BoldGrid gjennomgang

boldgrid-gjennomgang


2019 beste webhotellBeste WordPress-nettstedbygger Fram til nå måtte eierne av perspektivpersoner ta et valg mellom å bruke tradisjonell webhotell med et innholdsstyringssystem som WordPress eller å gå med et selskap for etablering av nettsteder som SquareSpace eller Wix.com. Det er fordeler med begge metodene, og det kan være en vanskelig beslutning for noen. Imidlertid kan du med BoldGrid nå nyte fordelene med en tradisjonell webhotellplan, men likevel kunne raskt og enkelt lage dine egne profesjonelle WordPress-nettsteder.

Hva er BoldGrid?

BoldGrid er et spesielt sett med plugins som er utviklet av InMotion Hosting som lar deg enkelt lage profesjonelle WordPress nettsteder. BoldGrid strømlinjeformer opprettingsprosessen for nettstedet via dra-og-slipp-designgrensesnittet – som lar nybegynnere opprette WordPress-nettstedene sine raskere og enklere. Og for avanserte WordPress-brukere og utviklere, tillater BoldGrid mer tilpassing av nettsteder – pluss at du kan sette opp et eget iscenesettingssted for utvikling og testing av endringer før du implementerer dem på ditt live nettsted.

Hva er fordelene med BoldGrid?

 • BoldGrid forenkler og fremskynder prosessen med å lage et mer profesjonelt WordPress-nettsted, og gir deg fortsatt fordelene med en tradisjonell webhotellplan.
 • BoldGrid gir en måte å raskt tilpasse mange områder på nettstedet ditt – lik den eksisterende WordPress Theme Customizer, men med mange flere alternativer.
 • BoldGrid lar deg lage et iscenesettingsnettsted som du kan bruke til å migrere et eksisterende nettsted, eller for å teste ut endringer før du flytter dem til ditt live nettsted.
 • Du har fullt eierskap og kontroll over BoldGrid-nettstedet. Du kan beholde nettstedet ditt selv om du flytter fra InMotion Hosting eller en annen offisiell BoldGrid-vert.

BoldGrid gratis eller premium versjon?

Som de fleste WordPress-produkter, er BoldGrid tilgjengelig i både en gratis og premium versjon. Den gode nyheten er at gratisversjonen av BoldGrid er veldig robust og for mange eiere av nettstedet er alt du trenger (pluss hosting). Imidlertid gir premiumversjonen av BoldGrid mye verdi og fordeler.

Med BoldGrids premiumversjon får du førsteklasses designfunksjoner pluss glidebrytere og bloggwidgets. Du kan også bruke ekstern backup-lagring til Amazon S3 og Google. Og med BoldGrid Premium får du 15 Cloud WordPress-installasjoner (se nedenfor).

Klikk her for mer informasjon om BoldGrid Premium-versjonen

Hvordan fungerer BoldGrid?

Gratisversjonen av BoldGrid er tilgjengelig i WordPress.org-plugin-repository. Imidlertid anbefaler jeg på det sterkeste at du bruker en av de offisielle BoldGrid-vertene sammen med nettstedbyggeren. Personlig ville jeg valgt InMotion Hosting da de opprinnelig utviklet produktet og har mest erfaring med å støtte det. Etter å ha registrert deg hos InMotion Hosting for BoldGrid, installerer du det fra kontostyringspanelet.
BoldGrid AMP

Installasjon

Selv om BoldGrid har noen veldig imponerende funksjoner, er installasjon dessverre ikke alltid en av dem. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å kontakte kundestøtte for å ha BoldGrid installert på domenet ditt for deg. Noen ganger ser det ut til å være noen problemer med BoldGrid-installasjonsprosessen fra kontostyringspanelet. Bare bruk support for å utføre installasjonen, og det vil spare deg for mye tid og frustrasjon.
BoldGrid installeringsalternativer

Opprette ditt BoldGrid nettsted

For nybegynnere er noe av det som er bra med BoldGrid at du blir guidet gjennom prosessen med å opprette WordPress-nettstedet ditt. Opprettingsprosessen for BoldGrid-nettstedet består av to deler:
1. Inspirasjon
2. Tilpasning

Når du logger deg på BoldGrid WordPress-nettstedet, ser du på dashbordalternativene for å se to videoer om hvordan du kommer i gang (en for nybegynnere og en for mer avanserte brukere som også kan flytte et eksisterende nettsted). Jeg anbefaler på det sterkeste at du ser på en av disse før du kommer i gang.
BoldGrid Dashboard

Resten av dashbordområdet tilsvarer en vanlig WordPress-installasjon.

Inspirasjon

Det første trinnet i inspirasjonsprosessen er å velge nettstedets tema eller design. Du kan velge mellom en rekke kategorier.
boldgrid-select-utforming

Temaene har egne opphavsrettsbeskyttede bilder med vannmerker. Hvis du vil bruke dem uten vannmerket, må du kjøpe bildene via copyright mynter. Du trenger imidlertid ikke å bruke disse bildene. Og i de fleste tilfeller vil jeg sterkt anbefale deg å bruke dine egne bilder til nettstedet ditt.
BoldGrid Velg tema

Du velger sidesettet neste. Sidesett bestemmer hvilken type sider nettstedet ditt vil ha. Du kan for eksempel opprette en baseside eller det som kalles et kjøkkenvaskeområde som inneholder mange flere bjeller og fløyter. Husk at du alltid kan tilpasse nettstedet uansett hvilken sidesett du starter med. Du kan også spesifisere om du vil inkludere en blogg på nettstedet ditt.
boldgrid-innhold

Det som er flott med forhåndsviseren av nettstedet, er at du også kan se hvordan nettstedet ditt vil se ut på smarttelefoner og nettbrett.
BoldGrid forhåndsvisningstelefon

Neste trinn er å legge inn kontaktinformasjonen din. I tillegg til firma- eller nettstedstittelen din, kan du også ta med e-post, telefonnummer, forretningsadresse og sosiale mediekoblinger.
boldgrid-kontakt-info

For å fullføre inspirasjonsprosessen, klikker du på knappen Installer dette nettstedet for å installere inspirasjonene dine.
boldgrid-install-nettsted

Når prosessen er fullført, vil du se en bekreftelse på at BoldGrid-nettstedet ditt er installert.
boldgrid-site-installert

tilpasning

Tilpasning er den neste fasen når du oppretter ditt BoldGrid-nettsted. Du klikker på Tilpass-menyalternativet på venstre side av dashbordet for å utføre oppgaver som å angi tittel på nettstedet, legge til og fjerne sider og annen tilpasning..
BoldGrid Tilpass meny

Når du gjør endringer via alternativene på venstre meny i Customizer, kan du forhåndsvise endringene på høyre side. Customizer lar deg endre bakgrunnsbilder, farger, menyer, widgets og mer. Det fungerer på samme måte som Tematilpasseren i en vanlig WordPress-installasjon – bare her i BoldGrid kan du tilpasse i større grad.
boldgrid-tilpasning

BoldGrid Editor

Page Editor lar deg opprette, redigere og slette sidene på nettstedet. Jeg liker drar og slipp-funksjonene som lar deg konfigurere innholdet akkurat slik du vil. Og igjen kan du forhåndsvise siden din for å se hvordan den vil se ut på forskjellige typer enheter.
BoldGrid Side Editor

BoldGrid-plugins

boldgrid-plugins

BoldGrid kommer med et sett på seks WordPress-plugins. De tre merket med en stjerne nedenfor skal installeres og aktiveres av kundestøtte når de installerer BoldGrid for deg.

BoldGrid Inspirations *
BoldGrid Inspirations gir trinnvis hjelp til å lage ditt WordPress-nettsted.

BoldGrid Editor *
BoldGrid Editor-plugin-en gir dra-og-slipp-funksjonaliteten som du kan bruke når du oppretter og redigerer nettsidene dine.

BoldGrid SEO *
BoldGrid SEO-plugin optimaliserer nettstedet ditt for søkemotorene – noe som Yoast SEO-plugin.

BoldGrid Backup
BoldGrid Backup-plugin lar deg konfigurere automatiserte sikkerhetskopier av nettstedet ditt. Du kan også kjøre manuelle sikkerhetskopier og gjenopprette dataene.

BoldGrid Staging
BoldGrid Staging-plugin gir iscenesettelsesfunksjonalitet for nettstedet ditt. Du kan teste ut endringer på nettsidene dine før du flytter dem til ditt live WordPress-nettsted.

BoldGrid Gallery
BoldGrid Gallery-plugin gir deg muligheten til å vise fotogallerier og lysbildefremvisning på nettstedet ditt.

BoldGrid Staging

Den kanskje mest spennende funksjonen til BoldGrid er muligheten til å sette opp et iscenesettingssted der du kan utvikle og teste ut nye endringer før du skyver dem ut til ditt live nettsted. Jeg skal påpeke for de som er kjent med administrerte WordPress-hostingplaner, at iscenesettelsen i BoldGrid skiller seg noe ut.

For det første lar BoldGrid deg kopiere sideelementer fra ditt live nettsted til iscenesettingsområdet. Deretter, etter at du har gjort endringene og testet ut ting, kan du deretter gjøre iscenesettingsområdet ditt til ditt live nettsted. Imidlertid kan du ikke kopiere hele live-nettstedet ditt nå og gjøre det staging-nettstedet ditt. Så hvis du skal bruke BoldGrid-iscenesettelse for mer enn bare den første overføringen, må du sørge for at iscenesettingsstedet ditt er hovedkopien av nettstedet ditt – gjør endringene her og deretter skyver iscenesettingssiden ut til det aktive live nettstedet.

For øyeblikket lar BoldGrid deg bare kopiere sidene dine til iscenesettingssiden – ikke blogginnlegg. For mange typer nettsteder er dette ikke et problem. Bare husk at hvis du inkluderer en blogg på nettstedet ditt, kan ikke innleggene dine kopieres til iscenesettelse. Jeg har snakket med InMotion-gruppen og lagt inn en forespørsel om staging-funksjonalitet for blogginnlegg, så forhåpentligvis vil den bli inkludert i fremtiden.

BoldGrid og Cloud WordPress

boldgrid-sky-wordpress
En av de mest spennende og spennende utviklingen med BoldGrid er kombinasjonen av BoldGrid med Cloud WordPress. Du kan faktisk opprette et gratis WordPress-testnettsted i skyen og teste ut ikke bare BoldGrids funksjoner, men også eventuelle nye plugins eller temaer du vil prøve ut. Det som også er flott med Cloud WordPress er ikke bare at du kan utvikle og teste ut BoldGrid-nettstedet for deg selv, men du har også muligheten til å dele nettstedet ditt med andre. Så hvis du utvikler nettsteder for kunder, kan de enkelt se hvordan det går. Hvis du har et team med utviklere, kan de også få tilgang til og jobbe på nettstedet.

Når du er klar til å distribuere Cloud WordPress-nettstedet ditt, kan du bruke BoldGrid Backup-funksjonen til å overføre teststedet ditt til webhotellet du velger for live implementering.

BoldGrid SEO

boldgrid-seo
Fordi SEO er en så viktig del av et vellykket nettsted, inkluderer de fleste nettstedbyggere nå en slags SEO-komponent. Og jeg er glad for å kunne rapportere at BoldGrid SEO-pluginen ikke bare er enkel å bruke, men gir mer omfattende funksjoner enn andre nettstedbyggere.

Med BoldGrid SEO-pluginen kan du:

 • Optimaliser sidetitler og beskrivelser
 • Optimaliser topptekster og innhold
 • Analyser søkeordtettheten
 • Sjekk bildemerket ditt
 • Angi koblingene dine til å følge / ikke følge
 • Analyser innholdets lengde

Mine BoldGrid testresultater

Etter å ha testet ut BoldGrid i InMotion Hosting mye, er her konklusjonene mine.

Videoopplæringen, som du kan få tilgang til via Tutorials-menyen på dashbordet, er veldig nyttig når du skal komme i gang med å lage BoldGrid-nettstedet ditt.

Du legger til og redigerer sider på samme måte som du normalt gjør i WordPress. Imidlertid gir BoldGrid deg et grafisk grensesnitt for å jobbe med innholdet ditt. Jeg liker det veldig godt og syntes det er ekstremt enkelt å bruke til å flytte, endre og redigere sideinnholdet mitt.

Forhåndsvisningsfunksjonene for nettbrett og telefon er spesielt kule og veldig nyttige ettersom mobil databehandling blir enda mer av normen.

Jeg utførte testene mine ved å opprette og tilpasse et fotograferingsnettsted. Og jeg må si at jeg var veldig fornøyd med resultatene. BoldGrid tilbyr noen fine fotograferingstemaer som gjør en god jobb med å presentere fotografiske bilder sammen med den andre nødvendige funksjonaliteten du forventer (kontaktskjema osv.)

Det er veldig enkelt å tilpasse bilder i BoldGrid. Selv om du kan bruke aksjebildene som er inkludert på BoldGrid-nettstedene, vil jeg absolutt anbefale deg å bruke dine egne bilder. Å legge til dine egne bilder og erstatte de eksisterende i BoldGrid vil gjøre nettstedet ditt mer unikt og lar deg tilpasse nettstedet ditt bedre for publikum. Og du trenger ikke å kjøpe copyright-myntene for å fjerne vannmerket.

Video Demo: Opprette et nettsted med BoldGrid

For å demonstrere hvor enkelt det egentlig er å lage WordPress-nettstedet ditt med BoldGrid, lagde jeg videoen nedenfor:

Beste hosting for BoldGrid

En av de store fordelene med BoldGrid er at du kan bruke den med hvilken som helst webhotell som tilbyr WordPress-hosting – som i disse dager betyr stort sett enhver webhotell. For de beste resultatene vil jeg imidlertid anbefale deg å velge en offisiell BoldGrid-vert – en som er anbefalt av BoldGrid.

For øyeblikket er det rundt ti webhotellfirmaer oppført på BoldGrid-nettstedet. Men for den beste opplevelsen, ville jeg velge enten InMotion Hosting eller Web Hosting Hub. BoldGrid ble opprinnelig utviklet av InMotion, og de tilbyr fortsatt full støtte. Du kan ha BoldGrid installert med enten InMotion’s Business Hosting-planer eller deres Managed WordPress Hosting.
inMotion-hosting-boldgrid

Anbefaling

BoldGrid er en ideell løsning hvis du liker WordPress, men også ønsker enkelheten til en oppretting av nettsteder som de fra SquareSpace eller Wix. BoldGrid er best egnet for begge nybegynnere som leter etter en raskere, enklere måte å lage et profesjonelt WordPress-nettsted; eller avanserte WordPress-brukere og utviklere som trenger en mer strømlinjeformet metode for å lage nettsteder for sine klienter eller dem selv.

Min egen personlige testing av BoldGrid ga veldig positive resultater, da jeg enkelt kunne navigere og bruke produktet til å lage kvalitetsnettsteder.

Klikk her for mer informasjon om BoldGrid og for å spare over 50%

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map