BoldGrid-päivitys Mike Demon kanssa – Product Evangelist

boldgrid-update-Mike-demo


BoldGrid on edelleen suosikki verkkosivustojen rakentajani WordPress-verkkosivustoille. He ovat tehneet hienoa työtä nopeuttaakseen ja tehostamalla WordPress-käyttäjien sivustojen luomisprosessia. Mutta mikä on myös erittäin vaikuttavaa BoldGridistä, ovat jatkuvat parannukset ja parannukset, jotka on lisätty sen julkaisun jälkeen. Olemme päivittäneet BoldGrid-katsauksen vastaamaan näitä muutoksia. BoldGrid tarjoaa kuitenkin vielä enemmän hienoja asioita. Ja saadakseni paremman kuvan siitä, mitä voimme odottaa, istuin haastatteluun BoldGrid Product Evangelistin, Mike Demon kanssa..

Web-hosting-kissa: Mitkä ovat BoldGridin viimeisimmät parannukset ja parannukset?

Mike-esittely: Meillä on tehty paljon tiekarttatyötä. Olemme kaikki modulaarisia, joten kaikki laajennuksemme ovat yksilöllisiä. Joten yhden jokaisen ominaisuuden asentavan laajennuksen sijaan voit valita, mitkä laajennukset ovat järkeviä tarpeitasi varten. Esimerkiksi, jos sinulla on jo sivunrakentaja ja haluat käyttää SEO-työkalumme, voit tehdä sen, ja sinun ei tarvitse vaihtaa kaikkea mitä käytät ekosysteemillemme. Tietenkin me rakastamme sinua käyttämään kaikkia työkalujamme, mutta jokainen käyttötapa on hiukan erilainen. Ehkä sinulla on esimerkiksi SEO-työkalu, kuten Yoast, etkä halua käyttää BoldGrid SEO: ta. No, se on okei. Voit silti rakentaa sivuston BoldGridillä ja jatkaa Yoastin käyttöä, jos se on mielesi.

WHC: Kuinka BoldGrid toimii Gutenbergin suhteen?

MD: Olemme erittäin innoissamme Gutenbergistä. Gutenberg on WordPressin seuraava sukupolvi. Jos tarkastelet miten BoldGridia käytetään tänään, laajennamme vain Tiny MCE: tä, joka on tänään WordPressin sisäänrakennettu toimittaja. Joten Gutenberg on vain seuraava evoluutio. Koko tavoitteemme on vain laajentaa WordPressiä ja tehdä WordPressistä entistäkin parempi kuin se jo on. Kuinka aiomme tehdä tarkalleen, ei ole 100% asetettu, koska Gutenberg on liikkuva tavoite. Mutta olemme innostuneita Gutenbergistä, ja aivan kuten me vain laajennamme WordPressiä nyt ja emme vie sinut WordPress-ekosysteemistä, jatkamme sitä WordPress 5.0: lle, kun Gutenberg osuu ytimeen.

WHC: Mitkä ovat tärkeimmät erot BoldGridin ilmaisen ja premium-version välillä?

MD: Se muuttuu melko vähän. Mutta jotkut asiat, joita saat, on, että saat premium-teemoja ja saat premium-BoldGrid-lohkoasettelut. Voit laittaa rajattomasti verkkosivustoja yhden sivuston sijaan. Voit pitää pysähdyspaikkasi yli vuoden. Palkkion saaminen on se, että voit käydä BoldGrid.com-sivustossa, päivittää 5 dollaria kuukaudessa tai käyttää yhtä BoldGrid-virallisten isäntiemme joukkoon ja sisällyttää BoldGridin isäntäpakettiisi.

WHC: Mitä hyötyä on menemästä virallisen BoldGrid-isännän kanssa?

MD: Tärkeintä on tuki. Koska olemme erittäin aktiivisia näiden isäntien kanssa, käymme läpi erittäin perusteellisen laadunvarmistusprosessin. Nyt olemme testanneet BoldGrid-ohjelmaa yli 100 WordPress -isäntässä. Ja jos se toimii WordPressissä, se ajaa BoldGridin. Mutta jokaisella isännällä on hieman erilainen asennus. Joten kun se on virallinen isäntä, käymme läpi monen viikon laadunvarmistusprosessin varmistaaksemme, että se toimii moitteettomasti heidän ekosysteeminsä, koska haluamme käyttäjän olevan paras kokemus. Voit varmasti käyttää sitä missä tahansa haluat. Mutta kun mennään virallisen isännän kanssa, jolla on leimattu hyväksymislomake, ja heidän ryhmänsä on koulutettu tuotteeseemme, he tuntevat BoldGridin sisälle ja ulos. Joten et vain voi tulla meille tukipalveluun, voit myös mennä isännällesi tukea saadaksesi – mikä mielestäsi voi olla parempi, koska joillakin virallisista isäntästämme on puhelintukea.

WHC: Miten vertailisit BoldGridiä Beaver Builderiin ja joihinkin muihin WordPress-verkkosivustojen rakentajiin siellä?

MD: Meiltä kysytään tätä kysymystä melko vähän, kuten ”Kumpi on parempi?” ja niin. Ja se on kysymys, josta en todellakaan pidä, koska se on tavallaan väärä kysymys. Esimerkiksi Beaver Builder on hieno sivujen rakentaja. He tekevät upeita asioita. Beaver Builderillä on paljon erilainen ratkaisu samanlaisen ongelman ratkaisemiseen, mutta erilainen ongelma. En sano, että se on parempi tai huonompi. Kyse on työnkulusta, mitä pidät parempana? Jäljittelemme Wix-, Weebly- ja SquareSpace-velhojen työnkulkua. Ja meillä on myös kehittyneitä työkalusarjoja kehittäjille ja ratkaisemme yhden käyttötavan. Beaver Builder ratkaisee erilaisen käyttötavan. Mutta tavaramme toimii Beaverin kanssa. Tavaramme toimivat kaikkien sivujen rakentajien kanssa. Toki, et voi oikeasti käyttää pudottamalla ja vetämällä sivunmuodostaja-laajennusta Beaver Builder -sovelluksen kanssa. Voit kuitenkin käyttää lavastuslaajennusta, SEO-laajennustamme ja muuta ohjelmistopakettia. Joten teimme siitä modulaarisen tarkoituksenmukaisesti, jotta voit valita, mikä on sinulle järkevää.

WHC: Voitko kertoa meille, mitä BoldGrid tarjoaa verkkosivustojen varmuuskopioille?

MD: Varma. Joten meillä on kaksi versiota BoldGrid-varmuuskopiosta – ilmainen ja premium. Ja miten Premium toimii, jos sinulla on Premium yhdellä laajennuksella, saat sen koko paketille. Monet ihmiset eivät päivitä sivustojaan, koska he pelkäävät heidän sivustojensa rikkovan. Joten teemme varmuuskopion ennen kuin päivität WordPress-sivustosi. Monet varmuuskopioratkaisut tekevät sen. Mutta mikä meissä on hiukan ainutlaatuista, on se, että sinun on käytännössä sanottava: “Joo, tämä sivusto on hyvä”, tai se menee takaisin – sen sijaan, että teet päinvastaisen, joka kääntyy vain, jos huomaat, että jotain on väärin. Ja joitain edistyneistä varmuuskopio-ominaisuuksistamme, voit mukauttaa niitä; valita minne he menevät ja sellaiset asiat. Yritimme vain tehdä siitä erittäin tyylikkään ratkaisun.

WHC: Mitä BoldGridillä tulee tulevaisuudessa esiin?

MD: Ensiluokkaisessa versiossa on etusivun turvatarkistus, jota käyttää kansainvälinen turvallisuusjärjestö. Se ei korvaa palomuuria tai jotain isännältäsi, mutta se on hyvä turvatoimenpide varmistaa, että ainakin teet niin. Ja meillä on uusi pääteema, joka on tulossa. Se myydään yksinomaan Envatolla, nimeltään BoldGrid Creole. Ja ajattele sitä, mitä BoldGrid teki sivuston rakennuskokemuksen hyväksi, ja Creole aikoo antaa teeman rakennuskokemukselle. Joten siitä tulee erittäin helppo teemasuunnittelija, joka on erittäin tehokas ja se hinnoitellaan samalla tavalla kuin kuinka Envato hinnoittaa heidän tavaroitaan yhdellä kertaa ostolla ja sitten voit saada laajennettua tukea ja vastaavia. Ja se muuttaa todella peliä, jolla otetaan huomioon se, mitä BoldGrid jo tekee, mutta jos et pidä yhdestä aloitusteemaamme, voit suunnitella oman nyt.

Saat lisätietoja BoldGridistä napsauttamalla tätä nähdäksesi minun arvostelu ja luettelo virallisista BoldGrid-palvelimista

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map