Interview med BoldGrid produktevangelist Mike Demo

mike-demo-boldgrid


Hvorfor du skal bruge BoldGrid til at opbygge dine WordPress-websteder

Leder du efter en hurtigere måde at opbygge professionelt udseende WordPress-websteder? BoldGrid er en pakke med webstedsbygger plugins, der indeholder flotte skabeloner, giver en let træk og slip side-builder-interface og giver dig mulighed for at få dit WordPress-websted hurtigt online. Oprindeligt startet sammen med InMotion Hosting, BoldGrid er nu et helt separat firma med den applikation, der nu er tilgængelig til installation via Softaculous i cPanel.

Vi var en af ​​de første, der prøvede og testede BoldGrid sidste år. Jeg kunne bestemt godt lide produktet dengang og glæder mig over at vide, at der siden har været en række forbedringer (hvoraf nogle havde jeg foreslået dengang). For at finde ud af, hvad der sker med BoldGrid i disse dage, satte jeg mig for nylig til et interview med Mike Demo, produktevangelisten på BoldGrid.

Webhostekat: Hvorfor foretrækker du BoldGrid som din webstedsbygger?
Mike Demo: Jeg har gjort open source CMS i årevis. Jeg startede i Joomla-samfundet og nåede derefter ud til WordPress-samfundet. Men der er mange mennesker derude, små virksomheder, der bare har brug for et websted. De ved ikke rigtig, hvordan de skal kode, og de har ikke råd til en fuld udvikler. Du kan spin up et websted med BoldGrid på cirka en halv time til en time – fuldt indhold, komme i gang – og virkelig lade den lille virksomhed gøre det muligt at fokusere på, hvad de er bedst til, som fungerer i deres forretning og ikke behøver at være bekymret for et webstedsopbygning.

WHC: Hvilke typer WordPress-websteder er BoldGrid passende til?
MD: Det afhænger af, at BoldGrid er en pakke med plugins. For den absolutte nybegynder, der ikke ved noget om internettet, det er dejligt for små virksomheder, mor og pops, bagerier, restauranter og lignende ting. Men hvis du er et bureau, har vi mere avancerede udviklerværktøjer såsom en ramme såvel som en sidebygger, der er bygget ud af Bootstrap. Så det er virkelig passende at bruge det til ethvert websted der er derude – du bruger muligvis ikke hele pakken afhængigt af hvor kompliceret dit websted er.

WHC: Kan BoldGrid bruges til at oprette et e-handels WordPress-sted?
MD: Ja, det kan du bestemt. Vi har integration med WooCommerce lige nu – en meget populær WordPress eCommerce-platform. Der er dokumentation på BoldGrid.com om, hvordan man får det til at arbejde med WooCommerce, såvel som du kan bruge enhver WordPress-widget fra en anden tredjeparts pluginside af værktøjet – fordi det bare er WordPress.

WHC: Hvordan adskiller BoldGrid sig fra Wix eller SquareSpace?
MD: Wix og SquareSpace, disse værktøjer er temmelig fantastiske. Hvis du nogensinde har spillet med dem, har du nogle smukke ting. Det spørgsmål, som nogle mennesker har med nogle af disse værktøjer, er der en grænse – de rammer en mur, at de ikke kan gøre noget, de vil gøre. Og så er de nødt til at bygge deres eget sted, og så får de klistermærket, fordi de er begyndt på ny. Vi prøver at undgå det. Vi giver dig denne funktionalitet – meget lignende – men inden i en open source-ramme, som er WordPress. Så når du har brug for at udvide det, kan du det. Og du ejer dit indhold. Du kan tage det med dig, flytte det til en anden platform – det er sand open source.

WHC: Mens BoldGrid bruger WordPress-sider, kan du nemt integrere din blog på dit websted?
MD: På den seneste version af BoldGrid tilføjede vi blogfunktionalitet. Så nu, når du snurrer op dit websted, vil det spørge dig: “Vil du have en blog?” Og du siger ja eller nej, og det syer det hele sammen, og du behøver ikke at gøre det adskilt.

WHC: Kan du dele med os alle tip, du har til at arbejde mere med BoldGrid mere effektivt?
MD: Den nemmeste måde er at bruge en officiel BoldGrid-vært. Du kan være vært for det hvor som helst, du gerne vil, men hvis du vælger en BoldGrid officiel vært, har de telefonstøtte. Så når du har spørgsmål, kan du ringe dem op, og de kan føre dig igennem det. Tænk over, hvad du vil have, at dit websted skal være. Lav en ønskeliste over alle de seje funktioner og alt hvad du vil have på dit websted, og fjern derefter alt, der ikke er kritisk for din operation fra dag 1. Du behøver ikke at starte med et websted på 50 sider. Start bare med et fem-siders websted med de grundlæggende oplysninger, og prøv derefter langsomt bare at tilføje en funktion eller en side om måneden – og så vil dit websted vokse organisk, og du kan lære værktøjet derfra.

WHC: Kan et eksisterende WordPress-sted let migreres til BoldGrid?
MD: Jo da. Du har to måder, du kan gøre det på. Når du installerer BoldGrid, vil det registrere og sige, “Hej, du har allerede et WordPress-sted her. Vil du placere dette nye BoldGrid-sted i iscenesættelsen? ” BoldGrid har indbygget iscenesættelse, så du behøver ikke have en separat server til det. Og du kan bygge alt på din BoldGrid iscenesættelsesserver. Der er et enkelt klik på dine sider. Alt dit eksisterende indhold kan du kopiere til dit BoldGrid-sted – læg det hele ud, som du vil have det. Når det er perfekt, skal du med et klik implementere det. Og så behøver du ikke bekymre dig om at nedbringe dit live-site, når du bygger din nye.

WHC: Hvordan fungerer iscenesættelsesfunktionaliteten i BoldGrid?
MD: Iscenesættelse er naturligvis noget, der er en god idé og en bedste praksis. Hver gang du foretager en redigering på dit websted, skal du gøre det i et andet miljø. Den traditionelle måde at arrangere er at du kan oprette en lokal server på din computer. Du kan købe en anden hosting-konto og derefter og prøve at flytte den tilbage. Men WordPress, igen skal du have noget teknisk viden. Så hvad vi gjorde er, at vi lige tilføjede en skjult indlægstype. Så du har fået live, udkast, offentliggjort. Vi har bare en skjult gruppe, der kaldes iscenesættelse. Og så kan du opbevare det hele inden for en enkelt database med WordPress, og når du er klar, vipper vi bare det over. Det er ikke en erstatning for de traditionelle iscenesættelsesmiljøer der er derude. Men for de mennesker, der vil redigere produktionen, er det en god måde for dem at have det sikkerhedsnet på.

WHC: Er der nogle yderligere funktioner eller forbedringer, der kommer i fremtiden for BoldGrid, som du kan dele med os?
MD: For de hostingkonti, der bruger Softaculous, kan hostingfirmaadministratoren aktivere WordPress-integrationen, når du med et klik installerer WordPress “Vil du også installere BoldGrid Inspirations?” Nu, hvis du ikke kan se det, skal du bare lægge en billet med din support hos værten. Og så kan du faktisk bare klikke med et enkelt klik på et BoldGrid-sted, når du spiner dit WordPress-sted, hvis du har Softaculous i dit kontrolpanel.

Der vil være et marked, så du kan købe tredjeparter understøttede plugins, der er beregnet og bygget til BoldGrid fra nogle af disse virkelig store plugin-udviklere. Vi har en tæt integration med stockfotografering. Vi vil se på et mere forbedret stockfotograferingssystem i de kommende måneder. Så det vil være nogle seje funktioner.

Se vores detaljerede gennemgang om BoldGrid her

Klik her for eksklusiv fed boldrid

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map