Intervju med BoldGrid Product Evangelist Mike Demo

mike-demo-boldgrid


Varför du bör använda BoldGrid för att bygga dina WordPress-webbplatser

Letar du efter ett snabbare sätt att bygga professionella WordPress-webbplatser? BoldGrid är en svit med pluginprogram för webbplatsbyggare som innehåller snygga mallar, ger ett enkelt verktyg för att dra och släppa sidbyggare och gör att du snabbt kan få din WordPress-webbplats online. Ursprungligen startade tillsammans med InMotion Hosting, BoldGrid är nu ett helt separat företag med applikationen nu tillgänglig för installation via Softaculous i cPanel.

Vi var en av de första som testade BoldGrid förra året. Jag gillade definitivt produkten då och är glad över att få veta att det sedan dess har skett ett antal förbättringar (av vilka jag föreslog då). För att ta reda på vad som händer med BoldGrid i dag, satte jag mig nyligen till en intervju med Mike Demo, produktevangelisten på BoldGrid.

Webbhotellkatt: Varför föredrar du BoldGrid som din webbplatsbyggare?
Mike Demo: Jag har gjort CMS med öppen källkod i flera år. Jag började i Joomla-gemenskapen och räckte sedan till WordPress-gemenskapen. Men det finns många människor där ute, små företag som bara behöver en webbplats. De vet inte riktigt hur de ska koda och de har inte råd med en fullständig utvecklare. Du kan snurra upp en webbplats med BoldGrid på cirka en halvtimme till en timme – fullt innehåll, komma igång – och verkligen låta det lilla företaget kunna fokusera på vad de är bäst på som fungerar i sin verksamhet och behöver inte vara orolig för att bygga en webbplats.

WHC: Vilka typer av WordPress-webbplatser är BoldGrid lämplig för?
MD: Det beror på att BoldGrid är en svit med plugins. För den absoluta nybörjaren som inte vet någonting om webben, det är bra för småföretag, mamma och pop, bagerier, restauranger och liknande saker. Men om du är en byrå har vi mer avancerade utvecklarverktyg som ett ramverk och en sidbyggare som är byggd av Bootstrap. Så det är verkligen lämpligt att använda den för alla webbplatser som finns där ute – du kanske bara inte använder hela sviten beroende på hur komplex din webbplats är.

WHC: Kan BoldGrid användas för att skapa en e-handel WordPress-webbplats?
MD: Ja, det kan du definitivt. Vi har integration med WooCommerce just nu – en mycket populär WordPress eCommerce-plattform. Det finns dokumentation på BoldGrid.com om hur du får den att fungera med WooCommerce, såväl som du kan använda alla WordPress-widgetar från en annan tredjeparts plugin-sida av verktyget – eftersom det bara är WordPress.

WHC: Hur skiljer sig BoldGrid från Wix eller SquareSpace?
MD: Wix och SquareSpace, dessa verktyg är ganska fantastiska. Om du någonsin har spelat med dem har du några vackra saker. Frågan som vissa människor har med några av dessa verktyg är det en gräns – de träffar en vägg att de inte kan göra något de vill göra. Och sedan måste de bygga sin egen webbplats och sedan får de klistermärkechock eftersom de börjar om igen. Vi försöker undvika det. Vi ger dig den funktionen – mycket likadan – men inuti en öppen källkodsram, som är WordPress. Så när du behöver förlänga det kan du. Och du äger ditt innehåll. Du kan ta den med dig, flytta den till en annan plattform – det är sann öppen källkod.

WHC: Medan BoldGrid använder WordPress-sidor, kan du enkelt integrera din blogg på din webbplats?
MD: I den senaste versionen av BoldGrid har vi lagt till bloggfunktionalitet. Så nu när du snurrar upp din webbplats kommer den att fråga dig: “Vill du ha en blogg?” Och du säger ja eller nej och det stickar samman allt och du behöver inte göra det separat.

WHC: Kan du dela med oss ​​av alla tips du har för att arbeta med BoldGrid mer effektivt?
MD: Det enklaste sättet är att använda en officiell BoldGrid-värd. Du kan vara värd för det var du än vill, men om du väljer en officiell värd för BoldGrid kommer de att ha telefonsupport. Så när du har frågor kan du ringa upp dem och de kan leda dig igenom det. Tänk på vad du vill att din webbplats ska vara. Gör en önskelista över alla coola funktioner och allt du vill ha på din webbplats och ta bort allt som inte är avgörande för din verksamhet från dag 1. Du behöver inte börja med en 50 sidas webbplats. Börja bara med en webbplats med fem sidor med grundläggande information, och försök sedan sakta bara lägga till en funktion eller en sida i månaden – och sedan kommer din webbplats att växa organiskt och du kan lära dig verktyget därifrån.

WHC: Kan en befintlig WordPress-webbplats enkelt migreras till BoldGrid?
MD: Säker. Du har två sätt att göra det på. När du installerar BoldGrid kommer det att upptäcka och säga, “Hej, du har redan en WordPress-webbplats här. Vill du sätta den här nya BoldGrid-webbplatsen i scenen? ” BoldGrid har inbyggd iscenesättning, så du behöver inte ha en separat server för det. Och du kan bygga allt i din BoldGrid-stationsserver. Det finns ett klick på dina sidor. Allt ditt befintliga innehåll kan du kopiera till din BoldGrid-webbplats – lägg ut allt som du vill. När det är perfekt, distribuera det med ett klick. Och då behöver du inte oroa dig för att föra ner din live-webbplats när du bygger din nya.

WHC: Hur fungerar sceneringsfunktionaliteten i BoldGrid?
MD: Iscenesättning är uppenbarligen något som är en bra idé och bästa praxis. När du gör en redigering på din webbplats bör du göra det i en annan miljö. Det traditionella sättet att scenen är att du kan skapa en lokal server på din dator. Du kan köpa ett andra hosting-konto och sedan och försöka flytta det tillbaka. Men WordPress, igen måste du ha lite teknisk kunskap. Så vad vi gjorde är att vi bara lagt till en dold inläggstyp. Så du har fått live, utkast, publicerat. Vi har bara en dold grupp som heter Staging. Och sedan kan du hålla allt i WordPress-databasen, och när du är redo bläddrar vi bara över det. Det ersätter inte de traditionella iscensättningsmiljöer som finns där ute. Men för de människor som ska redigera produktionen är det ett bra sätt för dem att ha det säkerhetsnätet.

WHC: Finns det några ytterligare funktioner eller förbättringar som kommer i framtiden för BoldGrid som du kan dela med oss?
MD: För de värdkonton som använder Softaculous, kan webbhotelladministratören aktivera WordPress-integrationen när du klickar med ett klick på WordPress “Vill du också installera BoldGrid Inspirations?” Om du inte ser det, lägg bara in en biljett med ditt stöd på värden. Och så kan du faktiskt bara klicka på en BoldGrid-webbplats när du snurrar upp din WordPress-webbplats om du har Softaculous i din kontrollpanel.

Det kommer att finnas en marknadsplats, så att du kan köpa tredjepartsstödda plugins som är avsedda och byggda för BoldGrid från några av dessa riktigt stora plugin-utvecklare. Vi har tät integration med stockfotografi. Vi kommer att titta på ett mer förbättrat stockfotograferingssystem under de kommande månaderna. Så de kommer att vara några coola funktioner.

Se vår detaljerade recension om BoldGrid här

Klicka här för exklusiv BoldGrid-rabatt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector