BoldGrid-arvostelu

boldgrid-arvostelu


Vuoden 2019 paras web-hostingParas WordPress-verkkosivustojen rakentaja Tähän saakka perspektiivisten verkkosivustojen omistajien oli tehtävä valinta perinteisen web-hosting-palvelun käytöstä sisällönhallintajärjestelmän, kuten WordPressin, kanssa vai verkkosivuston luomiseen erikoistuneen yrityksen, kuten SquareSpace tai Wix.com, kanssa. Molemmilla menetelmillä on etuja, ja joillekin se voi olla vaikea päätös. BoldGridillä voit nyt kuitenkin nauttia perinteisen web-hosting-suunnitelman eduista, mutta silti pystyä nopeasti ja helposti luomaan omia ammatillisia WordPress-verkkosivustoja.

Mikä on BoldGrid?

BoldGrid on InMotion Hostingin kehittämä erityinen laajennusjoukko, jonka avulla voit luoda helposti ammattimaisia ​​WordPress-verkkosivustoja. BoldGrid virtaviivaistaa verkkosivustojen luomisprosessia vetämällä ja pudottamalla -rajapinnan kautta – joka antaa aloittelijoille luoda WordPress-sivustojaan nopeammin ja helpommin. Ja edistyneille WordPress-käyttäjille ja -kehittäjille BoldGrid mahdollistaa verkkosivustojen mukauttamisen entistä paremmin – lisäksi voit asettaa erillisen vaiheitussivun kehittämiseen ja muutosten testaamiseen ennen niiden käyttöönottoa verkkosivustollesi..

Mitkä ovat BoldGridin edut??

  • BoldGrid yksinkertaistaa ja nopeuttaa ammattimaisemman näköisen WordPress-verkkosivuston luomisprosessia, mutta antaa samalla perinteisen web-hosting-suunnitelman edut.
  • BoldGrid tarjoaa tavan mukauttaa nopeasti monia verkkosivustosi alueita – samanlainen kuin nykyinen WordPress Theme Customizer -, mutta sisältää monia muita vaihtoehtoja.
  • BoldGrid antaa sinun luoda vaiheittaisen sivuston, jota voit käyttää olemassa olevan verkkosivuston siirtämiseen tai muutosten testaamiseen ennen niiden siirtämistä live-sivustoosi..
  • Sinulla on täysi omistusoikeus ja hallinta BoldGrid-verkkosivustossasi. Voit pitää sivustosi, vaikka muutat InMotion Hosting-palvelimelta tai muulta viralliselta BoldGrid-isännältä.

BoldGrid ilmainen tai premium-versio?

Kuten useimmat WordPress-tuotteet, BoldGrid on saatavana sekä ilmaisena että premium-versiona. Hyvä uutinen on, että ilmainen BoldGrid-versio on erittäin vankka ja monille verkkosivustojen omistajille on kaikki mitä tarvitset (plus isännöinti). BoldGridin premium-versio tarjoaa kuitenkin paljon arvoa ja etuja.

BoldGridin premium-version avulla saat ensiluokkaisia ​​suunnitteluominaisuuksia sekä liukusäätimiä ja blogi-widgettejä. Voit myös käyttää etävarmuuskopiota Amazon S3: lle ja Googlelle. Ja BoldGrid Premium -sovelluksella saat 15 Cloud WordPress -asennusta (katso alla).

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja BoldGrid Premium -versiosta

Kuinka BoldGrid toimii?

BoldGridin ilmainen versio on saatavana WordPress.org-laajennusten arkistosta. Suosittelen kuitenkin, että käytät yhtä virallisista BoldGrid-palvelimista verkkosivuston rakentajan kanssa. Henkilökohtaisesti valitsisin InMotion Hosting -sovelluksen, koska he alun perin kehittivät tuotetta ja heillä on eniten kokemusta sen tukemisesta. Kun olet kirjautunut InMotion Hosting for BoldGrid -palveluun, asennat sen tilinhallintapaneelista.
BoldGrid AMP

Asennus

Vaikka BoldGridillä on joitain erittäin vaikuttavia ominaisuuksia, asennus ei valitettavasti ole aina yksi niistä. Suosittelen, että otat yhteyttä asiakastukeen saadaksesi BoldGrid asennettua verkkotunnukseesi puolestasi. Toisinaan BoldGrid-asennusprosessissa näyttää edelleen olevan joitain tilinhallintapaneelin ongelmia. Pyydä vain asennusta suorittamaan asennus, ja se säästää paljon aikaa ja turhautumista.
BoldGrid-asennusvaihtoehdot

BoldGrid-verkkosivustosi luominen

Aloittelijoille yksi BoldGridin hienoista asioista on, että opastat WordPress-verkkosivustosi luomisprosessissa. BoldGrid-verkkosivuston luomisprosessi koostuu kahdesta osasta:
1. Inspiraatio
2. Mukauttaminen

Kun kirjaudut sisään BoldGrid WordPress -sivustoosi, kojelaudan vaihtoehdoissa voit tarkastella kahta videota aloittamisesta (yksi aloittelijoille ja yksi kokeneille käyttäjille, jotka saattavat myös siirtää olemassa olevaa sivustoa). Suosittelen, että tarkastelet yhtä näistä ennen aloittamista.
BoldGrid-hallintapaneeli

Loppu kojelaudan alueesta on samanlainen kuin tavallinen WordPress-asennus.

inspiraatio

Ensimmäinen askel inspiraatioprosessissa on valita verkkosivustosi teema tai malli. Voit valita useista luokista.
boldgrid-select-suunnittelu

Teemoissa on omat tekijänoikeuksien alaiset kuvat vesileimoilla. Jos haluat käyttää niitä ilman vesileimoja, sinun on ostettava kuvat tekijänoikeuskolikoilla. Sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää näitä kuvia. Ja useimmissa tapauksissa suosittelen, että käytät omia valokuvia verkkosivustollesi.
BoldGrid Valitse teema

Valitset seuraavaksi sivusi. Sivujoukko määrittää, minkä tyyppisiä verkkosivustosi tulee. Voit esimerkiksi luoda tukisivuston tai ns. Tiskialtaan sivuston, joka sisältää paljon enemmän kelloja ja pillejä. Muista, että voit aina muokata sivustoasi riippumatta siitä, mistä sivujoukosta aloitat. Voit myös määrittää, sisällytetäänkö blogi sivustoosi.
boldgrid-sisältöä

Sivuston esikatselussa on hienoa, että voit myös nähdä, kuinka verkkosivustosi näyttää älypuhelimissa ja tablet-tietokoneissa.
BoldGrid-esikatselupuhelin

Seuraava vaihe on kirjoittaa yhteystietosi. Yrityksesi tai verkkosivustosi otsikon lisäksi voit sisällyttää myös sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, yrityksesi osoitteen ja sosiaalisen median linkit.
boldgrid-yhteystiedot-info

Viimeistele inspiraatioprosessi napsauttamalla Asenna tämä verkkosivusto -painiketta asentaaksesi inspiraatiosi.
boldgrid-asennus-sivusto

Kun prosessi on valmis, näet vahvistuksen siitä, että BoldGrid-verkkosivustosi on asennettu.
boldgrid päällä asennettu

Räätälöinti

Mukauttaminen on seuraava vaihe BoldGrid-sivustosi luomisessa. Napsauta kojelaudan vasemmalla puolella olevaa Mukauta-valikkovaihtoehtoa suorittaaksesi tehtäviä, kuten sivustosi otsikon määrittämistä, sivujen lisäämistä ja poistamista sekä muita mukautuksia.
BoldGrid Mukauta-valikko

Kun teet muutoksia Customizer-sovelluksen vasemman valikon vaihtoehtojen avulla, voit esikatsella muutoksia oikealla puolella. Mukautusohjelman avulla voit muuttaa taustakuvia, värejä, valikoita, widgettejä ja paljon muuta. Se toimii kuin Themes Customizer tavallisessa WordPress-asennuksessa – vain täällä BoldGridissä voit mukauttaa suuremmassa määrin.
boldgrid-räätälöinnin

BoldGrid Editor

Sivunmuokkausohjelman avulla voit luoda, muokata ja poistaa sivustosi sivuja. Pidän todella vedä ja pudota -ominaisuuksista, joiden avulla voit asettaa sisältösi haluamallasi tavalla. Ja jälleen, voit esikatsella sivusi nähdäksesi miten se näyttää erityyppisissä laitteissa.
BoldGrid-sivueditori

BoldGrid-laajennukset

boldgrid-laajennukset

BoldGrid sisältää kuuden WordPress-laajennuksen. Alla olevien tähdellä merkittyjen kolmen tulisi olla asennettuna ja aktivoitava asiakastuen, kun he asentavat BoldGridin sinulle.

BoldGrid-inspiraatio *
BoldGrid Inspirations tarjoaa vaiheittaiset ohjeet WordPress-sivustosi luomiseen.

BoldGrid Editor *
BoldGrid Editor -laajennus tarjoaa vedä ja pudota -toiminnot, joita voit käyttää verkkosivustojen luomisessa ja muokkaamisessa.

BoldGrid SEO *
BoldGrid SEO -laajennus optimoi verkkosivustosi hakukoneille – samalla tavalla kuin Yoast SEO -laajennus.

BoldGrid varmuuskopio
BoldGrid Backup -laajennus antaa sinun määrittää verkkosivustosi automatisoidut varmuuskopiot. Voit myös suorittaa manuaalisia varmuuskopioita ja palauttaa tietosi.

BoldGrid-lavastus
BoldGrid Staging -laajennus tarjoaa lavastustoiminnot verkkosivustollesi. Voit testata verkkosivustosi muutokset ennen kuin siirrät ne WordPress-sivustollesi.

BoldGrid-galleria
BoldGrid Gallery -laajennus antaa sinulle mahdollisuuden näyttää valokuvagallerioita ja diaesityksiä verkkosivustollasi.

BoldGrid-lavastus

Ehkä mielenkiintoisin BoldGrid-ominaisuus on kyky perustaa lavastesivusto, jossa voit kehittää ja testata uusia muutoksia ennen niiden siirtämistä verkkosivustollesi. Haluan huomauttaa hallittujen WordPress-isännöintisuunnitelmien tuntejille, että BoldGrid-lavastus eroaa hieman.

Ensinnäkin, BoldGrid antaa sinun kopioida sivuelementit live-sivustoltasi vaiheitussivustolle. Kun olet tehnyt muutokset ja testannut asioita, voit sitten tehdä lavastesivustostasi live-sivustosi. Et voi kuitenkaan tällä hetkellä kopioida koko live-sivustoasi ja tehdä siitä lavastesivustosi. Joten jos aiot käyttää BoldGrid-lavastusta enemmän kuin vain alkuperäistä siirtymistä, sinun on varmistettava, että lavasivustosi on verkkosivustosi pääkopio – tekemällä muutokset täällä ja ajamalla sitten lavastesivustosi aktiiviseen live-tilaan paikka.

Lisäksi tällä hetkellä BoldGrid sallii sinun vain kopioida sivusi lavastesivustollesi – ei blogiviesteihin. Monille verkkosivustoille tämä ei ole ongelma. Muista vain, että jos lisäät blogin sivustoosi, viestejäsi ei voi kopioida lavastukseen. Olen keskustellut InMotion-ryhmän kanssa ja pyytänyt blogiviestien vaiheistoimintoa, joten toivottavasti se sisällytetään tulevaisuuteen.

BoldGrid ja Cloud WordPress

boldgrid-cloud-WordPress
Yksi mielenkiintoisimmista ja mielenkiintoisimmista kehityksistä BoldGridin kanssa on BoldGridin yhdistäminen Cloud WordPressiin. Voit itse luoda ilmaisen WordPress-testisivuston pilvessä ja testata BoldGridin ominaisuuksien lisäksi kaikkia uusia laajennuksia tai teemoja, jotka haluat kokeilla. Cloud WordPressissä on hienoa myös se, että voit vain kehittää ja testata BoldGrid-sivustosi itsellesi, mutta voit myös jakaa verkkosivustosi muiden kanssa. Joten jos kehität verkkosivustoja asiakkaille, he näkevät helposti asioiden menestyksen. Lisäksi, jos sinulla on kehittäjätiimi, he voivat myös käyttää verkkosivustoa ja työskennellä sen kanssa.

Kun olet valmis ottamaan käyttöön Cloud WordPress -sivustosi, voit käyttää BoldGrid-varmuuskopio -ominaisuutta siirtääksesi testisivustosi valitsemallesi Web-isäntälle reaaliaikaista toteuttamista varten.

BoldGrid SEO

boldgrid-SEO
Koska SEO on niin tärkeä osa menestyvää verkkosivustoa, useimmat verkkosivustojen rakentajat sisällyttävät nyt tietyn tyyppisiä SEO-komponentteja. Ja minulla on ilo ilmoittaa, että BoldGrid SEO -laajennus ei ole vain helppokäyttöinen, vaan tarjoaa laajemmat ominaisuudet kuin muut verkkosivustojen rakentajat..

BoldGrid SEO -laajennuksella voit:

  • Optimoi sivunimikkeet ja kuvaukset
  • Optimoi otsikkotunnisteet ja sisältö
  • Analysoi avainsanasi tiheys
  • Tarkista Image Alt -tagi
  • Aseta linkkisi seuraamaan / ei seuraa
  • Analysoi sisältösi pituutta

Omat BoldGrid-testitulokset

Testattuani perusteellisesti InMotion Hostingin BoldGrid-ohjelmaa, tässä ovat johtopäätökseni.

Video-oppaat, joihin pääset kojetaulun Oppaat-valikon kautta, ovat erittäin hyödyllisiä BoldGrid-verkkosivustosi luomisessa..

Voit lisätä ja muokata sivuja samalla tavalla kuin tavallisesti WordPressissä. BoldGrid tarjoaa kuitenkin graafisen käyttöliittymän työskennelläksesi sisältösi kanssa. Pidän siitä todella ja pidin sen erittäin helpoksi käyttää sivun sisällön siirtämiseen, muokkaamiseen ja muokkaamiseen.

Tablettien ja puhelimien esikatselutoiminnot ovat erityisen viileitä ja erittäin hyödyllisiä, kun matkaviestinnästä tulee vieläkin enemmän normi.

Suoritin testin luomalla ja mukauttamalla valokuvaussivustoa. Ja minun on sanottava, että olin erittäin tyytyväinen tuloksiin. BoldGrid tarjoaa hienoja valokuvausteemoja, jotka tekevät hienoa työtä valokuvakuvien esittämisessä muiden tarvittavien toimintojen ohella (yhteyslomake jne.)

Kuvien mukauttaminen BoldGridissä on erittäin helppoa. Vaikka voit käyttää BoldGrid-sivustojen mukana olevia stock-kuvia, suosittelen varmasti, että käytät omia valokuvia. Omien kuvien lisääminen ja nykyisten korvaaminen BoldGridissä lisää sivustosi yksilöllisyyttä ja antaa sinun räätälöidä verkkosivustosi paremmin yleisöllesi. Ja sinun ei tarvitse ostaa näitä tekijänoikeusrahoja vesileimojen poistamiseksi.

Videoesittely: verkkosivuston luominen BoldGridillä

Osoittaakseni, kuinka helppoa on luoda WordPress-verkkosivustosi BoldGridillä, tein alla olevan videon:

Paras isännöinti BoldGridille

Yksi BoldGridin suurimmista eduista on, että voit käyttää sitä minkä tahansa WordPress-isännöintiä tarjoavan Web-isännän kanssa – mikä nykyään tarkoittaa melkein mitä tahansa verkkoisäntää. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelen kuitenkin, että valitset virallisen BoldGrid-isännän – sellaisen, jota suosittelee BoldGrid.

Tällä hetkellä BoldGrid-verkkosivustolla on listattu noin 10 web-hosting-yritystä. Mutta parhaan kokemuksen vuoksi valitsen joko InMotion Hosting tai Web Hosting Hub. BoldGrid on alun perin InMotionin kehittämä, ja he jatkavat täyden tuen tarjoamista. Voit asentaa BoldGridin joko InMotion’s Business Hosting -suunnitelmiin tai niiden hallinnoimaan WordPress-hostingiin.
Logitech-hosting-boldgrid

Suositus

BoldGrid on ihanteellinen ratkaisu, jos pidät WordPressistä, mutta haluat myös verkkosivustojen luomispaketin, kuten SquareSpace- tai Wix-paketin, yksinkertaisuuden. BoldGrid sopii parhaiten aloittelijoille, jotka etsivät nopeampaa, yksinkertaisempaa tapaa luoda ammattimaisen näköinen WordPress-sivusto; tai kokeneille WordPress-käyttäjille ja -kehittäjille, jotka tarvitsevat sujuvamman menetelmän verkkosivustojen luomiseen asiakkailleen tai itselleen.

Oma henkilökohtainen testaukseni BoldGridistä antoi erittäin myönteisiä tuloksia, koska pystyin helposti liikkumaan ja käyttämään tuotetta laadukkaiden verkkosivustojen luomiseen.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja BoldGridistä ja säästääksesi yli 50%

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector