BoldGrid vs Wix (mei 2020) – “Kies deze …”

boldgrid-vs-wix


In deze vergelijking van BoldGrid vs Wix, we bekijken twee van de beste beschikbare opties voor het maken van websites. Wix is ​​een van de leiders in de groeiende categorie websitemakers, in tegenstelling tot de traditionele webhostingproviders. BoldGrid, oorspronkelijk ontwikkeld door InMotion Hosting, stelt u in staat om eenvoudig uw eigen professioneel ogende WordPress-website te maken, maar toch alle voordelen van een traditioneel webhostingplan te krijgen. Welk product moet je kiezen als je snel een website online moet hebben? Laten we de voor- en nadelen van elk bekijken.

Met BoldGrid is uw website gebouwd op het WordPress-platform – het populairste contentbeheersysteem van vandaag. Met BoldGrid kunt u bij het maken van uw website kiezen uit verschillende thema’s. Vervolgens kunt u de interface voor slepen en neerzetten gebruiken om de site naar wens aan te passen. BoldGrid is beschikbaar in een lijst met officiële BoldGrid-webhosts met InMotion Hosting. Een BoldGrid-hostingplan omvat e-mail, cPanel en alle functies die u normaal zou verwachten in een webhostingpakket.

Wix is ​​op maat gemaakt voor mensen zonder technische vaardigheden die een manier nodig hebben om snel een website te maken. Met Wix kiest u ook uw sjabloon en maakt u vervolgens de gewenste aanpassingen. Hun grote verkoopargument is dat u uw website gratis kunt krijgen. Houd rekening met het volgende, hoewel dit waar is. Op uw gratis website staan ​​Wix-advertenties. En nog belangrijker, dit is een kale website die niet uw eigen domein, e-mail of e-commercemogelijkheid bevat. U moet voor deze items upgraden naar een premium plan. Ook is uw opslag (en in sommige gevallen bandbreedte) beperkt.

BoldGrid vs Wix voor blogs

Met BoldGrid en Wix kunt u beide een blog opnemen in uw website. Maar omdat BoldGrid is gebouwd op WordPress (het populairste blogplatform op internet), ligt het hier voor de hand. BoldGrid biedt u de voordelen van WordPress en een eenvoudigere manier om uw webpagina’s te maken en te bewerken. Voor bloggers is BoldGrid absoluut de winnaar.

BoldGrid vs Wix voor e-commerce websites

Zowel Wix als BoldGrid kunnen worden gebruikt om uw eCommerce-website te maken. Terwijl BoldGrid de WooCommerce-plug-in gebruikt voor online verkoop, biedt Wix een specifiek websitebouwerplan voor eCommerce. We houden van de flexibiliteit die u krijgt met WooCommerce en raden aan om BoldGrid / WooCommerce te gebruiken voor grotere eCommerce-sites. Wix daarentegen is gemakkelijker in te stellen voor eCommerce. Dus als u op zoek bent naar de gemakkelijkere manier om online te verkopen, ga dan met Wix.

BoldGrid vs Wix voor websites voor kleine bedrijven

Voor zakelijke websites biedt BoldGrid veel geweldige WordPress-thema’s en Wix heeft een heleboel aantrekkelijke sjablonen voor veel soorten bedrijven. Persoonlijk zou ik BoldGrid aanraden vanwege de extra controle die je hebt over je bedrijfssite. Als u echter de eenvoudigere manier wilt om uw site te bouwen, moet u Wix kiezen.

BoldGrid vs Wix-vergelijkingen

de winnaar

FeaturesBoldGridWix
Eenvoudige sitecreatie Feature Star
Website snelheid Feature Star
Middelen Feature Star
Site beveiliging Feature Star
Klantenservice Feature Star
Overdraagbaarheid Feature Star
Waarde Feature Star

BoldGrid
BoldGrid *

Begonnen bedrijf: 2001
BBB Rating: EEN+

Prijs: $ 3,99 mo. – $ 13,99 mo.

Onbeperkte Bandbreedte: Ja
Onbeperkte opslag: Ja
Onbeperkte e-mail: Ja

Restitutieperiode: 90 dagen

Voordelen van het kiezen van BoldGrid:

 • 100% eigendom van uw website
 • Professioneel ogende WordPress-sites met behulp van Site Builder met slepen en neerzetten
 • Mobiel geoptimaliseerde websites
 • Inclusief webhosting van InMotion Hosting
 • Max Speed ​​Zone-technologie
 • Gratis Solid State-schijven
 • Gratis domein inbegrepen
 • Gratis gegevensback-up
 • Live Chat-ondersteuning
 • 90 dagen geld-terug-garantie

* Bij het kiezen van InMotion Hosting.

Klik hier voor meer informatie over BoldGrid

Wix-vergelijking
Wix

Begonnen bedrijf: 2006
BBB Rating: EEN+

Prijs: $ 11 mo. – $ 35 mo.

Onbeperkte Bandbreedte: Alleen Premium-abonnementen
Onbeperkte opslag: Nee
Onbeperkte e-mail: Nee

Restitutieperiode: 14 dagen

Voordelen van het kiezen van Wix:

 • Gemakkelijke interface voor nieuwkomers
 • Grote keuze aan sjablonen

Aanbeveling

Persoonlijk ga ik in deze matchup liever met BoldGrid. Ik vind het leuk dat je eenvoudig een professioneel ogende WordPress-website kunt bouwen – en dat je zoveel meer controle hebt in plaats van met een optie als Wix te gaan. Een van de grootste nadelen van het gebruik van een websitepakket van Wix is ​​dat je in feite vastzit aan hun systeem. U kunt uw website niet verplaatsen als u dat wilt. Omgekeerd, hoewel BoldGrid een InMotion Hosting-product is, hoeft u de InMotion-hosting niet te gebruiken. U kunt uw site daadwerkelijk verplaatsen en BoldGrid gebruiken met een andere WordPress-host. Eigendom van uw website hebben is een groot pluspunt.

Het andere grote nadeel van Wix is ​​dat hoewel het er in eerste instantie op lijkt dat je een goede deal krijgt, je er rekening mee moet houden dat je moet upgraden naar een premium plan om advertenties op je site te verwijderen, onbeperkte bandbreedte te krijgen of maak een online winkel. Met BoldGrid kunt u alle topfuncties van InMotion Hosting krijgen, zoals Max Speed ​​Zones, solid-state drives, onbeperkte schijfruimte en gegevensoverdracht, onbeperkte e-mail, plus hun 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Als je geen webervaring hebt en je wilt de snelste manier om een ​​website online te krijgen, dan wil je misschien eens kijken naar Wix. Vanwege het eigendom van de site en andere inbegrepen functies, geven we in de meeste gevallen de voorkeur aan BoldGrid voor degenen onder u die op zoek zijn naar een eenvoudige website-aanmaakoptie. Bekijk onze BoldGrid-beoordelingsbeoordelingen hieronder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector