BoldGrid vs Wix (mai 2020) – „Alegeți asta…”

boldgrid-vs-Wix


În această comparație de BoldGrid vs Wix, aruncăm o privire la două dintre cele mai bune opțiuni de constructor de site-uri disponibile. Wix este unul dintre liderii din categoria în creștere a creatorilor de site-uri web, spre deosebire de furnizorii tradiționali de găzduire web. BoldGrid, dezvoltat inițial de InMotion Hosting, vă permite să vă creați cu ușurință propriul site web cu aspect profesional WordPress, dar totuși obțineți toate avantajele unui plan tradițional de găzduire web. Ce produs ar trebui să alegeți dacă aveți nevoie pentru a obține rapid un site online? Să aruncăm o privire asupra avantajelor și contra contra fiecăruia.

Cu BoldGrid, site-ul dvs. web este construit pe platforma WordPress – cel mai popular sistem de gestionare a conținutului de astăzi. BoldGrid vă permite să alegeți dintr-o varietate de teme atunci când creați site-ul dvs. web. Puteți utiliza apoi interfața drag and drop pentru a personaliza site-ul după bunul plac. BoldGrid este disponibil dintr-o listă de gazde web oficiale BoldGrid care include InMotion Hosting. Un plan de găzduire BoldGrid include e-mail, cPanel și toate funcțiile pe care le așteptați în mod normal într-un pachet de găzduire web.

Wix este adaptat pentru cei fără abilități tehnologice care au nevoie de o modalitate de a crea rapid un site web. Cu Wix, alegeți și șablonul dvs. apoi faceți orice personalizare doriți. Marele lor punct de vânzare este că puteți obține site-ul dvs. gratuit. În timp ce acest lucru este adevărat, rețineți următoarele. Site-ul dvs. gratuit va avea anunțuri Wix pe el. Și mai important, acesta este un site web cu oase goale care nu include propriul dvs. domeniu, e-mail sau abilitatea de comerț electronic. Va trebui să faceți upgrade la un plan premium pentru aceste articole. De asemenea, spațiul dvs. de stocare (și în unele cazuri lățimea de bandă) este limitat.

BoldGrid vs Wix pentru bloguri

BoldGrid și Wix vă permit să încorporați un blog cu site-ul dvs. web. Dar, deoarece BoldGrid este construit pe WordPress (cea mai populară platformă de blogging de pe web), este alegerea evidentă aici. BoldGrid vă oferă avantajele WordPress împreună cu o modalitate mai ușoară de a crea și edita paginile dvs. web. Pentru bloggeri, BoldGrid este cu siguranță câștigătorul.

BoldGrid vs Wix Pentru site-uri de comerț electronic

Atât Wix cât și BoldGrid pot fi utilizate pentru a crea site-ul dvs. de comerț electronic. În timp ce BoldGrid folosește pluginul WooCommerce pentru vânzarea online, Wix oferă un plan specific de construire a site-urilor web pentru comerț electronic. Ne place flexibilitatea pe care o obțineți cu WooCommerce și vă recomandăm să utilizați BoldGrid / WooCommerce pentru site-uri de comerț electronic mai mari. Wix, pe de altă parte, este mai ușor de configurat pentru comerț electronic. Așadar, dacă căutați modalitatea mai ușoară de a începe să vindeți online, mergeți cu Wix.

BoldGrid vs Wix pentru site-uri de afaceri mici

Pentru site-urile web de afaceri, BoldGrid oferă multe teme minunate cu aspect WordPress și Wix are o mulțime de șabloane atractive pentru multe tipuri de afaceri. Personal, aș recomanda BoldGrid datorită controlului adăugat pe care îl aveți asupra site-ului dvs. de afaceri. Cu toate acestea, dacă doriți o cale mai simplă de a vă construi site-ul, atunci ar trebui să alegeți Wix.

Comparații BoldGrid vs Wix

câștigătorul

FeaturesBoldGridWix
Crearea site-ului ușor Star Feature
Viteza site-ului Star Feature
Resurse Star Feature
Securitatea site-ului Star Feature
Relații Clienți Star Feature
Transmisibilitate Star Feature
Valoare Star Feature

BoldGrid
BoldGrid *

A început activitatea: 2001
Evaluare BBB: A+

Preț: 3,99 USD lunar. – 13,99 USD lunar.

Lățime de bandă nelimitată: da
Depozitare nelimitată: da
E-mail nelimitat: da

Perioada de rambursare: 90 de zile

Avantajele alegerii BoldGrid:

 • Proprietate 100% a site-ului dvs. web
 • Site-uri profesionale cu aspect WordPress folosind Drag and Drop Site Builder
 • Site-uri optimizate pentru dispozitive mobile
 • Include găzduire web de la InMotion Hosting
 • Tehnologia zonei de viteză maximă
 • Drivere gratuite de stat solid
 • Domeniul gratuit inclus
 • Backup gratuit de date
 • Asistență Live Chat
 • 90 de zile Garantie de returnare a banilor

* Când alegeți InMotion Hosting.

Faceți clic aici pentru mai multe informații pe BoldGrid

Comparație Wix
Wix

A început activitatea: 2006
Evaluare BBB: A+

Preț: $ 11 luni. – 35 USD lunar.

Lățime de bandă nelimitată: Doar planuri premium
Depozitare nelimitată: Nu
E-mail nelimitat: Nu

Perioada de rambursare: 14 zile

Avantajele alegerii Wix:

 • Interfață ușoară pentru începători
 • Selecție largă de șabloane

Recomandare

Personal, în acest meci prefer să merg cu BoldGrid. Îmi place că puteți construi cu ușurință un site web WordPress cu aspect profesionist – și că aveți un control mult mai mare decât să mergeți cu o opțiune precum Wix. Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale accesului unui pachet de site-uri de la Wix este că, practic, ești blocat în sistemul lor. Dacă nu doriți, nu vă puteți muta site-ul în altă parte. În schimb, chiar dacă BoldGrid este un produs de găzduire InMotion, nu trebuie să folosiți găzduirea InMotion. Puteți muta site-ul dvs. și puteți utiliza BoldGrid cu o altă gazdă WordPress. Deținerea proprietății site-ului dvs. web este un mare avantaj.

Celălalt aspect negativ cu Wix este faptul că, deși poate părea inițial că primești o afacere bună, trebuie să fii conștient că va trebui să treci la un plan premium pentru a elimina anunțurile de pe site-ul tău, pentru a obține o lățime de bandă nelimitată. sau creați un magazin online. Cu BoldGrid, puteți obține toate caracteristicile de top ale InMotion Hosting, cum ar fi zonele de viteză maximă, unități de stare solidă, spațiu pe disc nelimitat și transfer de date, e-mail nelimitat, plus garanția de returnare a sumelor de 90 de zile..

Dacă nu aveți experiență web și doriți cea mai rapidă modalitate de a obține un site online, atunci poate doriți să vă uitați la Wix. Cu toate acestea, din cauza proprietății site-ului și a altor funcții incluse, în majoritatea cazurilor, preferăm BoldGrid pentru cei care caută o opțiune ușoară de creare a site-urilor web. Consultați evaluările BoldGrid ale noastre de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector