BoldGrid vs. GoDaddy GoCentral (2019)

boldgrid-vs-gocentral


Tässä on vertailumme BoldGrid vs. GoDaddy GoCentral verkkosivustojen rakentajat. BoldGrid luo WordPress-verkkosivustoja, kun taas GoCentralilla on oma infrastruktuuri. Jokaisella näistä verkkosivustojen rakentajista on etuja ja haittoja. Katso alla olevat vertailutiedot, jotta päätät, kumpaa haluat käyttää verkkosivustollasi.

Verkkosivun asennus

BoldGrid on itse asiassa WordPress-laajennus. Joten jos olet kokenut WordPress-käyttäjä, sinulla ei pitäisi olla mitään vaikeuksia asennusprosessissa. Jos kuitenkin haluat saada asiakastuen asentaaksesi BoldGridin sinulle, niin kaikki on valmis ja olet valmis lähtemään. GoCentralin avulla olet käynyt läpi jokaisen verkkosivuston asetusten vaiheen.

Verkkosivustosi luominen

GoCentral-ohjelmiston asennusprosessin aikana opastetaan myös sivustosi luomisprosessissa (valitsemalla mallisi jne.). BoldGridillä on kaksivaiheinen prosessi (merkitty Inspiraatio ja Mukauttaminen). Määrität ensin verkkosivustokategorian, teeman ja sivutyypit, jotka sisällytetään WordPress-verkkosivustoosi. Voit sitten asettaa sivustosi otsikon ja mukauttaa joitain sivuja.

Sivustojen luomisprosessissa GoCentral on nopeampi ja helpompi. BoldGrid antaa sinulle kuitenkin paremman näköisiä verkkosivustoja, joissa on enemmän toimintoja.

Ominaisuudet ja räätälöinti

Sekä BoldGrid että GoCentral helpottavat verkkosivustosi mukauttamista omalla tekstillä ja kuvilla. Koska GoCentralin verkkosivustot ovat muotoilun perustiedot, nykyiseen tekstiin ja valokuviin on hiukan helpompaa tehdä muutoksia. Teet muutokset vain suunnittelijan oikealla sivupaneelilla. BoldGrid perustuu WordPressiin, joten saat enemmän toimintoja sisäänrakennettuna. Ja jotta asiat olisivat käyttäjäystävällisempiä, BoldGridillä on oma vetämis- ja pudotusliittymä verkkosivustosi mukauttamiseen. Jälleen kerran, vaikka muokkausprosessi on helpompaa GoCentralissa, BoldGrid tarjoaa entistä parempia mukautusvaihtoehtoja, jotta voit tehdä sivustostasi oman.

Asiakaspalvelu

BoldGrid on paras tapa käyttää virallista BoldGrid-isäntää. Esimerkiksi, kun käytät BoldGridiä InMotion Hosting -sovelluksen kanssa, tässä luokassa reuna menee selvästi BoldGridille. InMotion Hosting tarjoaa huipputasoa tukea ja sisältää 24/7 live chat -tuen pääsyn. GoDaddy-asiakastuki voi vaihdella laadulla – heidän live-chat-tukeaan ei useinkaan ole saatavana.

Kustannus / arvo

BoldGrid sisältyy InMotion Hosting -yrityksen yritysjärjestelysuunnitelmiin. Voit valita kolmesta eri tasosta ja jokaisessa on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset onnistuneen verkkosivuston ylläpitämiseen.

GoCentral on saatavana GoDaddyltä neljällä eri tasolla. Perusversio sisältää vain ylläpidon ja tuen. Kalliimpaan versioon sisältyy ominaisuuksia, kuten SSL, SEO, PayPal Integration, ostoskori jne.

BoldGrid maksaa vähemmän rahaa kautta linjan ja sisältää arvoltaan enemmän ominaisuuksia kuin saat GoCentralilla. Alue, jolla GoCentralilla voi olla etua, on, jos tarvitset verkkokauppasivustoa. Vaikka hintalappu on korkea 19,99 dollaria kuukaudessa, sen asentaminen on nopeampaa ja helpompaa kuin sen, että joudutaan käyttämään komponenttia, kuten WooCommerce for WordPress.

BoldGrid vs. GoCentral blogeille

Vaikka voit käyttää GoCentralia blogin luomiseen, se ei todellakaan ole yksi sen vahvuuksista. Toisaalta BoldGrid perustuu WordPressiin – ylivoimaisesti suosituimpaan blogialustaan. BoldGridillä on nyt jopa oma blogikomponentti, jonka voit lisätä, kun luot verkkosivustosi. Joten, kun kyse on bloggaamisesta, BoldGrid on ehdottomasti voittaja täällä.

BoldGrid vs GoCentral verkkokauppaan

Sekä BoldGrid- että GoCentral-sovelluksia voidaan tehokkaasti käyttää verkkokaupan luomiseen. GoCentralilla on ylimmän tason verkkosivusto-suunnitelma erityisesti verkkokauppasivustoille. BoldGrid voidaan helposti yhdistää WooCommerce-palveluun – WordPressin suosituimpaan verkkokaupan ratkaisuun. Pienemmille ja vähemmän monimutkaisille verkkokaupoille GoDaddy’s GoCentral sopii todennäköisesti paremmin. Kaupan luominen on vähän helpompaa, ja voit lisätä toimintoja niiden GoCentral-osioihin. Vaikka BoldGridin ja WooCommerce -sovellusten käyttö voi vaatia teiltä hieman enemmän vaivaa, voit rakentaa hienostuneemman ja vankemman verkkokauppasivuston. Ja koska se on WordPress, saat kaikki tämän alustan edut. Tästä syystä BoldGrid saa etunsa täällä.

BoldGrid vs. GoCentral pienyrityksille

Tässä on toinen luokka, jossa sekä BoldGrid että GoCentral voivat tuottaa hyviä tuloksia. Niitä voidaan käyttää sekä luomaan helposti yrityshankinta-verkkosivustoja yrityksellesi kuin interaktiivisempia sivustoja, jotka ovat vuorovaikutuksessa asiakkaidesi kanssa lomakkeiden jne. Avulla. GoCentral tarjoaa helpomman ja nopeamman ratkaisun yrityssivuston luomiseen. BoldGrid tarjoaa kuitenkin enemmän räätälöintia ja täyden omistajuuden verkkosivustollesi. Annan jälleen BoldGridille pienen edun tässä kategoriassa.

BoldGrid vs. GoCentral -vertailut

voittaja

FeaturesBoldGridGoCentral
Helppo sivuston luominen Feature Star
Verkkosivun nopeus Feature Star
voimavarat Feature Star
Sivuston turvallisuus Feature Star
Asiakaspalvelu Feature Star
siirrettävyys Feature Star
Arvo Feature Star

BoldGrid
BoldGrid *

Aloittanut liiketoiminta: 2001
BBB-luokitus: +

Hinta: 3,99 dollaria kuukaudessa – 13,99 dollaria kuukaudessa.

Rajoittamaton kaistanleveys: Joo
Rajoittamaton tallennustila: Joo
Rajoittamaton sähköpostiosoite: Joo

Hyvitysjakso: 90 päivää

BoldGridin valinnan edut:

 • 100% verkkosivustosi omistajuus
 • Ammattimaiset WordPress-sivustot vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakennuksella
 • Mobiililaitteille optimoidut verkkosivustot
 • Sisältää Web-isännöinnin InMotion Hosting -palvelusta
 • Max Speed ​​Zone -teknologia
 • Ilmaiset puolijohdeasemat
 • Ilmainen verkkotunnus mukana
 • Ilmainen tietojen varmuuskopiointi
 • Live-chat-tuki
 • 90 päivän rahat takaisin -takuu

* Kun valitset InMotion Hosting.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja BoldGridistä

GoDaddy-gocentral
Hyvä isä

Aloittanut liiketoiminta: 1997
BBB-luokitus: +

Hinta: 5,99 dollaria kuukaudessa – 19,99 dollaria kuukaudessa.

Rajoittamaton kaistanleveys: Ei
Rajoittamaton tallennustila: Ei
Rajoittamaton sähköpostiosoite: Ei

Hyvitysjakso: 30 päivää

GoDaddy -sovelluksen valinnan edut:

 • Helppo käyttöliittymä aloittelijoille
 • Lisää toiminnallisuus helposti GoCentral-osioilla

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja GoDaddy GoCentralista

Suositus

Suosituksemme ovat melko selkeät. Jos tarvitset vain yhden sivun esitetyyppisiä verkkosivustoja, GoCentral on parempi valinta sinulle. Jos tarvitset toiminnallisemman ja räätälöitymmän sivuston, sinun on parempi käyttää BoldGrid-palvelua. Tärkeää tässä: GoCentral tarjoaa enemmän yksinkertaisuutta, kun taas BoldGrid tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja räätälöintiä. Ja muista, että BoldGridillä ylläpidät verkkosivustosi omistajuutta, vaikka päättäisit siirtää sen muualle. Siksi suurimmalle osalle verkkosivustojen omistajia BoldGrid on yleinen voittaja tässä verkkosivustojen rakennusvertailussa.

Katso BoldGrid-arvosteluarvostelut alla:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector