BoldGrid vs Wix (maj 2020) – “Vælg denne …”

boldgrid-vs-Wix


I denne sammenligning af BoldGrid vs Wix, vi ser på to af de bedste tilgængelige webstedsbyggerindstillinger. Wix er en af ​​lederne inden for den voksende kategori af webstedsskabere i modsætning til de traditionelle webhostingudbydere. BoldGrid, oprindeligt udviklet af InMotion Hosting, giver dig mulighed for nemt at oprette dit eget professionelle WordPress-websted, men alligevel få alle fordelene ved en traditionel webhostingsplan. Hvilket produkt skal du vælge, hvis du skal have et websted hurtigt online? Lad os se på fordele og ulemper ved hver enkelt.

Med BoldGrid er dit websted bygget på WordPress-platformen – det mest populære indholdsstyringssystem i dag. Med BoldGrid kan du vælge mellem en række forskellige temaer, når du opretter dit websted. Du kan derefter bruge træk og slip-grænsefladen til at tilpasse webstedet til din smag. BoldGrid er tilgængelig fra en liste over officielle BoldGrid-webhosts, der inkluderer InMotion Hosting. En BoldGrid-hostingplan inkluderer e-mail, cPanel og alle de funktioner, du normalt ville forvente i en webhostepakke.

Wix er skræddersyet til dem uden tekniske færdigheder, der har brug for en måde at hurtigt oprette et websted på. Med Wix vælger du også din skabelon og foretager derefter de tilpasninger, du ønsker. Deres store salgsargument er, at du kan få dit websted gratis. Mens dette er sandt, skal du huske følgende. Dit gratis websted har Wix-annoncer på det. Og endnu vigtigere er, at dette er et bare ben websted, der ikke inkluderer dit eget domæne, e-mail eller e-handel evne. Du bliver nødt til at opgradere til en premiumplan for disse varer. Din opbevaring (og i nogle tilfælde båndbredde) er også begrænset.

BoldGrid vs Wix til blogs

BoldGrid og Wix giver dig begge mulighed for at integrere en blog på dit websted. Men fordi BoldGrid er bygget på WordPress (den mest populære blogplatform på nettet), er det det indlysende valg her. BoldGrid giver dig fordelene ved WordPress sammen med en lettere måde at oprette og redigere dine websider. For bloggere er BoldGrid bestemt vinderen.

BoldGrid vs Wix til e-handelswebsteder

Både Wix og BoldGrid kan bruges til at oprette dit eCommerce-websted. Mens BoldGrid bruger WooCommerce-pluginet til onlinesalg, tilbyder Wix en specifik webstedsbyggerplan for eCommerce. Vi kan godt lide den fleksibilitet, du får med WooCommerce og vil anbefale at bruge BoldGrid / WooCommerce til større eCommerce-websteder. På den anden side er Wix nemmere at konfigurere til e-handel. Så hvis du leder efter den nemmere måde at begynde at sælge online, skal du gå med Wix.

BoldGrid vs Wix til websteder med mindre virksomheder

For forretningswebsteder leverer BoldGrid mange flotte WordPress-temaer, og Wix har et væld af attraktive skabeloner til mange typer virksomheder. Personligt vil jeg anbefale BoldGrid på grund af den ekstra kontrol, du har over dit forretningssted. Hvis du imidlertid vil have den nemmere måde at bygge dit websted på, skal du vælge Wix.

BoldGrid vs Wix-sammenligninger

vinderen

FeaturesBoldGridWix
Nem webstedsoprettelseFeature Star
WebstedshastighedFeature Star
RessourcerFeature Star
Site sikkerhedFeature Star
Kunde supportFeature Star
OverdragelseFeature Star
VærdiFeature Star

BoldGrid
BoldGrid *

Startet virksomhed: 2001
BBB-vurdering: EN+

Pris: 3,99 $ mo. – $ 13,99 mo.

Ubegrænset båndbredde: Ja
Ubegrænset lagerplads: Ja
Ubegrænset e-mail: Ja

Restitutionsperiode: 90 dage

Fordele ved at vælge BoldGrid:

 • 100% ejerskab af dit websted
 • Professionelt udseende WordPress-websteder ved hjælp af Drag and Drop Site Builder
 • Mobiloptimerede websteder
 • Inkluderer webhosting fra InMotion Hosting
 • Max Speed ​​Zone Technology
 • Gratis solid state drev
 • Gratis domæne inkluderet
 • Gratis data-sikkerhedskopi
 • Support til live chat
 • 90 dages pengene-tilbage-garanti

* Når du vælger InMotion Hosting.

Klik her for mere information om BoldGrid

Wix sammenligning
Wix

Startet virksomhed: 2006
BBB-vurdering: EN+

Pris: $ 11 mo. – $ 35 mo.

Ubegrænset båndbredde: Kun premium planer
Ubegrænset lagerplads: Ingen
Ubegrænset e-mail: Ingen

Restitutionsperiode: 14 dage

Fordele ved at vælge Wix:

 • Let interface til nybegynder
 • Stort udvalg af skabeloner

Henstilling

Personligt foretrækker jeg i denne matchup at gå med BoldGrid. Jeg kan godt lide at du nemt kan opbygge et professionelt WordPress-websted – og at du har så meget mere kontrol i modsætning til at gå med en mulighed som Wix. En af de største ulemper ved at gå med en webstedspakke fra Wix er, at du dybest set er låst inde i deres system. Du kan ikke flytte dit websted andetsteds, hvis du vil. Omvendt, selvom BoldGrid er et InMotion Hosting-produkt, behøver du ikke at bruge InMotion’s hosting. Du kan faktisk flytte dit websted og bruge BoldGrid med en anden WordPress-vært. At have ejerskab af dit websted er et stort plus.

Det andet store negative med Wix er, at selv om det oprindeligt kan se ud som om du får en god handel, skal du være opmærksom på, at du bliver nødt til at opgradere til en premiumplan for at fjerne annoncer på dit websted, få ubegrænset båndbredde , eller opret en online butik. Med BoldGrid kan du få alle InMotion Hosting’s topfunktioner såsom Max Speed ​​Zones, solid state drev, ubegrænset diskplads og dataoverførsel, ubegrænset e-mail plus deres 90-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvis du ikke har nogen weboplevelse, og du vil have den hurtigste måde at få et websted online, kan du måske se på Wix. På grund af webstedsejerskabet og andre inkluderede funktioner foretrækker vi imidlertid BoldGrid for dem af jer, der leder efter en nem mulighed for oprettelse af websteder. Se vores BoldGrid-evalueringsvurderinger nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map