BoldGrid frissítés a Mike Demo termékkel – Product Evangelist

boldgrid-update-mike-demo


A BoldGrid továbbra is a kedvenc weboldal készítője a WordPress webhelyeknek. Nagy munkát végzett a WordPress felhasználók webhely-létrehozási folyamatának felgyorsításával és fejlesztésével. Ami a BoldGrid iránt is nagyon lenyűgöző, az a folyamatos fejlesztések, amelyeket az első kiadás óta adtak hozzá. Frissítettük a BoldGrid áttekintést, hogy tükrözze ezeket a változásokat. A BoldGrid azonban még több nagyszerű dolgot vár el. És hogy jobb képet kapjunk arról, amit elvárhatunk, leültem egy interjúba Mike Demo BoldGrid Product Evangelist termékkel.

Web hosting macska: Melyek a BoldGrid legújabb fejlesztései és fejlesztései?

Mike Demo: Sok útitervet végeztünk. Most mind modulárisak vagyunk, tehát minden pluginunk egyedi. Tehát az összes funkciót telepítő plugin helyett kiválaszthatja, hogy mely pluginek vannak értelme az Ön igényeinek. Például, ha már van oldal készítője, és szeretné használni a SEO eszközt, akkor megteheti, és nem kell átváltania mindent, amit ökoszisztéma számára használ. Természetesen szeretnénk, ha az összes eszközt felhasználjuk, de minden felhasználási eset kicsit más. Például, talán van egy olyan SEO eszköz, mint a Yoast, és nem akarja használni a BoldGrid SEO-t. Nos, ez rendben van. Még mindig építhet webhelyet a BoldGrid használatával, és továbbra is használhatja a Yoast, ha ez az Ön preferenciája.

WHC: Hogyan fog működni a BoldGrid Gutenberg vonatkozásában??

MD: Nagyon izgatottak vagyunk Gutenberg iránt. A Gutenberg a WordPress következő generációja. Ha megnézi, hogy hogyan használjuk ma a BoldGrid, akkor kibővítjük a Tiny MCE-t, amely ma a WordPress beépített szerkesztője. Tehát Gutenberg ez csak a következő fejlődés. Az egész célunk csak a WordPress kiterjesztése és a WordPress még jobbá tétele, mint amennyire már létezik. Az, hogy pontosan hogyan fogunk csinálni, nincs 100% -ban kitűzve, mert a Gutenberg mozgó célpont. De izgatottak vagyunk a Gutenberg iránt, és ahogy most kibővítjük a WordPress-t, és nem vonjuk ki a WordPress-ökoszisztémából, továbbra is ezt fogjuk folytatni a WordPress 5.0-ra, amikor a Gutenberg eléri a magot.

WHC: Melyek a legfontosabb különbségek a BoldGrid ingyenes és prémium verziója között?

MD: Nagyon kicsit változik. De néhány dolog, amit kapsz, az, hogy prémium témákat kap, és prémium BoldGrid blokk elrendezéseket kap. Korlátlan számú webhelyet rendezhet el egyetlen webhely helyett. Több mint egy éve megőrizheti megállóhelyét. A prémiumot úgy kaphatja meg, hogy ellátogathat a BoldGrid.com webhelyre, frissíthet havonta 5 dollárért, vagy felhasználhatja a BoldGrid hivatalos házigazdáinak egyikét, és a BoldGrid-et felveheti a host csomagba..

WHC: Milyen előnyei vannak a hivatalos BoldGrid házigazdának köszönhetően?

MD: A legfontosabb dolog a támogatás. Mivel nagyon aktívak vagyunk ezekkel a házigazdákkal, egy nagyon alapos minőségbiztosítási folyamaton megyünk keresztül. Most már teszteltük a BoldGrid-et legalább 100 WordPress-gazdagépen. És ha a WordPressen fut, akkor a BoldGrid-et fogja futtatni. De minden házigazda kissé eltérő beállítással rendelkezik. Tehát amikor hivatalos házigazda, több hetes minőségbiztosítási folyamaton megyünk keresztül, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az hibátlanul működik-e ökoszisztémájukkal, mert azt akarjuk, hogy a felhasználó a legjobb élményt élvezze. Minden bizonnyal bárhol felhasználhatja, amit szeretne. De ha elmegyünk egy hivatalos házigazdával, akinek pecsételve van a jóváhagyási pecsét, és csapatuk képzésben részesült a termékünkkel kapcsolatban, akkor ismerik a BoldGrid-et belülről és kívülről. Tehát nemcsak támogatást kérhet hozzánk, hanem támogatást is kérhet a házigazdának – ez az Ön preferenciájától függően előnyben részesíthető, mivel néhány hivatalos házigazdánk telefonos támogatást nyújt.

WHC: Hogyan hasonlítanád össze a BoldGrid-et a Beaver Builder-rel és a WordPress más webhely-készítőkkel odakint?

MD: Meglehetõsen feltesszük ezt a kérdést, például: „Melyik a jobb?” és hasonló dolgok. És ez egy olyan kérdés, amely igazán nem tetszik, mert ez rossz kérdés, amit fel kell tenni. Például a Beaver Builder nagyszerű oldalépítő. Csodálatos dolgokat csinálnak. A Beaver Builder sokkal más megoldást kínál egy hasonló, de más probléma megoldására. Nem azt mondom, hogy jobb vagy rosszabb. A munkafolyamatról szól, mit szeretsz jobban? Valami utánozzuk a Wix, a Weebly és a SquareSpace varázsló munkafolyamatát. Van néhány fejlett eszközkészlet a fejlesztők számára, és egy felhasználási esetet megoldunk. A Beaver Builder egy másik felhasználási esetet old meg. De a mi dolgunk Beaverrel működik. Cikkeink az összes oldalépítővel működnek. Persze, nem igazán használhatja a drop and drag oldalkészítő plugin-t a Beaver Builder használatával. Használhatja azonban a beépülő beépülő modult, a SEO beépülő modult és a csomag többi részét. Tehát célszerűen modulárissá tettük, hogy kiválaszthassa, mi az értelme az Ön számára.

WHC: Meg tudná mondani nekünk, mit nyújt a BoldGrid a webhelyről készített biztonsági mentésekhez?

MD: Biztos. Tehát a BoldGrid biztonsági másolatának két verziója van – az ingyenes és a Premium. És úgy működik, mint a Premium, ha van egy prémium egy plugin-rel, akkor azt az egész csomag számára megkapja. Sokan nem frissítik webhelyüket, mert attól tartanak, hogy webhelyeik megsemmisülnek. Tehát, amit csinálunk, biztonsági másolatot készítünk, mielőtt frissítenénk a WordPress webhelyet. Sok biztonsági megoldás csinálja ezt. De ami kissé egyedülálló bennünk, az a tény, hogy gyakorlatilag azt kell mondania: „Igen, ez a webhely jó”, vagy visszatekerni fog – ahelyett, hogy megtenné az ellenkezőjét, amely csak akkor gurul vissza, ha észreveszi, hogy valami rossz. És néhány fejlett biztonsági mentési funkciónkkal, testreszabhatja azt; válassza ki, hová mennek, és ilyesmi. Csak megpróbáltuk nagyon elegáns megoldássá tenni.

WHC: Mi várható a jövőben a BoldGrid számára?

MD: A prémium verzió elülső védelmi vizsgálatot fog végezni, amelyet egy nemzetközi biztonsági ügynökség működtet. Ez nem helyettesíti a tűzfalat vagy valamit a gazdagéptől, de jó biztonsági intézkedés annak biztosítására, hogy legalább ezt megtegye. És van egy új mester téma, amely megjelenik. Kizárólag az Envato-n fogják eladni, a BoldGrid Creole néven. Gondolj rá arra, amit a BoldGrid tett a teleképítési tapasztalatokért, és amelyet a Creole ad a témaépítési élményért. Tehát nagyon könnyű tématervező lesz, amely rendkívül nagy teljesítményű, és hasonló áron fog fizetni, mint az Envato az áruk árát, egyszeri vásárlással, és akkor kiterjesztett támogatást és hasonló dolgokat kaphat. És valóban megváltoztatja azt a játékot, amellyel elkészítheti azt, amit a BoldGrid már megtet, de ha nem tetszik az egyik kezdő témánk, akkor most megtervezheti a sajátját.

További részletek a BoldGrid-ről: Kattintson ide, hogy megnézze az áttekintést és a hivatalos BoldGrid-házigazdák listáját

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map