Intervju s evangeličarom proizvoda Mike Demo BoldGrid

Mike-demo-boldgrid


Zašto biste trebali koristiti BoldGrid za izgradnju WordPress web stranica

Tražite li brži način za izradu stranica profesionalnog izgleda za WordPress? BoldGrid je paket dodataka za izradu web stranica koji uključuje sjajne predloške, pruža jednostavno sučelje za izradu stranica s povlačenjem i ispuštanjem stranice i omogućava vam brzo dobivanje internetske stranice WordPress na mreži. Prvobitno započet uz InMotion hosting, BoldGrid je sada potpuno zasebna tvrtka s aplikacijom koja je sada dostupna za instalaciju putem Softaculous-a u cPanelu.

Bili smo jedni od prvih koji su prošle godine isprobali i testirali BoldGrid. Proizvod mi se tada definitivno svidio i drago mi je što znam da je od tada došlo do brojnih poboljšanja (neka od njih sam tada predložio). Da bih saznao što se događa s BoldGridom ovih dana, nedavno sam sjeo za intervju s Mikeom Demoom, proizvodnim evangeličarom tvrtke BoldGrid.

Web hosting mačka: zašto više volite BoldGrid kao graditelj vaše web stranice?
Mike Demo: Godinama radim CMS s otvorenim kodom. Započeo sam u zajednici Joomla, a zatim sam posegnuo za WordPress zajednicom. Ali, postoji puno ljudi, malih tvrtki, kojima samo treba stranica. Oni stvarno ne znaju kodirati i ne mogu si priuštiti potpuno razvijenog programera. Sa BoldGridom možete vršiti web mjesto za otprilike pola sata do sat vremena – cijeli sadržaj, pokrenite se – i stvarno dopustite toj maloj tvrtki da se može usredotočiti na ono što je najbolje u svom poslu i ne treba se brinuti oko izrade web stranica.

WHC: Za koje je tipove WordPress web mjesta pogodan BoldGrid?
DOKTOR MEDICINE: To ovisi jer je BoldGrid paket dodataka. Za apsolutnog početnika koji ne zna ništa o webu, to je sjajno za mala poduzeća, majke i pivnice, pekare, restorane, takve stvari. Ali ako ste agencija, imamo naprednije programe za razvojne programere, poput okvira kao i alat za izradu stranica koji je ugrađen iz programa Bootstrap. Stoga je zaista prikladno koristiti ga na bilo kojoj web lokaciji koja je vani – jednostavno ne možete koristiti cijeli paket ovisno o tome koliko je vaša web lokacija složena..

WHC: Može li se BoldGrid koristiti za izradu web mjesta eCommerce WordPress?
DOKTOR MEDICINE: Da, definitivno možeš. Trenutno imamo integraciju s WooCommerce – vrlo popularnom WordPress platformom za e-trgovinu. Na BoldGrid.com postoji dokumentacija o tome kako navesti da radi s WooCommerceom, kao i da možete koristiti bilo koji WordPress widget s drugog dodatka alata treće strane – jer je to samo WordPress.

WHC: Po čemu se BoldGrid razlikuje od Wixa ili SquareSpacea?
DOKTOR MEDICINE: Wix i SquareSpace, ti su alati poprilično fantastični. Ako ste se ikad igrali s njima, imat ćete lijepe stvari. Pitanje koje neki imaju s nekim tim alatima je ograničenje – pali u zid da ne mogu raditi nešto što žele učiniti. A onda moraju napraviti vlastitu stranicu, a zatim dobivaju šok naljepnice jer počinju ispočetka. To pokušavamo izbjeći. Mi vam dajemo tu funkcionalnost – vrlo sličnu – ali unutar okvira otvorenog koda, a to je WordPress. Pa kad trebate produžiti, možete. I, posjedujete svoj sadržaj. Možete ga uzeti sa sobom, premjestiti ga na drugu platformu – to je pravi open source.

WHC: Dok BoldGrid koristi WordPress stranice, možete li jednostavno integrirati svoj blog na svoju web stranicu?
DOKTOR MEDICINE: Na najnovijoj verziji BoldGrid-a dodali smo funkcionalnost bloga. Dakle, sada kad vrtete web stranicu, ona će vas pitati: “Želite li blog?” A vi kažete da ili ne i to šiva sve zajedno i ne morate to raditi odvojeno.

WHC: Možete li s nama podijeliti bilo kakve savjete o efikasnijem radu s BoldGridom?
DOKTOR MEDICINE: Najlakši je način upotrebe službenog BoldGrid domaćina. Možete ga ugostiti bilo gdje želite, ali ako odaberete BoldGrid službeni domaćin, imat će telefonsku podršku. Kada imate pitanja, možete ih pozvati i oni će vas moći provesti kroz njih. Vrlo razmislite o tome što želite da bude vaša web lokacija. Napravite popis želja svih izvrsnih značajki i svega što želite imati na svojoj web lokaciji, a zatim od 1. dana odnesite sve što nije presudno za vaše poslovanje. Ne trebate započeti s web stranicom od 50 stranica. Jednostavno započnite na web stranici s pet stranica s osnovnim podacima, a zatim polako pokušajte dodati značajku ili stranicu mjesečno – i tada će vaša web lokacija organski rasti i od tamo ćete moći učiti alat.

WHC: Može li se jednostavno premjestiti postojeće WordPress web mjesto na BoldGrid?
DOKTOR MEDICINE: Naravno. Na dva načina to možete učiniti. Kada instalirate BoldGrid, otkrivat će i reći: “Hej, ovdje već imate WordPress web mjesto. Želite li ovu novu BoldGrid stranicu staviti u pozornicu? ” BoldGrid ima ugrađene u inscenaciju, tako da ne morate imati zasebni poslužitelj za to. A sve možete sastaviti na BoldGrid poslužitelju za postavljanje. Vaše su stranice jednim klikom. Sav postojeći sadržaj koji možete kopirati na svoju web lokaciju BoldGrid – izložite sve kako želite. Jednom kada je savršen, a zatim ga uvedite jednim klikom. A onda se nećete morati brinuti hoće li srušiti živu web lokaciju prilikom izrade novog.

WHC: Kako funkcionira funkcionalnost postavljanja u BoldGridu?
DOKTOR MEDICINE: Postavljanje je očito nešto što je dobra ideja i najbolja praksa. Kad god biste uredili svoje web mjesto, trebali biste to raditi u drugom okruženju. Tradicionalni način postavljanja pozornice jest da na svoje računalo možete postaviti lokalni poslužitelj. Možete kupiti drugi hosting račun, a zatim ga pokušajte premjestiti natrag. Ali WordPress, opet morate imati neko tehničko znanje. Dakle, samo smo dodali skrivenu vrstu posta. Tako da ćete uživo objaviti, nacrt, objaviti. Upravo imamo skrivenu grupu koja se zove Staging. A zatim, možete to sve držati unutar jedinstvene baze podataka WordPressa, a kad smo spremni, samo je prebacimo. To nije zamjena za tradicionalna okruženja koja se nalaze vani. Ali za one ljude koji će uređivati ​​proizvodnju, to je sjajan način da imaju sigurnosnu mrežu.

WHC: Postoje li u budućnosti neke dodatne funkcije ili poboljšanja za BoldGrid koja možete podijeliti s nama?
DOKTOR MEDICINE: Za one hosting račune koji koriste Softaculous, administrator hosting tvrtke može omogućiti integraciju WordPressa kad jednim klikom instalirate WordPress “Želite li instalirati i BoldGrid Inspirations?” Ako ga ne vidite, samo stavite kartu s vašom podrškom kod domaćina. I tada zapravo možete samo jednim klikom zavrtiti BoldGrid stranicu kada vrtiš WordPress web mjesto ako na upravljačkoj ploči imate Softaculous.

Tu će se naći tržište, tako da ćete moći kupiti neke dodatke koji su podržani od strane treće strane koji su namijenjeni i izgrađeni za BoldGrid od nekih od tih zaista velikih programera dodataka. U tijesnoj smo integraciji s dionicama fotografija. U sljedećim ćemo mjesecima gledati poboljšani sustav dionica. To će biti neke sjajne značajke.

Pogledajte našu detaljnu recenziju na BoldGrid ovdje

Kliknite ovdje za ekskluzivni popust BoldGrid-a

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector