BoldGrid vs Wix (toukokuu 2020) – “Valitse tämä…”

boldgrid-vs-Wix


Tässä vertailussa BoldGrid vs. Wix, tarkastelemme kahta parhaista käytettävissä olevista verkkosivustojen rakennusvaihtoehdoista. Wix on yksi kasvavan verkkosivustojen luojaluokan johtavista tahoista perinteisten web-palveluntarjoajien sijasta. InMotion Hostingin alun perin kehittämä BoldGrid antaa sinun luoda helposti oman ammattimaisen WordPress-verkkosivustosi, mutta silti saada kaikki perinteisen web-hosting-suunnitelman edut. Mikä tuote tulisi valita, jos haluat saada verkkosivuston nopeasti verkkoon? Katsotaanpa kummankin hyviä ja huonoja puolia.

BoldGridin avulla verkkosivustosi on rakennettu WordPress-alustalle – tämän päivän suosituimmalle sisällönhallintajärjestelmälle. BoldGrid antaa sinun valita useista teemoista verkkosivustoasi luotaessa. Tämän jälkeen voit mukauttaa sivuston haluamallasi tavalla vetämällä ja pudottamalla. BoldGrid on saatavana luettelosta virallisista BoldGrid-verkkoisäntäkoneista, joka sisältää InMotion Hosting -palvelun. BoldGrid-isännöintisuunnitelma sisältää sähköpostin, cPanelin ja kaikki ominaisuudet, joita yleensä odotat web-hosting-paketissa..

Wix on räätälöity niille, joilla ei ole teknisiä taitoja ja jotka tarvitsevat tavan nopeasti luoda verkkosivusto. Wixin avulla voit myös valita mallisi ja tehdä sitten haluamasi mukautukset. Heidän iso myyntipiste on, että voit saada verkkosivustosi ilmaiseksi. Vaikka tämä on totta, pidä tämä mielessä. Ilmaisella verkkosivustollasi on Wix-mainoksia. Ja mikä tärkeintä, tämä on paljas luusto -verkkosivusto, joka ei sisällä omaa verkkotunnusta, sähköposti- tai verkkokauppasi. Sinun on päivitettävä näiden tuotteiden premium-suunnitelmaan. Myös tallennustilasi (ja joissain tapauksissa kaistanleveys) on rajoitettu.

BoldGrid vs Wix blogeille

BoldGrid ja Wix antavat sinun sisällyttää blogin verkkosivustollesi. Mutta koska BoldGrid on rakennettu WordPressille (webin suosituin blogialusta), se on tässä selvä valinta. BoldGrid antaa sinulle WordPress-edut ja helpottaa tapaa luoda ja muokata verkkosivujasi. Bloggaajille BoldGrid on ehdottomasti voittaja.

BoldGrid vs Wix verkkokauppasivustoille

Sekä Wixiä että BoldGridiä voidaan käyttää verkkokauppasivustosi luomiseen. Vaikka BoldGrid käyttää WooCommerce-laajennusta online-myyntiin, Wix tarjoaa tietyn verkkosivustojen rakennussuunnitelman verkkokauppaan. Pidämme joustavuudesta, jonka saat WooCommerce-palvelusta, ja suosittelemme BoldGrid / WooCommerce -sovelluksen käyttöä suuremmissa verkkokauppasivustoissa. Toisaalta Wix on helpompi asentaa verkkokauppaan. Joten jos etsit helpompaa tapaa aloittaa online-myynti, siirry Wixin kanssa.

BoldGrid vs Wix pienyritysten verkkosivustoille

Yrityssivustoille BoldGrid tarjoaa monia upeita WordPress-teemoja, ja Wix tarjoaa paljon houkuttelevia malleja monentyyppisille yrityksille. Henkilökohtaisesti suosittelen BoldGridia, koska yrityksesi sivustolla on lisäohjaus. Jos kuitenkin haluat helpomman tavan rakentaa sivustosi, sinun tulisi valita Wix.

BoldGrid vs. Wix -vertailut

voittaja

FeaturesBoldGridWix
Helppo sivuston luominenFeature Star
Verkkosivun nopeusFeature Star
voimavaratFeature Star
Sivuston turvallisuusFeature Star
AsiakaspalveluFeature Star
siirrettävyysFeature Star
ArvoFeature Star

BoldGrid
BoldGrid *

Aloittanut liiketoiminta: 2001
BBB-luokitus: +

Hinta: 3,99 dollaria kuukaudessa – 13,99 dollaria kuukaudessa.

Rajoittamaton kaistanleveys: Joo
Rajoittamaton tallennustila: Joo
Rajoittamaton sähköpostiosoite: Joo

Hyvitysjakso: 90 päivää

BoldGridin valinnan edut:

 • 100% verkkosivustosi omistajuus
 • Ammattimaiset WordPress-sivustot vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakennuksella
 • Mobiililaitteille optimoidut verkkosivustot
 • Sisältää Web-isännöinnin InMotion Hosting -palvelusta
 • Max Speed ​​Zone -teknologia
 • Ilmaiset puolijohdeasemat
 • Ilmainen verkkotunnus mukana
 • Ilmainen tietojen varmuuskopiointi
 • Live-chat-tuki
 • 90 päivän rahat takaisin -takuu

* Kun valitset InMotion Hosting.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja BoldGridistä

Wix-vertailu
Wix

Aloittanut liiketoiminta: 2006
BBB-luokitus: +

Hinta: 11 dollaria kuukaudessa – 35 dollaria kuukaudessa.

Rajoittamaton kaistanleveys: Vain premium-suunnitelmat
Rajoittamaton tallennustila: Ei
Rajoittamaton sähköpostiosoite: Ei

Hyvitysjakso: 14 päivää

Wixin valinnan edut:

 • Helppo käyttöliittymä aloittelijoille
 • Laaja valikoima malleja

Suositus

Henkilökohtaisesti tässä ottelussa mieluummin mennään BoldGridin kanssa. Pidän siitä, että voit rakentaa helposti ammattimaisen WordPress-verkkosivuston ja että sinulla on paljon enemmän hallintaa kuin Wixin kaltaisten vaihtoehtojen käyttäminen. Yksi suurimmista Wixin verkkosivustopaketin käyttämisen haitoista on, että olet periaatteessa lukittu heidän järjestelmäänsä. Et voi siirtää verkkosivustoasi muualle, jos haluat. Toisaalta, vaikka BoldGrid on InMotion Hosting -tuote, sinun ei tarvitse käyttää InMotionin isännöintiä. Voit itse siirtää sivustosi ja käyttää BoldGrid-ohjelmaa toisen WordPress-isäntän kanssa. Sivustoosi omistaminen on iso plussi.

Toinen iso negatiivisuus Wixin suhteen on, että vaikka aluksi näyttää siltä, ​​että saat paljon kauppaa, sinun on oltava tietoinen siitä, että sinun on päivitettävä premium-suunnitelmaan, jotta voit poistaa mainoksia sivustostasi, saada rajoittamaton kaistanleveys , tai luoda verkkokauppa. BoldGrid -sovelluksella voit saada kaikki InMotion Hosting -sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet, kuten Max Speed ​​Zones, solid-drive-asemat, rajoittamattoman levytilan ja tiedonsiirron, rajoittamattoman sähköpostin sekä 90 päivän rahat takaisin -takuun.

Jos sinulla ei ole verkkokokemusta ja haluat nopeimman tavan saada verkkosivusto verkkoon, kannattaa ehkä katsoa Wixiä. Sivuston omistajuuden ja muiden mukana olevien ominaisuuksien takia suosimme kuitenkin useimmissa tapauksissa BoldGrid-palvelua niille, jotka etsivät helppoa verkkosivustojen luomisvaihtoehtoa. Katso alla olevat BoldGrid-arvosteluarvostelut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map