Intervju med BoldGrid produktevangelist Mike Demo

mike-demo-boldgrid


Hvorfor du bør bruke BoldGrid for å bygge WordPress-nettsteder

Leter du etter en raskere måte å bygge profesjonelle WordPress-nettsteder på? BoldGrid er en pakke med plugins for nettstedsbygger som inneholder flotte maler, gir et enkelt grensesnitt for dra og slipp side, og lar deg raskt få WordPress-nettstedet ditt online. Opprinnelig startet sammen med InMotion Hosting, BoldGrid er nå et helt eget selskap med applikasjonen som nå er tilgjengelig for installasjon via Softaculous i cPanel.

Vi var en av de første som prøvde ut og testet BoldGrid i fjor. Jeg likte definitivt produktet da, og er fornøyd med å vite at det siden har skjedd en rekke forbedringer (noen av dem hadde jeg foreslått den gang). For å finne ut hva som skjer med BoldGrid i disse dager, satte jeg meg nylig ned til et intervju med Mike Demo, produktevangelisten på BoldGrid.

Webhotellkatt: Hvorfor foretrekker du BoldGrid som nettstedbygger?
Mike Demo: Jeg har holdt på med open source CMS i mange år. Jeg begynte i Joomla-samfunnet og nådde deretter ut til WordPress-samfunnet. Men det er mange mennesker der ute, små bedrifter, som bare trenger et nettsted. De vet ikke helt hvordan de skal kode, og de har ikke råd til en full utvikler. Du kan spinne opp et nettsted med BoldGrid på omtrent en halv time til en time – fullt innhold, komme i gang – og virkelig la den lille bedriften gjøre å kunne fokusere på det de er best til å jobbe i virksomheten deres og trenger ikke å være bekymret for bygging av nettsteder.

WHC: Hvilke typer WordPress-nettsteder er BoldGrid passende for?
MD: Det avhenger av at BoldGrid er en pakke med plugins. For den absolutte nybegynneren som ikke vet noe om nettet, det er flott for små bedrifter, mamma og pop, bakerier, restauranter og sånt. Men hvis du er et byrå, har vi mer avanserte utviklerverktøy som et rammeverk og en sidebygger som er bygget av Bootstrap. Så det er virkelig aktuelt å bruke det til alle nettsteder som er der ute – det er ikke sikkert at du bruker hele suiten, avhengig av hvor komplisert nettstedet ditt er.

WHC: Kan BoldGrid brukes til å opprette et eCommerce WordPress-nettsted?
MD: Ja, det kan du absolutt. Vi har integrasjon med WooCommerce akkurat nå – en veldig populær WordPress eCommerce-plattform. Det finnes dokumentasjon på BoldGrid.com om hvordan du får den til å fungere med WooCommerce, i tillegg til at du kan bruke hvilken som helst WordPress-widget fra en annen tredjeparts pluginside av verktøyet – fordi det bare er WordPress.

WHC: Hvordan skiller BoldGrid seg fra Wix eller SquareSpace?
MD: Wix og SquareSpace, disse verktøyene er ganske fantastiske. Hvis du noen gang har spilt med dem, har du noen vakre ting. Problemet som noen mennesker har med noen av disse verktøyene er det en grense – de treffer en vegg som de ikke kan gjøre noe de vil gjøre. Og så må de bygge et eget nettsted, og så får de klistremerkesjokk fordi de begynner på nytt. Vi prøver å unngå det. Vi gir deg den funksjonaliteten — veldig lik — men innenfor et open source-rammeverk, som er WordPress. Så når du trenger å utvide det, kan du gjøre det. Og du eier innholdet ditt. Du kan ta den med deg, flytte den til en annen plattform – det er ekte åpen kildekode.

WHC: Mens BoldGrid bruker WordPress-sider, kan du enkelt integrere bloggen din på nettstedet ditt?
MD: På den siste versjonen av BoldGrid la vi til bloggfunksjonalitet. Så nå når du snurrer opp nettstedet ditt, vil det spørre deg: “Vil du ha en blogg?” Og du sier ja eller nei, og det sømmer det hele sammen, og du trenger ikke å skille det fra hverandre.

WHC: Kan du dele med oss ​​noen tips du har om å jobbe med BoldGrid mer effektivt?
MD: Den enkleste måten er å bruke en offisiell BoldGrid-vert. Du kan være vertskap for det hvor som helst du vil, men hvis du velger en BoldGrid offisiell vert, vil de ha telefonsupport. Så når du har spørsmål, kan du ringe dem opp, og de kan lede deg gjennom det. Tenk litt på hva du vil at nettstedet skal være. Lag en ønskeliste over alle de kule funksjonene og alt du vil ha på nettstedet ditt, og fjern deretter alt som ikke er avgjørende for driften din fra dag 1. Du trenger ikke å starte med et 50 siders nettsted. Bare start med et fem-siders nettsted med den grunnleggende informasjonen, og prøv deretter å sakte bare legge til en funksjon eller en side i måneden – så vil nettstedet vokse organisk og du kan lære verktøyet derfra.

WHC: Kan et eksisterende WordPress-nettsted enkelt migreres til BoldGrid?
MD: Sikker. Du har to måter du kan gjøre det på. Når du installerer BoldGrid, vil det oppdage og si: “Hei, du har allerede et WordPress-nettsted her. Vil du legge denne nye BoldGrid-siden til i iscenesettelsen? ” BoldGrid har innebygd iscenesettelse, så du trenger ikke å ha en egen server for det. Og du kan bygge alt på iscenesettingsserveren til BoldGrid. Det er ett klikk på sidene dine. Alt det eksisterende innholdet du kan kopiere over til BoldGrid-nettstedet – legg det ut slik du vil. Når den er perfekt, distribuerer den med ett klikk. Og da trenger du ikke å bekymre deg for å få ned ditt live-nettsted når du bygger det nye.

WHC: Hvordan fungerer iscenesettelsesfunksjonaliteten i BoldGrid?
MD: Iscenesettelse er åpenbart noe som er en god ide og en god praksis. Hver gang du gjør en redigering på nettstedet ditt, bør du gjøre det i et annet miljø. Den tradisjonelle måten å iscenesette er at du kan sette opp en lokal server på datamaskinen din. Du kan kjøpe en ny hostingkonto, og deretter prøve å flytte den over. Men WordPress, igjen må du ha litt teknisk kunnskap. Så det vi gjorde er at vi bare la til en skjult innleggstype. Så du har fått live, utkast, publisert. Vi har bare en skjult gruppe som heter Staging. Og så kan du oppbevare det hele i den enkle databasen til WordPress, og når du er klar, bare blar du over den. Det er ikke en erstatning for de tradisjonelle iscenesettelsesmiljøene som er der ute. Men for de menneskene som skal redigere på produksjonen, er det en fin måte for dem å ha det sikkerhetsnettet.

WHC: Er det noen funksjoner eller forbedringer som kommer i fremtiden for BoldGrid som du kan dele med oss?
MD: For de hostingkontoer som bruker Softaculous, kan hostingfirmaadministrator aktivere WordPress-integrasjonen når du ett-klikk installerer WordPress “Vil du også installere BoldGrid Inspirations?” Hvis du ikke ser det, bare legg inn en billett med din støtte hos verten. Og så kan du faktisk bare klikke på et BoldGrid-nettsted når du spinner opp WordPress-nettstedet ditt hvis du har Softaculous i kontrollpanelet..

Det vil være en markedsplass, så du kan kjøpe tredjepartsstøttede plugins som er ment og bygget for BoldGrid fra noen av disse virkelig store plugin-utviklerne. Vi har tett integrasjon med arkivfotografering. Vi kommer til å se på et mer forbedret fotografisystem de neste månedene. Så de vil være noen kule funksjoner.

Se vår detaljerte gjennomgang om BoldGrid her

Klikk her for eksklusiv BoldGrid-rabatt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map