BoldGrid vs Wix (2020. május) – „Válassz egyet …”

boldgrid vs wix


A BoldGrid vs Wix, áttekintjük a rendelkezésre álló legjobb webhely-készítő két lehetőséget. A Wix az egyik vezető szerepet játszik a weboldal-készítők növekvő kategóriájában, szemben a hagyományos webtárhely-szolgáltatókkal. A BoldGrid, amelyet eredetileg az InMotion Hosting fejlesztett ki, lehetővé teszi a saját professzionális megjelenésű WordPress webhely könnyű létrehozását, és mégis élvezheti a hagyományos web hosting terv előnyeit. Melyik terméket kell választania, ha gyorsan weboldalt szeretne kapni online? Vessen egy pillantást mindegyik előnyeire és hátrányaira.

A BoldGrid segítségével az Ön webhelye a WordPress platformon épül fel – a mai legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer. A BoldGrid segítségével számos téma közül választhat a webhely létrehozásakor. Ezután a drag and drop felületet használhatja a webhely testreszabásához. A BoldGrid elérhető a hivatalos BoldGrid webgazdagépek listájából, amely tartalmazza az InMotion tárolást. A BoldGrid tárhely-terv magában foglalja az e-maileket, a cPanelt és az összes olyan szolgáltatást, amelyet általában elvárhat egy web hosting csomagban..

A Wix-et azok számára fejlesztették ki, akik nem rendelkeznek műszaki ismeretekkel és akiknek módjukra van szükségük egy weboldal gyors létrehozásához. A Wix segítségével kiválaszthatja a sablont, majd elvégezheti a kívánt testreszabást. Nagy értékesítési pontjuk az, hogy ingyenesen kaphatja meg webhelyét. Bár ez igaz, tartsa szem előtt a következőket. Ingyenes webhelyén Wix-hirdetések vannak. És ami még fontosabb: ez egy csupasz csontozású webhely, amely nem tartalmazza a saját domainjét, e-mailjét vagy e-kereskedelmét. Ezeket az elemeket prémium tervre kell frissítenie. Ezenkívül a tárhely (és bizonyos esetekben a sávszélesség) korlátozott.

BoldGrid vs Wix a blogokhoz

A BoldGrid és a Wix egyaránt lehetővé teszi, hogy blogot építsen be webhelyére. Mivel azonban a BoldGrid a WordPress-en (a web legnépszerűbb blogplatformján) épül, itt egyértelmű választás. A BoldGrid megadja a WordPress előnyeit, valamint a weblapok létrehozásának és szerkesztésének egyszerűbb módját. A bloggerek számára a BoldGrid határozottan a győztes.

BoldGrid vs Wix e-kereskedelmi webhelyekhez

A Wix és a BoldGrid egyaránt felhasználható e-kereskedelem webhelyének létrehozására. Míg a BoldGrid a WooCommerce bővítményt használja az online értékesítéshez, a Wix egy speciális webhely-készítő tervet kínál az e-kereskedelemhez. Szeretjük a WooCommerce-vel kapott rugalmasságot, és javasoljuk a BoldGrid / WooCommerce használatát nagyobb e-kereskedelmi webhelyeknél. A Wix-ot viszont könnyebben lehet beállítani az e-kereskedelemhez. Tehát ha az online értékesítés megkönnyítésének módját keresi, menjen a Wix-hez.

BoldGrid vs Wix kisvállalati webhelyek számára

Az üzleti weboldalak számára a BoldGrid számos nagyszerű WordPress témát kínál, és a Wix rengeteg vonzó sablont kínál sokféle vállalkozás számára. Személy szerint én azt ajánlanám a BoldGrid-hez, mert az üzleti webhely felett uralkodó további ellenőrzésed van. Ha azonban a webhely felépítésének egyszerűbb módját akarja, akkor a Wix lehetőséget kell választania.

BoldGrid vs Wix összehasonlítások

a győztes

FeaturesBoldGridWix
Könnyű webhely-létrehozásFeature Star
WebhelysebességFeature Star
ErőforrásokFeature Star
WebhelybiztonságFeature Star
VevőszolgálatFeature Star
ÁtruházhatóságFeature Star
ÉrtékFeature Star

BoldGrid
BoldGrid *

Indított vállalkozás: 2001
BBB értékelés: A+

Ár: 3,99 USD mo. – 13,99 USD mo.

Korlátlan sávszélesség: Igen
Korlátlan tárhely: Igen
Korlátlan e-mail: Igen

Visszatérítési időszak: 90 nap

A BoldGrid kiválasztásának előnyei:

 • A weboldal 100% -os tulajdonjoga
 • Professzionális megjelenésű WordPress-webhelyek a Drag and Drop Site Builder használatával
 • Mobilra optimalizált webhelyek
 • Tartalmazza az InMotion Hosting webtárhelyét
 • Max Speed ​​Zone technológia
 • Ingyenes félvezető meghajtók
 • Ingyenes domain benne
 • Ingyenes adatmentés
 • Élő chat támogatás
 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia

* Az InMotion Hosting kiválasztásakor.

Kattintson ide, ha további információt szeretne a BoldGrid-ről

Wix összehasonlítás
Wix

Indított vállalkozás: 2006
BBB értékelés: A+

Ár: 11 USD mo. – 35 dollár ha.

Korlátlan sávszélesség: Csak prémium csomagok
Korlátlan tárhely: Nem
Korlátlan e-mail: Nem

Visszatérítési időszak: 14 nap

A Wix kiválasztásának előnyei:

 • Könnyű felület kezdőknek
 • Nagy sablonválaszték

Ajánlást

Személy szerint ebben a párbeszédben inkább a BoldGrid-rel megyek. Szeretem, hogy könnyen elkészíthetsz egy professzionális megjelenésű WordPress webhelyet – és hogy sokkal több ellenőrzése van, szemben a Wix-hez hasonló lehetőségekkel. A Wix webhelycsomagjához való csatlakozás egyik legnagyobb hátránya, hogy alapvetően be van zárva a rendszerébe. Ha nem akarja, nem mozgathatja webhelyét máshova. Ezzel szemben, bár a BoldGrid egy InMotion Hosting termék, nem kell használnia az InMotion tárhelyét. Valójában áthelyezheti webhelyét, és használhatja a BoldGrid szoftvert egy másik WordPress gazdagéppel. Nagy plusz a webhely tulajdonjogának birtoklása.

A Wix másik nagy negatívja, hogy bár kezdetben úgy tűnik, mintha jó üzlet lesz, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy frissítenie kell egy prémium csomagot annak érdekében, hogy eltávolítsa a webhelyén található hirdetéseket, és korlátlan sávszélességet kapjon. , vagy hozzon létre egy online áruházat. A BoldGrid használatával az InMotion Hosting összes legfontosabb szolgáltatását, például a maximális sebességű zónákat, szilárdtestalapú meghajtókat, korlátlan lemezterületet és adatátvitelt, korlátlan e-mailt, valamint 90 napos pénz-visszafizetési garanciát kaphat..

Ha nincs webes tapasztalata, és szeretné a lehető leggyorsabb módszert elérni egy weboldal online elérésére, akkor érdemes megnéznie a Wix-et. Mivel azonban a webhely tulajdonjogát és más funkciókat tartalmaz, a legtöbb esetben a BoldGrid-t részesítjük előnyben azok mellett, akik egyszerű webhely-létrehozási lehetőséget keresnek. Tekintse meg az alábbiakban a BoldGrid áttekintési minősítéseinket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map