg është vetëm zhvillimi tjetër i kësaj. Qëllimi ynë i tërë është vetëm të zgjerojmë WordPress dhe ta bëjmë WordPress edhe më të mirë se sa është tashmë. Se si do ta bëjmë këtë saktësisht nuk është vendosur 100% sepse Gutenberg është një objektiv lëvizës. Por ne jemi të ngazëllyer për Gutenberg, dhe ashtu si ne thjesht zgjasim WordPress tani dhe nuk ju heq nga ekosistemi i WordPress, ne do të vazhdojmë të vazhdojmë këtë për WordPress 5.0 kur Gutenberg godet thelbin.

WHC: Cilat janë ndryshimet kryesore midis versioneve falas dhe premium të BoldGrid?

MD: Po ndryshon mjaft. Por disa nga gjërat që ju merrni është që ju merrni tema premium dhe ju merrni paraqitjet premium BoldGrid bllok. Ju mund të vendosni uebfaqe të pakufizuara në vend të vetëm një uebsajti. Ju mund t’i mbani faqet tuaja të skenave për më shumë se një vit. Mënyra që ju të merrni premium është që ju të mund të shkoni në BoldGrid.com, të azhurnoni për 5 dollarë në muaj, ose mund të përdorni një nga hostet zyrtarë të BoldGrid tonë dhe të përfshini BoldGrid në paketën tuaj të pritjes.

WHC: Cilat janë përfitimet e të shkuarit me një pritës zyrtar të BoldGrid?

MD: Gjëja kryesore që ju merrni është mbështetja. Për shkak se jemi shumë aktivë me këta hostë, ne kalojmë në një proces shumë të plotë QA. Tani, ne kemi testuar BoldGrid në 100+ host WordPress. Dhe nëse funksionon në WordPress, do të ekzekutojë BoldGrid. Por çdo host ka një përbërje pak më ndryshe. Pra, kur është një host zyrtar, ne kalojmë në një proces shumë-javor të sigurimit të cilësisë për t’u siguruar që ai funksionon në mënyrë të përsosur me ekosistemin e tyre, sepse ne dëshirojmë që përdoruesi të ketë përvojën më të mirë. Ju mund ta përdorni me siguri kudo që dëshironi. Por duke shkuar me një host zyrtar që ka atë vulën e vulosur të miratimit, dhe ekipi i tyre është trajnuar për produktin tonë, ata e njohin BoldGrid brenda dhe jashtë. Pra, jo vetëm që mund të vini tek ne për mbështetje, ju gjithashtu mund të shkoni tek mbështetësi për hostin tuaj – i cili në varësi të preferencës tuaj mund të preferohet sepse disa nga hostet tanë zyrtarë kanë mbështetje telefonike.

WHC: Si do ta krahasonit BoldGrid me Beaver Builder dhe disa nga ndërtuesit e tjerë të faqeve të internetit WordPress atje?

MD: Ne e bëjmë këtë pyetje mjaft pak, si “Cila është më e mirë?” dhe gjëra të tilla. Dhe është një pyetje që nuk më pëlqen vërtet sepse është një lloj pyetjeje e gabuar që duhet të bëj. Për shembull, Beaver Builder është një ndërtues i shkëlqyeshëm i faqeve. Ata bëjnë disa gjëra të mahnitshme. Beaver Builder ka një zgjidhje shumë të ndryshme për të zgjidhur një problem të ngjashëm, por një problem tjetër. Unë nuk po them se është më mirë ose më keq. Gjithçka ka të bëjë me rrjedhën tuaj të punës, çfarë preferoni? Ne lloji imitojmë rrjedhën e punës të magjistarëve Wix dhe Weebly dhe SquareSpace. Dhe ne gjithashtu kemi disa mjete të përparuara për zhvilluesit dhe zgjidhim një rast përdorimi. Beaver Builder zgjidh një rast përdorimi të ndryshëm. Por gjërat tona funksionojnë me Beaver. Materialet tona funksionojnë me të gjithë ndërtuesit e faqeve. Sigurisht, ju nuk mund të përdorni me të vërtetë plugin tonë ndërtues faqesh me rënie dhe zvarritje me Beaver Builder. Por, ju mund të përdorni shtojcën tonë në skenë, plugin tonë SEO dhe pjesën tjetër të suite. Kështu që ne e bëmë atë modulare me qëllim që të mund të zgjidhni dhe zgjidhni atë që ka kuptim për ju.

WHC: A mund të na tregoni për ato që BoldGrid ofron për kopjet e faqeve në internet?

MD: Sigurt. Pra, kemi dy versione të kopjes rezervë të BoldGrid — Free and Premium. Dhe mënyra se si funksionon Premium nëse keni Premium në një shtojcë, e merrni atë për të gjithë suitë. Shumë njerëz nuk i azhurnojnë faqet e tyre sepse kanë frikë se faqet e tyre do të prishen. Pra, ajo që ne bëjmë është të marrim një kopje rezervë përpara se të azhurnoni faqen tuaj në WordPress. Shumë zgjidhje rezervë e bëjnë këtë. Por ajo që është pak unike në lidhje me ne është fakti që ju duhet të thoni praktikisht, “Po, kjo faqe është e mirë”, ose do të tërhiqet – në vend që të bëni të kundërtën, i cili po kthehet vetëm nëse zbuloni se diçka eshte gabim. Dhe disa nga tiparet tona të përparuara rezervë, ju mund ta rregulloni atë; zgjidhni ku shkojnë dhe gjëra të tilla. Ne thjesht u përpoqëm ta bënim atë një zgjidhje shumë elegante.

WHC: Whatfarë po vjen në të ardhmen për BoldGrid?

MD: Versioni premium do të ketë një skanim sigurie në fund të përpiluar nga një agjenci ndërkombëtare e sigurisë. Nuk është një zëvendësim për një firewall ose diçka nga hosti juaj, por është një masë e mirë sigurie për të siguruar që në minimum po e bëni atë. Dhe ne kemi një temë të re master që po del. Do të shitet ekskluzivisht në Envato, të quajtur BoldGrid Creole. Dhe mendojeni si atë që bëri BoldGrid për përvojën e ndërtimit të sitit, Creole do të japë për përvojën e ndërtimit të temave. Kështu që do të jetë një dizajnues shumë i thjeshtë i temave që është jashtëzakonisht i fuqishëm dhe do të ketë çmim të ngjashëm me atë sesi Envato çmon gjërat e tyre, me një herë blerje dhe pastaj mund të merrni mbështetje të gjërë dhe gjëra të tilla. Dhe, është vërtet duke ndryshuar lojën se si të marrësh atë që bën tashmë BoldGrid, por atëherë nëse nuk të pëlqen një nga temat tona të fillestarëve, mund të hartosh tani..

Për më shumë detaje mbi BoldGrid, Klikoni Këtu për të parë Rishikimin tim dhe listën e hosteve zyrtarë të BoldGrid

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector