BoldGrid-oppdatering med Mike Demo – Produktevangelist

boldgrid-update-mike-demo


BoldGrid fortsetter å være min favoritt nettsted byggherre for WordPress nettsteder. De har gjort en god jobb med å få fart på og forbedre prosessen med å lage nettsteder for WordPress-brukere. Men det som også er veldig imponerende med BoldGrid er de fortsatte forbedringene og forbedringene som er lagt til siden den ble utgitt første gang. Vi har oppdatert BoldGrid-gjennomgangen for å gjenspeile disse endringene. Imidlertid er det enda flere flotte ting som kommer fra BoldGrid. Og for å få en bedre idé om hva vi kan forvente, satte jeg meg ned til et intervju med BoldGrid Product Evangelist, Mike Demo.

Web Hosting Cat: Hva er noen av de siste forbedringene og forbedringene med BoldGrid?

Mike Demo: Vi har gjort mye veikartarbeid. Vi er alle modulbaserte nå, så alle programtilleggene våre er individuelle. Så i stedet for ett plugin som installerer alle funksjoner, kan du velge og velge hvilke plugins som gir mening for dine behov. For eksempel, hvis du allerede har en sidebygger og du vil bruke SEO-verktøyet vårt, kan du gjøre det, og du trenger ikke å bytte over alt du bruker for økosystemet vårt. Selvfølgelig vil vi elske at du bruker alle verktøyene våre, men enhver brukssak er litt annerledes. For eksempel har du kanskje et SEO-verktøy som Yoast, og du vil ikke bruke BoldGrid SEO. Det er greit. Du kan fremdeles bygge et nettsted med BoldGrid og fortsette å bruke Yoast hvis det er din preferanse.

WHC: Hvordan vil BoldGrid fungere i forhold til Gutenberg?

MD: Vi er veldig glade for Gutenberg. Gutenberg er neste generasjon WordPress. Hvis du ser på hvordan vi bruker BoldGrid i dag, utvider vi bare Tiny MCE, som er den innebygde redaktøren av WordPress i dag. Så Gutenberg er bare den neste utviklingen av det. Hele målet vårt er bare å utvide WordPress og gjøre WordPress enda bedre enn det allerede er. Hvordan vi skal gjøre det nøyaktig er ikke 100% satt fordi Gutenberg er et bevegelig mål. Men vi er glade for Gutenberg, og akkurat som vi bare utvider WordPress nå og ikke tar deg ut av WordPress-økosystemet, kommer vi til å fortsette med det for WordPress 5.0 når Gutenberg treffer kjernen.

WHC: Hva er de viktigste forskjellene mellom gratis og premium versjoner av BoldGrid?

MD: Det endrer seg ganske mye. Men noe av det du får er at du får premium-temaer og at du får premium BoldGrid-blokkoppsett. Du kan arrangere ubegrensede nettsteder i stedet for bare ett nettsted. Du kan beholde iscenesettingsstedene dine i mer enn ett år. Måten du får premie på er at du kan gå til BoldGrid.com, oppgradere for $ 5 i måneden, eller du kan bruke en av våre offisielle verter av BoldGrid og ha BoldGrid inkludert i hostingpakken.

WHC: Hva er fordelene med å gå med en offisiell BoldGrid-vert?

MD: Det viktigste du får er støtte. Fordi vi er veldig aktive med disse vertene, gjennomgår vi en veldig grundig QA-prosess. Nå har vi testet BoldGrid på 100+ WordPress-verter. Og hvis den kjører på WordPress, kommer den til å kjøre BoldGrid. Men hver vert har et litt annet oppsett. Så når det er en offisiell vert, gjennomgår vi en ukes kvalitetssikringsprosess for å sikre at det fungerer feilfritt med deres økosystem fordi vi ønsker at brukeren skal ha den beste opplevelsen. Du kan absolutt bruke det hvor som helst du vil. Men når de går sammen med en offisiell vert som har den stemplede godkjenningen, og teamet deres har blitt trent på vårt produkt, kjenner de BoldGrid både ute og inne. Så ikke bare kan du komme til oss for støtte, du kan også gå til verten din for å få støtte – noe som avhenger av dine preferanser kan være å foretrekke fordi noen av våre offisielle verter har telefonstøtte.

WHC: Hvordan vil du sammenligne BoldGrid med Beaver Builder og noen av de andre WordPress-nettstedbyggerne der ute?

MD: Vi blir stilt dette spørsmålet ganske mye, som “Hvilken er bedre?” og sånt. Og det er et spørsmål jeg virkelig ikke liker, fordi det er et slags feil spørsmål å stille. Beaver Builder for eksempel er en flott sidebygger. De gjør noen fantastiske ting. Beaver Builder har en mye annen løsning på å løse et lignende problem, men et annet problem. Jeg sier ikke at det er bedre eller verre. Det handler om arbeidsflyten din, hva foretrekker du? Vi etterligner slags arbeidsflyten Wix og Weebly og SquareSpace. Og vi har også noen avanserte verktøysett for utviklere, og vi løser en brukssak. Beaver Builder løser en annen brukssak. Men tingene våre fungerer med Beaver. Våre ting fungerer med alle sidebyggerne. Jada, du kan ikke virkelig bruke slipp- og dra-sidebygger-pluginen med Beaver Builder. Men du kan bruke vår iscenesettelsesplugin, vår SEO-plugin og resten av suiten. Så vi gjorde det modulbasert med vilje, slik at du kan velge og velge hva som er fornuftig for deg.

WHC: Kan du fortelle oss om hva BoldGrid gir for sikkerhetskopiering av nettsteder?

MD: Sikker. Så vi har to versjoner av BoldGrid-sikkerhetskopi – gratis og premium. Og måten Premium fungerer er at hvis du har Premium på én plugin, får du den for hele suiten. Mange mennesker oppdaterer ikke nettstedene sine fordi de er redde nettstedene deres kommer til å gå i stykker. Så det vi gjør er å ta en sikkerhetskopi før du oppdaterer WordPress-nettstedet ditt. Mange backup-løsninger gjør det. Men det som er litt unikt med oss, er det faktum at du praktisk talt må si: “Jøss, dette nettstedet er bra”, eller det kommer til å rulle tilbake – i stedet for å gjøre det motsatte, som bare ruller tilbake hvis du oppdager at noe er feil. Og noen av våre avanserte sikkerhetskopifunksjoner, kan du slags tilpasse det; Velg hvor de skal og ting som det. Vi prøvde bare å gjøre det til en veldig elegant løsning.

WHC: Hva kommer fremover for BoldGrid?

MD: Premium-versjonen vil ha en front-end sikkerhetsskanning drevet av et internasjonalt sikkerhetsbyrå. Det er ikke en erstatning for en brannmur eller noe fra verten din, men det er et godt sikkerhetstiltak å sørge for at du i det minste gjør det. Og vi har et nytt mestertema som kommer ut. Det kommer til å selges utelukkende på Envato, kalt BoldGrid Creole. Og tenk på det som det BoldGrid gjorde for opplevelsen av nettstedsbygging, Creole kommer til å gi for temaopplevelsen. Så det kommer til å bli en veldig enkel temadesigner som er superkraftig, og den vil bli priset på samme måte som hvordan Envato priser på tingene sine, med en gangskjøp, og så kan du få utvidet støtte og sånt. Og det endrer virkelig spillet på hvordan du tar det BoldGrid allerede gjør, men hvis du ikke liker et av våre starttemaer, kan du designe ditt eget nå.

For mer informasjon om BoldGrid, klikk her for å se min anmeldelse og liste over offisielle BoldGrid-verter

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map