BoldGrid срещу Wix (май 2020 г.) – „Изберете този…“

boldgrid-срещу-Wix


В това сравнение на BoldGrid срещу Wix, разгледаме две от най-добрите налични опции за създаване на уебсайтове. Wix е един от лидерите в нарастващата категория създатели на уебсайтове, за разлика от традиционните доставчици на уеб хостинг. BoldGrid, първоначално разработен от InMotion хостинг, ви позволява лесно да създадете свой собствен професионално изглеждащ уебсайт WordPress, но все пак да получите всички предимства на традиционния уеб хостинг план. Кой продукт трябва да изберете, ако трябва бързо да получите уеб сайт онлайн? Нека разгледаме плюсовете и минусите на всеки.

С BoldGrid вашият уебсайт е изграден на платформата WordPress – най-популярната система за управление на съдържанието днес. BoldGrid ви позволява да избирате от различни теми, когато създавате своя уебсайт. След това можете да използвате интерфейса за плъзгане и пускане, за да персонализирате сайта по ваш вкус. BoldGrid е достъпен от списък с официални уеб хостове на BoldGrid, който включва хостинг InMotion. Планът за хостинг на BoldGrid включва имейл, cPanel и всички функции, които обикновено очаквате в уеб хостинг пакет.

Wix е пригоден за тези, които нямат технически умения, които се нуждаят от начин за бързо създаване на уебсайт. С Wix също избирате шаблона си и след това правите каквито и да е персонализиране, които искате. Тяхната голяма продажна точка е, че можете да получите своя уебсайт безплатно. Въпреки че това е вярно, имайте предвид следното. Вашият безплатен уебсайт ще има Wix реклами на него. И по-важното е, че това е уебсайт с голи кости, който не включва вашия собствен домейн, имейл или електронна търговия. Ще трябва да надстроите до премиум план за тези елементи. Също така, вашето хранилище (а в някои случаи и честотна лента) е ограничено.

BoldGrid срещу Wix за блогове

И BoldGrid и Wix ви позволяват да включите блог с вашия уебсайт. Но тъй като BoldGrid е изграден на WordPress (най-популярната платформа за блогове в мрежата), това е очевидният избор тук. BoldGrid ви дава предимствата на WordPress, заедно с по-лесен начин за създаване и редактиране на вашите уеб страници. За блогърите BoldGrid определено е победител.

BoldGrid vs Wix за уебсайтове за електронна търговия

Както Wix, така и BoldGrid могат да се използват за създаване на уебсайта ви за електронна търговия. Докато BoldGrid използва приставката WooCommerce за онлайн продажба, Wix предлага специфичен план за създаване на уебсайт за електронна търговия. Харесваме гъвкавостта, която получавате с WooCommerce и препоръчваме да използвате BoldGrid / WooCommerce за по-големи сайтове за електронна търговия. Wix от друга страна е по-лесно да се настрои за електронна търговия. Така че, ако търсите по-лесния начин да започнете да продавате онлайн, отидете с Wix.

BoldGrid vs Wix за уебсайтове за малък бизнес

За бизнес уебсайтовете BoldGrid предлага много страхотни WordPress теми, а Wix има много атрактивни шаблони за много видове бизнес. Лично бих препоръчал BoldGrid заради допълнителния контрол, който имате над вашия бизнес сайт. Ако обаче искате по-лесния начин да изградите вашия сайт, тогава трябва да изберете Wix.

Сравнения на BoldGrid срещу Wix

победителят

FeaturesBoldGridWix
Лесно създаване на сайт Игрална звезда
Скорост на уебсайта Игрална звезда
ресурси Игрална звезда
Сигурност на сайта Игрална звезда
Поддръжка на клиенти Игрална звезда
Условия за прехвърляне Игрална звезда
стойност Игрална звезда

BoldGrid
BoldGrid *

Започнал бизнес: 2001
BBB Рейтинг: А+

Цена: $ 3,99 за месец. – 13,99 щ.д..

Неограничена честотна лента: да
Неограничено съхранение: да
Неограничен имейл: да

Период на възстановяване: 90 дни

Предимства при избора на BoldGrid:

 • 100% собственост на вашия уебсайт
 • Професионално изглеждащи WordPress сайтове с помощта на Drag and Drop Site Builder
 • Уебсайтове, оптимизирани за мобилни устройства
 • Включва уеб хостинг от InMotion хостинг
 • Технология с максимална скорост
 • Безплатни твърди устройства
 • Включен безплатен домейн
 • Безплатно архивиране на данни
 • Поддръжка на чат на живо
 • 90 дневна гаранция за връщане на парите

* При избор на хостинг InMotion.

Щракнете тук за повече информация за BoldGrid

Сравнение на Wix
Wix

Започнал бизнес: 2006
BBB Рейтинг: А+

Цена: $ 11 месеца – 35 долара за месец.

Неограничена честотна лента: Само премиум планове
Неограничено съхранение: Не
Неограничен имейл: Не

Период на възстановяване: 14 дни

Предимства на избора на Wix:

 • Лесен интерфейс за начинаещи
 • Голям избор от шаблони

Препоръка

Лично в този мач предпочитам да отида с BoldGrid. Харесва ми, че можете лесно да създадете професионално изглеждащ уебсайт на WordPress – и че имате толкова повече контрол, за разлика от това да използвате опция като Wix. Един от най-големите недостатъци на пакета на уебсайтове от Wix е, че по принцип сте заключени в тяхната система. Не можете да преместите уебсайта си другаде, ако искате. И обратно, въпреки че BoldGrid е хостинг на InMotion продукт, не е нужно да използвате хостинг на InMotion. Всъщност можете да преместите вашия сайт и да използвате BoldGrid с друг хост на WordPress. Притежаването на собственост върху вашия уеб сайт е голям плюс.

Другият голям негатив при Wix е, че въпреки че първоначално може да изглежда, че получавате добра сделка, трябва да сте наясно, че ще трябва да надстроите до премиум план, за да премахнете рекламите на вашия сайт, да получите неограничена честотна лента. или създайте онлайн магазин. С BoldGrid можете да получите всички основни функции на хостинга на InMotion като максимални скоростни зони, твърди дискове, неограничено дисково пространство и трансфер на данни, неограничен имейл, плюс 90-дневната им гаранция за връщане на парите.

Ако нямате уеб опит и искате най-бързият начин да получите уебсайт онлайн, тогава може да искате да разгледате Wix. Въпреки това, поради собствеността на сайта и други включени функции, в повечето случаи предпочитаме BoldGrid за тези от вас, които търсят лесна опция за създаване на уебсайт. Вижте нашите рейтинги за преглед на BoldGrid по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector