Интервю с продукт на BoldGrid Evangelist Mike Demo

Майк-демо-boldgrid


Защо трябва да използвате BoldGrid за изграждане на вашите WordPress сайтове

Търсите по-бърз начин да създадете професионално изглеждащи WordPress сайтове? BoldGrid е пакет от плъгини за създаване на уебсайтове, който включва страхотни изглеждащи шаблони, осигурява лесен интерфейс за създаване на страници за плъзгане и пускане и ви позволява бързо да получите уеб сайта си WordPress онлайн. Първоначално стартиран заедно с InMotion хостинг, BoldGrid вече е напълно отделна компания, като приложението вече е достъпно за инсталиране чрез Softaculous в cPanel.

Ние бяхме едни от първите, които изпробваха и тествахме BoldGrid миналата година. Определено харесвах продукта тогава и с удоволствие научавам, че оттогава има редица подобрения (някои от които бях предложил още тогава). За да разбера какво се случва с BoldGrid тези дни, наскоро седнах за интервю с Майк Демо, продуктовият евангелист от BoldGrid.

Уеб хостинг котка: Защо предпочитате BoldGrid като създател на уебсайта си?
Майк Демо: Правя CMS с отворен код от години. Започнах в общността Joomla и след това посегнах към общността на WordPress. Но има много хора, малки фирми, които просто се нуждаят от сайт. Те всъщност не знаят как да кодират и не могат да си позволят пълен разработчик. Можете да въртите сайт с BoldGrid за около половин час до час – пълно съдържание, да стартирате – и наистина да позволите на този малък бизнес да може да се съсредоточи върху това, което им е най-доброто, което работи в своя бизнес и не трябва да се притеснявате за изграждане на уебсайт.

WHC: За какви типове WordPress сайтове е подходящ BoldGrid?
MD: Зависи, защото BoldGrid е пакет от приставки. За абсолютния начинаещ, който не знае нищо за мрежата, това е чудесно за малкия бизнес, мама и попс, пекарни, ресторанти, подобни неща. Но ако сте агенция, ние имаме по-модерни инструменти за разработчици, като рамка, както и създател на страници, който е изграден от Bootstrap. Така че наистина е подходящо да го използвате за всеки сайт, който е там – просто не може да използвате целия пакет в зависимост от това колко сложен е вашият сайт.

WHC: Може BoldGrid да се използва за създаване на сайт за електронна търговия WordPress?
MD: Да, определено можеш. В момента имаме интеграция с WooCommerce – много популярна платформа за електронна търговия в WordPress. На BoldGrid.com има документация за това как да го накарате да работи с WooCommerce, както и можете да използвате всяка джаджа WordPress от друга страна на приставката на трета страна – защото това е просто WordPress.

WHC: По какво BoldGrid се различава от Wix или SquareSpace?
MD: Wix и SquareSpace, тези инструменти са доста страхотни. Ако някога сте играли с тях, имате няколко красиви неща. Проблемът, който някои хора имат с някои от тези инструменти, е, че има ограничение – те удрят в стената, че не могат да правят нещо, което искат да правят. И тогава те трябва да създадат свой собствен сайт и след това да получат шок от стикер, защото започват отначало. Опитваме се да избегнем това. Ние ви даваме тази функционалност – много подобна – но вътре в рамка с отворен код, която е WordPress. Така че, когато трябва да го удължите, можете. И вие притежавате съдържанието си. Можете да го вземете със себе си, да го преместите в друга платформа – това е истински отворен код.

WHC: Докато BoldGrid използва страници на WordPress, лесно ли можете да интегрирате блога си в своя сайт?
MD: В най-новата версия на BoldGrid добавихме функционалност на блога. Затова сега, когато въртите сайта си, той ще ви попита: „Бихте ли искали блог?“ И казваш „да“ или „не“ и всичко го зашива заедно и не е нужно да го правиш отделно.

WHC: Можете ли да споделите с нас някакви съвети за по-ефективна работа с BoldGrid?
MD: Най-лесният начин е да използвате официален хост BoldGrid. Можете да го хоствате където искате, но ако изберете официален хост на BoldGrid, той ще има телефонна поддръжка. Така че, когато имате въпроси, можете да ги извикате и те ще могат да ви прегледат. Мисли за това, което искаш да бъде твоят сайт. Направете списък с желания на всички страхотни функции и всичко, което искате да имате в уебсайта си, и след това отнемете всичко, което не е от решаващо значение за вашите операции от първия ден. Не е необходимо да започвате със сайт от 50 страници. Просто започнете с петстраничен сайт с основна информация и след това бавно просто се опитайте да добавите функция или страница месечно – и тогава сайтът ви ще се разраства органично и ще можете да научите инструмента от там.

WHC: Може ли лесно да се мигрира съществуващ WordPress сайт към BoldGrid?
MD: Сигурен. Имате два начина да го направите. Когато инсталирате BoldGrid, той ще открие и каже: „Ей, тук вече имате WordPress сайт. Искате ли да поставите този нов BoldGrid сайт в Постановката? “ BoldGrid наистина има вградени стъпки, така че не е нужно да имате отделен сървър за това. И можете да изградите всичко на вашия BoldGrid сценариен сървър. Има страници с едно щракване на вашите страници. Цялото си съществуващо съдържание, което можете да копирате на вашия сайт BoldGrid – да го изложите, както искате. След като е перфектно, го разгънете с едно щракване. И тогава няма да се налага да се притеснявате от свалянето на живия сайт, когато изграждате своя нов.

WHC: Как работи функционалността на постановката в BoldGrid?
MD: Постановката очевидно е нещо, което е добра идея и най-добра практика. Всеки път, когато правите редакция на вашия сайт, трябва да го правите в различна среда. Традиционният начин за поставяне е да можете да настроите локален сървър на вашия компютър. Можете да си купите втори хостинг акаунт и след това да опитате да го преместите отново. Но WordPress, отново трябва да имате някои технически познания. Така че направихме, че просто добавихме скрит тип публикация. Така че вие ​​сте на живо, чернова, публикувани. Просто имаме скрита група, която се нарича Постановка. И след това можете да го запазите в рамките на единната база данни на WordPress, а след това, когато сте готови, ние просто го прелистваме. Това не е заместител на традиционните сценични среди, които са там. Но за тези хора, които ще редактират производството, това е чудесен начин те да имат тази предпазна мрежа.

WHC: Има ли допълнителни функции или подобрения, които предстоят в бъдеще за BoldGrid, които можете да споделите с нас?
MD: За тези хостинг акаунти, които използват Softaculous, администраторът на хостинг компанията може да активира в интеграцията на WordPress, когато щракнете с едно щракване на WordPress „Бихте ли искали също да инсталирате BoldGrid Inspirations?“ Сега, ако не го видите, просто поставете билет с вашата подкрепа при домакина. И тогава всъщност можете само с едно кликване да завъртите сайт BoldGrid, когато въртите вашия WordPress сайт, ако имате Softaculous в контролния панел.

Ще има пазарно място, така че ще можете да купувате приставки, поддържани от трети страни, които са предназначени и изградени за BoldGrid от някои от тези наистина големи разработчици на плъгини. Имаме плътна интеграция с стоковата фотография. През следващите месеци ще разгледаме по-подобрена система за стокова фотография. Така че те ще бъдат някои готини функции.

Вижте нашия подробен преглед на BoldGrid тук

Кликнете тук за ексклузивна отстъпка BoldGrid

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map