Συνέντευξη με τον Ευαγγελιστή Προϊόντων BoldGrid Mike Demo

mike-demo-boldgrid


Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το BoldGrid για να δημιουργήσετε τους ιστότοπους WordPress

Ψάχνετε για έναν πιο γρήγορο τρόπο δημιουργίας επαγγελματικών ιστότοπων WordPress; Το BoldGrid είναι μια σουίτα προσθηκών δημιουργίας ιστότοπων που περιλαμβάνει εξαιρετικά πρότυπα αναζήτησης, παρέχει μια εύκολη διεπαφή δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης και σας επιτρέπει να αποκτήσετε γρήγορα τον ιστότοπό σας WordPress στο διαδίκτυο. Αρχικά ξεκίνησε μαζί με το InMotion Hosting, το BoldGrid είναι πλέον μια εντελώς ξεχωριστή εταιρεία με την εφαρμογή τώρα διαθέσιμη για εγκατάσταση μέσω της Softaculous στο cPanel.

Ήμασταν από τους πρώτους που δοκιμάσαμε το BoldGrid πέρυσι. Μου άρεσε σίγουρα το προϊόν τότε και είμαι στην ευχάριστη θέση να μάθω ότι έκτοτε υπήρξαν ορισμένες βελτιώσεις (μερικές από τις οποίες είχα προτείνει τότε). Για να μάθω τι συμβαίνει με το BoldGrid αυτές τις μέρες, κάθισα πρόσφατα για μια συνέντευξη με τον Mike Demo, τον Ευαγγελιστή Προϊόντων στο BoldGrid.

Web Hosting Cat: Γιατί προτιμάτε το BoldGrid ως το δημιουργό του ιστότοπού σας?
Mike Demo: Κάνω CMS ανοιχτού κώδικα εδώ και χρόνια. Ξεκίνησα στην κοινότητα Joomla και μετά έφτασα στην κοινότητα του WordPress. Όμως, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω, μικρές επιχειρήσεις, που χρειάζονται μόνο έναν ιστότοπο. Δεν ξέρουν πραγματικά πώς να κωδικοποιούν και δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά έναν πλήρη προγραμματιστή. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με το BoldGrid σε περίπου μισή ώρα έως μια ώρα – πλήρες περιεχόμενο, να ξεκινήσετε – και πραγματικά επιτρέπετε σε αυτές τις μικρές επιχειρήσεις να μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτό που είναι καλύτερο στο οποίο λειτουργεί στην επιχείρησή τους και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας.

WHC: Για ποιους τύπους ιστότοπων WordPress είναι κατάλληλος το BoldGrid?
MD: Εξαρτάται επειδή το BoldGrid είναι μια σουίτα προσθηκών. Για τον απόλυτο αρχάριο που δεν γνωρίζει τίποτα για τον Ιστό, αυτό είναι υπέροχο για μικρές επιχειρήσεις, μαμάδες και ποπ, αρτοποιεία, εστιατόρια, τέτοια πράγματα. Αλλά αν είστε εταιρεία, διαθέτουμε πιο προηγμένα εργαλεία προγραμματιστών, όπως ένα πλαίσιο, καθώς και ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων που είναι κατασκευασμένο από το Bootstrap. Επομένως, είναι πραγματικά κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε ιστότοπο είναι εκεί έξω – απλώς να μην χρησιμοποιήσετε ολόκληρη τη σουίτα ανάλογα με το πόσο περίπλοκος είναι ο ιστότοπός σας.

WHC: Μπορεί το BoldGrid να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ιστότοπου WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου?
MD: Ναι, σίγουρα μπορείς. Έχουμε την ενσωμάτωση με το WooCommerce αυτήν τη στιγμή – μια πολύ δημοφιλή πλατφόρμα WordPress eCommerce. Υπάρχει τεκμηρίωση στο BoldGrid.com σχετικά με το πώς μπορεί να λειτουργήσει με το WooCommerce, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε widget WordPress από άλλη πλευρά προσθήκης τρίτου μέρους του εργαλείου – επειδή είναι απλώς WordPress.

WHC: Πώς διαφέρει το BoldGrid από το Wix ή το SquareSpace?
MD: Wix και SquareSpace, αυτά τα εργαλεία είναι πολύ φοβερά. Εάν έχετε παίξει ποτέ μαζί τους, έχετε μερικά όμορφα πράγματα. Το ζήτημα που έχουν ορισμένα άτομα με κάποια από αυτά τα εργαλεία είναι ότι υπάρχει ένα όριο – χτυπούν έναν τοίχο που δεν μπορούν να κάνουν κάτι που θέλουν να κάνουν. Και έπειτα πρέπει να χτίσουν τον δικό τους ιστότοπο και μετά να σοκάρουν τα αυτοκόλλητα επειδή ξεκινούν ξανά. Προσπαθούμε να το αποφύγουμε. Σας δίνουμε αυτή τη λειτουργικότητα – πολύ παρόμοια – αλλά μέσα σε ένα πλαίσιο ανοιχτού κώδικα, το οποίο είναι το WordPress. Έτσι, όταν πρέπει να το επεκτείνετε, μπορείτε. Και, έχετε το περιεχόμενό σας. Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας, να το μετακινήσετε σε άλλη πλατφόρμα – είναι πραγματικός ανοιχτός κώδικας.

WHC: Ενώ το BoldGrid χρησιμοποιεί σελίδες WordPress, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε το ιστολόγιό σας στον ιστότοπό σας?
MD: Στην πιο πρόσφατη έκδοση του BoldGrid προσθέσαμε τη λειτουργικότητα του ιστολογίου. Τώρα λοιπόν όταν γυρίζετε τον ιστότοπό σας, θα σας ρωτήσει, “Θέλετε ένα ιστολόγιο;” Και λέτε ναι ή όχι και τα συνδέει όλα μαζί και δεν χρειάζεται να το κάνετε ξεχωριστό.

WHC: Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας τυχόν συμβουλές σχετικά με την αποτελεσματικότερη συνεργασία με το BoldGrid?
MD: Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε έναν επίσημο κεντρικό υπολογιστή BoldGrid. Μπορείτε να το φιλοξενήσετε οπουδήποτε θέλετε, αλλά αν επιλέξετε έναν επίσημο κεντρικό υπολογιστή BoldGrid, θα έχουν τηλεφωνική υποστήριξη. Έτσι, όταν έχετε ερωτήσεις, μπορείτε να τις καλέσετε και να μπορούν να σας καθοδηγήσουν. Σκεφτείτε τι θέλετε να είναι ο ιστότοπός σας. Δημιουργήστε μια λίστα επιθυμιών με όλες τις εκπληκτικές δυνατότητες και όλα όσα θέλετε να έχετε στον ιστότοπό σας και, στη συνέχεια, αφαιρέστε οτιδήποτε δεν είναι κρίσιμο για τις λειτουργίες σας από την 1η ημέρα. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε με έναν ιστότοπο 50 σελίδων. Απλώς ξεκινήστε με έναν ιστότοπο πέντε σελίδων με τις βασικές πληροφορίες και, στη συνέχεια, σιγά σιγά προσπαθήστε να προσθέσετε μια λειτουργία ή μια σελίδα το μήνα – και στη συνέχεια ο ιστότοπός σας θα αναπτυχθεί οργανικά και θα μπορείτε να μάθετε το εργαλείο από εκεί.

WHC: Μπορεί μια υπάρχουσα τοποθεσία WordPress να μεταφερθεί εύκολα στο BoldGrid?
MD: Σίγουρος. Έχετε δύο τρόπους για να το κάνετε αυτό. Όταν εγκαθιστάτε το BoldGrid πρόκειται να εντοπίσετε και να πείτε, “Γεια, έχετε ήδη έναν ιστότοπο WordPress εδώ. Θέλετε να τοποθετήσετε αυτόν τον νέο ιστότοπο BoldGrid στο Staging; ” Το BoldGrid έχει ενσωματωμένη σταδιοποίηση, οπότε δεν χρειάζεται να έχετε ξεχωριστό διακομιστή για αυτό. Και μπορείτε να δημιουργήσετε τα πάντα στον διακομιστή σταδιοποίησης BoldGrid. Υπάρχει ένα κλικ των σελίδων σας. Όλο το υπάρχον περιεχόμενό σας, μπορείτε να αντιγράψετε στον ιστότοπό σας BoldGrid – απλώστε τα όλα όπως θέλετε. Μόλις είναι τέλεια, στη συνέχεια, αναπτύξτε το με ένα κλικ. Και τότε δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μείωση του ιστότοπού σας κατά την κατασκευή του νέου σας.

WHC: Πώς λειτουργεί η λειτουργικότητα σταδιοποίησης στο BoldGrid?
MD: Η σταδιοποίηση είναι προφανώς κάτι που είναι καλή ιδέα και βέλτιστη πρακτική. Όποτε κάνετε μια επεξεργασία στον ιστότοπό σας, θα πρέπει να το κάνετε σε διαφορετικό περιβάλλον. Ο παραδοσιακός τρόπος σκηνής είναι να δημιουργήσετε έναν τοπικό διακομιστή στον υπολογιστή σας. Θα μπορούσατε να αγοράσετε έναν δεύτερο λογαριασμό φιλοξενίας και, στη συνέχεια, και να προσπαθήσετε να τον μετακινήσετε ξανά. Αλλά το WordPress, πάλι πρέπει να έχετε κάποιες τεχνικές γνώσεις. Αυτό που κάναμε λοιπόν είναι ότι προσθέσαμε έναν κρυφό τύπο ανάρτησης. Έτσι, έχετε δημοσιεύσει ζωντανά, προσχέδια, δημοσιεύτηκε. Έχουμε απλώς μια κρυφή ομάδα που ονομάζεται Staging. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα διατηρήσετε όλα στη μοναδική βάση δεδομένων του WordPress και, στη συνέχεια, όταν είστε έτοιμοι, απλώς αναποδογυρίστε το. Δεν αντικαθιστά τα παραδοσιακά περιβάλλοντα στάσης που υπάρχουν εκεί έξω. Αλλά για εκείνους τους ανθρώπους που πρόκειται να επεξεργαστούν στην παραγωγή, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχουν αυτό το δίχτυ ασφαλείας.

WHC: Υπάρχουν μελλοντικά πρόσθετα χαρακτηριστικά ή βελτιώσεις για το BoldGrid που μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας?
MD: Για εκείνους τους λογαριασμούς φιλοξενίας που χρησιμοποιούν το Softaculous, ο διαχειριστής της εταιρείας φιλοξενίας μπορεί να ενεργοποιήσει την ενσωμάτωση του WordPress όταν κάνετε ένα κλικ με την εγκατάσταση του WordPress «Θα θέλατε επίσης να εγκαταστήσετε το BoldGrid Inspirations;» Τώρα αν δεν το βλέπετε, απλώς βάλτε ένα εισιτήριο με την υποστήριξή σας στον οικοδεσπότη. Και μετά μπορείτε πραγματικά να κάνετε μόνο ένα κλικ περιστροφή ενός ιστότοπου BoldGrid όταν γυρίζετε τον ιστότοπό σας WordPress εάν έχετε Softaculous στον πίνακα ελέγχου σας.

Θα υπάρξει μια αγορά, οπότε θα μπορείτε να αγοράσετε πρόσθετα που υποστηρίζονται από τρίτους και προορίζονται για το BoldGrid από ορισμένους από αυτούς τους πολύ μεγάλους προγραμματιστές προσθηκών. Έχουμε στενή ένταξη με τη φωτογραφία αποθεμάτων. Θα εξετάσουμε ένα πιο βελτιωμένο σύστημα φωτογραφίας αποθεμάτων τους επόμενους μήνες. Επομένως, θα είναι μερικά υπέροχα χαρακτηριστικά.

Δείτε τη λεπτομερή κριτική μας για το BoldGrid εδώ

Κάντε κλικ εδώ για αποκλειστική έκπτωση BoldGrid

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map