BoldGrid Update met Mike Demo – Product Evangelist

boldgrid-update-mike-demo


BoldGrid blijft mijn favoriete website-bouwer voor WordPress-websites. Ze hebben fantastisch werk geleverd door het proces voor het maken van sites voor WordPress-gebruikers te versnellen en te verbeteren. Maar wat ook erg indrukwekkend is aan BoldGrid, zijn de voortdurende verbeteringen en verbeteringen die zijn toegevoegd sinds het voor het eerst werd uitgebracht. We hebben onze BoldGrid-recensie geüpdatet om deze wijzigingen weer te geven. Er komen echter nog meer geweldige dingen uit BoldGrid. En om een ​​beter idee te krijgen van wat we kunnen verwachten, ging ik zitten voor een interview met BoldGrid Product Evangelist, Mike Demo.

Web Hosting Cat: wat zijn enkele van de nieuwste verbeteringen en verbeteringen met BoldGrid?

Mike Demo: We hebben veel wegenkaartwerk gedaan. We zijn nu allemaal modulair, dus al onze plug-ins zijn individueel. Dus in plaats van één plug-in die elke functie installeert, kunt u kiezen welke plug-ins zinvol zijn voor uw behoeften. Als u bijvoorbeeld al een paginabuilder heeft en u onze SEO-tool wilt gebruiken, kunt u dat doen en hoeft u niet alles om te schakelen dat u gebruikt voor ons ecosysteem. Natuurlijk willen we dat je al onze tools gebruikt, maar elke use-case is een beetje anders. Misschien heb je bijvoorbeeld een SEO-tool zoals Yoast en wil je geen BoldGrid SEO gebruiken. Nou, dat is oké. Je kunt nog steeds een site bouwen met BoldGrid en Yoast blijven gebruiken als dat je voorkeur heeft.

WHC: Hoe werkt BoldGrid met betrekking tot Gutenberg?

MD: We zijn super enthousiast over Gutenberg. Gutenberg is de volgende generatie WordPress. Als je kijkt naar hoe we BoldGrid vandaag gebruiken, breiden we gewoon Tiny MCE uit, wat vandaag de ingebouwde editor van WordPress is. Dus Gutenberg is slechts de volgende evolutie daarvan. Ons hele doel is om WordPress uit te breiden en WordPress nog beter te maken dan het al is. Hoe we dat precies gaan doen, is niet 100% bepaald omdat Gutenberg een bewegend doelwit is. Maar we zijn enthousiast voor Gutenberg, en net zoals we WordPress nu gewoon uitbreiden en je niet uit het WordPress-ecosysteem halen, gaan we dat voor WordPress 5.0 houden wanneer Gutenberg de kern raakt.

WHC: Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de gratis en premium-versies van BoldGrid?

MD: Het verandert nogal wat. Maar sommige dingen die je krijgt, zijn dat je premium-thema’s krijgt en premium BoldGrid-bloklay-outs krijgt. U kunt onbeperkte websites opzetten in plaats van slechts één website. U kunt uw staging-sites langer dan een jaar bewaren. De manier waarop u premium krijgt, is dat u naar BoldGrid.com kunt gaan, voor $ 5 per maand kunt upgraden, of u kunt een van onze officiële BoldGrid-hosts gebruiken en BoldGrid in uw hostingpakket opnemen.

WHC: Wat zijn de voordelen van een officiële BoldGrid-host?

MD: Het belangrijkste dat u krijgt, is ondersteuning. Omdat we zeer actief zijn met deze hosts, doorlopen we een zeer grondig QA-proces. Nu hebben we BoldGrid getest op meer dan 100 WordPress-hosts. En als het op WordPress draait, zal het BoldGrid uitvoeren. Maar elke host heeft een iets andere opzet. Dus als het een officiële host is, doorlopen we een kwaliteitsborgingsproces van meerdere weken om ervoor te zorgen dat het perfect samenwerkt met hun ecosysteem, omdat we willen dat de gebruiker de beste ervaring heeft. Je kunt het zeker overal gebruiken waar je maar wilt. Maar als ze met een officiële gastheer gaan die dat gestempelde keurmerk heeft en hun team is getraind in ons product, kennen ze BoldGrid van binnen en van buiten. U kunt dus niet alleen bij ons terecht voor ondersteuning, u kunt ook naar uw host gaan voor ondersteuning – wat, afhankelijk van uw voorkeur, de voorkeur kan genieten omdat sommige van onze officiële hosts telefonische ondersteuning hebben.

WHC: Hoe zou je BoldGrid vergelijken met Beaver Builder en enkele van de andere WordPress-websitebouwers die er zijn?

MD: We krijgen nogal wat van deze vraag, zoals “Welke is beter?” en dingen zoals dat. En het is een vraag die ik echt niet leuk vind omdat het een verkeerde vraag is om te stellen. Beaver Builder is bijvoorbeeld een geweldige paginabuilder. Ze doen geweldige dingen. Beaver Builder heeft een heel andere oplossing voor het oplossen van een soortgelijk probleem, maar een ander probleem. Ik zeg niet dat het beter of slechter is. Het draait allemaal om uw workflow, wat heeft uw voorkeur? We bootsen de Wix- en Weebly- en SquareSpace-wizardworkflow na. En we hebben ook een aantal geavanceerde toolsets voor ontwikkelaars en we lossen één use case op. Beaver Builder lost een andere use-case op. Maar onze spullen werken met Beaver. Onze spullen werken met alle paginabouwers. Natuurlijk kun je onze plug-in voor het maken van pagina’s met slepen en slepen niet echt gebruiken met Beaver Builder. Maar u kunt onze staging-plug-in, onze SEO-plug-in en de rest van de suite gebruiken. Daarom hebben we het met opzet modulair gemaakt, zodat u kunt kiezen en kiezen wat voor u zinvol is.

WHC: Kunt u ons vertellen wat BoldGrid biedt voor back-ups van websites?

MD: Zeker. We hebben dus twee versies van BoldGrid-back-up: de gratis en premium. En de manier waarop Premium werkt, is dat als je Premium op één plug-in hebt, je het voor de hele suite krijgt. Veel mensen updaten hun sites niet omdat ze bang zijn dat hun sites kapot gaan. Wat we dus doen, is een back-up maken voordat u uw WordPress-site bijwerkt. Dat doen veel back-upoplossingen. Maar wat een beetje uniek is aan ons, is het feit dat je praktisch moet zeggen: “Ja, deze site is goed”, of het gaat terugdraaien – in plaats van het omgekeerde te doen, wat alleen terugdraait als je ontdekt dat iets is verkeerd. En met enkele van onze geavanceerde back-upfuncties kun je dat een beetje aanpassen; kies waar ze heen gaan en dat soort dingen. We hebben net geprobeerd er een zeer elegante oplossing van te maken.

WHC: Wat komt er in de toekomst voor BoldGrid?

MD: De premium-versie krijgt een front-end beveiligingsscan, mogelijk gemaakt door een internationale beveiligingsdienst. Het is geen vervanging voor een firewall of iets van uw host, maar het is een goede veiligheidsmaatregel om ervoor te zorgen dat u dat op zijn minst doet. En we hebben een nieuw hoofdthema dat uitkomt. Het wordt exclusief verkocht op Envato, genaamd BoldGrid Creole. En beschouw het als wat BoldGrid heeft gedaan voor de ervaring met het bouwen van de site, Creools gaat geven voor de ervaring met het bouwen van thema’s. Het wordt dus een heel gemakkelijke themaontwerper die super krachtig is en op dezelfde manier zal worden geprijsd als de prijs van Envato, met een eenmalige aankoop en dan kun je uitgebreide ondersteuning krijgen en dat soort dingen. En het verandert echt het spel over hoe je moet doen wat BoldGrid al doet, maar als je een van onze startthema’s niet leuk vindt, kun je nu je eigen thema’s ontwerpen.

Klik hier voor meer informatie over BoldGrid om mijn recensie en lijst met officiële BoldGrid-hosts te zien

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map