BoldGrid-opdatering med Mike Demo – Produktevangelist

boldgrid-opdatering-mike-demo


BoldGrid er fortsat min foretrukne webstedsbygger til WordPress-websteder. De har gjort et fantastisk stykke arbejde med at fremskynde og forbedre webstedsoprettelsesprocessen for WordPress-brugere. Men hvad der også er meget imponerende ved BoldGrid er de fortsatte forbedringer og forbedringer, der er tilføjet siden det først blev frigivet. Vi har opdateret vores BoldGrid-gennemgang for at afspejle disse ændringer. Der er dog endnu flere gode ting, der kommer fra BoldGrid. Og for at få en bedre idé om, hvad vi kan forvente, satte jeg mig ned til et interview med BoldGrid Product Evangelist, Mike Demo.

Webhostekat: Hvad er nogle af de nyeste forbedringer og forbedringer med BoldGrid?

Mike Demo: Vi har udført en masse vejkortarbejde. Vi er alle modulære nu, så alle vores plugins er individuelle. Så i stedet for et plugin, der installerer alle funktioner, kan du vælge og vælge, hvilke plugins der giver mening til dine behov. For eksempel, hvis du allerede har en sidebygger, og du vil bruge vores SEO-værktøj, kan du gøre det, og du behøver ikke skifte over alt, hvad du bruger til vores økosystem. Vi ville selvfølgelig elske dig at bruge alle vores værktøjer, men enhver brugssag er lidt anderledes. For eksempel har du måske et SEO-værktøj som Yoast, og du vil ikke bruge BoldGrid SEO. Det er okay. Du kan stadig bygge et websted med BoldGrid og fortsætte med at bruge Yoast, hvis det er din præference.

WHC: Hvordan fungerer BoldGrid med hensyn til Gutenberg?

MD: Vi er super begejstrede for Gutenberg. Gutenberg er den næste generation af WordPress. Hvis du ser på, hvordan vi bruger BoldGrid i dag, udvider vi bare Tiny MCE, som er den indbyggede editor for WordPress i dag. Så Gutenberg er bare den næste udvikling af det. Vores hele mål er bare at udvide WordPress og gøre WordPress endnu bedre, end det allerede er. Hvordan vi skal gøre det nøjagtigt er ikke 100% sat, fordi Gutenberg er et bevægende mål. Men vi er glade for Gutenberg, og ligesom vi bare udvider WordPress nu og ikke tager dig ud af WordPress-økosystemet, vil vi holde det i gang for WordPress 5.0, når Gutenberg rammer kernen.

WHC: Hvad er de største forskelle mellem gratis og premium versioner af BoldGrid?

MD: Det ændrer sig ganske lidt. Men nogle af de ting, du får, er at du får premium-temaer, og du får premium BoldGrid-bloklayouts. Du kan arrangere ubegrænsede websteder i stedet for kun et websted. Du kan beholde dine iscenesættelsessteder i mere end et år. Den måde, du får præmie på, er at du kan gå til BoldGrid.com, opgradere til $ 5 om måneden, eller du kan bruge en af ​​vores officielle BoldGrid-værter og få BoldGrid inkluderet i din hosting-pakke.

WHC: Hvad er fordelene ved at gå med en officiel BoldGrid vært?

MD: Det vigtigste du får er støtte. Fordi vi er meget aktive med disse værter, gennemgår vi en meget grundig QA-proces. Nu har vi testet BoldGrid på 100+ WordPress-værter. Og hvis det kører på WordPress, kører det BoldGrid. Men hver vært har en lidt anden opsætning. Så når det er en officiel vært, gennemgår vi en uges kvalitetssikringsproces for at sikre, at det fungerer fejlfrit med deres økosystem, fordi vi ønsker, at brugeren skal have den bedste oplevelse. Du kan bestemt bruge det hvor som helst, du gerne vil. Men når man går med en officiel vært, der har det stemplede godkendelsesstempel, og deres team er blevet trænet i vores produkt, kender de BoldGrid indefra og udefra. Så ikke kun kan du komme til os for support, du kan også gå til din vært for at få support – hvilket afhængigt af din præference kan foretrækkes, fordi nogle af vores officielle værter har telefonstøtte.

WHC: Hvordan vil du sammenligne BoldGrid med Beaver Builder og nogle af de andre WordPress-webstedsbyggerne derude?

MD: Vi bliver stillet dette spørgsmål ganske lidt, ligesom “Hvilken er bedre?” og lignende ting. Og det er et spørgsmål, jeg virkelig ikke kan lide, fordi det er slags det forkerte spørgsmål at stille. Beaver Builder er for eksempel en fantastisk sidebygger. De gør nogle fantastiske ting. Beaver Builder har en meget anderledes løsning til at løse et lignende problem, men et andet problem. Jeg siger ikke, at det er bedre eller værre. Det handler om din arbejdsgang, hvad foretrækker du? Vi efterligner slags Wix og Weebly og SquareSpace-guiden arbejdsgangen. Og vi har også nogle avancerede værktøjssæt til udviklere, og vi løser en brugssag. Beaver Builder løser en anden brugssag. Men vores ting fungerer sammen med Beaver. Vores ting fungerer sammen med alle sidebygere. Sikker på, du kan ikke rigtig bruge vores drop and drag side builder-plugin med Beaver Builder. Men du kan bruge vores iscenesættelsesplugin, vores SEO-plugin og resten af ​​suiten. Så vi gjorde det modulært med vilje, så du kan vælge og vælge, hvad der giver mening for dig.

WHC: Kan du fortælle os, hvad BoldGrid leverer til sikkerhedskopiering af websteder?

MD: Jo da. Så vi har to versioner af BoldGrid-backup – Gratis og Premium. Og hvordan Premium fungerer er, hvis du har Premium på et plugin, får du det til hele pakken. Mange mennesker opdaterer ikke deres websteder, fordi de er bange for, at deres websteder vil gå i stykker. Så hvad vi gør er at vi tager en sikkerhedskopi, før du opdaterer dit WordPress-sted. En masse backup-løsninger gør det. Men hvad der er lidt unikt ved os, er det faktum, at du praktisk talt skal sige, “Yup, dette websted er godt”, eller det kommer til at rulle tilbage – i stedet for at gøre det modsatte, som kun rulles tilbage, hvis du opdager, at noget er forkert. Og nogle af vores avancerede sikkerhedskopieringsfunktioner kan du slags tilpasse det; vælg, hvor de skal hen, og ting som det. Vi prøvede bare at gøre det til en meget elegant løsning.

WHC: Hvad kommer der fremover for BoldGrid?

MD: Den præmieversion har en frontend sikkerhedsscanning drevet af et internationalt sikkerhedsagentur. Det er ikke en erstatning for en firewall eller noget fra din vært, men det er en god sikkerhedsforanstaltning for at sikre dig, at du mindst gør det. Og vi fik et nyt mestertema, der kommer ud. Det sælges udelukkende på Envato, kaldet BoldGrid Creole. Og tænk på det som hvad BoldGrid gjorde for webstedets bygningsoplevelse, Creole vil give til temaopbygningsoplevelsen. Så det bliver en meget nem temadesigner, der er supereffektive, og den vil blive prissat på samme måde som hvordan Envato priser deres ting med et engangskøb, og så kan du få udvidet support og lignende ting. Og det ændrer virkelig spillet om, hvordan man tager det, BoldGrid allerede gør, men hvis du ikke kan lide et af vores starttemaer, kan du designe dit eget nu.

Flere detaljer om BoldGrid skal du klikke her for at se min anmeldelse og liste over officielle BoldGrid-værter

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map