BoldGrid Beoordeling

boldgrid-review


2019 Beste webhostingBeste WordPress Website Builder Tot nu toe moesten eigenaren van perspectiefwebsites een keuze maken tussen het gebruik van traditionele webhosting met een contentbeheersysteem zoals WordPress of bij een website-creatiebedrijf zoals SquareSpace of Wix.com. Beide methoden hebben voordelen en het kan voor sommigen een moeilijke beslissing zijn. Met BoldGrid kunt u nu echter genieten van de voordelen van een traditioneel webhostingplan, maar toch snel en gemakkelijk uw eigen professionele WordPress-websites maken.

Wat is BoldGrid?

BoldGrid is een speciale set plug-ins die zijn ontwikkeld door InMotion Hosting waarmee u eenvoudig professioneel ogende WordPress-websites kunt maken. BoldGrid stroomlijnt het proces van het maken van websites via de ontwerpinterface met slepen en neerzetten, waarmee beginners hun WordPress-sites sneller en gemakkelijker kunnen maken. En voor gevorderde WordPress-gebruikers en -ontwikkelaars, biedt BoldGrid meer aanpassing van de website – bovendien kunt u een aparte staging-site opzetten voor het ontwikkelen en testen van wijzigingen voordat u ze in uw live-site implementeert.

Wat zijn de voordelen van BoldGrid?

 • BoldGrid vereenvoudigt en versnelt het proces van het creëren van een professioneler ogende WordPress-website, terwijl u toch de voordelen van een traditioneel webhostingplan krijgt.
 • BoldGrid biedt een manier om snel veel delen van uw website aan te passen – vergelijkbaar met de bestaande WordPress Theme Customizer, maar met veel meer opties.
 • Met BoldGrid kunt u een staging-site maken die u kunt gebruiken voor het migreren van een bestaande website of voor het testen van wijzigingen voordat u ze naar uw live site verplaatst.
 • U heeft volledige eigendom en controle over uw BoldGrid-website. U kunt uw site behouden, zelfs als u verhuist van InMotion Hosting of een andere officiële BoldGrid-host.

BoldGrid Gratis of Premium-versie?

Zoals de meeste WordPress-producten, is BoldGrid beschikbaar in zowel een gratis als een premium-versie. Het goede nieuws is dat de gratis versie van BoldGrid zeer robuust is en voor veel website-eigenaren alles is wat je nodig hebt (plus je hosting). De premium-versie van BoldGrid biedt echter veel waarde en voordelen.

Met de premiumversie van BoldGrid krijg je premium ontwerpfuncties plus schuifregelaars en blogwidgets. U kunt ook externe back-upopslag gebruiken voor Amazon S3 en Google. En met BoldGrid Premium krijg je 15 Cloud WordPress-installaties (zie hieronder).

Klik hier voor meer informatie over de BoldGrid Premium-versie

Hoe werkt BoldGrid?

De gratis versie van BoldGrid is beschikbaar in de WordPress.org plug-in repository. Ik raad u echter ten zeerste aan om een ​​van de officiële BoldGrid-hosts te gebruiken met de websitebouwer. Persoonlijk zou ik kiezen voor InMotion Hosting omdat ze het product oorspronkelijk hebben ontwikkeld en de meeste ervaring hebben met het ondersteunen ervan. Nadat je je hebt aangemeld bij InMotion Hosting voor BoldGrid, installeer je het vanuit je Account Management Panel.
BoldGrid AMP

Installatie

Hoewel BoldGrid een aantal zeer indrukwekkende functies heeft, is installatie helaas niet altijd een van hen. Ik zou u ten zeerste aanraden om contact op te nemen met de klantenondersteuning om BoldGrid voor u op uw domein te laten installeren. Soms lijken er nog steeds problemen te zijn met het installatieproces van BoldGrid vanuit het accountbeheerpaneel. Laat gewoon de installatie uitvoeren en het bespaart u veel tijd en frustratie.
BoldGrid-installatieopties

Uw BoldGrid-website maken

Voor beginners is een van de geweldige dingen van BoldGrid dat je wordt begeleid bij het maken van je WordPress-website. Het proces voor het maken van een BoldGrid-website bestaat uit twee delen:
1. Inspiratie
2. Maatwerk

Wanneer u inlogt op uw BoldGrid WordPress-site, ziet u op de dashboardopties twee video’s om aan de slag te gaan (één voor beginners en één voor meer gevorderde gebruikers die mogelijk ook een bestaande site verplaatsen). Ik raad je ten zeerste aan om een ​​van deze te bekijken voordat je aan de slag gaat.
BoldGrid-dashboard

De rest van het dashboardgebied is vergelijkbaar met een gewone WordPress-installatie.

Inspiratie

De eerste stap van het inspiratieproces is het selecteren van het thema of ontwerp van uw website. Je kunt kiezen uit een aantal categorieën.
boldgrid-select-design

De thema’s worden geleverd met hun eigen auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen met watermerken. Als je ze zonder watermerken wilt gebruiken, moet je de afbeeldingen kopen via copyright-munten. U hoeft deze afbeeldingen echter niet te gebruiken. En in de meeste gevallen raad ik u ten zeerste aan om uw eigen foto’s voor uw website te gebruiken.
BoldGrid Selecteer thema

Vervolgens selecteert u uw paginaset. Paginaset bepaalt het type pagina’s dat uw website zal hebben. U kunt bijvoorbeeld een basissite maken of een zogenaamde gootsteensite met nog veel meer toeters en bellen. Houd er rekening mee dat u uw site altijd kunt aanpassen, ongeacht met welke paginaset u begint. U kunt ook aangeven of u een blog bij uw site wilt opnemen.
boldgrid-inhoud

Het mooie van de sitevoorvertoning is dat u ook kunt zien hoe uw website wordt weergegeven op smartphones en tablets.
BoldGrid-voorbeeldtelefoon

De volgende stap is het invoeren van uw contactgegevens. Naast de titel van uw bedrijf of website kunt u ook uw e-mailadres, telefoonnummer, bedrijfsadres en links naar sociale media opnemen.
boldgrid-contact-info

Om het inspiratieproces te voltooien, klikt u op de knop Deze website installeren om uw inspiratie te installeren.
boldgrid-install-website

Wanneer het proces is voltooid, zie je een bevestiging dat je BoldGrid-website is geïnstalleerd.
boldgrid-site geïnstalleerd

Maatwerk

Maatwerk is de volgende fase bij het maken van uw BoldGrid-site. U klikt op de menu-optie Aanpassen aan de linkerkant van het dashboard om taken uit te voeren, zoals het instellen van de titel van uw site, het toevoegen en verwijderen van pagina’s en andere aanpassingen.
BoldGrid menu aanpassen

Terwijl u wijzigingen aanbrengt via de opties in het linkermenu van de Customizer, kunt u een voorbeeld van uw wijzigingen aan de rechterkant bekijken. Met de Customizer kunt u achtergrondafbeeldingen, kleuren, menu’s, widgets en meer wijzigen. Het werkt vergelijkbaar met de Themes Customizer in een gewone WordPress-installatie – alleen hier in BoldGrid kun je in grotere mate aanpassen.
Boldgrid-maatwerk

BoldGrid Editor

Met de pagina-editor kunt u de pagina’s van uw site maken, bewerken en verwijderen. Ik hou echt van de functies voor slepen en neerzetten waarmee je je inhoud kunt instellen zoals jij dat wilt. En nogmaals, u kunt een voorbeeld van uw pagina bekijken om te zien hoe deze op verschillende soorten apparaten wordt weergegeven.
BoldGrid-pagina-editor

BoldGrid-plug-ins

boldgrid-plugins

BoldGrid wordt geleverd met een set van zes WordPress-plug-ins. De drie hieronder gemarkeerd met een asterisk moeten worden geïnstalleerd en geactiveerd door de klantenondersteuning wanneer ze BoldGrid voor u installeren.

BoldGrid Inspirations *
BoldGrid Inspirations biedt stapsgewijze hulp bij het maken van uw WordPress-site.

BoldGrid Editor *
De BoldGrid Editor-plug-in biedt de functionaliteit voor slepen en neerzetten die u kunt gebruiken bij het maken en bewerken van uw websitepagina’s.

BoldGrid SEO *
De BoldGrid SEO-plug-in optimaliseert uw website voor de zoekmachines – een beetje zoals de Yoast SEO-plug-in.

BoldGrid-back-up
Met de BoldGrid Backup-plug-in kunt u geautomatiseerde back-ups van uw website configureren. U kunt ook handmatige back-ups maken en uw gegevens herstellen.

BoldGrid Staging
De BoldGrid Staging-plug-in biedt staging-functionaliteit voor uw website. U kunt wijzigingen aan uw websitepagina’s testen voordat u ze naar uw live WordPress-site verplaatst.

BoldGrid-galerij
De BoldGrid Gallery-plug-in biedt u de mogelijkheid om fotogalerijen en diavoorstellingen op uw website weer te geven.

BoldGrid Staging

Misschien wel de meest intrigerende functie van BoldGrid is de mogelijkheid om een ​​staging-site op te zetten waar je nieuwe veranderingen kunt ontwikkelen en testen voordat je ze naar je live website pusht. Ik moet degenen die bekend zijn met beheerde WordPress-hostingplannen erop wijzen dat de enscenering in BoldGrid enigszins verschilt.

Ten eerste kunt u met BoldGrid pagina-elementen van uw live site naar uw staging-site kopiëren. Nadat u uw wijzigingen hebt aangebracht en dingen hebt getest, kunt u vervolgens uw staging-site uw live site maken. Je kunt echter niet je hele live site kopiëren en van je staging-site maken. Dus als u BoldGrid-staging gaat gebruiken voor meer dan alleen uw initiële migratie, moet u ervoor zorgen dat uw staging-site de hoofdkopie van uw website is – breng hier uw wijzigingen aan en druk vervolgens uw staging-site naar uw actieve leven site.

Bovendien staat BoldGrid je momenteel alleen toe om je pagina’s naar je staging-site te kopiëren – geen blogposts. Voor veel soorten websites is dit geen probleem. Houd er rekening mee dat als u een blog bij uw site opneemt, uw berichten niet kunnen worden gekopieerd naar enscenering. Ik heb met de InMotion-groep gepraat en een verzoek ingediend voor de functionaliteit van blogpost-staging, dus hopelijk wordt dit in de toekomst opgenomen.

BoldGrid en Cloud WordPress

boldgrid-cloud-wordpress
Een van de meest opwindende en intrigerende ontwikkelingen met BoldGrid is het combineren van BoldGrid met Cloud WordPress. Je kunt eigenlijk een gratis WordPress-testwebsite in de cloud maken en niet alleen de functies van BoldGrid testen, maar ook alle nieuwe plug-ins of thema’s die je wilt uitproberen. Wat ook geweldig is aan Cloud WordPress, is dat je niet alleen je BoldGrid-site voor jezelf kunt ontwikkelen en testen, maar je hebt ook de mogelijkheid om je website met anderen te delen. Dus als u websites voor klanten ontwikkelt, kunnen zij gemakkelijk zien hoe het gaat. Als u een team van ontwikkelaars heeft, kunnen ze ook toegang krijgen tot en werken aan de website.

Wanneer u klaar bent om uw Cloud WordPress-site te implementeren, kunt u de BoldGrid Backup-functie gebruiken om uw testsite over te dragen naar de webhost van uw keuze voor live implementatie.

BoldGrid SEO

boldgrid-seo
Omdat SEO zo’n belangrijk onderdeel is van een succesvolle website, nemen de meeste website-bouwers nu een soort SEO-component op. En ik ben blij te kunnen melden dat de BoldGrid SEO-plug-in niet alleen gemakkelijk te gebruiken is, maar ook uitgebreidere functies biedt dan andere websitebouwers.

Met de BoldGrid SEO-plug-in kunt u:

 • Optimaliseer paginatitels en beschrijvingen
 • Optimaliseer koptags en inhoud
 • Analyseer uw zoekwoorddichtheid
 • Controleer uw Image Alt Tags
 • Stel uw links in op Volgen / Niet volgen
 • Analyseer uw inhoudslengte

Mijn BoldGrid-testresultaten

Na uitgebreid testen van InMotion Hosting’s BoldGrid, volgen hier mijn conclusies.

De video-tutorials, die u kunt openen via het Tutorials-menu op het dashboard, zijn uiterst nuttig om te beginnen met het maken van uw BoldGrid-website.

U voegt en bewerkt pagina’s op dezelfde manier als u normaal doet in WordPress. BoldGrid biedt u echter een grafische interface om met uw inhoud te werken. Ik vind het erg leuk en vond het extreem gemakkelijk te gebruiken voor het verplaatsen, wijzigen en bewerken van mijn pagina-inhoud.

De tablet- en telefoonvoorbeeldfuncties zijn bijzonder cool en erg handig omdat mobiel computergebruik nog meer de norm wordt.

Ik heb mijn tests uitgevoerd door een fotografiewebsite te maken en aan te passen. En ik moet zeggen dat ik erg blij was met de resultaten. BoldGrid biedt een aantal leuke fotografiethema’s die uitstekend werk leveren bij het presenteren van fotografische afbeeldingen samen met de andere noodzakelijke functionaliteit die u zou verwachten (contactformulier, enz.)

Afbeeldingen aanpassen in BoldGrid is heel eenvoudig. Hoewel u de stockafbeeldingen kunt gebruiken die bij de BoldGrid-sites zijn geleverd, zou ik u zeker aanraden om uw eigen foto’s te gebruiken. Door uw eigen afbeeldingen toe te voegen en de bestaande afbeeldingen in BoldGrid te vervangen, wordt uw site unieker en kunt u uw website beter aanpassen aan uw publiek. En je hoeft die copyright-munten niet te kopen om de watermerken te verwijderen.

Videodemo: een website maken met BoldGrid

Om te laten zien hoe gemakkelijk het echt is om je WordPress-website te maken met BoldGrid, heb ik de onderstaande video gemaakt:

Beste hosting voor BoldGrid

Een van de grote voordelen van BoldGrid is dat je het kunt gebruiken met elke webhost die WordPress-hosting aanbiedt – wat tegenwoordig vrijwel elke webhost betekent. Voor de beste resultaten zou ik u echter aanraden om een ​​officiële BoldGrid-host te kiezen – een die wordt aanbevolen door BoldGrid.

Momenteel zijn er ongeveer 10 webhostingbedrijven vermeld op de BoldGrid-website. Maar voor de beste ervaring zou ik kiezen voor InMotion Hosting of Web Hosting Hub. BoldGrid is oorspronkelijk ontwikkeld door InMotion en ze blijven volledige ondersteuning bieden. U kunt BoldGrid laten installeren met InMotion’s Business Hosting-abonnementen of hun Managed WordPress Hosting.
inmotion-hosting-boldgrid

Aanbeveling

BoldGrid is een ideale oplossing als je van WordPress houdt, maar ook de eenvoud wilt van een pakket voor het maken van websites zoals die van SquareSpace of Wix. BoldGrid is het meest geschikt voor beginners die op zoek zijn naar een snellere, eenvoudigere manier om een ​​professioneel ogende WordPress-site te maken; of geavanceerde WordPress-gebruikers en -ontwikkelaars die een meer gestroomlijnde methode nodig hebben om websites te maken voor hun klanten of voor zichzelf.

Mijn eigen persoonlijke testen van BoldGrid resulteerde in zeer positieve resultaten, omdat ik gemakkelijk kon navigeren en het product kon gebruiken om kwaliteitswebsites te maken.

Klik hier voor meer details over BoldGrid en om meer dan 50% te besparen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map